forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 24, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:27 am 
Аватар

Ако ни накажат наистина за събота смятам, че трябва да се съберем пред стадиона и да си направиме лудницата все едно сме вътре. Правили сме го вече. Както и да е де да видим утре какво ще излезе официално. Аз смятам да последвам съвета на антонатан - пиках вече и ще лягам. Само ЛЕВСКИ момчета. !!! :lsfc4

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:27 am 
Аватар

ВАИ написа:
Бааааси,аз не съм виждал така да се бият невинни хора,да се чупят коли и да се ритат жени....свити на земята :ohmygod
Целото ти семейство да умре,Ушев-знам,че четеш :smt031

Миналата година беше по-страшно. Тогава ходихме със Стьопата в БТВ, показвахме снимки и нищо. Да чупиш имуществото на гражданите, които ти плащат заплатата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:29 am 

40 заплати за Ушев!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:36 am 
Аватар

Добър мармалад стана в къщичката! Голям сектор Б, отново!
Голямо млатене след това.. поне 6,7 ушеви се бяха събрали в кръг и ритаха наши момчета, леко встрани от пътя.. точно след паркинга.
Работеща бензиностанция чак в София, но нищо ново.
Доста бяха спирани и по пътя.. там какво се е случвало не се знае.
Дано няма сериозно пострадали!

Кур за таско, два за ушеф. Само Левски!

Последна промяна something_more на Сря Дек 09, 2015 1:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:38 am 

Абе набили ни три гола след 110 минути в третия мач за 6 дена... браво, велик отбор има дришата. Бяхме ли повели си печелихме, така че тука може си обвиняваме и съдията, което въобще не е мрънкане. Хубаво, нападателите са леш, ама играта си има правила, а днес си ни резна много стабилно. :smt026 Естествено за медиите нищо не се е случило и селтекс са ни "разковали". :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:50 am 
Аватар

Я се успокой малко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:52 am 

За бомбите по ушев! Еничари мръсни, най-голямото проклятие да ви застигне!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 1:58 am 
Аватар

Insomnia написа:
Я се успокой малко.

Мене ли визираш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:00 am 
Аватар

Да.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:09 am 
Аватар

Пичове, светът ще е по-хубаво място утре. Легнете да се наспите! Аз току-що ставам и ми е малко по-добре. Съветвам ви да направите същото и вие. Светът не свършва (поне засега) с един мач, както не свърши и след финала миналата година. Дръжте се мъжки!
Дано всички да са се прибрали живи и здрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:12 am 
Аватар

georgilsfc написа:
Insomnia написа:
Я се успокой малко.

Мене ли визираш?

Една седмица би трябвало да му е достатъчна да се успокои...затрих обидите и мозъчните му полюции

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:14 am 
Аватар

След такъв мач трябва да има по един дежурен модератор. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:17 am 
Аватар

Те като не са си взимали ваучерите, как да ги навиеш да дежурят?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:19 am 
Аватар

Абе аз доста често съм дежурен..ама..се появяват и други модератори(на другият ден) искащи да ми свалят правата..дреме ми кура :bigok :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:22 am 
Аватар

Нека се коментира, макар и някои от коментарите да са рядко тъпи и плод на ярост, но да се спазва някакво поведение. Някои влизат тука само да дразнят или да се сбият виртуално, щото нямат шанс срещу неудошевен предмет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:31 am 
Аватар

Човек..тука в тази тема беше ...Бейрут след края на мача..повярвай ми :)
Сега вече си е нормално.. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 2:44 am 
Аватар

Минавам само да кажа кур за мачО, два за ушев, курвите си спираха и биха хора на излизане от ловеч ... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 3:27 am 
Аватар

Четох ви, четох ви... и не разбирам част от вас.
Загуба в продълженията и настъпил все едно апокалипсис.
Реално няколко са основните неща:
1. Отбора не игра лошо и имаше желанието. Инициативата си бе наша. микре играеха на контри и така и станаха головете.
2. Всички сме наясно, че нямаме нападател и до края на полусезона това няма да се промени.
3. Усилията на отбора дадоха резултат и вкарахме гол, който бе отменен престъпно. При 0-1, щеше друга игра да се играе. Знаем, че трудно бележим без нападател, затова и един ни бе достатъчен.
4. Полицията в това село е престъпна. Нарушават всякакви закони, нападат всеки, вкл. по-възрастни хора и нанасят щети на автомобилите които са неодушевени предмети. За такива неща започвам да си мисля, че трябва да потърсим съдействие на европейско ниво. Ясно е, че тук и да се оплачем, нищо няма да стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 7:34 am 

На Ушев му пожелавам само гноясал бежански чеп.
На тема мача ще си позволя да кажа следното:

1. Асприля имаше много свобода макар да знаехме, че опасностите ще дойдат от него. Отдавам това на треньорска грешка.
2. Състава ни не само, че не разполага с нужния брой футболисти, но е и адски небалансиран. Горе-долу една трета от играчите в него играят зад нападателя, но нито един от тях не го прави както трябва.
След като нямаме крила и типичен централен нападател, може би е време да сменим схемата на игра.
3. Сипем високи топки, но няма висок нападател, който да ги вземе. Китамбала изпускаше от 3 метра? Колко по-лошо щеше да се справи Илия Димитров?
4. Диаби може да няма чувство за пласиране, но с физиката си теглеше по 1-2 защитници. С него лошо, без него още по-лошо.
5. Гаджев когато играе на предна линия намира феноменални начини да убие всяка една наша бърза атака. Когато и да си тръгне винаги ще е късно.

Нищо фатално не е станало. И равен срещу Латекс тази събота ще има цената на успех защото ни запазва шансовете за титла. Напълно осъзнавам, че когато започна първенството се радвахме просто да не сме сред изпадащите. Както казват хората обаче, апетита идва с яденето.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 9:42 am 
Аватар

Язък за прозорците с лепенките, вече няма нищо :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 10:32 am 

Има ли някъде запис на мача, да извадя едно положение да го пратя на гонг и на БФС да видят Люпко как се качи на гърба на страничния съдия и го дърпа 2-3 секудни!! Просто искам да го накажат както наказаха Гаррата през 2010 и Гонзо в Коматево!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 10:54 am 

е големи драми стават...много важно , че сме паднали....поне съм убеден , че сега ще ги бием за първенството.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:01 am 
Аватар

Ушев детето ти да умре от левкимия боклук скапан.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:15 am 
Аватар

paulao написа:
Има ли някъде запис на мача, да извадя едно положение да го пратя на гонг и на БФС да видят Люпко как се качи на гърба на страничния съдия и го дърпа 2-3 секудни!! Просто искам да го накажат както наказаха Гаррата през 2010 и Гонзо в Коматево!!!

Е те наказаха Стойчо, за първият ни мач с микре на Герена, че напуснал зоната :lol: Докато от клуба не почнат да си търсят прават и да вдигат шум, ще е така.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:18 am 

лошото е да не ни накажат за побоищата , щот без публика ще е лошо...............

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:21 am 
Аватар

Бях горд по време на мача, поне до втория гол. Отборът, макар и неокомплектован, се раздаваше, играехме с много пасове, предимно ниско по земята и създавахме положения, и контролирахме мача. Секторът беше пълен и мощен, и като цяло се видя, че може да вземем мача.
Отдавна не бях гледал Левски да създава толкова много положения, и то срещу отбор очевидно превъзхождащ ни по физика, бюджет и задкулисни връзки и приоми. Признавам си, че не очаквах да стоим толкова добре в Ловеч и просто трябваше Китамбала да вкара поне едно от петте положения, или поне да не ни бяха отменили редовния гол. Г. Костадинов също пропусна много чисто положение.
Не виждам място за драми, явно в този турнир тегне прокоба над отбора и пълен малшанс, като се почне от жребиите и се стигне до развоите във важните мачове - финалите с Берое и Ч.Море и вчера с Литекс. Това е поправимо, в бъдеще.
Никакви промени не следва да се правят, освен може би да се убие Китамбала, и просто да се вземат двама, трима, но наистина качествени и скъпи играчи.
В заключение, наистина жалко, яд ни е , и си е за яд, вчера изпуснахме поредната купа, и я набутахме в ръцете на микренското джудже и сателитите му. Да му еба майката!!!
Но, Ние сме Левски, никога не се предаваме и силно вярваме и обичаме отбора си!
Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:23 am 
Аватар

Чета заглавия по медиите от типа " Люпко разби Левски ", " Люпко надигра тактически Стойчо " и т.н. Сигурно е така, определено Люпко е по-класния треньор с повече опит, повече успехи. Тактически много правилно изигра мача след 70-тата минута когато останаха с 10 човека....., НО
Литекс имат 15-16 равностойни футболиста, има по-добра ФП, имат и по-класни футболисти като индивидуалности. Ние от друга страна притежаваме максимум 10 човека, които са футболисти, останалите са пълнеж за групата, общаци от строежите, продавачи на дюнери и пиратски CD-та, кой както иска да ги оприличава. Започнахме сезона с общо 13 човека в отбора ( включая юношите и пълнежа ) бяхме два месеца на първо място, сега ще завършим годината втори или трети. Да, Стоев не е най-добрият вариант за Левски, не е и най-добрия треньор, сигурно има десетки по-добри от него, но е класи на хората, които се упражняваха в тази професия на нашия гръб от Мъри насам ( изключвам Йоканович ). Обаче не е нормално да имаме толкова неадекватно скаутско-мениджърско звено, вече няколко години и да не могат да се намерят подходящите офанзивни футболисти. Чака се няколко месеца, някакъв ташак, син на псевдолегенда, който освен, че е псевдофутболист е и псведомъж, за да можел да сбъдне псевдомечтата си да играе в Левски Отделно му се дава фланелката с номер 9, която е обличана от гениални футболисти и истински мъже, вземат се още двама псевдонегри, които кой знае защо някой ги е обявил за футболисти и на всичкото отгоре същата фланелка с номер 9 е дадена на единия от тях.
За мен в Левски продължава да цари управленска импотентност, без ясна визия за бъдещето и за развитието клуба, преизбирането на Баждеков е доказателствонза това. Нямам идея с кои мениджърски агенции се работи, но трябва да са много добри за да докажат на ръковотвлите ни, че тези негри всъщност са футболисти, а не избягали маймуни от зоопарка. Хората са други, но моделът " Батков " остана.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:32 am 

SZ_FEN написа:
3. Сипем високи топки, но няма висок нападател, който да ги вземе. Китамбала изпускаше от 3 метра? Колко по-лошо щеше да се справи Илия Димитров?

Атанас Kурдов също щеше да се справи по-добре, ама нали никога няма търпение един доказан голмайстор да влезе във форма и
са се качили 10 началници на главата на треньора все специалисти по гонене на "некадърници".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:32 am 
Аватар

ДОКАЗАН голмайстор!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2015 11:33 am 

Гаранция точно тоя некадърник щеше да свърши работа. Само "още малко време" трябваше да му се даде :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 64  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]