forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 6:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:49 pm 
Аватар

Да се връща Блажевич,
че на С'О.К. не топка, а юрган да му хвърля
във вратата пак няма да го хване. :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Синя Варна написа:
Боткофф-ВЪН ! Левски във В !

И какво ще се промени от сегашното положение...?

Разберете, с тръста сме тръгнали по правилния път. В момента борат няма пари и това е. Мераклии за нов собственик няма. Вариантите са или преминаване към самофинансиране на отбора, прехвърляне постепенно на собствеността на феновете, прозрачност и търсене на спонсори, или фалит и оттам.. бали му мамата...

Ми не е това съвсем...няма успешен клуб без стабилни финанси....а това за самоиздръжката го забравете....просто няма как да стане.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Синя Варна написа:

Разберете, с тръста сме тръгнали по правилния път. В момента борат няма пари и това е. Мераклии за нов собственик няма. Вариантите са или преминаване към самофинансиране на отбора, прехвърляне постепенно на собствеността на феновете, прозрачност и търсене на спонсори, или фалит и оттам.. бали му мамата...

Ще се промени цената на клуба и ще се появи желаещ/и. Сега никой няма да му даде на комунистическия боклук милионите които търси за нещо сринато със земята. Най-лошото е, че никой не знае какво става в Левски!

Последна промяна ICF на Нед Юли 06, 2014 10:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:00 pm 
Аватар

Виждам, че са излязли финансовите и правните спецове и обясняват кое как ще стане :smt031 Стига слушали маломните вифаджии - спортни журналисти - със средна степен на интелигентност 5 и 30

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:04 pm 
Аватар

Kryten написа:
Виждам, че са излязли финансовите и правните спецове и обясняват кое как ще стане :smt031 Стига слушали маломните вифаджии - спортни журналисти - със средна степен на интелигентност 5 и 30

Що...ти колко клуба си самоиздържал и изправял на крака? :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:05 pm 
Аватар

Надявам се николко да не ми се наложи. Не съм и тръгнал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:08 pm 
Аватар

Прост народ сме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:08 pm 
Аватар

targovishte написа:
acrimonious написа:
Синя Варна написа:

Ми не е това съвсем...няма успешен клуб без стабилни финанси....а това за самоиздръжката го забравете....просто няма как да стане.... :wink:

Напротив, има как. С правилни инвестиции от спонсори и разумна политика. Дори и Латексо го доказват, откакто се дръпна Дришата. А ние пък имаме и потенциално повече публика отколкото тях.
Забравете за фалит, това е най-пораженческото мислене и бягане от реалните проблеми. Истината и бъдещето е в тръста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:12 pm 
Аватар

Истината е че Батков с тия 15% обещани си осигури
фенски комфорт за дълго време.
Спирам да се ядосвам повече в тая тема, отивам във Вицосбирката. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:13 pm 
Аватар

Shtraker написа:
Напротив, има как. С правилни инвестиции от спонсори и разумна политика. Дори и Латексо го доказват, откакто се дръпна Дришата. А ние пък имаме и потенциално повече публика отколкото тях.
Забравете за фалит, това е най-пораженческото мислене и бягане от реалните проблеми. Истината и бъдещето е в тръста.

Никой не казва, че няма начин....напротив има начин...и то има много начини....но нещата не стават по тоя начин.....Борето каза, дайте 30 000 лева за съблекалните....Гонзо каза...дайте 30 000 за топки.....а батков каза....ще ви дам 15 %....просто не е това начина.... :bigok
Айде спирам, че Кратуна ще ме обяви за финансов спец и факир и мене.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:22 pm 
Аватар

Добре де, колко пъти си обещавахме, че ще работим за каузата на Тръста, а почна реването след първата загуба. Майната им на загубите, майната му и на Батков, майната им на всичките. Левски е в будна кома и трябва да бъде събуден иначе просто скоро някой ще дръпне шалтера и Game over.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:23 pm 
Аватар

targovishte написа:
Shtraker написа:

Никой не казва, че няма начин....напротив има начин...и то има много начини....но нещата не стават по тоя начин.....Борето каза, дайте 30 000 лева за съблекалните....Гонзо каза...дайте 30 000 за топки.....а батков каза....ще ви дам 15 %....просто не е това начина.... :bigok
Айде спирам, че Кратуна ще ме обяви за финансов спец и факир и мене.... :smt005

В почти всички клубове в Германия (само в Хановер от първа бундеслига си имат техния мустак) има подобна политика, в която феновете държат поне 51% процента от клуба. Айде, може да няма луди трансфери като в Англия, но точно с едно икономически разумно управление тези клубове непрекъснато регистрират страхотна печалба (но и успехи на международно ниво :!: ), а не с идването на временни богати шейхове или "мастити бизнесмени".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:27 pm 
Аватар

Тука повечето още живеят при мама и тате и искат от тях пари, ама обесняват как трябвало да се управлява клуб :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:28 pm 
Аватар

Лош пример с Германия, щото идват чичко паричко Байерн Мюнхен и взимат що годе играе в Бундеслигата. Целта не мисля, че ни е само съществуване, ами и успехи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:29 pm 

В момента целта е съществуване. Когато това е уредено ще почва да се мисли и за други неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:29 pm 
Аватар

Само аз ли виждам връзка между договора с Joma и испанският Кратко Останич?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:30 pm 
Аватар

Връзката е СТОПРОЦЕНТОВА! Те ни дават екипи, а ние им промотираме измисленото треньорче!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:31 pm 
Аватар

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:31 pm 
Аватар

Да. Хаарп ги контролира. масоните ги управляват, а рептилите им казват какво да правят. OSAZNAITI SA!

Писна ми да сме последна дупка на кавала. Преди мечтите на българските футболисти бяха да идват в Левски и цуца. Сега се натискат за Рязград и Ловеч. хой за модерния футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:33 pm 

Антонатан, Инчето като чуе тва за живеенето при мама и тате пощръклява, добре че е на концерт :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:33 pm 
Аватар

Толкова ли е наистина? Видя ли му фиша на тоя боклук нещастен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:34 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Добре де, колко пъти си обещавахме, че ще работим за каузата на Тръста, а почна реването след първата загуба. Майната им на загубите, майната му и на Батков, майната им на всичките. Левски е в будна кома и трябва да бъде събуден иначе просто скоро някой ще дръпне шалтера и Game over.

Реването даже е малко...аз лично очаквах повече.... :smt006
Относно Тръста....защо го свързваш с днешния мач? Аз написах две мнения, защото в темата за Тръста написах и попитах два пъти, тъй като не съм присъствал на вече водените разговори, но отговор не получих.
А въпросите бяха....кога Батков ще прехвърли акциите...подписано ли е някакво споразумение за това....какво ТОЧНО ще се иска от Тръста....защото обяснение от рода на....иска се от нас да повишим посещаемостта е меко казано несериозно....направено ли е някакво проучване, има ли някакъв план, как точно ще се случат нещата.....въпроси....въпроси.....за съжаление без отговор..... :wink:
И да ще работим за Тръста, но в крайна сметка е добре да се знае, за какво точно ще работим......а не да чета мнения ще се съберем да хапнем ребра.....но нека не е в петък, а да е август.....
Разберете....идеята и надъхването бяха до тука....ако искате да има успех това начинание....трябва да се направи абсолютно обосновано....професионално и отговорно...... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:36 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Антонатан, Инчето като чуе тва за живеенето при мама и тате пощръклява, добре че е на концерт :smt005 :strkstrk

Нейното е от друго :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:36 pm 

Пичове,истината е че трябва да се почне тотално на чисто.Създава се нов клуб който да няма нищо общо с този - например АФК Левски,започва се на чисто от окръжните групи и така няма зависимости нито от батков,нито от никой.Всичко останало е грешно на тоя етап,ни тръст ни нищо не може да извади Левски от калта докато мустака и хората около него са окупирали клуба.Да,трудно ще е с финансирането и т.н,но ако се създаде АФК Левски реално той ще си е на феновете и те ще могат да определят кажи речи всичко което трябва да става в него.По тоя път минаха Нефтохимик и Спартак Варна,с променлив успех разбира се но нищо не пречи да се пробва,реално нито нещо ще се изгуби нито нищо.Това си е мое мнение разбира се,очаквам сега или да ме баннат заради него,или поне няколко човека да ме наплюят какъв съм чорбар,еди какъв си и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:37 pm 
Аватар

Е как пък точно няколко месеца след контракта с Joma Гонзо се засили в Испания да ни търси тренер. ZAMISLETE SE BE!!!!!!!1111

Последна промяна dimitar1914 на Нед Юли 06, 2014 10:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:38 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Mr. Smith написа:

Каква точно е целта на тръста? Ние се чудим как да дарим 30 000 лева веднъж на няколко месеца, а заплатата на чалга-иконата Божи е толкова на месец. Приноса му е д/г колкото на чистачката на Герена. Ако не ни интересуват резултатите и ще сме ОК да ни бият всички, поне да разкараме тия ретарди, пак ще сме 7ми.

Целта на тръста е да вземе 15% от акциите. После не се знае какво ще става. Ужким щели да контролират батков и некви такива измислици.

Върнете се в началото
 Профил  

Хора, вие тотално изтрещяхте. От странното време ли е? От нещо друго ли? Хайде вземете се в ръце и стига простотии. Подкрепа за отбора, борба срещу Батков и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

iSSigy написа:
Mr. Smith написа:

Каква точно е целта на тръста? Ние се чудим как да дарим 30 000 лева веднъж на няколко месеца, а заплатата на чалга-иконата Божи е толкова на месец. Приноса му е д/г колкото на чистачката на Герена. Ако не ни интересуват резултатите и ще сме ОК да ни бият всички, поне да разкараме тия ретарди, пак ще сме 7ми.

Целта на Тръста е да поеме управлението на Левски, да излезе всичко наяве, приходи, разходи, да се създаде работеща структура в този клуб, да се управлява по правилата. Левски е отбора в България, който има шанс това да се постигне, най-малкото защото все още имаме мислеща публика, а не сбирщина австралопитеци, служещи само за биомаса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:42 pm 
Аватар

Абе и австралопитеци има доста сред нас, виж няколко поста по-нагоре...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:43 pm 
Аватар

Hammer1914 написа:
Пичове,истината е че трябва да се почне тотално на чисто.Създава се нов клуб който да няма нищо общо с този - например АФК Левски,започва се на чисто от окръжните групи и така няма зависимости нито от батков,нито от никой.Всичко останало е грешно на тоя етап,ни тръст ни нищо не може да извади Левски от калта докато мустака и хората около него са окупирали клуба.Да,трудно ще е с финансирането и т.н,но ако се създаде АФК Левски реално той ще си е на феновете и те ще могат да определят кажи речи всичко което трябва да става в него.По тоя път минаха Нефтохимик и Спартак Варна,с променлив успех разбира се но нищо не пречи да се пробва,реално нито нещо ще се изгуби нито нищо.Това си е мое мнение разбира се,очаквам сега или да ме баннат заради него,или поне няколко човека да ме наплюят какъв съм чорбар,еди какъв си и т.н.

Ние не сме нито Металик Сопот, нито Локо-Велбъжд, нито Олимпик-Берое Тетевен. Ние си оставаме един клуб завинаги - Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]