forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:41 pm 
Аватар

Според мен по-скоро е друго. Не съм запознат дали е фен на Байерн или не е, но мисля, че е нормално да иска да е в най-добрият отбор в Германия. Аз намирам Борусия за адски симпатичен отбор, но откъдето и да го погледнем, шансовете да печелиш трофеи в Байерн са далеч по-големи. Макар, че намирам за престъпление да обърнеш гръб на 60 000 души на Вестфален.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:50 pm 
Аватар

Лудатасарай тренират на Герена :ohmygod2 Майко мила...дано поне агата си плати тока на Баждека :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:06 pm 
Аватар

deus написа:
Тъпо е да се твърди, че щото повечето люде от нек'во село не харесвали Байерн, за това и всички мразят баварците!

Никъде не съм писал такова нещо, прочети ми мнението до край, защото мнението ми се припокрива до голяма степен с твоето. :wink: Точно това ми беше идеята всъщност, че като е роден в Бавария, не е задължително да е фен на Байерн, още повече че е от швабската част. А на няколко пъти се изкарваше голям фен на Борусия, какъвто не е, както се оказа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:18 pm 
Аватар

Ди Мария е бил купен само за 60 милиона паунда ... тия хора парите ги нямат за нищо бе ... между другото Юнайтед за пръв път от 20 (може би и повече) години харчат 200 милиона за трансфери ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:19 pm 
Аватар

Искат да се класират за ЕКТ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:20 pm 
Аватар

Борбата за оцеляване ще бъде жестока тая година ... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:21 pm 
Аватар

Shtraker написа:
deus написа:
Тъпо е да се твърди, че щото повечето люде от нек'во село не харесвали Байерн, за това и всички мразят баварците!

Никъде не съм писал такова нещо, прочети ми мнението до край, защото мнението ми се припокрива до голяма степен с твоето. :wink: Точно това ми беше идеята всъщност, че като е роден в Бавария, не е задължително да е фен на Байерн, още повече че е от швабската част. А на няколко пъти се изкарваше голям фен на Борусия, какъвто не е, както се оказа.

Гьотце фен на Байерн от дете. Даже имаше негови снимки като малък с тениска и шалче на отбора, ама сега ме мързи да търся. Пък и всеки един човек, във всяка една област иска да се развива. А по-добро място във футбола, от ЕфЦе Байерн Мюнхен, в света- няма.
Между другото, аз се дразня на трансферите по оста Дортмунд-Мюнхен. Борусия са феноменален отбор, и ми се щеше да си запазят състава и да продължават да шибат смешници, със звездни ел галактически селекциики, с по 4 гола Левандовски и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:26 pm 
Аватар

Това тия смешници, които година по-късно шибаха най-доброто място за футболист в света ли са ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:33 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Това тия смешници, които година по-късно шибаха най-доброто място за футболист в света ли са ?

Абсолютно същите гнусари. Над 1 млрд. за футболисти през последните 10г. и най-после да отстранят един силен отбор и да спечелят прословутата купа. Едни от основните изнасилвачи и убийци на футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:34 pm 
Аватар

Манафите ги чокат и некви аматьорски отбори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:41 pm 

На пазара на Красно село имаше плакати на Лайногоретс за мача утре,все едно ще има концерт на Веско Маринов :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:46 pm 
Аватар

ВАИ написа:
На пазара на Красно село имаше плакати на Лайногоретс за мача утре,все едно ще има концерт на Веско Маринов :ohmygod2

Един колега, който преди е бил фен на цфка средец :lol: днеска се ядосваше, че няма да може да иде утре на мача. Вече се определя се като фен на спермогорец :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:53 pm 
Аватар

Като стана въпрос за плакати, ето на какво се натъкнах преди 3 годинки на посещение на археологически обекти :8)

Изображение

Последна промяна demise на Вто Авг 26, 2014 10:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

niki87 написа:
trikilarakiq написа:

Абсолютно същите гнусари. Над 1 млрд. за футболисти през последните 10г. и най-после да отстранят един силен отбор и да спечелят прословутата купа. Едни от основните изнасилвачи и убийци на футбола.

А Дортмунд миналата година пак не бяха далеч от това, да ги отстранят. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

МаКеДоналдс лекичко го сложиха на Говнайтед, без дори да наплюнчат главичката :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:54 pm 
Аватар

Скандално е това с Лудоселец. Най ме е яд, че маса Русенци викат за тях. :ohmygod2

Все си мислех, че за човек от Русе е дълг да мрази комуняги, румънци и Разград, градът на Пенчо Кубадински...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:58 pm 
Аватар

Цитат:

Най-после ли? :smt005 Тия "гнусари" 10 пъти са я печелели тая купа, колкото твоя любим Байерн няма да я спечели за още 200 години съществуване. Най-доброто място в света за футболисти, а най-добрият ви футболист отиде точно при ония гнусари :smt005 Тва да те бият 4-0 на твоят стадион да се водиш европейски шампион и "най-добрият отбор" е просто жалко. Хората така и жените си не ебът, както Реал еба Байерн. Да не говорим как Борусия им праска дупарите всеки път където ги хване. И не ми говори, че баварците са спечелели безапелационно ШЛ, а никой друг в последните години не е, щото на финала Борусия ги смаза 1вото, а при дузпата 2рото трябваше да има 2ри жълт картон на Данте за ритането в корема на играча на Дортмунд. Това забрави ли го? Това ли е безапелационно? Знаеш ли кое е безапелационно? Реал-Шалке 9:2, Реал-Борусия 3:2, Реал-Байерн 5:0, Реал-Атлетико 4:1. Общ резултат срещу германските отбори 17:4. Понеже на световното пускаше некви снимки как Мюлер имал еди си колко гола, а Роналдо, Меси и не знам си още кой нямали нито 1(нищо, че Роналдо играе за Португалия, а Мюлер за Германия) та ето ти на тебе една статистика - Роналдо 7 гола, Шалке, Дортмунд, Байерн - 4. Всъщност Роналдо има 7 в елиминационната фаза, Байерн също 7. За мен тези статистики са глупави, но понеже ти обичаш да вадиш такива и да сравняваш мижитурки като Мюлер с Роналдо и Меси ето ти и на теб малко. Знам, че няма да спреш да пишеш глупости понеже стане ли дума за Байерн(ти и без това за друго не говориш) си като чорбар, който бълва само смехории. Та пиши си квото искаш, но в крайна сметка има факти и фактите показват кой е най-добрият отбор и кой спечели ШЛ безапелационно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:01 pm 
Аватар

Сипа му :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:05 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Цитат:

Най-после ли? :smt005 Тия "гнусари" 10 пъти са я печелели тая купа, колкото твоя любим Байерн няма да я спечели за още 200 години съществуване. Най-доброто място в света за футболисти, а най-добрият ви футболист отиде точно при ония гнусари :smt005 Тва да те бият 4-0 на твоят стадион да се водиш европейски шампион и "най-добрият отбор" е просто жалко. Хората така и жените си не ебът, както Реал еба Байерн. Да не говорим как Борусия им праска дупарите всеки път където ги хване. И не ми говори, че баварците са спечелели безапелационно ШЛ, а никой друг в последните години не е, щото на финала Борусия ги смаза 1вото, а при дузпата 2рото трябваше да има 2ри жълт картон на Данте за ритането в корема на играча на Дортмунд. Това забрави ли го? Това ли е безапелационно? Знаеш ли кое е безапелационно? Реал-Шалке 9:2, Реал-Борусия 3:2, Реал-Байерн 5:0, Реал-Атлетико 4:1. Общ резултат срещу германските отбори 17:4. Понеже на световното пускаше некви снимки как Мюлер имал еди си колко гола, а Роналдо, Меси и не знам си още кой нямали нито 1(нищо, че Роналдо играе за Португалия, а Мюлер за Германия) та ето ти на тебе една статистика - Роналдо 7 гола, Шалке, Дортмунд, Байерн - 4. Всъщност Роналдо има 7 в елиминационната фаза, Байерн също 7. За мен тези статистики са глупави, но понеже ти обичаш да вадиш такива и да сравняваш мижитурки като Мюлер с Роналдо и Меси ето ти и на теб малко. Знам, че няма да спреш да пишеш глупости понеже стане ли дума за Байерн(ти и без това за друго не говориш) си като чорбар, който бълва само смехории. Та пиши си квото искаш, но в крайна сметка има факти и фактите показват кой е най-добрият отбор и кой спечели ШЛ безапелационно.

Добре :bii_chorbata
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:07 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Казах ли ви, че е като чорбар. Веднага изкара черно-белият вестник :bigok След малко да не напишеш 3 гола за 15 минути? :roll: Няма да е красиво да знаеш :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:10 pm 
Аватар

Цитат:
Тия "гнусари" 10 пъти са я печелели тая купа, колкото твоя любим Байерн няма да я спечели за още 200 години съществуване.

Доста нечорбарско. Никога не сме чували за 3-те полуфинала, които Левски няма да ги стигне за "още 200 години съществуване" :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:11 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Знаеш ли кое е безапелационно? Реал-Борусия 3:2

Това :smt035 беше :smt035 безапелационно :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:12 pm 
Аватар

немлад написа:
смърт за цдна написа:

Ако арменчето не беше уцелило гредата на празна врата при 2:0, щеше да бъде хептем безапелационно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:13 pm 
Аватар

Пич лягам аз. Байерн ми харесват единствено заради боя, който Рибери метна на Робен заради оня пряк свободен :bigok Само Левски, кур за Нойер :bigok :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:15 pm 
Аватар

немлад написа:
смърт за цдна написа:

Сложи си очилата старче и прочети добре цялото изречение. Не вади от контекста само тоя резултат, все едно си журналист в спортал :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:15 pm 
Аватар

говнайтед даже и съдиите ги подпират с/у макдоналдс :bigok :strkstrk :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:17 pm 
Аватар

А Марибор дали са картотекирали правилно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Айде и Селтик ще опърдят кочана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

смърт за цдна написа:
немлад написа:
смърт за цдна написа:

Сложи си очилата старче и прочети добре цялото изречение. Не вади от контекста само тоя резултат, все едно си журналист в спортал :)

Просто не трябваше да слагаш този мач сред другите...

И съм си с очила постоянно (с правилните диоптри). :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:20 pm 
Аватар

Сложих защото Реал вкараха 17 гола в елиминациите(без финала), а Байерн общо 7(колкото Роналдо също без финала). Иначе Борусия са як отбор и много ги харесвам. За това писаниците на Ники как другите са убийци са жалки, след като баварците отраднаха най-големите звезди на Дортмунд, че и Ройс искат :bigok Тва е убиец...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]