Niki4a, моят разбойник след една седмица става на осем месеца, а зъбите все още не излизат. Бяло е, твърдо е, чеше се, зареди се с търпение

Когато посвикне с новото нещо в устата си, ще спре реването. Вземи задължително чесалка за зъбките. Евтини са и са във формата на животни, които да хапе. Не намерих прасе, така че моето е жиравче
Гледах мача на една пейка, разхождайки детето ми, през телефона, през подарена ми парола за гонгъ от отказал се от футбола чорбар

Не видях нищо особено, но в Костадинов и Де Нойер има много хляб. Когато Бедоя се завърне, ще изглеждат още по-добре нещата, мисля си аз. Алвеша обаче е аут за над месец и не знам какво ще става в защитата, така че Гонзо е хубаво да разкомплектова защитата и да намери някой за там.
А за това, за което спорите, Гонзо го разбира много добре и взе мерки. Подписват се минимум 2-годишни договори с млади футболисти. Не мисля, че можем да бъдем недоволни към днешна дата, 20 юли. Може би можем да бъдем недоволни след 2-3 месеца от селекцията, ако се окажат всички куци коне. Но се съмнявам. А и няма да градим нов отбор нито зимата, нито следващото лято, защото договорите са за 2 години и отгоре! Проумейте го.
А за тези, които бленуват брилянтен футбол и живеят в 2005 година. . . събудете се, хора!