tzvetan_22 написа:
1. Мачът си беше в наши ръце и го загубихме. Ако искаме да печелим достойно, трябва и да губим достойно.
2. На Литекс им отмениха чист гол в София, но тогава не ревахме нали? Съдията тогава не видя?
3. Световните конспирации са присъщи на прасетата и като цяло на неудачниците.
4. Полицейският произвол е проблем в държавата, не само при футболните мачове, но както казах по-горе, ние трябва да бъдем промяната, която искаме да виждаме.
Форумът трябва да е място, където проблемите да се обсъждат, а не където да се караме помежду си и една групичка да скача на друга.
Не съм съгласен с теб почти по всички точки.
1. Според мен изгубихме съвсем достойно, голяма част от публиката е доволна от играта и старанието на футболистите до края на мача(редовното време и изключае Китамбала), също така и всички признават качествата на противника и нямат претенции спрямо играта им. Коментарите относно съдията, които бяха твърде меки по мое мнение далеч не мога да ги оприлича, като недостойно положение при все, че външни фактори явно ти провалят най-важния мач за сезона до момента.
2. Мача в София с Литекс няма ама абсолютно нищо общо с този в Ловеч по простата причина, че са в различни турнири и порязване в единия турнир е фатално, докато в първенството е лошо, но не е никак непоправимо. Също така със последвалите си отсъждания съдията потвърди, че засадата на Гаджев не е случайна според мен, докато при мача в София си беше чисто и просто недовиждане.
3. За световните конспирации не знам, макар че съм сигурен че има такива, но само олигофрен не може да не види явните съдийски назначение в една посока в ползва на 2 отбора, както и вдървявването на краката на противника на един определен отбор в някой точни мачове. Това далеч не е конспирация, това е видно и явно нещо, не ми се влиза в подробности. Конспирация е това което се случва в Калчото, там може да се гадае дали има нещо или всичко е наред по простата причина, че е на изключително високо професионално ниво изпипано. Същото важи и за Низшата лига, има много хора които вярват, че там букитата нагласят някой мачове, но това е чисто и просто конспирация.
Това, което се случва в А група не е конспирация, а явно тикане на определен отбор и оговаряне на мачове от край време. Има дори шибани доказателства за много от мачовете, ама нали имаме закони та... няма значение.
4. Тук бих се съгласил с теб, макар че това "всички си знаем за полицейския произвол" не е оправдание! Вижда се, че когато има достатъчно добра медийна изява в защита на някой има и промяна в държането на институциите. Извинявам се ама някак си не мога да се съглася, че изпочупването на сградана на БФС е по-леко нарушение от това да метнеш 10 бомбички и да счупиш 10 седалки на мач. Съгласен съм, че трябва да се спре с бомбите ама и трябва да се борим, когато срещу нас се действа целенасочено и неправомерно!
Всичко се променя ако се действа. Аз съм доволен от Васко Колев и момчетата излезли с имената си и лицата си да защитят битите. Това е пътя. Трябва обаче и Гонзо, Тонев и Баждека да са там и да се подават контестации до ФИФА, УЕФА и Страстбург ако щете.