forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 9:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:13 am 
Аватар

Бе към момента са ни необходими около 14 души, и то футболисти, а не закачалки за фанелки. Прекрасно знаем, че това няма как да стане. Така че спрете с очакванията за нещо от тоя отбор, оставете поне Гонзо и треньора на мира, да работят колкото могат, и дайте да видим какво ще правим с Бащицата. Тръст, форум, натиск изобщо - всичко. Тая година всяка победа ще ни е бонус!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:21 am 

Освен това всяка победа ще бъде пряка зависимост от нашата подкрепа на стадиона/стадионите.
Остават десетина дни до мача с Локото, малко натиск за да се посъберем бройка, която да бъде гарант за това, че искаме нещата във Вековния ни клуб да се променят.
От нас си зависи, момчета и момичета. Убеждавайте, натискайте, говорете ... Обяснявайте за Тръста! Обяснявайте, че на стадиона не ходят лумпени и "качулки", а хора като тях, които милеят за Левски.
Купувайте си фланелки и карти. В тези мрачни дни ще се провери колко точно струваме, като привърженици.
Що се отнася за вчерашното мачле ... Просто спортно-технически сме слаби, а ония играят надъхано, защото все пак Левски е дразнител и скачат, като за последно.
Всички са срещу нас. Папагали, прасета, чорбойци. Само ако сме заедно - СМЕ НЕПОБЕДИМИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:34 am 
Аватар

Ох, откровено ме мориш, ма айде, ще отговарям на нещата едно по едно...

targovishte написа:
Правиш се, че не ме разбираш...в момента ние поставяме коня пред каруцата...нито знаем каква подкрепа ще получим от левскарската общност, от там да получим допълнителни механизми...спонсори например.....нито знаем, с какви конкретни ангажименти се наемаме в клуба...единственото, което аз реално виждам е, че поемаме 15% от данъчната тежест на батков.

За това, че не знаем каква подкрепа ще получим, си прав. Такова нещо като данъчна тежест няма. Нито ще му плащаме ДДС-то, нито корпоративния данък (да не говорим, че сме на вечна загуба).

Цитат:
Представи си следната хипотеза...общо събрание на ПФК-то....приема се бюджет от 10 М, изискуем от акционерите, което обвързва Тръста с 1.5 М моментално.....а ние не сме готови....какво правим тогава?

Няма такова нещо като "бюджет, изискуем от акционерите". Никой не може на сила да те накара да дадеш 1 лв, защото акциите пораждат права, а не задължения. Единственото, което Батков може да направи е на общо събрание на акционерите да гласува увеличаване на капитала с 10 М, при което ако Тръстът иска да остане със същите проценти, ще трябва в шест-месечен (ако не се лъжа за срока) да презапише, т.е. да внесе 1.5 М. Но Борат ще трябва да внесе по този начин 8.5М, които като си капитализира заемите няма да може просто да извади от клуба. Та ако тръстът не ги внесе, ще остане просто с по- малко дялове, т.е. ако капиталът преди увеличението е 10М, тръстът има 15% (1.5М), след увеличението капиталът ще е 18.5 М и тръстът ще има 1.5М/ 18.5 М= 8% (тук си признавам, защото не съм юрист, че не съм наясно какво става с капиталът, когато някой акционер не внесе- дали се дава възможност на другите да запишат неговите акции или просто увеличението остава по- малко).

Цитат:
Втората хипотеза....за мен надценена....Тръста събере 5000 члена за една година...за мен доста надценен вариант....но да го приемем... 5000 Х 20 = 100 000 + 300 000 от някъде си....еми пак не стигат.....какво правим тогава?

Еми за юбилея събрахме 35000 със суми не- много по- малки от тези 20лв. Освен това 20лв е минималната членска вноска, а аз няма да дам 20лв, нито пък ти ;)

Цитат:
Ми ние.....визирам Тръста просто нямаме реална представа за задълженията на клуба, защото аз съм уверен, че дори батков да капитализира акциите, а не просто да ги отпише, води след себе си куп ангажименти....в най-кратки срокове....като издръжка на клуба във вид на заплати, данъци, поддръжка на базата....отложени плащания....сещам за за стадиона, за които трябва да се платят едни 3,2 М още януари....и куп други. Ние тръгваме отзад напред ми се струва....

В момента реална представа нямаме, но като акционери ще имаме пълен достъп до счетоводството на клуба и ще имаме такава. Идеята на тръста беше именно да се разкарат скъпоплатените Бру-та, така че да може клуба да се самоиздържа, за да не казваме всеки месец "Олеле- малеле, Тати няма пари, кой ще плати на Пл. Димов заплатката...". Все пак този клуб има някакви приходи (да речем 2-3 млн годишно), колкото беше бюджетът на Селтекс през последните години и то без реинвестиране на печалбите от продажбите на Г. Миланов и Симеон Славчев. Погледни класиранията и виж къде завършиха Селтекс и къде ние ;)

Цитат:
И още нещо трябва да се каже ясно на хората.....Ако сте акционер в дадена компания, в случая Тръста, това не означава, че можем да се включваме в ежедневното развитие на "бизнеса", тоест управлението на клуба.....Степента, до която ще имаме думата е само на ежегодното гласуване при избора на борд.....това първо и второ....основната идея на всяко АД, какво е?

Точно така. Идеята е да имаме човек в управителния съвет, който обаче управителен съвет да е истински управителен съвет. Т.е., събира се всяка седмица по 2-3 пъти, обсъжда и решава всички управленски въпроси. А не борат да звъни от летището в русия съм, в русия съм и да уволнява йоканович.

Цитат:
Да притежаваме акции на дадена компания означава, че ние сме един от многото собственици на компанията и като такъв, ние имаме право на собственост....и се надяваме на печалба...това го махам, защото става въпрос за Левски....но в случая ние не купуваме или получаваме не собственост...а дълг....факт. :!:
Ето тия неща трябва добре да се изяснят, а не като набора, да викаме, ами като не ти отърва....прав ти път......сори за цитата 7:1 :bigok

Виж са, дълговете на Левски не са толкова много. Може би са към 6 млн (вкл. строежа). Да речем, че слагаш активи (едно общежитие, един рейс и право на ползване на стадион) 2 млн. Това прави 4 млн нетен дълг. НО: Това е Левски, да го еба, не е някое ЕООД, дето никой не го знае. Все някаква положителна търговска репутация трябва да има. Т.е. за мен клубът в момента си е напълно ОК са придобиване на акции :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:47 am 
Аватар

А по последната точка все още не е ясно новият сектор на кого ще се води актив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:19 am 
Аватар

Хора с Стефано, пл.Димов и Балтанов толкова и да мрънкате файда няма тоя сезон резил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:33 am 
Аватар

Пунктуацията не беше на ниво. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:44 am 
Аватар

targovishte написа:
.....чичо Б е по скоро добър счетоводител....отколкото финансист.... :bii_chorbata

Но това не пречи, да се потърсят и външни консултанти ПРЕДИ СДЕЛКАТА...

Професор А. Томов е светило в тая област. :loser2

Последна промяна lev1914 на Пон Юли 07, 2014 10:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:45 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Пунктуацията не беше на ниво. :strkstrk

И аз се зачудих кой е тоя площад Димов... :bigok

А мрънкачи винаги ще има, Гонзо каза да отписваме сезона, те на 3-ата контрола се разпискаха. Изчакайте поне да направим 5-6 поредни загуби в шампионата де! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:48 am 
Аватар

Балансът ни със свинарите е +5, догодина по това време може и да е в историята. Знам,че това ни е най-малкият проблем,но не е готино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:51 am 
Е какво значи мрънкачи, бе?! Има хора, които ги боли за отбора и хора, които са свикнали с резилите и не им прави впечатление. Едно е да направиш хикс с Локото, друго е да паднеш от некви селяци с 0-3, без голова опасност да създадем дори. Ясно е, че на Гонзо трябва да се даде време, както и на Мурсия, но не виждам защо трябва да сме като коне с капаци и да не ни правят впечатление някакви резили от знайни и незнайни отбори.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:54 am 
Аватар

Не знам къде ще сме в таблицата след тоя сезон, ама от прасетата нЕма да имаме загуба! :smt006
Отивам да пална една свещ, дано да разкара пл. Димов или да се контузи трайно за 3-4 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 11:04 am 
Аватар

Не става въпрос дали те боли за отбора или не, а за това дали разбираш, че добрите резултати изискват работа, търпение и време. Може би трябва да поясня, време е една-две години, а не 3-4 седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 11:50 am 
Аватар

Никой не спори, че трябва време и постоянство, и че сме в голяма криза в момента това е очевадно. Аз лично мрънкам и съм недоволен от няколко основни грешки, които се допускат вече 6-та година:
1. Липса на централни защитници- хора играли на този пост от деца, високи над 188 см и здрави.
2. Липса на добра физическа подготовка- това не зависи от парите в толкова голяма степен.
3. Пламен Димов??? Както можахме да разкараме Бру, Гру и путки майни, знайни и незнайни, така трябваше и тоя урод да затрием на часа.
4. Липса на адекватен треньор, тука вече си е лично мое мнение може и да греша.
Всяка една от тия грешки по-горе е направена и в момента и не зависи толкова много от финасиите, специално за играчите също. Всяка година доко, моко, цфка кой ли не води по някой добър централен защитник без пари- як, здрав и си го налага и след няколко месеца става перфектен за А група, само ние не можем от 6 години и караме с бекове и дефанзивни халфове на тая позиция.
Искам да кажа, че не е невъзможно с тия финанси да имаме адекватен отбор и да се борим за челните места, и аз ще мрънкам за това докато се изправи това, който и да е на чело на отбора, дори тръста! Аз вярвам, че Гонзо работи съвестно и чисто, но не може да не допуска грешки и нашата цел е да му се подсказва, ако може да му помогнем с критика или забележки.
Също така няма как да се примиря, че тая година няма да се борим за нищо, защото дори да играем с юноши аз винаги ще искам да се борим за 1-вото място и ще искам футболистите да го правят. Малко ни трябва да окомплектоваме един отбор напълно дори да е с по-скромни качества, но трябва да се направят още някой стъпки в тая насока- няколко трансфера, добра физическа подготовка. Дано се случи това, а "мрънкането" винаги ще го има първо защото сме българи и второ защото в спора се ражда истината(чудно защо в България толкова се лъже, при положение, че се спори постоянно :bigok )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 11:56 am 
Аватар

Демек Мурсия-та ти го разкри, още на 3-ата контрола, че е неадекватен? :smt017 А защитниците над 188см от къде да ги вземем, като пари няма? Пламен Димов вероятно не е разкаран защото го държим за резерва, а и заплатата му е малка. Добрата физическа подготовка също няма как да се прояви след 4 седмици...
Ясно е, че мрънкането ще го има, а и трябва да го има, но нека е насочено в правилната посока, а не просто заради самото мрънкане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:02 pm 
Аватар

comandosa1 написа:
Никой не спори, че трябва време и постоянство, и че сме в голяма криза в момента това е очевадно. Аз лично мрънкам и съм недоволен от няколко основни грешки, които се допускат вече 6-та година:
1. Липса на централни защитници- хора играли на този пост от деца, високи над 188 см и здрави.
2. Липса на добра физическа подготовка- това не зависи от парите в толкова голяма степен.
3. Пламен Димов??? Както можахме да разкараме Бру, Гру и путки майни, знайни и незнайни, така трябваше и тоя урод да затрием на часа.
4. Липса на адекватен треньор, тука вече си е лично мое мнение може и да греша.
Всяка една от тия грешки по-горе е направена и в момента и не зависи толкова много от финасиите, специално за играчите също. Всяка година доко, моко, цфка кой ли не води по някой добър централен защитник без пари- як, здрав и си го налага и след няколко месеца става перфектен за А група, само ние не можем от 6 години и караме с бекове и дефанзивни халфове на тая позиция.
Искам да кажа, че не е невъзможно с тия финанси да имаме адекватен отбор и да се борим за челните места, и аз ще мрънкам за това докато се изправи това, който и да е на чело на отбора, дори тръста! Аз вярвам, че Гонзо работи съвестно и чисто, но не може да не допуска грешки и нашата цел е да му се подсказва, ако може да му помогнем с критика или забележки.
Също така няма как да се примиря, че тая година няма да се борим за нищо, защото дори да играем с юноши аз винаги ще искам да се борим за 1-вото място и ще искам футболистите да го правят. Малко ни трябва да окомплектоваме един отбор напълно дори да е с по-скромни качества, но трябва да се направят още някой стъпки в тая насока- няколко трансфера, добра физическа подготовка. Дано се случи това, а "мрънкането" винаги ще го има първо защото сме българи и второ защото в спора се ражда истината(чудно защо в България толкова се лъже, при положение, че се спори постоянно :bigok )

Точно това искам да им кажа и аз, колега, но явно не мога да си подбера думите. Не, че искам веднага да станем номер едно или, че не мога да се съобразя с реалността и ситуацията. Да, такава е ситуацията, но не можем да кажем, че не се борим за нищо, винаги за победа, пък каквото дойде. Защото с този примиренчески дух, другия сезон ако няма повече пари, пак ще е същото и пак ли ще кажем, че за нищо не се борим? В крайна сметка налагането и изграждането на отбор е едно, борбата друго. По този начин се унищожава идентичността на отбора, като се казва - това е, край, примирихме се! И търпението, както каза, си е търпение, но тия грешки да се повтарят постоянно, това е направо отврат. Да ме извиняват Гонзо и всички други ръководители, но имаше и пари(поне се даваха повече), минаха какви ли не некадърници, наистина, те ми държаха Милиев сума ти време, сега Йети. Добри въпроси си задал и си казал гршеките, е това ми бърка отзад много неприятно и на мен от сума ти време......

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:06 pm 
Аватар

knave написа:
Демек Мурсия-та ти го разкри, още на 3-ата контрола, че е неадекватен? :smt017 А защитниците над 188см от къде да ги вземем, като пари няма? Пламен Димов вероятно не е разкаран защото го държим за резерва, а и заплатата му е малка. Добрата физическа подготовка също няма как да се прояви след 4 седмици...
Ясно е, че мрънкането ще го има, а и трябва да го има, но нека е насочено в правилната посока, а не просто заради самото мрънкане...

Защитниците се взимат и ги има, не е задължително да са българи, може един чужденец да е, важното да е защитник. Просто е изключително груба грешка да се налага П.Д. в момента трета конктрола вече, като централен защитник, а свинете да им избяга титулятната централна двойка и да си намерят нови защитници и новите да са такива по позиция и да са здрави и високи и за без пари. Има начини, за това нямам намерение да споря.
Мурсия си е мое мнение, че не става може и да бъркам, но аз не го харесвах от самото начало. Факта, че бирои дето са адски селски отбор и винаги са били стояха чисто физически и тактически по-добре от нас вчера и то точно заради треньорските качестваа, а не заради извънземни футболисти! П.Д. може да е резерва, но да го пускат, като такъв и то на неговата си позиция. Това до момента са само и единствено треньорски грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:08 pm 
Аватар

Естествено, че ше има мрънкане, тва е Левски все пак! То само това му остана вече на средностатистическия фен, да си мрънка! Дори знаейки. че няма пари, че положението в клубът е меко казано трагично, фена на тоя отбор си е свикнал, отбора му да се бори за отличия и да побеждава в мачовете! И за тва въпреки, че знае кво е положението в клубът не иска да се примири с него вътрешно и си мрънка за традиционните неща!

Аз обаче лично нямам очаквания този сезон за нищо и смело предполагам, че миналия ще ни се види като хубав сън в сравнение с този! Единственото което искам е да се опитат да развият и наложат здраво юношите, друго не искам! Понеже ми е предало ясно, че нормален футбол и хора като Йети, Огнянов, Балтанов, Стефан'О, Крумов, Божинов, Месито, Борко, Прохазка, Велев и айде Валери нямат място в едно изречение! :smt005

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Юли 07, 2014 12:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:09 pm 
Аватар

knave написа:
. Добрата физическа подготовка също няма как да се прояви след 4 седмици...

Сори, че ти опонирам тука, ама Берое кога са започнали ФП. Наистина не знам, та затова питам. Ако се окаже, че са почнали с нас на една дата или поне в една седмица, ми се струва, че бяха с поне 2 месеца по-напред в подготовката. А това по-дяволите е Берое...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:12 pm 
Аватар

akela написа:
knave написа:
. Добрата физическа подготовка също няма как да се прояви след 4 седмици...

Сори, че ти опонирам тука, ама Берое кога са започнали ФП. Наистина не знам, та затова питам. Ако се окаже, че са почнали с нас на една дата или поне в една седмица, ми се струва, че бяха с поне 2 месеца по-напред в подготовката. А това по-дяволите е Берое...

Не знам кога са почнали, знам че почват 3-та поредна година с един и същ треньорски състав. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:14 pm 
Аватар

Вие не сте в ред :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:22 pm 
Бързо всички, които са си срязали вените от вчера да качат по една снимка на раните!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:31 pm 
Аватар

Щяло да има контрола в сряда срещу Марек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:37 pm 
Аватар

Дано да е от 18.30 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:45 pm 
Аватар

Пак в Правец ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:46 pm 
Аватар

Развято бяло знаме и нулев сезон от юли месец мога да приема само ако туморът Батков го няма вече и това е цената, която трябва да се плати. В сегашната ситуация не само че е тук, ами с наша помощ усилва позициите си... Защо да търпя подобно нещо? Като е фалирал да се маха.

Цяла пролет слушахме приказки от рода "оставете го Батков сега, да си направим юбилея и после ще се занимаваме с него". Сега слушаме "оставете го Батков сега, дайте да натиснем за картите и тръста да вземе 15% и после ще го мислим Батков". Още колко пъти през последните пет години се случва същото? Аз виждам тенденция с която няма как да съм ок.

Другото, което не ми харесва е че повечето хора виждат в тръста орган, който да управлява - пълна глупост. Пет години феновете се месят в управлението на клуба и резултатът е катастрофален. Феновете на Борусия или Барселона не се месят , а само избират президента, който оттам нататък поема цялата отговорност, но и взима всички решения. При нас желаещи да взимат решения има хиляди, но да носят отговрност - нула.

Със схемата, която Батков прилага в момента не само, че на практика увеличава процента си на собственост в клуба, но и големият му вътрешен враг ще отслабне, губейки проценти. Тръстът ще се яви пък параван на всичко това и всички ще говорят за неговите 15% , вместо да се ровят около кипърски офшорки или дали Батков реално е дал тези 25 млн, кога и за какво са били похарчени те. Голям играч е, спор няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:52 pm 
Аватар

Попринцип си прав, че в момента Шматков се стабилизира и още как, но какво предлагаш да направим като фенове. Да излезе някой, от НКП, от Тръста, от Фонда, ако ще, и да каже правим това, това и това. А тук само се анализира, какво би могло да стане, ако сме направели онова. Просто всички трябва да последват 1, колкото и да ни е трудно като манталитет, и да го изринем тоя балък. Не става с отлагане според мен :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 1:56 pm 
Аватар

Нека някой от "запознатите" да каже, с колко точно ни е намален бюджета за този сезон.Защото изглежда, че единствено Хасково и Марек са с по-малък бюджет от нашият.Никой не може да ме убеди, че при таван на заплатите 15 000, ние трябва да търпим играчи като Пл.Димов и Стефано.И правете разлика между това да нямаме очаквания, и това да изглеждаме смешни и жалки на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 2:06 pm 
Аватар

Boyo написа:
Развято бяло знаме и нулев сезон от юли месец мога да приема само ако туморът Батков го няма вече и това е цената, която трябва да се плати. В сегашната ситуация не само че е тук, ами с наша помощ усилва позициите си... Защо да търпя подобно нещо? Като е фалирал да се маха.

Цяла пролет слушахме приказки от рода "оставете го Батков сега, да си направим юбилея и после ще се занимаваме с него". Сега слушаме "оставете го Батков сега, дайте да натиснем за картите и тръста да вземе 15% и после ще го мислим Батков". Още колко пъти през последните пет години се случва същото? Аз виждам тенденция с която няма как да съм ок.

Другото, което не ми харесва е че повечето хора виждат в тръста орган, който да управлява - пълна глупост. Пет години феновете се месят в управлението на клуба и резултатът е катастрофален. Феновете на Борусия или Барселона не се месят , а само избират президента, който оттам нататък поема цялата отговорност, но и взима всички решения. При нас желаещи да взимат решения има хиляди, но да носят отговрност - нула.

Със схемата, която Батков прилага в момента не само, че на практика увеличава процента си на собственост в клуба, но и големият му вътрешен враг ще отслабне, губейки проценти. Тръстът ще се яви пък параван на всичко това и всички ще говорят за неговите 15% , вместо да се ровят около кипърски офшорки или дали Батков реално е дал тези 25 млн, кога и за какво са били похарчени те. Голям играч е, спор няма.

Браво, точно така е! Иска да си измие ръцете с феновете... Разира се, не казвам, че идеята с тръста е лоша, както и че подбудите на хората, които се занимават са лоши и т.н. Просто мустака има изгода от това и за това го прави. Като няма пари - да се маха! Никакво чакане не трябва, а от първия мач да се скандира против тая гнида. Продължаваме ли да чакаме, нас добро не ни чака. Радвам се, че има поне един човек, на който мога да споделя мнението(вероятно са и повече и дано са)!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 2:10 pm 
Аватар

Скандиране :smt089

На кой му пука от някви скандирания ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 2:45 pm 
Аватар

Батков да дава акциите на феновете и ще му ги изплащаме!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]