forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 24, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:33 am 
Аватар

paulao написа:
Има ли някъде запис на мача, да извадя едно положение да го пратя на гонг и на БФС да видят Люпко как се качи на гърба на страничния съдия и го дърпа 2-3 секудни!! Просто искам да го накажат както наказаха Гаррата през 2010 и Гонзо в Коматево!!!

Веднага след положението първото нещо, което си помислих е дали ще накажат Люпко за яростната прегръдка на страничния байрактаров. Така се беше разбеснял, че за малко да го удуши и погребе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:37 am 
Аватар

коя минута?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:42 am 
Аватар

За това положение става въпрос

Прикачени файлове:
Любко.png
Любко.png [ 818.34 KiB | Прегледано 4867 пъти ]

Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:44 am 
Аватар

След положението в наказателното ни поле предполагам, няма от какво друго да е недоволен Люпко. На мен Ваги ми хареса вчера, поне от това, което видях от трибуните. Може и да бъркам естествено, и да е бил мърда :bigok

Кур за ушев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:50 am 
Аватар

Момчета, напълно нереално е да се говорят неща от типа "тва, ако беше Курдов, го вкарваше"......абсолютно същите неща се говореха, когато Курдов изпускаше същите положения - "тва, ако беше всеки друг, го вкарваше"..... Липсата на качествени хора в атака е ясна на всички, и не е от днес или вчера, а от години, като в комплект с това успяхме да разкараме и малкото що-годе смислени играчи, които имахме на тая позиция (лесно можем да кажем "ако беше Арш, биехме 3:0 в редовното време, въпреки отменения гол"....

Така че, кусурите при нас ние си ги знаем и не е като да не си ги повтаряме и да не знаем (и твърдим), че с малко по-читави нападатели, щяхме да водим с 5-6 точки в шампионата и да се на полуфинал, а Жожето да ближе рани.

Също така, обаче, и то не само ние, а най-вече враговете ни, добре знаят, че имаме проблеми с вкарването на голове, имаме проблеми при статични положения около нашата врата и проблеми, когато ни се правят бързи контри. За пореден (и, обещавам, последен) път ще кажа, че ако в другите мачове си бяхме виновни на 100% ние (примерно - марулите, папагалите, Пирин, където не играхме нищо и дори нямахме положения), то вчера г-н Таско изпълни абсолютна поръчка на Жожето, с негласното одобрение на Домуса, които лайнари ясно съзнават, че с този мач ще предизвикат мощен катаклизъм (и, видно дори от коментарите във форума - успяха на 200%). През първото полувреме Таско се справи божествено, свири им 15 измислени фала, отмениха ни чист, кристален гол, което е престъпление срещу футбола и ако беше се случило в наша полза щяхме един месец да слушаме за това, а днес се споменава "между другото", свириха ни измислени аутове, тъчове и още не знам какво, пусна им голови атаки след топка на метър в аут в наша полза, и още, и още. Таско прекрасно съзнаваше, че ако ни убие първото полувреме, с течение на мача ще ни става все по-трудно и по-трудно, а ако певедем първото - 90% го взимаме. Да, Таско не им даде дузпа, а можеше (според мен - не посмя), и да, Таско им изгони човек (беше принуден....). И да, можехме да ги бием и второто, така че вината не е само негова. Но той си свърши работата, за която беше на терена - не ни пусна да поведем първото, и направи всичко възможно да ни попречи да вкараме. Да не говорим, че точно преди техния гол имаше не един, а два фала в наша полза, които Таско не свири, и откъдето всъщност изобщо се стигна до атаката им, да не говорим, че втория им гол е от засада......

Ако вчера ние бяхме играли като срещу Берое, Пирин, Ботев, дори ония морски несретници, които бихме с дузпи - да, всичко щеше да си е само и единствено по наша вина. Но вчера Таско и компания съвсем откровено си ни спряха в точния момент, тъй като прекрасно знаеха колко мъка изпитваме при вкарването на голове. А такава подпорка им беше повече от достатъчна на Латекса. Съжалявам, но няма кой да ме убеди, че това рязане и то точно по тоя начин, точно в тоя мач - е случайно. Напротив, това беше планирано още в мига, в който изтеглиха жребия и Дришата видя възможност с един куршум да убие два заека - да ни разбие отвътре (което прави, вече половината "специалисти" искат главата на СС), и да възкреси свинете.

От нас зависи да останем единни и силни и да не се предаваме) Затова и много хубаво някои хора припомнят отново на какво дередже бяхме преди 3 месеца и какво мислехме тогава (аз също го направих след мача с марулите, например). Стискаме зъби и продължаваме битката. И като публика не трябва да мълчим, а да крещим! Па белким и клуба се събуди!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:55 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
На Ушев му пожелавам само гноясал бежански чеп.
На тема мача ще си позволя да кажа следното:

1. Асприля имаше много свобода макар да знаехме, че опасностите ще дойдат от него. Отдавам това на треньорска грешка.
2. Състава ни не само, че не разполага с нужния брой футболисти, но е и адски небалансиран. Горе-долу една трета от играчите в него играят зад нападателя, но нито един от тях не го прави както трябва.
След като нямаме крила и типичен централен нападател, може би е време да сменим схемата на игра.
3. Сипем високи топки, но няма висок нападател, който да ги вземе. Китамбала изпускаше от 3 метра? Колко по-лошо щеше да се справи Илия Димитров?
4. Диаби може да няма чувство за пласиране, но с физиката си теглеше по 1-2 защитници. С него лошо, без него още по-лошо.
5. Гаджев когато играе на предна линия намира феноменални начини да убие всяка една наша бърза атака. Когато и да си тръгне винаги ще е късно.

Нищо фатално не е станало. И равен срещу Латекс тази събота ще има цената на успех защото ни запазва шансовете за титла. Напълно осъзнавам, че когато започна първенството се радвахме просто да не сме сред изпадащите. Както казват хората обаче, апетита идва с яденето.

Не съм съгласен.
1) Не знам как разбра, че треньора е виновен. Преди да останат с 10 човека по двама от нашите му скачаха и се опитваха да го спрат. Очевидно за мен е, че са знаели за заплахата. Ако визираш головете, тогава нещата са вече съвсем други, защото много се оголихме и искахме да вкараме.
3) Виждаше се много добре, че не сипем само високи топки а се опитваме да играем с пасове по земя. Да, понякога се налага да центрираш. Прегледай пак положенията. Стига с тоя Илия! Видяхме го, че тича като муха без глава и не успя да се пласира нито веднъж.
5) Гаджев е бавен, но от време на време му се получават пасовете, което с оглед на импотентноста ни отпред май си е цяло чудо. За справка, паса преди червения картон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:01 pm 
Аватар

Не се концентрирайте само върху Таско. Таско беше главната курва вчера, но мократа поръчка я изпълни клоуна Николай Стайков. Първо вдигна засада при гола на Гаджев, после пусна засада при втория гол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:04 pm 
Аватар

Много силно мнение на Wildkid за пореден път. Поздравления! :smt023
Преспах и продължава да ми е доста гадно от загубата. Особено като знам ,че това беше идеален шанс за нас да вземем трофей и да ударим свинете. И още повече ,че сега се открива пътя пред тия шумкари...
Но в крайна сметка ние сме Левскари. Преживяли сме какво ли не и сега ще го направим.
Трябва да се даде пълен картбланш на Стойчо. Дано има нужните средства да си направи селекция зимата и да вземем качествени играчи в нападение. Каквото и да стане в събота ,тези момчета са герои (изключвам двете чернилки). Ще зимуваме в тройката ,а едва ли повечето от нас са се надявали на това през лятото.
Подкрепяйте Левски докрай ,независимо от всичко! Ние никога не се предаваме! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:04 pm 
Аватар

При втория гол засада няма, мисля че Карнер покрива.
Общо взето първото ни ебаха съдиите, после се преебахме сами. Много гаден мач...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:07 pm 
Аватар

Цял мач игра супер отборът според мен...комбинациите, точните пасове, движението без топка, хъса...Стойчо Стоев промени отбора в сравнение с предишните години и то много. Пуст гол просто не влиза..няма кой да го вкара. Накрая просто рухнаха.
Друг е въпросът, е не е нормално с човек повече в продълженията да ти нашият три гола. Повече футболисти, на които може да се разчита, задължително нападателИ и физическа подготовка и кондиция. Това, ако се оправи през паузата и прогреса в играта на отбора продължи, съм оптимист за следващия полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:10 pm 
Аватар

Момчета ние винаги сме били сами срещу всички. Важното е да останем единни и да продължим да подкрепяме отбора със сърце и душа. Другото ще стане ясно напролет. Дано не ни накажат без публика за съботата.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:10 pm 
Аватар

Някаква реакция от клуба по повод отменения гол ? Някаква ? Или сме над тези неща :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:13 pm 
Аватар

Само да попитам до кога ще търпим да се ебават с Левски и публиката на Левски? Колко още съдийски гаври ще трябва да изтърпим, за да се вземе адекватно решение по този въпрос. Защо все чакаме мачът да мине когато се даде наряд на сватбата, на н.йорданов, на таско? Какво значение има вече дали е свирена или не тая засада - мачът е минал и нищо не може да се върне? Трябват превантивни мерки, а не дайте да видим как ще свири... след като мачът е изсвирен - правилно или грешно е вече без значение!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:14 pm 

Такъв крив ден трябва да ни действа по-обединяващо и мотивиращо от всичко. Когато се подиграват с отбор и фенове, когато Ушев (Умри!) действа така, не ни остава нищо друго освен да покажем на всички, че с Левски не могат да се мерят!
Всеки да си вади поуките, но да знае, че е дошло време за пределна мотивация (от ръководството и отбора) и пълна подкрепа (от феновете).
А зимната пауза да се използва ефективно и умно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:16 pm 
Аватар

Hulk написа:
Някаква реакция от клуба по повод отменения гол ? Някаква ? Или сме над тези неща :smt012

Реакция имаше и от Гонзо и от Стойчо... и какво от това? Какво ще се промени? Ще върнат мача ли, ще свирят служебна победа ли?
При наряд на тия смешници или Левски не трябва да излиза на терена, или да им се чупят крайници... другото е смешна история!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:21 pm 
Аватар

pepito написа:
Язък за прозорците с лепенките, вече няма нищо :smt005 :smt005 :smt005

и тая сграда ли ремонтирахме :ohmygod2 :smt005 :smt005

кур за ушеф, къде се бие с коли, и кур за ония страничния да му умре най-милото, боклук продажен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:23 pm 
Аватар

Пак да си кажа моето...

Защо Стойчо се оплаква, че няма крила, при положение, че каквото ще да става, титуляри през пролетта ще са Краев (под 21) и Прохазка - без смяна?

:smt006

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:25 pm 

Днес, който и сайт да отворя, виждам много хора от селтекс. Припознали са вече преди да е станало. :smt005 Поклон пред дришата, ном-ном вкусен кор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:25 pm 
Аватар

New Order написа:
Не се концентрирайте само върху Таско. Таско беше главната курва вчера, но мократа поръчка я изпълни клоуна Николай Стайков. Първо вдигна засада при гола на Гаджев, после пусна засада при втория гол.

Като казвам Таско, имам предвид цялата сбирщина. Поръчката си е една, и тя се спуска не само на Таско, а на всички съдии.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:31 pm 
Аватар

През моя поглед играхме доста добре и организирано, изключвам края на мача, след като Гаджев и Краев излязоха. Пак имахме положения, но бяхме по-хаотични. Китамбала ако остане(което ме съмнява) и бъде пускан на крилото, ще облива много, но ако мислят да го мъчат дори 1 мач повече като централен нападател, няма да стане. Може при контри да остава на върха на атаката и да завършва, но не и при постепенна атака, удар с глава и т.н...
Много съм доволен от отбора и това беше един от най-големите малшансове, които съм гледал и си спомням. И те имаха положения, но нашите бяха повече, по-добри и играхме по-добре. Стойчо дори да е направил грешки със смените, може би си има резон и в тях, като например Гаджев да не е в оптимална форма и да не може да изиграе пълен мач, същото важи и за Краев, който си даде душата в този мач и игра много добре. С такова самочувствие в играта, няколко пъти излъга противников играч по много елегантни начини, браво!
И не на последно място по важност, съдийството. По принцип никога не слагам очила и да обвинявам съдиите, обаче този незачетен гол беше нещо нереално. Много ме е яд, защото при това, че не можем да вкарваме голове, а в защита стояхме стабилно, мачът отиваше към доста по-различен развой. В крайна сметка въпреки това можеше да бием, само да си бяхме вкарали положенията.
За полицията нямам идея какво е станало, ако може някой който е бил, да разкаже повече какво и как точно е станало. По идея тия нямат никаква работа в сектора, че и да бият с палките. Ако някой слезе на терена, ок, но иначе е пълно безумие...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:31 pm 
Аватар

Според мен няма да ни накажат с домакинство, щото след това съдийство нямат да имат очи да го направят! А ще ни накажат както жАлтити след мача им на Лаута. Ще ни друснат ебати солената глоба, ще ни предупредят с последно предупреждение за играене без публика и ще ни затворят Сектор Б за мача с микревци! Така, че само сектор В ще е отворен за мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:33 pm 
Аватар

Wildkid написа:
New Order написа:

Като казвам Таско, имам предвид цялата сбирщина. Поръчката си е една, и тя се спуска не само на Таско, а на всички съдии.

Прав си в разсъжденията си за съдиите, обаче не може да губим пореден ключов мач, след като играем 1 час с човек повече. Направо ме влудява това нещо. Още повече, че вчера играхме много добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:33 pm 
Аватар

Между другото някакъв селяк от латекса по едно време влезе на терена и се разходи до центъра ,за да ни размаха някакви знаци. Нямаше никаква реакция от ушев. Не ми се мисли това ако беше наш човек...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:34 pm 
Аватар

New Order написа:
... после пусна засада при втория гол.

Стига с тая засада при втория гол, брат! И при него и при третия засада няма.
П.П. Умри Стайков! Умри в мъки, свиньо!

Прикачени файлове:
zasadite.jpg
zasadite.jpg [ 568.85 KiB | Прегледано 4985 пъти ]

Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:36 pm 
Аватар

Задължително трябва да сме много хора на Герена в Съботада ги заливаме с омраза тия клошари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:41 pm 

ДП ше помага ли или не, ебаси :smt005

Ама Гонзо верно е прав да честити на страничния. Перфектен мач за момчето - първо отменя чист гол, и то не е да кажеш да е ситуацията на кантар, гадже беше сигурно половин метър преди защитника, и после когато се надъхваме да изравняваме ни реже главата с очевидна половинметрова засада.

Няма проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:42 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Задължително трябва да сме много хора на Герена в Съботада ги заливаме с омраза тия клошари.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

niki87 написа:
Wildkid написа:
New Order написа:

Прав си в разсъжденията си за съдиите, обаче не може да губим пореден ключов мач, след като играем 1 час с човек повече. Направо ме влудява това нещо. Още повече, че вчера играхме много добре.

Е то мен ме влудява и факта, че имаме 12, 13 играча общо и думата ротация е паралелна вселена за нас, ама какво да се прави. Нима е нормално да играеш 5 мача за 13 дни с 13, 14 играча общо? Това дори Реалата и Фарсата нема как да си го позволят да го направят.

Просто играчите ни са човешки същества а не роботи и капват физически, няма как просто. И това няма нищо общо дали срещу тях са 10, 11 , 9 или 8 човека. Просто без нападател и без скамейка ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕКТИВЕН СПОРТ НЯМА! Това е истината и като добавим прасето таско и това което направи той за да не ги бием в редовното време причините за загубата се се кристализират. Съдията, липсата на нападател, липсата на скамейка и умората, именно са причините а не в Стойчо Стоев. Човека се мъчи с трици да лови маймуни и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Хубавото от цялата работа е, че ни остава един мач до края на годината, а след него ще има време да се направи селекция, да се направи добра подготовка и на пролет да изглеждаме много по-добре.
Вчера колкото и да ги буташе съдията, при един нормален нападател и малко по-добра подготовка, този мач го взимахме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 12:46 pm 
Аватар

Къде виждате да имаме 13-14 човека ?!?
Имаме точно 11 + на моменти Краев.

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 64  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]