forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 12, 2025 7:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:45 am 
Аватар

Аз ги бях играл на ТР 1:2, само ми прекараха приличната печалба. Беше ясно, че ще ги отстранят още миналата седмица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:45 am 
Аватар

Себастиан написа:
bogarra написа:
От тия освен Слован Братислава да бият с друг нямат шанс.

Много силно изказване. :bigok Реално могат да победят всички, но могат и да отпаднат от 4 отбора(изключвам Слован). Ще вземат колосални суми от ШЛ, но ще ядат здрав бой в групите(като нас).

КАКВО, ЗА БОГА, СЪМ НАПИСАЛ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:48 am 

Аха, прасета сме значи :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:51 am 
Аватар

bogarra написа:
Себастиан написа:
bogarra написа:
От тия освен Слован Братислава да бият с друг нямат шанс.

Много силно изказване. :bigok Реално могат да победят всички, но могат и да отпаднат от 4 отбора(изключвам Слован). Ще вземат колосални суми от ШЛ, но ще ядат здрав бой в групите(като нас).

КАКВО, ЗА БОГА, СЪМ НАПИСАЛ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Че нямат шанс, а аз....че имат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:53 am 
Аватар

levskar_1988 написа:
Вчерашен или онзиденшен, 90 % от тук пишещите по нищо не се различавате в мненията си от онези свини, дето правиха заря и омаловажаваха всеки успех на Левски в Европа, това е тъпото и жалкото. Във форума на прасетата - същата работа, ама онези си ги знаем че са спрели поне :bigok

ти, от къде знаеш толкова добре, как е при прасетата? :smt017
и се съобразявай, като даваш епитети на хора, които не познаваш, приятелски съвет.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:54 am 

И преди мачовете писах, че единственият шанс е да подценят сърбите. И за малко типично по нашенски да отпаднат. Няма какво да ги плюем, а трябва само в нашата паничка да гледаме. Противно на повечето хора, според мен е полезно и за нас тяхното представяне и трябва още повече да ни амбицира да градим някакъв отбор. Вижда се, че влизането в ШЛ далеч не е някаква чутовно трудна задача и е въпрос предимно на организация и правилна политика. Не бих правил аналогии с Литекс от преди години, най-малкото в Разград наистина играят футбол и е очевадно, че са класа над всички наши отбори и резултатите им са напълно заслужени. И още нещо, ако влязат в ШЛ съм убеден и съм готов на басове, че няма да завършат с 0 точки, дори може и като трети отбор да завършат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:57 am 
Аватар

Double-D написа:
И преди мачовете писах, че единственият шанс е да подценят сърбите. И за малко типично по нашенски да отпаднат. Няма какво да ги плюем, а трябва само в нашата паничка да гледаме. Противно на повечето хора, според мен е полезно и за нас тяхното представяне и трябва още повече да ни амбицира да градим някакъв отбор. Вижда се, че влизането в ШЛ далеч не е някаква чутовно трудна задача и е въпрос предимно на организация и правилна политика. Не бих правил аналогии с Литекс от преди години, най-малкото в Разград наистина играят футбол и е очевадно, че са класа над всички наши отбори и резултатите им са напълно заслужени. И още нещо, ако влязат в ШЛ съм убеден и съм готов на басове, че няма да завършат с 0 точки, дори може и като трети отбор да завършат.

Да определено ще вземат 200 000 точки ако се паднат в група заедно със Европейския шампион, Германския шампион и Английския шампион! :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:02 am 
Аватар

Майката ни еба жребието тогава спор няма, но сега групите са някак по-лесни от преди години ... с късмет (а определено рязаните го имат) могат да се намърдат в нека утрепана група, да вземат 1-2 точки, че дори и да излезнат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:02 am 

Колкото и страно да ви звучи Левски го няма,останаха само верните му фенове ,това което се случва в момента е агония . Левски с Батков никога няма да се оправи поради няколко факта : 1 Левски е единствения футболен клуб в момента на които футболистите му общо ако ги продадеш няма кой да ти даде един лев . Ние нямаме футболист който да струва пари това ако не беше жалко щеше да е смешно .2 Лъжат ни нагло и безотговорно,показват 5 годишен план как се гради отбор питам аз на който 6 от играчите му титуляри са с контракт за 1 година , като прибавим Минев 34 и това че нямаме вратар каквото и да се случи които както и да го мисли другата година пак на ново трябва да градим.3 Юношите дори и да наложим Цонев зимата Батков ще го продаде за 200 000 . Всичко в този клуб на управленско ниво е безмислено и безотговорно .Какво тряба да се случи за да се променят нещата не знам но така е безмислено .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:10 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:

Да определено ще вземат 200 000 точки ако се паднат в група заедно със Европейския шампион, Германския шампион и Английския шампион! :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005

Ако се разминат с Легия и вземат че влезнат, то една група с Реал М, Дортмунд и Ливърпул е напълно възможна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:21 am 

We_Are_Levski! написа:
Double-D написа:

БАТЕ след като ни отстраниха бяха в група с Реал, Ювентус и Зенит и взеха 3 точки (3 равни мача), по мое мнение в не много по-лека от нашата група, като не загубиха от Ювентус, а най-лошата им загуба беше 2:0 от Реал. След това биха Байерн 3:1, Лил 3:1 като гост, Милан 1:1, Зенит 1:1 и тн. Не виждам повод за смях. Вярно, че тогава изтеглихме супер куца група, но и реално никой не се напрегна на 100% срещу нас и поне в 2 мача имахме шанс да вземем нещо. Пак казвам сигурен съм, че независимо от групата рязаните няма да са капо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:43 am 
Аватар

Double-D написа:
We_Are_Levski! написа:
Double-D написа:

БАТЕ след като ни отстраниха бяха в група с Реал, Ювентус и Зенит и взеха 3 точки (3 равни мача), по мое мнение в не много по-лека от нашата група, като не загубиха от Ювентус, а най-лошата им загуба беше 2:0 от Реал. След това биха Байерн 3:1, Лил 3:1 като гост, Милан 1:1, Зенит 1:1 и тн. Не виждам повод за смях. Вярно, че тогава изтеглихме супер куца група, но и реално никой не се напрегна на 100% срещу нас и поне в 2 мача имахме шанс да вземем нещо. Пак казвам сигурен съм, че независимо от групата рязаните няма да са капо.

Реал, Юве (особено пък тогава точно след Калчополи) и Зенит, не са Европейския шампион, Германския шампион и Английския шампион в една група?

Много ми интересно какво ще направят сега лудоселец в една група с Реал, Байерн и Ман.Сити ако беше възможна? Щото вече не е......?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:12 am 

Пак повтарям, че за мен няма да са с 0 точки независимо от жребия. В тази фаза голямите отбори не играят на 100% и затова често има изненади. Ние можехме да вземем и двата пъти с Вердер, че и последния в Лондон, но дори гол не вкарахме. В тази фаза е далеч по-трудно да вземеш точки от традиционно надъхани в групите отбори като Бенфика, Арсенал, Лион или Валенсия, отколкото от Реал, Милан, Манчестър, Байерн или Барса, които играят колкото да минат напред. И отново - нека гледаме в нашата си купичка и да не анализираме на рязаните групите и късмета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:57 am 
Аватар

Тоя тренерчето на Партизан като каза онова за 30 011те войници на стадиона, които щели да насерат Лудогорец, веднага се сетих за Тройчо и неговото "Ние сме отбор на армията и утре ще победим с цената на всичко" (преди мача със Зимбру) :D
Отпадащите без загуба храбри военни стратези Тройчо и Плешивия сърбин :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 3:57 am 
Аватар

Жалко е да се подиграваме на Радо Прашката как отпаднал от Зенит. Понеже ние се скъсваме всяка година да играем срещу такива отбори, че дори ги бием. :smt006 До такава степен сме затънали, че сме превърнали в злобни хора точно като свинете по време на нашите европоходи. Сега да не ме оприличите и мен на фен на националната кауза. Днес исках много да отпаднат, но явно са класа над останалите в България и в случая трябва да замълчим и да си погледнем нашата кочина.

Дано умрат всички виновни за това състояние, в което се намираме в момента като клуб...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:01 am 
Аватар

Гледам си аз "Крупието" по ТВ1000, те пък направили първото полувреме 2-2. Е, второто им го позагледах, ама защо ли...
Връзва им за жребия както на нас ни вързаха обстоятелствата преди години, този отпаднал, онзи се дъни...такава изненада, онакава... Да, с любезното съдействие, дори бих казал с безценната помощ на приятелчето си Тодор Батков :rip (колко много ми се иска да пиша след името му ЛЕКА МУ ПРЪСТ), Домуса ще вземе да вкара фирменото си проектче в ШЛ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:43 am 
Аватар

targovishte написа:
Лабрадора да не се крие....ами да изскача с половината печалба от покъщината....или поне 1...2 талона за зелената зона да даде.....снесох му сигурни пари...че и точен резултат...Зенит:прашката 3:0 :bigok :strkstrk

И аз те послушах ама ме насраха Усташите от Динамо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:50 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:

Реал, Юве (особено пък тогава точно след Калчополи) и Зенит, не са Европейския шампион, Германския шампион и Английския шампион в една група?

Много ми интересно какво ще направят сега лудоселец в една група с Реал, Байерн и Ман.Сити ако беше възможна? Щото вече не е......?

Стига с тоя Германски шампион бе :smt005 Не сме играли срещу такъв :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:00 am 
Аватар

Цитат:
Българи с предизвикателство в Лига Европа
Манолев, Курдов, Неделев, Станимир Стоилов и Удоджи в европейски поход

Не знам за вас, но на мен лично ми е много важно как ще се представи Митко Удоджи довечера. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:04 am 
Аватар

Тогава да подкрепим Митко Удоджито BRADQQQQ !!!!111

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:05 am 

Изображение
:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:13 am 

Те и миналата година бяха там. Левскари са си отвсякъде, просто там са с различен манталитет от нашия и сигурно им става доста яко на хорицата, като гледат как србетата падат..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 11:57 am 

Честно ли не видя Дебелия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:24 pm 

Е какво да му гледам на дебелия, говорех за хората в ляво, на които е и знамето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:44 pm 
Аватар

Гурътъ май ще са поставени за жребеу :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:02 pm 
Аватар

Мдам, а като гледам ще им се падне отбор на нивото на тия смешници от Пармезан, че и по-слаб....

Гората тая година играят доста по-зле от миналата, вчера и късмет ги покри (макар да можеха да решат нещата по-рано). Пармизан определено бяха по-слабия отбор, но с изравняването се вдигнаха и ако не беше тъпия червен картон, изобщо не се знае какво щеше да стане. Гората са доста ялови и правят грешки в защита. Добър отбор в момента ще ги опъне без проблем, но тия, които ще им се паднат, не са им на нивото. Ще трябва да разчитаме на чудо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:27 pm 
Аватар

Легия ще ги друсне здраво според мен. Останалите ми е трудно да преценя какво играят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:09 pm 

Ей, богу, най-обичам като се появят моралистите и започнат да обясняват как сме се превръщали в чорбари като плюем по Лудогорец. :smt007 Аз пък си мисля, че е по жалко да им се кланяме излишно и да им правим незаслужени четки. :smt006 Сигурно е лъжа, че се класираха с мъка след отстраняване на един безличен Партизан, който с 10 човека ги натисна доста здраво. Сигурно един добър отбор няма да си реши мача с 3 гол в такава ситуация, а ще пропусне 5 контри в числени предимство поради некадърност. Сигурен съм, че дори и да влезнат в ШЛ ще е защото са минали един доста дълъг и труден път играейки само срещу класни отбори, които са отстранили с игра. :lol: Поне си отворете очите и вижте как с всяка изминала година вместо да надграждат игрово те стават по-слаби. Или според вас миналата година играха по-зле от сега? :strkstrk

Още по любимото ми е как ги изкарвате едва ли непобедими в българския шампионат и човек, който не гледа българското първенство ще си каже, че е като в Германия. Има един отбор, който по средата на шампионата си е решил нещата и завършва с 20 точки пред втория. А да не спечели мач се счита за супер изненада. :smt005 Бързо забравихте как първите две титли ги спечелиха в последния кръг и как се налагаше жалки и гнусни отборчета като Славия да им лягат и после да се хвърлят на живот и смърт срещу нас. Не, че и 3 титла я спечелиха много убедително. Факта, че с най-смешния си състав ги бихме в Разград и се налагаше да си поръчват точния съдия за следващия си мач срещу нас, който да им донесе победата, говори достатъчно. :smt115

Последна промяна Синя Религия на Чет Авг 07, 2014 2:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:12 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Ей, богу, най-обичам като се появят моралистите и започнат да обясняват как сме се превръщали в чорбари като плюем по Лудогорец. :smt007 Аз пък си мисля, че е по жалко да им се кланяме излишно и да им правим незаслужени четки. :smt006 Сигурно е лъжа, че се класираха с мъка след отстраняване на един безличен Партизан, който с 10 човека ги натисна доста здраво. Сигурно един добър отбор няма да си реши мача с 3 гол в такава ситуация, а ще пропусне 5 контри в числени предимство поради некадърност. Сигурен съм, че дори и да влезнат в ШЛ ще е защото са минали един доста дълъг и труден път играейки само срещу класни отбори, които са отстранили с игра. :lol: Поне си отворете очите и вижте как с всяка изминала година вместо да надграждат игрово те стават по-слаби. Или според вас миналата година играха по-зле от сега? :strkstrk

Още по любимото ми е как ги изкарвате едва ли непобедими в българския шампионат и човек, който не гледа българското първенство ще си каже, че е като в Германия. Има един отбор, който по средата на шампионата си е решил нещата и завършва с 20 точки пред втория. А да не спечели мач се счита за супер изненада. :smt005 Бързо забравихте как първите две титли ги спечели в последния кръг и как се налагаше жалки и гнусни отборчета като Славия да им лягат и после да се хвърлят на живот и смърт срещу нас. Не, че и 3 титла я спечелиха много убедително. Факта, че с най-смешния си състав ги бихме в Разград и се налагаше да си поръчват точния съдия за следващия си мач срещу нас, който да им донесе победата, говори достатъчно. :smt115

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:31 pm 
Аватар

Това мнение не е православно! :loser2 Никой не може да говори така за клетичката кауза на тая изстрадала клета майка България! :smt085

#засрамисебе! :slap :strkstrk

Кур за тая сган! :boisw Заглавията след всеки грандиозен "успех" са толкова пропити със сперма и слюнка, че ми се цапа монитора, като отворя някой сайт. Клето закриване и повече кана за клетия им собственик! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]