forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 2:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:00 pm 
Аватар

Petar.Ivanov написа:
lo6o 4uek napat sam da bada razkrit brat dokato vsi4ki ostanali si govorjat za vsi4ko drugo no ne i za ma4o dwe ot naj krajnite fenki ili fenove ne znam kakwi mislq 4e imat ob6ta snimka na Gerena kogato bihme lodokorec s 1;0 brat no ne towa e skandalnoto ediniq/ta zaema dwe sedalki 4uek oble4en/a e s izbeljala zelena teniska sisite i/mu wisjat do kolenata a pod klin4eto i/mu se o4ertawat palaskite 4uek izlu4wa porazjawa6ta omraza a bledite i/mu o4i sqka6 praskat otrova i me nabludava ot dwa 4asa a drugata/drugiq kakto razbrah se okaza telohranitel na drugoto su6testwo 4uek oble4en/a s voenna uniforma i ot 2 4asa sqka6 nevijda6to e zabil/a o4i v tawano mnogo se opla6ix 4uek no sedq6tiqt do men mi kaza 4e vsa6tnost spi taka s otworeni o4i no towa ne me obodri stiskajte palci vsi4ko da mine bez proglemi powe4e podrobnosti posle

4uek po opisanieto koeto dade dori i michelin shte gleda ludogorec!!1!1! zaboga braDqq izkah i az da dojda.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:02 pm 
Mоу сглоби перфектен отбор от играчи, които имат огромна амбиция. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:04 pm 

Suum cuique написа:
0 tolerance написа:
С оглед изиграните мачове от първия кръг на Премиеркораба, смятам, че за титлата тази година ще се борят Ман Сити, с много плътен и хомогенен състав, както и Арсенал от Лондон. Тройката ще допълни един от Челси, Йонайтид или Ливърпул.

Не мисля, че си прав. Сити засилиха халфовата линия, но отзад не са кой знае какво, а и негредо им е контузен, което прави джеко без алтернатива (освен ако не купят нападател). Сити имат и проблем с квотата англичани за ШЛ, особено след като ще махат 2ма и махнаха още 2ма.
Арсенал като че ли са с добър състав, но те винаги тръгват силно и около нова година спират да играят.

За мен нещата стоят така:
Челси, Сити, Арсенал, Ливърпул, Йонайтед.

И аз смятам, че Моуриньо няма да изпусне титлата втори пореден сезон. Сити може и да опита да направи по-значим пробив в ШЛ и това евентуално може да ги разсея в битката за титлата във ВЛ. Арсенал имат много боеспособен състав, сякаш имат и по-дълга резервна скамейка в сравнение с предишни сезони. Засега и аз виждам тези три отбора като основни фаворити за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:06 pm 
Аватар

tragvam sas trikolko kam bukuresht bradq ..... veche sum nqkude kam vidin i useshtam kak ima zadrustvane, celi nepomashki semeistva sus stroitelni kolichki otivat da podkrepqt kleta maika balgariq, edna baba beshe qhnala magare, a drugata bik. takova neshto ne e bilo ot otvarqneto na korekoma. Potoci ot patrioti priijdat kum vidin i ruse .... feribotite edvam trugvat ot hora, orqhovo e navodneno ot patrioti.

Zamislete se !!!!11 kakvi balgari ste ako ne podkrepite otbora na naroda, i slavnite balgari Shoko i Kishada.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:06 pm 

Tragvam kam selska Romaniq s taksi,a sega pisha ot laptopa

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:19 pm 
Аватар

aaa ne se izdarja v ftobusata brat temperatorata v ftobusata e okolo 72 gradosa brat da ne kazwam za mirizmata krasnore4iw fagt sa swobodnite mesta okolo opisanite po,gore individi 4uek sabraha se na prednite mesta do otworenata napolowina wrata brat no towa po nikakaw na4in ne ohlajda kletata ftobosa o6te po lo6o se okazwat bolkite v koremata mi qwno pri4ineni ot bezplatnite kibap4ita na pitri4ew(omri boklik) popitah 6ofiorata kuga 6a pristignem kaza mi ne znam 4uek deiba i pedalata a i kato gledam kakwi zadrastwanija stawat lel prilo6a mi o6te powe4e kogato poglednah nawan prez zapotenite prozorci 4uek zeleno-bjalo more widqha izma4enite mi o4i sbirat se bradq lodokorecsamopogeda oglasjat bokore6kite olici 4aka me ma4itelno zawar6wa6to patowane dano zawurshi dobre SERE MI SE ZLOVE6TO!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:24 pm 
Аватар

Bradq zamislihme li se!1!1!111!!! Harpata igrala li e nad selska Romania... Kleti4kata kauza na kleta maj4ica Balgariq shte ni proslavq li taq ve4er :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:37 pm 
Аватар

Насрахте с тая шльокавица. Отдавна не е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:43 pm 
Site Admin
Аватар

El Hacendado написа:
Principno razbiram patreotizma koito blika otwsqkude, no tozi mach nqma smisul da se gleda. Purvo bulgaria>romania wtoro stqua ne e kauzata na romania i saburaiki a i b se poluchawa che na6ata si kazua shte razgromi romanskata nekauza. Az sam fen na ravnostoinia fotbol i iskam da gledam ma4 mejdu dwe ravnostoini separatiski kauzi. Ta niakoq nepatreotichna, neprafoslavna telivizia 6te predafa li ma4a?

Тия педераси от босфора медия грОб,са избрали освен естествено каузата по босфора екшън,по ринг.беге ще дават Бешикташак-Франсенал,вместо Наполи-Атлетик. :ohmygod Ако искаш да гледаш неаполитанските мангали и баските ще трябва да си платиш на voyo.bg,или да търсиш работещ линГ в интернет. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:55 pm 
Аватар

az pak ne trgwam za6toto imam zapek, no wi pokrepqm ot kenefa zdrawata!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:56 pm 
Аватар

Виждам, всички очакват с трепет мачът на националната кауза на България, баклавата на БГ футбола, душманинът на европейските грандове - Лайногорец :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 6:17 pm 
Аватар

Кво излиза сега, че Болен е бил прав. Бтивиту на културата са протурска и колониална телевизия без грам православност в нея. #izvinеtesebe

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:01 pm 
Отивам до магазина за сладки дьомнери за довечера ном ном да посрещнем мача с компанията на масата, ракийка сам взел сащо, само балгаря и лодогорец!!!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:19 pm 
Аватар

Стяуа са единственият комунистически отбор, който доста радост ми е носил, от 1996 г. насам...нека традицията да продължи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:27 pm 
Аватар

Пусках любимите на господин пИтричеф цигански кючеци,заедно ходихме на ходжа гадаещ на коран.....само и само да стане,и на турския господ се молихме
Напред,напред напред зеленИтеееееее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:43 pm 

Има ли лудогьоциииииии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:48 pm 

Реално тия ние ги направихме отбор. Бяхме ли си били Славия, "благодетелят" щеше да е включил на икономичен режим и да са история. От друга страна нас веднъж ни оставиха втори, но свинете два пъти, така че свършиха и нещо полезно. Предпочитам да влязат в ШЛ и им пожелавам им да са четвъртият отбор в група с 1. Реал/Барса/Байерн 2. Ювентус 3. Ливърпъл, където да се представят "достойно". Някак отвътре не ми идва да подкрепям румънските свине.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:53 pm 
Аватар

На Седмото Небе написа:
Реално тия ние ги направихме отбор. Бяхме ли си били Славия, "благодетелят" щеше да е включил на икономичен режим и да са история. От друга страна нас веднъж ни оставиха втори, но свинете два пъти, така че свършиха и нещо полезно. Предпочитам да влязат в ШЛ и им пожелавам им да са четвъртият отбор в група с 1. Реал/Барса/Байерн 2. Ювентус 3. Ливърпъл, където да се представят "достойно". Някак отвътре не ми идва да подкрепям румънските свине.

:smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 8:18 pm 
Ти има ли шанс да си един обективен с много никове?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 8:20 pm 
Аватар

Чак ми омръзва от такива дядовски заключения - ако си бяхме били Славия, щяхме да сме най-великите, ако не беше паднал комунизма, щяхме да живеем по-добре :smt012 Мачът със Славия е едно черно петно във великата история на Левски, още ме боли като си помисля какво стана, но животът продължава и ние продължаваме да подкрепяме нашия любим отбор! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:09 pm 
Аватар

Има лйе лудогорцйаа, уаа??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:12 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Стяуа са единственият комунистически отбор, който доста радост ми е носил, от 1996 г. насам...нека традицията да продължи!

Най-точното мнение :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:21 pm 

Кур за Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:22 pm 
Аватар

На кой канал са националите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:24 pm 

би ти ви екшАн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:27 pm 
Аватар

след малко ще пусна линк за btv action в темата за торент тв за да може да гледаме kauzi4kata na kleta majkabulgaria :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:28 pm 
Аватар

danislav90 написа:
след малко ще пусна линк за btv action в темата за торент тв за да може да гледаме kauzi4kata na kleta majkabulgaria :bigok
А хонорар ще има ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:30 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Ще дават ли някъде kauzata na iujna italiq sreshtu kauzata na baskite?

И мен живо ме интересува, или поне читав стрийм.

А тая тема става за четене само преди мач на Kauzata.Ама ако вземат, че се класират, да не дава Господ ще изплува онова македонче, любимеца на блядовище с още 10-на patriota и пак ще четем как се прави а-у...та моШно за мамалигарските свине, твай, даже го заложих :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:30 pm 
Шокиращо неадекватно студио. :ohmygod Кур за Кур Савов, едно от най-гнусните изчадия и лапащи джуджета в журналистиката.

200% МОЩНО Стяуа!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 9:31 pm 
Аватар

само стяуа, нали момчета? Дано да ги ебат тия румънци и малко по-интересна да ми направят ШЛ
и Кур за студиото на битиви

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]