forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 4:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 9:55 am 

Е, насилих се и гледах внимателно репортажа, направо съм потресен от Валери, пропуските му, много по-чист отколкото ми се стори на стадиона, изпълнението му за гола на Черно море, абсолютно малоумен ретард, не е реален.
С чиста съвест може да се каже, че той еднолично ни лиши от победата в този мач.

Между другото не видях някой да коментира и паса на любимото ни капитанче в центъра, който по абсолютно дебилен начин предизвика победната атака. И него чума да го удари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 9:58 am 
Аватар

Луд ли си бе чУек.. СС е виновният в тоя мач.. и всичките, които са мълчали по трибуните. За това паднахме, а не заради индивидуалните грешки на няколко абсолютни нещастника, да им еба майката!!!
На един му липсвала една песен.. на друг втора, а те видиш ли дори са се пяли. Това не е концерт на група Сектор Б или нещо подобно, ебати и музикалните желания. Да се отвори линия за обаждания и поръчване на музика, ебати..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:11 am 
Аватар

Нямам сили да гледам и секунда от тоя мач, за да "анализирам", но както казах и веднага след мача (че даже и по време на мача, след изравняването), можем да търсим причината навсякъде, а и глобално причината изобщо да се трепери на мач с еклерите е в тоталните лайна, натворени от Тодар в последните 7-8 години, но конкретно, СПЕЦИАЛНО тоя мач, който въпреки всичките зорове и трудности в него си го взимахме като пичове, е около 97-98 % на Домофона. Абсолютен виновник за сума опропастени атаки, абсолютен виновник за това, че не спечелихме една висока топка и като цяло играхме с 10 души заради него. И най-вече - 99% виновник за изравнителния гол, след като направи единственото нещо, което нямаше право да прави, а именно - да остави топката в игра, в нашата половина на терена, на трима еклери. Ако я беше бутнал дори в тъч - нищо нямаше да стане. Казвам, че вината му е 99% само защото осталания 1% е на Юргана, който реши да симулира схващане и по тая причина я хвърли в тъч прекалено близо в нашата половина, а беше ясно, че те ще ни я върнат, като ни забият на корнера, с надеждата да осерем излизането, което и направихме. Ако просто беше се замотал малко и я беше изсипал в центъра, нямаше нищо да се случи. Пък след шута - симулирай колкото щеш....

А пропуска в продължението не ща да го коментирам, само Йовов може да изпусне такова нещо и по такъв начин....

Впрочем, само да питам някой, който е успял да го гледа (евала за нервите) - онова на Абди малко преди техния втори гол - дузпа ли беше? Щото на мен, доколкото изобщо можах да видя, ми се стори кристално нарисуван фаул отзад в полето.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:14 am 
Аватар

Кристална дузпа с подсичане с двата крака без игра с топката.

Иначе Домо този полусезон има вероятно една ситуация при която е успял да нанесе удар по топката без да се спъне, подхлъзне, замотае или нещо от сорта. И в случая залита на почти спряла топка на дузпата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:16 am 
Аватар

Няколко пъти гледах ситуацията с Абди, за мен е 100% дузпа. Както имаше и 100% червен картон за Стойчев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:17 am 
Аватар

Дузпа! 10000000%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:18 am 
Аватар

Картона на Стойчев е ясен, абсолютен червен, не знам как го пожали, това си е факт. А за дузпата - аз затова питам, щото това, което аз видях, беше груб фал през двата крака, без дори да се доближи до топката. Чак толкова очеваден, че зе замислих дали правилно съм видял (бях на втория ред и то след центъра, т.е. доста далеч) - при положение, че Абдито тръгва към тъча, да му влезеш така и да го скършиш е пълна глупост....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:23 am 
Аватар

BSG написа:
Много добре си се чуваше в Г, сцепихме се да пеем вкл. и след изравнителния гол. Тва се чува отлично на разширения репортаж в утубе, дето го пуснахте. Ако ще сме обективни, дайте да сме обективни докрай. Нямам никаква идея какво требва да направим, за да сте доволни. Б, В и Г през по-голямата част от мача заедно скачаха, викаха, т.н. Особено първото полувреме не виждам какво повече може да се иска.

Тва, което направихме е легендарно. По една причина - до преди години казваха, че е лесно да си от Левски. В последните няколко години е всичко друго, но не и лесно. И се оказа, че и когато е трудно, пак сме там, където бяхме, докато беше "лесно". Затова Левски си е Левски. Тва е.

:lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:23 am 

мичо написа:
Е, насилих се и гледах внимателно репортажа,

Да те ебем у мазохиста :ohmygod
Аз изгледах само трите гола и щях да се застрелям, като видях какво стана при втория гол на Морето - Меси да беше, нямаше така да ги размине нашите, а те даже не направиха и опит да го фаулират :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Пропуските не искам и да ги гледам, щото тогава сигурно верно ще се застрелям :ohmygod2

А положението срещу Абди си беше чиста дузпа. Видя се още на стадиона.
На мен ми се стори, че имаше и игра с ръка в наказателното им поле, още при 0:0, ама за там не съм много сигурен. Което ме навежда на мисълта, че Хипнотика и Legendbg, както и всички вие сте за пребиване, щото явно не можахте да заплашите Сватбата като хората :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:24 am 
Аватар

Е, спести на червения картон все пак - явно не са били чак толкова безобидни момчетата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:30 am 
Аватар

Пастата загряваше точно пред нас и отнесе доста храна :bigok После беше ред на Венков :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:33 am 

Е те го бяха срещнали в петък в Морската градина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:33 am 

Legendbg и хипнотика го подгониха още миналата вечер по алеята на морската. :boisw Протича покрай нашта кръчма. Голяма грешка. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 10:38 am 
Аватар

При втория гол си личеше "огромното желание" на Борко Стойчев, колкото и уморен да е бил, да извърши тактически фал, или поне да се опита да блокира топката, когато онзи щеше да бие. Атаката си беше изработена естествено от ваги, който също подтичкваше за здраве и накрая просто се отърва от топката, която толкова го тормозеше, но този който загуби мача беше домо. Отвратителен, краен ретард.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:13 am 
Аватар

А после аз съм бил шизофреника, щото съм гледал репортажи с автогола на Везалов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:16 am 
Аватар

Изобщо не ви знам как имате сили за подобно нещо :ohmygod2 Аз само като видя някъде "видео" от тоя мач и ми се повдига. Не съм гледал една секунда, дори да видя как е изглеждал сектора отстрани. Вие верно сте някакви мазохисти....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:16 am 
Аватар

Въпреки по-голямото значение на шампионската титла, сега ми е по-криво отколкото загубата на титлата срещу Славия. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:18 am 

Аз, между другото, със Славия съм така, так и не намерих сили да гледам нито Везалов, нито каквото и да било от този мач. И нашия гол не помня.
Но от онзи ден нямаше как да не изгледам положенията и да се убедя кви уроди има в любимия ни клуб. трябваха ми два-три дни да се насиля де ама успях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:24 am 
Аватар

Тоя Домо трябва да е следващия напуснал след Велев :!: По-добре да гледам Илия Димитров честно :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:33 am 
Аватар

Пропускът на Педро е също тъй скандален

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 11:40 am 
Аватар

Всяко отиграване на Педро беше скандално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 12:20 pm 
Аватар

Самото зачеване, раждане и съществуване на подобна безполезна маймуна са още по-скандални :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:19 pm 
Аватар

Моето мнение е, че причините да загубим финала са предимно психологически; за спортно-техническите качества мисля няма смисъл да се разсъждава; същият отбор на ЛЕВСКИ победи с игра на Тича отбора на Черно Биде, който игра по-добре и организирано, отколкото на финала; дори Домофона им вкара и там и тук на Герена, ако не се лъжа.

Подобна подкрепа обаче е нож с две остриета: тя може допълнително на окрили способния, вярващия в себе си, но може и да блокира и затормози неспособния да поеме голяма отговорност. Неслучайно единственият, който игра на високо ниво беше Абди, играл в Турция, на който такава шумотевица, въобще не му прави впечатление; останалите се бяха стабилно насрали, с единствената мисъл: ами какво ще стане ако разочароваме всички тези хора дошли ни подкрепят?....и то взе че стана.

Само Тити (да се свети името му) е запознат с тези психологически трикове и дори ги беше обяснил добре, но изглежда за масовата народопсихология те са по-секретни и от ръкописите на Цион. Когато един човек е неуверен в себе си, няма смисъл да го претоварваш с "надъхвания", така може да загуби и малкото качества, които притежава, по-скоро трябва да си умерен и внимателен, отколкото яростно да се дереш мислейки си, че ще му предадеш нещо от ентусиазма си. За себе си съм убеден, че на тези играчи им трябваха 1000 души съпорт и го взимаха финала още първото полувреме, те не са готови за такава публика и то на Финал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:36 pm 
Аватар

Щом на 30 години нямат характер за 1 мач... Да връщат психоложката и бюджет за розови хапчета спешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:46 pm 
Аватар

Значи, по една малко уйски да бяха шибнали преди да излязат, ония отиваха на разлика... :ohmygod2

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:48 pm 
Аватар

BLUES написа:
....
Подобна подкрепа обаче е нож с две остриета: тя може допълнително на окрили способния, вярващия в себе си, но може и да блокира и затормози неспособния да поеме голяма отговорност. Неслучайно единственият, който игра на високо ниво беше Абди, играл в Турция, на който такава шумотевица, въобще не му прави впечатление; останалите се бяха стабилно насрали, с единствената мисъл: ами какво ще стане ако разочароваме всички тези хора дошли ни подкрепят?....и то взе че стана.

Само Тити (да се свети името му) е запознат с тези психологически трикове и дори ги беше обяснил добре, но изглежда за масовата народопсихология те са по-секретни и от ръкописите на Цион. Когато един човек е неуверен в себе си, няма смисъл да го претоварваш с "надъхвания", така може да загуби и малкото качества, които притежава, по-скоро трябва да си умерен и внимателен, отколкото яростно да се дереш мислейки си, че ще му предадеш нещо от ентусиазма си. За себе си съм убеден, че на тези играчи им трябваха 1000 души съпорт и го взимаха финала още първото полувреме, те не са готови за такава публика и то на Финал.

Искаш да кажеш, че не е трябвало да ходим толкова хора на мача или ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:48 pm 
Аватар

Подценихме здраво мача. Тази пролет им вкарахме 7 гола в два мача. Чакахме сами да се бият и бяхме наказани. Грешка на треньора! Но СС трябва да остане. Мое мнение
Поклон пред публиката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 2:10 pm 
Аватар

Нито подценяване, нито надценяване - чиста проба скованост си беше. Още като загряваха си пролича, че са се вдървили зверски. Само заради гледката, която им се откри като излезнат от тунела трябваше да изядат тревата. А те плахо дойдоха да поздравят публиката и отидоха да загряват максимално далеч от сектор В.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 2:11 pm 
Аватар

Абе принципно - да бяхме срещу друг отобр, щяха да важат всички тия оправдания - че са слаби футболисти, че нямат психика, че не знам си какво си ... ама, дейба, срещу Черно море всички тия неща ми стоят тъпо. :smt012 По-добри футболисти ли имат от нашите или са калени в много финали, та им издържа психиката. Поведохме им, с човек по-малко бяха - точно на тях би трябвало в тоя момент да не им издържат нервите, не на нашите. Да не говорим, че мачът се игра все едно на Герена - градът е бил син него ден, на стадиона какво да говорим ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 2:11 pm 
Аватар

Това , че те са путки не значи, че ние феновете трябва да се съобразяваме с този факт.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]