forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:47 pm 
Аватар

Според мен има няколко момента, върху които трябва да се фокусираме вместо да си ляляме:
1-во: Най- лошото, което се случи бяха поредните изстъпления на ушев. Мисля, че трябва да се направи някаква делегация и да се ходи на министерско ниво (ММС и МВР) и да се иска главата на шефа на милицията в Ловеч и гаранции, че това повече няма да се случи. Няма да коментирам "решителността" на вътрешната министърка, но трябва да се ръчка, защото това гони хората от стадионите! Няма значение кой е започнал и какво е направил- щом има такова меле- куките са виновни, че са го допуснали. Най- добре е и нещо към Европата да отнесем, но не виждам как ще стане...
2-ро: Няма синьо, лилаво и бенбено бефесе! Боби си би шута и е пределно ясно, че всичко се решава от скапания изпълком, където нямаме никакво влияние! Там колят и бесят микренското жуже, дебелака от ОК и дерибея, а и съдийската комисия си съществува само на хартия. Докато не разчупим статуквото там, ще ни режат винаги- трябва да ви е пределно ясно! Дори очаквам със съвземенето на Левски теслите да стават все по- престъпни...
3-то: Трябва да се настъпи клубът да не абдикира от задълженията си, а да защитава правата си и тези на своите привърженици.
4-то: Скаутско звено? Сиреч летовниците по екзотични дестинации? Всичките вАн! Да не се назначават на заплата, а единствено на процент от успешни трансфери!
P.S. За мача: кОр за резултата вчера, хареса ми играта и раздаването, СС е пич и трябва да остане, трябват свестни печки напред, на съдийската бригада им пожелавам черно разстройство, което да прекрати кариерите им преждевременно! Само Левски! Твай! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:47 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Между другото някакъв селяк от латекса по едно време влезе на терена и се разходи до центъра ,за да ни размаха някакви знаци. Нямаше никаква реакция от ушев. Не ми се мисли това ако беше наш човек...

След мачът селякът ни показваше средни пръсти, а ушев дори не се обърна да го погледне. Боян му скочи и почна да го избутва, след това дойде Веско Минев и го запсува яко. Накрая дотича и Ваги и му посегна все едно ще го удари. Оня селяк се сви като ембрион, насра се и избяга. Това беше най-мъжката постъпка, която съм виждал от нашите футболисти на живо, като изключим финалът с Бирой на същия прокажен стадион, когато Топчо влезе на първа на марулестия селяндур, който се опита да си забие въшливото знаме в центъра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:49 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:

Е то мен ме влудява и факта, че имаме 12, 13 играча общо и думата ротация е паралелна вселена за нас, ама какво да се прави. Нима е нормално да играеш 5 мача за 13 дни с 13, 14 играча общо? Това дори Реалата и Фарсата нема как да си го позволят да го направят.

Просто играчите ни са човешки същества а не роботи и капват физически, няма как просто. И това няма нищо общо дали срещу тях са 10, 11 , 9 или 8 човека. Просто без нападател и без скамейка ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕКТИВЕН СПОРТ НЯМА! Това е истината и като добавим прасето таско и това което направи той за да не ги бием в редовното време причините за загубата се се кристализират. Съдията, липсата на нападател, липсата на скамейка и умората, именно са причините а не в Стойчо Стоев. Човека се мъчи с трици да лови маймуни и тва е.

Ама за да имаме 12-13 играчи вината не е в домуса или в джуджето, нито в праско. Втора поредна година почваме с хендикап- миналата с вратарите, сега с нападателите. Не стига, че отвън ни клецат яко, ами и ние си усложняваме живота на макс.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:50 pm 
Аватар

Бачи, може ли да кажеш кога става това? Аз също видях местните аргари като влязоха на терена и ушев даже не им скочи докато междувременно в нашия сектор ушев не прощаваше на никого.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:54 pm 
Аватар

niki87 написа:
We_Are_Levski! написа:

Е то мен ме влудява и факта, че имаме 12, 13 играча общо и думата ротация е паралелна вселена за нас, ама какво да се прави. Нима е нормално да играеш 5 мача за 13 дни с 13, 14 играча общо? Това дори Реалата и Фарсата нема как да си го позволят да го направят.

Просто играчите ни са човешки същества а не роботи и капват физически, няма как просто. И това няма нищо общо дали срещу тях са 10, 11 , 9 или 8 човека. Просто без нападател и без скамейка ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕКТИВЕН СПОРТ НЯМА! Това е истината и като добавим прасето таско и това което направи той за да не ги бием в редовното време причините за загубата се се кристализират. Съдията, липсата на нападател, липсата на скамейка и умората, именно са причините а не в Стойчо Стоев. Човека се мъчи с трици да лови маймуни и тва е.

Ама за да имаме 12-13 играчи вината не е в домуса или в джуджето, нито в праско. Втора поредна година почваме с хендикап- миналата с вратарите, сега с нападателите. Не стига, че отвън ни клецат яко, ами и ние си усложняваме живота на макс.

В това си прав, но вината за тези неща не в Стойчо Стоев а в тези над него в клубната йерархия!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:55 pm 
Аватар

bogarra написа:
Бачи, може ли да кажеш кога става това? Аз също видях местните аргари като влязоха на терена и ушев даже не им скочи докато междувременно в нашия сектор ушев не прощаваше на никого.
След последния сигнал. Случката се разви около центъра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:57 pm 

За без пари - толкова! :smt031

Следващият мач моля.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:59 pm 

PNB написа:
Днес, който и сайт да отворя, виждам много хора от селтекс. Припознали са вече преди да е станало. :smt005 Поклон пред дришата, ном-ном вкусен кор.

е какъв поклон пред дришата....знаеш ли колко им дреме за нашите подигравки на тия...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:59 pm 
Аватар

bogarra написа:

Ами стана след мача, като ушев се подреди пред сектора. Преди да дойдат футболистите при нас. Между другото, това също беше доста мъжка постъпка. Седяха бая дълго и ни гледаха в очите. Аз нямам забележки към момчетата. Дадоха всичко, което могат, че даже и отгоре. Не съм чел назад кой какво е срал, не ме и вълнува. Това е моят Левски! Левски, който не се предава и се бори докрай, дори когато има очевидна разлика в класите и непосилен за обръщане резултат. Не ме интересува, че сме паднали. Беше си чист малшанс, който ни преследва от 102 години. Аз съм гледал мачът с Антверпен, та знам какво говоря.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:02 pm 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=c195efde4e - ето го Петрович

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:03 pm 
Аватар

Това, че са дошли, естествено няма как да го знам, и определено им прави чест, но и аз мисля, че няма какво повече да искаме от тях като желание и раздаване. Жалко само, че тотално клекнаха след първия гол психически, макар че това не е необяснимо. Но като желание и борба ги смазахме цял мач, което е пределна мобилизация, предвид това в каква серия сме. За спортни качества е ясно, че има какво да се иска, но това са обективни неща. Като борба и желание бяха на ниво, а наистина повече не можем да искаме!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:07 pm 
Аватар

Това е единия от съдийската бригада вчера - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0 ... 0%B5%D0%B2

А Праско Прасков е от Троян, на 20 км. от Микре. Делегат на мача е бащата на Светльо Тодоров. Познайте кой ще играе пред празни трибуни в събота?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:09 pm 
Аватар

Дойдоха и видимо им беше криво. Костадинов дори ми се стори насълзен. Беше малко абсурдна ситуация, в едната половина на сектора феновете поздравяват футболистите, а в другата ушев се прави на Робокоп. Най-накрая имаме гръбнак от свестни момчета и ще е абсурдно да развалим всичко.

Последна промяна New Order на Сря Дек 09, 2015 2:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:10 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Това е единия от съдийската бригада вчера - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0 ... 0%B5%D0%B2

А Праско Прасков е от Троян, на 20 км. от Микре. Делегат на мача е бащата на Светльо Тодоров. Познайте кой ще играе пред празни трибуни в събота?
Николай Стайков е от софийската колегия, но иначе е от Горна Оряховица.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:11 pm 

свестни но липсва класа, трябва сериозно да се замислят върху това след сезона..........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:14 pm 

Седем:Едно написа:

Затова ли целия Троян беше блокиран от Ушев? Не даваха да се влиза въобще в града, а да се преминава само по околомръсното :smt031
А си мислех, че е чисто съвпадение. Тежка участ пожелавам за тези, които се подиграват с хората :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:17 pm 
Аватар

По бтв сега казаха, че "хулиганите след мача са чупили коли" :smt031 5-ма ушев са потърсили медицинска помощ. Прасетата и жълтурите като се биха с ушев как ги наказаха, че не помня :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:18 pm 
Аватар

В събота си пълня раницата с омраза и отивам на стадиона. Трябва да ги подтиснем много селяците :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:20 pm 
Аватар

Цветан Кръстев доволно си ги буташе селяците от щаба им като искаха да влизат на терена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:40 pm 
Аватар

Изчетох темата и никъде не видях да се коментира нарушението в центъра от което тръгна атаката им за първия гол. Репораж не съм гледал и не смятам и да го правя, но поне за мен на стадиона ми се стори 1:1 с фаула на Живко, за който той получи ЖК.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:56 pm 

Не липсата на нападател, а липсата на удари извън наказателното поле ни лишиха от победата, защото имахме 100 положения, но просто никой не искаше да бие, за да не вземе да влезне топката. Коментари от типа „Нищо не е станало“ са несериозни, защото това ни беше шансът да имаме някакъв успех този сезон, едва ли ще имаме селекция, която да ни задържи в борбата за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:02 pm 
Аватар

Две важни неща: вероятно ще ни накажат без публика за събота. Второто: довечера при Милен Цветков ще е Васко Колев и потърпевши наши привърженици, бити без причина след мача и проявен полицейски произвол. Да се гледа задължително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:03 pm 
Аватар

Още малко информация за страничното леке Николай Стайков - треньор е на деца в ДФК Лъвчетата http://www.dfclavchetata-bg.com/index.html

Последна промяна New Order на Сря Дек 09, 2015 2:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:03 pm 

В колко часа е това предаване, С.?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:05 pm 

12

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:05 pm 

Psychosocial написа:
Не липсата на нападател, а липсата на удари извън наказателното поле ни лишиха от победата, защото имахме 100 положения, но просто никой не искаше да бие, за да не вземе да влезне топката. Коментари от типа „Нищо не е станало“ са несериозни, защото това ни беше шансът да имаме някакъв успех този сезон, едва ли ще имаме селекция, която да ни задържи в борбата за титлата.

е добре какво може да се направи в момента, да се избием и да уволним всички и отново да се гради отбор..............

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:07 pm 

Psychosocial написа:

Редно да се осъзнае от абсолютно всички, че ако искаме да градим отбор в перспектива е много важно ДА НЕ станем шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:11 pm 

БялоСини написа:
12

Мерси :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:23 pm 
Аватар

basma написа:
Psychosocial написа:

Редно да се осъзнае от абсолютно всички, че ако искаме да градим отбор в перспектива е много важно ДА НЕ станем шампиони.

:smt023

И още нещо - много важно. Нека Гонзо вземе на сериозно позицията, която заема и да направи нещо по-въпроса. Само коментари пред микрофоните, като вчерашния "Честито на страничния"е прах в очите. Не зная какво и не зная как. Щом другите СТД-та могат и той ще може. Трябват действия, както често се призовава тук.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:38 pm 
Аватар

Не е работа на Гонзо, а на Баждеков. Точно затова НКП и Тръста не го искат на този пост. И много по-важно е клубът да излезе с позиция относно изстъпленията на ушев, отколкото за някаква засада, но и там има пълна тишина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 64  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]