Wildkid написа:
Леко отклонение - СЗ_Фен, те и за Меси всички отбори "знаят", и това не му пречи да вкарва по 2 гола на мач и да изработва по още 3.... Факт е, че на този доста трудно му се противопоставят абсолютно всички отбори. Също така е факт, че вчера за 100 минути някак се справихме, така че все си мисля, че не е треньорска грешка, ама карай....
Бях казал, че няма да повдигам темата за съдията, но съм провокиран от нещо, което знам, че ще предизвика коментари от типа "да бе, сега го казваш, да, то все така става" и тем подобни, макар тези, които ме познават (дори само от форума) да знаят, че не си позволявам подобни изказвания и обикновено гледам скептично на теориите на конспирацията....
Та - преди 5 минути говорих по телефона с един човек от моя отбор (по нещо, свързано с отбора), който между другото е от Ловеч (в отбора ни са двама, единият е заместник-председател на Движение 21 на Татяна Дончева, а този, с когото говорих, е член и редовно им е в листите в Ловеч), който абсолютно сам, без нищо да му казвам, директно си ми каза, че байрактара, отменил гола, му е приятел от години, и вчера са се чули....на въпрос за ситуацията, оня просто е смънкал "няма значение какво съм видял, аз каквото трябваше вдигнах....". Знам, че е двусмислено, но....всеки да си прави сам изводите.
С това приключвам темата за съдиите и за тоя мач изобщо. Аз мнението си го казах - че ние имаме вина е ясно, но че ни порязаха абсолютно целенасочено по точния начин, с който да си гарантират, че ще паднем, за мен е повече от очевидно! Който иска - да я споделя тая позиция, който не иска - не...
За всеки гледащ неемоционално, а просто отбелязващ ситуациите, трябва да е ясно, че съдиите повлияха на мача.
Ако ние обаче си бяхме вкарали положенията и съдиите нямаше да им помогнат.
Не знам ти или някой друг по-напред в темата спомена, че очаква те първа теслите да стават по-сериозни. Аз също го очаквам, на фона на стабилизирането на Левски. Много хора ще се опитат да ни пречат в бъдеще, по всякакъв начин. Дали с наказания на публиката, дали със съдийство, изобщо по всякакъв начин. От нас си зависи сега да сме зад отбора и да не позволяваме да ни разединяват, защото виждате след 2-3 слаби мача, плюс незаслужена загуба, какво се случва. На един СС му виновен, на друг само съдиите, на трети Гаджев и т.н.
За първи път от много време имаме отбор и играем като отбор, нека ги подкрепим!