forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 10:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 3:00 pm 
Аватар

Тая тема продължава да ми е гнусна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 3:01 pm 
Аватар

Boyo написа:
Развято бяло знаме и нулев сезон от юли месец мога да приема само ако туморът Батков го няма вече и това е цената, която трябва да се плати. В сегашната ситуация не само че е тук, ами с наша помощ усилва позициите си... Защо да търпя подобно нещо? Като е фалирал да се маха.

Нали това искахме- да се намали бюджетът така, че да можем с текущите приходи да покриваме текущите разходи. Няма обаче как с оборотен капитал от 0 лева това да се случи. Сериозно те питам- отговори без увъртания- ако в момента се махне кво става?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 3:38 pm 
Аватар

Ако клубът нямаше заеми за милиони и Батков не продаваше клуба за милиони съм сигурен, че щеше да има кандидати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 3:39 pm 
Аватар

Ми той Батков не го продава принципно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 4:08 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Boyo написа:
Развято бяло знаме и нулев сезон от юли месец мога да приема само ако туморът Батков го няма вече и това е цената, която трябва да се плати. В сегашната ситуация не само че е тук, ами с наша помощ усилва позициите си... Защо да търпя подобно нещо? Като е фалирал да се маха.

Нали това искахме- да се намали бюджетът така, че да можем с текущите приходи да покриваме текущите разходи. Няма обаче как с оборотен капитал от 0 лева това да се случи. Сериозно те питам- отговори без увъртания- ако в момента се махне кво става?

С това започнах - такава година има смисъл ако се махне. Ще търпим една година, ще се борим да не изпаднем, но ще знаем че след като се преструктурира цялото управление след това ще мачкаме.
В момента какво се случва? Дори и нещо да се промени в клуба печеливш ще е само Батков, а Левски пак ще се наяде на хой. А до момента нищо не се е променило - пак правим абсурдна селекция, водим абсурдни треньори, само дето го правим по-евтино от преди. Какво бъдеще виждаш ти? Аз не виждам - виждам само как Левски продължава да затъва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 4:53 pm 
Аватар

Чисто и просто последните години караме на кръпки - до зимата, на пролет, лятото и нещата вървят все по-надолу. Но странно защо всички вопли и мероприятия против мустакатия тумор спряха?!?!? И да не би бИрой да дават по-големи заплати? Или пък Локо Плв, та успяват да намерят сносни играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 5:43 pm 
Аватар

От около 700 хиляди лева приходи за подготовка и осъществяване на юбилея, 10% са от спонсори - фирми :smt006 Колко смятате, че ако сега Батков се махне и "подари" акциите на някого ще бъдат приходите от спонсори в този пробит варел наречен ПФК Левски 1914 АД :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 5:57 pm 
Аватар

Цитат:
Левски ще играе контролна среща с тима на Марек. Двубоят ще се състои в сряда, 9-и юли, от 18:30 часа в Правец, съобщава официалният уебсайт на "сините". Левски изигра четири контроли до момента, като в последната загуби с 0:3 от Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 6:24 pm 
Аватар

Boyo написа:
acrimonious написа:
Boyo написа:

С това започнах - такава година има смисъл ако се махне. Ще търпим една година, ще се борим да не изпаднем, но ще знаем че след като се преструктурира цялото управление след това ще мачкаме.
В момента какво се случва? Дори и нещо да се промени в клуба печеливш ще е само Батков, а Левски пак ще се наяде на хой. А до момента нищо не се е променило - пак правим абсурдна селекция, водим абсурдни треньори, само дето го правим по-евтино от преди. Какво бъдеще виждаш ти? Аз не виждам - виждам само как Левски продължава да затъва

Е кво значи ще се борим да не изпаднем, като ние още 2-рия месец без заплати ще останем без футболисти, ще има изнеревени, ще има глоби от БФС за нахлувания и т.н. Ние ще изпаднем по административен път...

bogarra написа:
Ако клубът нямаше заеми за милиони и Батков не продаваше клуба за милиони съм сигурен, че щеше да има кандидати.

Пак се връщаме на темата с прословутите "кандидати", които са като извънземните- всеки знае, че ги има, ма никой никога не ги е виждал... Как пък един кандидат не каза "Искам, ама ми е скъпо..."?

А и как въобще на някой нормален човек може да му хрумне, че дори да имаше някой мноооооооооооооооого скрит кандидат, в тази супер неясна политическа обстановка ще иска да прави нещо...?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 7:19 pm 
Аватар

Акримуньо, ще ходим ли в сряда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 8:27 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=8Uasrz8TByg#t=29 тоя не трябва и една мин да играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 8:29 pm 
Аватар

Усещам, че ще има "топло" посрещане... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 8:37 pm 

@acrimonious, аз предпочитам да изпаднем по административен път и да цъкаме по окръжните групи, отколкото да запишем 9-10 поредни загуби от свинете, да ни бият с някои исторически резултат и да берем яко срам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 8:42 pm 
Аватар

И аз ще ти отговоря едно по едно...дано ме разбереш, макар че смятам си наясно с тези възможности....

acrimonious написа:
Ох, откровено ме мориш, ма айде, ще отговарям на нещата едно по едно...

За това, че не знаем каква подкрепа ще получим, си прав. Такова нещо като данъчна тежест няма. Нито ще му плащаме ДДС-то, нито корпоративния данък (да не говорим, че сме на вечна загуба).

Затова се прави проучване и бизнес план, а не да стреляме в тъмното. Защото познавайки много добре финансовите възможности на повечето българи съм скептично настроен.
Отделно, как да не поемаме неговата тежест, след като влизаме в едно на практика фалирало дружество, контролирано от бащицата и напълно зависими, единствено от неговото настроение и мисли.....а от там с всички последствия за нас. Ако утре батков реши да обяви фалит, най-малкото ще завлече всичките тези акционери в тръста, които са дали повече от 20 лв. Между другото тук е мястото на въпроса, защо членовете на Тръста дали не 20 лева, а например 1000 или повече, също ще имат право на един глас, а не съразмерно с внесената сума? Но това е друга тема.....
Освен това, като основен собственик, каква е гаранцията, че батков няма да гласува, каквото си иска и по този начин да разводнява капитала и тези 15% да не значат нищо, след като е прибрал едни пари от нас? Но миноритарните акционери няма да видят нищо хубаво от това и законът няма да ги защити! ето над тия въпроси трябва да помислим!
По натам....Ако дружеството е затънало до шия в дългове, както реално е при нас, всеки ден на съществуване означава трупане на нови задължения. Обявяването в несъстоятелност слага точка на агонията, но води след себе си последствия....
Управителите на фирмите или членовете на органите им за управление са отговорни за задълженията на дружеството и попадат под ударите на закона....доколкото си спомням 3 години затвор или глоба от 5 М лева....а те включват....ДДС, корпоративен данък, невнесени задължителни осигуровки и данък върху доходите на физическите лица, работещи в дружеството!

acrimonious написа:
Няма такова нещо като "бюджет, изискуем от акционерите". Никой не може на сила да те накара да дадеш 1 лв, защото акциите пораждат права, а не задължения. Единственото, което Батков може да направи е на общо събрание на акционерите да гласува увеличаване на капитала с 10 М, при което ако Тръстът иска да остане със същите проценти, ще трябва в шест-месечен (ако не се лъжа за срока) да презапише, т.е. да внесе 1.5 М. Но Борат ще трябва да внесе по този начин 8.5М, които като си капитализира заемите няма да може просто да извади от клуба. Та ако тръстът не ги внесе, ще остане просто с по- малко дялове, т.е. ако капиталът преди увеличението е 10М, тръстът има 15% (1.5М), след увеличението капиталът ще е 18.5 М и тръстът ще има 1.5М/ 18.5 М= 8% (тук си признавам, защото не съм юрист, че не съм наясно какво става с капиталът, когато някой акционер не внесе- дали се дава възможност на другите да запишат неговите акции или просто увеличението остава по- малко).

Обяснил съм по горе....

Цитат:
Еми за юбилея събрахме 35000 със суми не- много по- малки от тези 20лв. Освен това 20лв е минималната членска вноска, а аз няма да дам 20лв, нито пък ти ;)

Е и? Колко според теб може да събере Тръста? Никой не може да каже....

Цитат:
В момента реална представа нямаме, но като акционери ще имаме пълен достъп до счетоводството на клуба и ще имаме такава. Идеята на тръста беше именно да се разкарат скъпоплатените Бру-та, така че да може клуба да се самоиздържа, за да не казваме всеки месец "Олеле- малеле, Тати няма пари, кой ще плати на Пл. Димов заплатката...". Все пак този клуб има някакви приходи (да речем 2-3 млн годишно), колкото беше бюджетът на Селтекс през последните години и то без реинвестиране на печалбите от продажбите на Г. Миланов и Симеон Славчев. Погледни класиранията и виж къде завършиха Селтекс и къде ние ;)

За това говоря, как правим нещо, за което нямаме реална представа? Защо не се направи вътрешен мониторинг от Тръста, има достатъчно време за това и нужните хора...например ти.... :bigok
Отделно забравяме, че Клубът в определени моменти заработи много милиони, които потънаха в дълбокия родопски джоб и се превърнаха в задължение.....! Тук опираме пак до волята на бащицата, защото, ако той го искаше това, да го е направил до сега....
Цитат:
Точно така. Идеята е да имаме човек в управителния съвет, който обаче управителен съвет да е истински управителен съвет. Т.е., събира се всяка седмица по 2-3 пъти, обсъжда и решава всички управленски въпроси. А не борат да звъни от летището в русия съм, в русия съм и да уволнява йоканович.

Присъствието на един член на УС с нищо няма да промени управлението на клуба.....промяна ще има, когато ще можем, ако въобще можем да упражняваме изпълнителната власт в ПФК-то!!!!!! :wink:
А ще носи само негативи, при не дай Боже един фалит....написал съм го по горе....

Цитат:
Виж са, дълговете на Левски не са толкова много. Може би са към 6 млн (вкл. строежа). Да речем, че слагаш активи (едно общежитие, един рейс и право на ползване на стадион) 2 млн. Това прави 4 млн нетен дълг. НО: Това е Левски, да го еба, не е някое ЕООД, дето никой не го знае. Все някаква положителна търговска репутация трябва да има. Т.е. за мен клубът в момента си е напълно ОК са придобиване на акции :)

Как не са много, след като не се обслужват и трупаме нови.....дори и 10 лева да е дълга, това е фатално....а при нас в момента всичко е в бъдеще време. След като сега бащицата не дава пари, просто защото ги няма, как тези 15 % ще променят този факт?
А това за репутацията го видяхме на едно друго място...даже вече на две места....ти си икономист да го ева....не трябва да манипулираш по този начин....а да се седне и да се направи един добър анализ на ситуацията!!!! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 8:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
А по последната точка все още не е ясно новият сектор на кого ще се води актив.

Това няма никакво значение....Земята е публично държавна собственост....а дълговете са наши..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:30 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Boyo написа:
acrimonious написа:
Boyo"]Развято бяло знаме и нулев сезон от юли месец мога да приема само ако туморът Батков го няма вече и това е цената, която трябва да се плати. В сегашната ситуация не само че е тук, ами с наша помощ усилва позициите си... Защо да търпя подобно нещо? Като е фалирал да се маха.

Е кво значи ще се борим да не изпаднем, като ние още 2-рия месец без заплати ще останем без футболисти, ще има изнеревени, ще има глоби от БФС за нахлувания и т.н. Ние ще изпаднем по административен път...

[quote="bogarra написа:

Пак се връщаме на темата с прословутите "кандидати", които са като извънземните- всеки знае, че ги има, ма никой никога не ги е виждал... Как пък един кандидат не каза "Искам, ама ми е скъпо..."?

А и как въобще на някой нормален човек може да му хрумне, че дори да имаше някой мноооооооооооооооого скрит кандидат, в тази супер неясна политическа обстановка ще иска да прави нещо...?![/quote]
Значи за свинете има, но ние без бащицата сме загубени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:04 pm 

Тази подготовка за футболистите ли е или нас? Да ни подготви психологически за сезона. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:09 pm 
Аватар

То$ното инфо - Куртеан и Педро сигурно ще дойдат при нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:19 pm 
Аватар

Мощно си ляляте пак :lol: В група, изпадане, битка за оцеляване, нахлуване. На мен като за начало ми е интересно да се преброим срещу Локо.

И, да, сигурен съм, че има купувачи, ама не съм чул Левски да се продава? И не мисля, че някъде другаде, освен в този форум, думите АФК "Левски" и "продажба" са използвани в изречение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:42 pm 
Аватар

Струва ми се, че липсата на чорбари в отбора на Марек, ще бъде компенсирана с наличието на минетко минев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 11:44 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Струва ми се, че липсата на чорбари в отбора на Марек, ще бъде компенсирана с наличието на минетко минев :bigok

Крум Бибишков играе при тях. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 12:24 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Мощно си ляляте пак :lol: В група, изпадане, битка за оцеляване, нахлуване. На мен като за начало ми е интересно да се преброим срещу Локо.

2 хиляди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 1:25 am 
Аватар

Много тарикати и за Лацио ги смятаха по 6-7 хиляди, накрая май станаха 5 пъти повече. Доказа се, че с позитивна нагласа се получават нещата и се пълни стадиона. Стига черногледство, ясни са нещата в отбора, като се набляга на лайната какво постигаме?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 1:26 am 
Аватар

Само да кажа на анализаторите, че вчера (разбирай 07.07) разбрах, че сме имали контрола с бирой.Дреме ми на кура, ако ще и 5-0 да сме паднали. :smt006 Отдавна спрях да се интересувам от резултати, титли, купи и т.н.За мен важното е да съм на стадиона и да подкрепям отбора си ДОКРАЙ. :smt006 Другото е само неква статистика. :smt023 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 1:56 am 
Аватар

Супер, надъха ме, Левски ще го има дори да изпадне, Левски ще го има винаги, ние сме страхотни. Левски нека да е на самотек, ние ще подкрепяме винаги, докрай, Левски не се цели в титлите и купите, както се е целял през цялата си история, Левски не иска да е фактор, това е чорбарско. Ние ще викаме, па като не остане за какво - ще си викаме един на друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 2:41 am 
Аватар

това нормално ли е? :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 3:00 am 

Insomnia написа:
Suum cuique написа:
Крум Бибишков играе при тях. ;)

Крум Бибишков игра и в Левски за малко есента на 2000 г.,единствено с което се запомни е един гол срещу Миньор и малко жестове към агитката на гостите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 3:01 am 
Аватар

targovishte написа:

Изображение

Не е. Давай да решаваме какво да правим по въпроса! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 8:10 am 
Аватар

targovishte написа:

Изображение

Ц, липсва Вили Вуцов :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 8:17 am 
Аватар

Тити беше ли си изрязал ноктите на краката? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]