forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:12 pm 
Аватар

Именно. 3а пореден път се събира има няма 1/3 от сумата за хорео, но все пак има 20000 факли, димки, бомби, огромно знаме, балони и т.н. А тези неща идват и с други разходи. И хората не даряват, защото дори без да дават, тези неща ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:14 pm 

19XIV написа:
joro123 написа:

Не ни беше върховно представянето по трибуните, повечето вече бяха изпоумрели след 4-5-6-7 и повече часа пътуване и после стабилно пиене, скачане и песни по плажовете, ама не е и като да сме си мълчали. Честно казано аз лично ако имам забележка то е към пича дето дава тон - точно 5 песни се изпяха, даже е чудно че хората имаха желание да пеят едно и също 120 минути.

Братле, кой ви наби тая мантра, че сме пели 5 песни, не ми е ясно? В темата за Сектора ги изброих всички, които помня и далеч не бяха пет. :smt006

Не ми е набил никой нищо, просто такова ми беше усещането след мача, на мене лично ми липсваше "Завинаги оставам аз Левскар" не чух и "На площад Сан Бабила" нямаше и "И преди и сега Левски значи свобода" между секторите, като цяло нямаше пеене между секторите. Хахах най-смешното е че на следващият ден в едно заведение на плажа се пееше между "секторите", а на стадиона не го направихме.

Имаше и още фактори които повлияха на представянето по трибуните - много хора във В бяха за А, част от хората които бяхме в Г си бяхме за В при агитката и т.н. Така или иначе мисля че не сме се изложили, представихме се на ниво за пореден път и не е нуждо и за това да правим трагедии. Дори напротив, горд съм с всички които пропътуваха толкова километра и си съдраха гърлата за Левски, който колкото може. Изживяването беше яко и това никой не може да ни го вземе, за разлика от лиценза на свинете :smt005

Последна промяна joro123 на Пон Юни 01, 2015 8:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:19 pm 
Аватар

По ТВ се чу "и преди, и сега", както и "на площад Сан Бабила".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:23 pm 

bogarra написа:
По ТВ се чу "и преди, и сега", както и "на площад Сан Бабила".

Може да не се е чуло добре в Г, а може и да съм бил пиян на мотика и да не помня нищо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:25 pm 
Аватар

Не пиша във форума от доста време по много причини, но разбира се, една от най-главните е путкинското отношение на много хора към Сектор Б и към това, което се прави.
Ако искаш да си някой - отиваш и го заявяваш. Ако искаш да ти се чува гласа - иди и го покажи в Сектора, а не по форумите. Тук се излагате, но късно ще го разберете.
С всичките подмятания и заяждания до никъде няма да стигнете, нито ще сте актуални ощр дълго. Само сте жалки с това хленчене, честно ви го казвам, приятелски (защото с повечето се познаваме от вас).
И за да завърша, ще ви цитирам един човек, който не е от НКП, нито ги тачи, нито е от фракции-мракции, но е гледал толкова мачове на Левски у нас и в чужбина, че повечето от вас трябва да се засрамят от написаното от него, ако разбира се, имате срам у вас останал някакъв.
Brannik написа:
Абе стига малоумия бе :smt006 Така не се пя че съм прегракнал още и всички приятели разправят че сме се чували мошно по тв обаче естествено по неква олигофренска логика треа си серем едни други и да се унижаваме,ебати менталитета робски дееба :slap Коя агитка пее повече в такъв напечен финал бе кретени,Лацио ли пеха повече,Ювентус ли или некой друг :ohmygod2 Айде покажете некво видео да видим от кой точно треа се учим че ми е интересно :smt006

Лесно се пее при решен или безсмислен мач,при 0-0 е смърт ама нали треа серем и да се вайкаме :slap Писна ми на кура от мъжки путки честно,ше ви съберем по 3 лева за диазепам,айде натровете се и си ебете в гъза :smt031

Brannik написа:
Чекам си видеото да видя агитката на некой пееща 90мин при тегав мач,при тва пееща не само агитката ами и всички останали фенове на отбора :smt006

На Билбао-Барселона при 100к се чуват играчите как дишат,виж ние сме най-долните че сме спрели за минута-две при толко драми за последните години :ohmygod2

Brannik написа:
Не може да е верно,ние сме най-големите нещастници и боклуци,никога не пеем,не сме пяли и нема да пеем,а освен тва и не бехме 15к онзи ден,а 1.5к,останалите са били на стадиона за откриването на Лайнао Бийч :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:26 pm 
Аватар

И двете песни се пяха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:37 pm 

Хубави мнения на този Бранник, иронията е, че истинския Бранник пише точно обратното :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:40 pm 

ОК, наистина може би до нас в Г част от песните не са стигнали. Така или иначе след като вече си го изкарахме на футболистите, разкрихме и че нищо не става от нас като публика, обаче преди да разобличим вината на съдията, БФС и атомосферното налягане, аз предлагам да спрем с обвиненията и да се запитаме какво можем да направим и ще направим ли нещо за да се променят нещата. Ако няма да правим нищо, по-добре да не се хабим да се плюнчим по форумите и да спрем да търсим под вола теле и да оправяме нещата които не са счупени ( 13-14 хиляди сини фенове в Бургас ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 6:11 pm 
Аватар

Левски е много по-голям от една тенекия. Доказаха го всички присъстващи в Бургас през последните дни. Това да си крещите, да се прегръщате, да се поливате с бири, да се черпите и то с напълно непознати хора, водени единствено от чистата си любов към един футболен клуб, е няма такава емоция. Пожелавам на всеки да изпита поне веднъж подобно нещо в живота си. Това една загуба няма как да ни го отнеме. Това гостуване ще се помни вечно. А за черно хюмне си остава тенекето и пагоните на адмирал Мастика след мача :loser2 - твай.

Brannik написа:

Съжалявам че станишев ми беше в самолета примерно :smt005

При мен беше Румен Трифонов, надявам се от летището да са го заточили директно в некой изоставен лагер към Ораниенбург примерно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 6:49 pm 
Аватар

Къв е тоя Румен Трифонов бе майна,аз такъв не познавам :smt006 Ако ше е Трифонов,то знам само Слави :smt005 Ако ше е Румен,то само от Шумен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 8:12 pm 
Аватар

Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 8:16 pm 
Аватар

Нямат кур :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 8:22 pm 
Аватар

Не важат тогава. :?

Щеше да е яко да направим "И преди, и сега Левски значи свобода" между секторите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 8:23 pm 
Аватар

Ебаси - това ли е публиката на Левски? :ohmygod2 Сега ще ни излезе име. Сигурно нямат и липсващи зъби тези двете, какво остава за присъди и наркотични зависимости? :slap В моменти като този се срамувам, че съм левскар. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 8:48 pm 
Аватар

доста бедно, факт :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:16 pm 
Аватар

Тая снимка е от миналата или по миналата година от турнира на ултра Варна или нещо подобно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:20 pm 
Аватар

Като спомена турнира на варненци - Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:23 pm 
Аватар

В Спортал има добра статия, не пише кой е авторът, но го поздравявам, няма как да не чете Форума, този стил на писане не се учи навсякъде :bigok Добре е дриснал на всеки по отделно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:31 pm 
Аватар

Beatdown написа:
Левски е да изгубиш по този нелеп начин купата и въпреки това на другия ден да се чудиш синята, бялата или сивата фланелка да си купиш (или и трите) и как ще си подновиш абонамента за следващия сезон и пак ще си на Герена.
Горе главите и САМО ЛЕВСКИ! :levski

:lsclapp :lsclapp :lsclapp
Wildkid написа:
Плета аз крака между блоковете, а пред мен вървят няколко души, от които единия води за ръка детенце на 5-6 години. Естествено, почти гробна тишина. В един момент детенцето пита "Татко, ми сега като загубихме - повече няма да играем никога, така ли? И няма да ходим пак да викаме?". Баща му се поколеба за секунда какво да отговори, явно съвсем смазан, на малкия очите едва тогава аха да почнат да се пълнят със сълзи, и тогава човека, който вървеше от другата му страна (вероятно познат или също роднина) му каза "Глупости! Пак ще играем, пак ще викаме, и тогава ще сме още повече и ще бием". А малкия се ухили и почна да подскача....

Хубаво ги прочетете тези две мнения, ако случайно сте ги подминали!
Хилядите Левскари на стадиона в Бургас, огромният интерес към този мач, който се засилваше от ден на ден, за да се стигне до миналата седмица, през която буквално отброявахме секундите до 30-ти - всичко това ни показа нагледно, че Левски е обречен да бъде обичан и феновете винаги ще са до отбора, независимо от неуспехите и трудностите.

Оценявайте хубавите моменти, които изживяваме покрай Левски и им се наслаждавайте. Кой пял, кой се подпирал, кой блеел - хайде малко по-сериозно. Бургас буквално бе залят от Левскари и бе огласян от "сини" песни, от всяка втора кола на магистралата се вееше син шал и атмосферата беше неописуема. Не можете ли просто да се зарадвате на силния момент, на красивата гледка на пълен стадион в синьо...

Това е Левски - за кратко време можеш да изживееш толкова противоположни емоции, от силна еуфория и радост до пълно разочарование и тъга...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:39 pm 
Аватар

Max^10 написа:
В Спортал има добра статия, не пише кой е авторът, но го поздравявам, няма как да не чете Форума, този стил на писане не се учи навсякъде :bigok Добре е дриснал на всеки по отделно.

Копирай я, че не искам да влизам в тия сайтове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:42 pm 
Аватар

Пяха се много песни. Може би не всички от "Г" са чули какво се пееше във "В" и обратно, но това е нормално. Все пак и при толкова разнородна публика във "В" е и по - трудно да подемеш всички песни и е по - добре да се пеят по - лесните и познати от всички. Поне така си мисля аз, де...

Единствената ми забележка, която се надявам да бъде приета като градивна критика е към момчето с микрофона (което не познавам, за това не се обръщам към него с малко име), а именно да говори повече на сектора и да се опитва да вкарва малко повече разнообразие, защото както вече казах точно когато можехме най - много да помогнем бяхме най - тихи и само с едно умряло "ние сме левски" х 200. Ясно че задачата му не е никак лесна, но ако има воля ще се получават нещата малко по малко. Също като съвет - вместо стюардите да сочат с пръст хората, които хвърляха предмети по терена, можеше и въпросния тартор на агитката да призове същите да престанат, защото така се пречи повече на нас и се даваше повод на играчите на морето да лежат по терена... Пак повтарям, не го казвам с цел да си мрънкам, а с надеждата да се приеме като градивна критика.

И още нещо несвързано - много хора явно са останали с впечатлението, че СС едва ли не е сменил Аниете за да пази резултата и да бави времето. Поне по мои наблюдения когато падна Аниете веднага даде знак, че трябва да бъде сменен, а след като Гаджев(?) отиде при него да провери как е направи същия знак. Не мисля, че беше симулация.

Последна промяна Sir_J на Пон Юни 01, 2015 10:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:44 pm 
Аватар

Пак се провалихме и то на финала. За кой ли път ? Влачим се по дъното (дъното на резила) като сомове. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:44 pm 
Аватар

Спортал написа:
Кой е виновен? Крайно време е наистина да се поеме отговорност за това, което се случва в Левски! Ясно е, че няма само един виновен, но дойде време отговорните фактори да излязат и да престанат да се крият след глупостите, които се случват благодарение на техните неадекватни решения. Хиляди страдат заради години на неправилна политика при положение, че имаш най-голямото богатство в България – "синята" публика и въпреки това шест години обираш само калъфки.

Собственикът Тодор Батков
Батков начерта бъдещето на Левски+13
Излиза пред камерите, когато тимът постигне някаква победа и само обяснява за титла, купа и велик отбор, а истината е, че от години не инвестира, а държи клуба в тотална разруха. В сравнение с предишния сезон бюджетът беше намален с 50%, или общо с около 190 000 лева на месец, но въпреки това играчите са с три заплати назад. Батков дори съобщава, че те ще бъдат глобени, а на тях не им е плащано от три месеца. Освен това всеки път, когато каже нещо, "сините" се сгромолясват. "Купата е синя", е поредното доказателство на поговорката "Не казвай хоп, преди да скочиш".

Финансовият директор Константин Баждеков
Иво Тонев разкри тревожни подробности за финансовото състояние на Левски+17
"Човекът, който работи 24 часа в денонощието през 365 дни в година за Левски е Константин Баждеков. Най-важният ми човек в клуба", твърди адвокатът. Твърдение, което води до смях всички, които имат достъп до клуба. Финансовият директор има толкова международен опит след срещите на "сините" в евротурнирите и какво направи за 26-кратните шампиони? "Няма пари, ами няма пари", само коментира той. Баждеков замина за Русия да продава четирима играчи 20 дни след края на трансферния прозорец и клубът стана за смях с "Казанската афера". УЕФА глоби Левски с 200 000 евро заради нарушаване на финансовия феърплей в тай-тежката за клуба година от финансова гледна точка от десетилетия насам. Кой спонсор Баждеков е довел? Мтел даваше над милион на сезон, а сега - 300 000 лв, което е доста по-малко от годишната заплата на Владимир Гаджев и Антонио Аниете. Левски бе в Шампионска лига с големи приходи, а сега е пред фалит благодарение на управлението на своите шефове. И винаги някой друг е виновен. Баждеков също така отказва да даде 500 лева за маркетинг и се чуди защо едно от звената, които трябват да носят най-големи приходи, е на това положение. Не знае, че за да спечелиш, трябва да инвестираш, а не само да пестиш.

Иво Тонев
Иво Тонев разкри тревожни подробности за финансовото състояние на Левски+17
Иво Тонев уж напусна Левски, но през цялото това време той е човекът, който ръководи. През последните седмици и месеци отново е така, както беше през сезон 2012/2013 г. Обещава спонсори, но проблемът на "сините" не са само финансите, ами и това как да бъдат ръководени тези средства. Доказва го сегашното ръководство. Батков и Баждеков бяха във футболния за роден клуб рай и доведоха клуба до това му състояние. Със сериозната помощ през последните години и на Тонев, разбира се, тъй като при първата му година начело на клуба Левски имаше по-голям бюджет от Лудогорец, но остана с празни ръце, при това записвайки най-срамната страница в историята си от спортна гледна точка - загубената титла на "Георги Аспарухов" срещу Славия. Освен това отстъпи и във финала за Купата на България срещу Берое. Приоритетът на Иво Тонев е да се направи модерната трибуна на Сектор "А". Това най-вероятно ще стане след помощта на Бойко Борисов, който вече обеща да има козирка.
Твърди се, че Тонев отново ще бъде човек номер едно на "Герена", щом Батков се махнел, и благодарение на спонсори ще ръководи клуба.

Защо в рамките на 3-4 години “сините” натрупаха такива задължения, защо изведъж лицензът висеше на косъм, тъй като се дължаха над милион към бивши играчи и треньори? Над 80% от тях обаче са доведени и подписали сериозни договори под ръководството на Тонев.

Левски представиха екипите за сезон 2015/2016+20
Георги Иванов
Георги Иванов е човекът, който се завърна на "Герена", слагайки главата си в торбата. Той намали парите, футболистите му вярват, но шефовете не му помагат, тъй като цял сезон не плащат. Неговите грешки също са много. Гонзо обеща класиране за евротурнирите, а след победата над Лудогорец в 10-ия кръг каза, че тимът дори гони титла, но в крайна сметка Левски остана извън шестицата, а накрая и извън Европа. Селекцията е такава, тъй като няма пари, а при загубата са виновни играчите, но все пак някой ги е довел тези футболисти. Във финала с Черно море играха Боян Йоргачевич, Роман Прохазка, Борислав Стойчев, Емил Нину, Веселин Минев, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Владимир Гаджев, Луис Педро, Либан Абди и Валери Домовчийски. 10 от титулярите са доведени от Иванов, а в средата на първата част на терена имаше 11 от 11 футболисти, подписали договор с Левски с него като спортен директор.

Стойчо Стоев
Левски победи Лудогорец с 1:0 - част II+71
Стойчо Стоев обърка изцяло мача. Това беше двубой, който софиянци трябва да започнат с 1:0 преднина благодарение на великата си публика. Над 14 000 минаха цяла България, за да ги подкрепят.

Първо, той най-вероятно сбърка състава. Отборът започна плахо, игра без самочувствие и страхливо през цялата среща. Кой е виновен за това? Играеш с тим, на който си вкарал седем гола за последните два месеца. Бил си го и в София, и във Варна. От какво те е страх, да не се провалиш ли? Именно за това се проваляш. Когато самият ти не вярваш в себе си, няма кой да ти подари купата.

Освен това отборът имаше предимството и да играе с човек повече близо 90 минути. 18-минути преди края вкарваш гол и държиш купата в ръцете си. Срещу отбор, който е изморен и вярва в успеха само благодарение на това, че срещу себе си вижда несигурни играчи.

“Много сме зелени да спечелим такива мачове”, коментира Стоев. Колко трябва да си зрял с играчи като Йоргачевич (33), Прохазка (26), Стойчев (29), Нину(29), Минев (34), Бедоя (29), Аниете (30), Гаджев (28), Педро (25), Абди (27) и Домовчийски (29) (б.а. В скобите са годините, които са навършени или се навършват тази година от футболистите)?. Да не можеш да задържиш топката, когато остават три минути срещу тим, който цял мач играе с човек по-малко в защита и има повече халфове от бранители и най-важното не те атакува.
Черно море победи Левски за купата на България+47
Сменяш единствения играч, който ти решава важните мачове - Аниете. Този, който променя облика на отбора, когато е на терена, въпреки че и той бе много под нивото си. Вкара гол, публиката го вдигна на крака след лекарската намеса, скандирайки неговото име, а се появява Стефан Велев (26). Само за пример - Клок игра 30 минути на един крак, тъй като Черно море не можеше да прави повече смени.

Второ - вътрешните рокади. Вместо по-пъргавия Бедоя да отиде в атака, там бе пратен Гаджев, който беше видимо изморен и щеше да е по-полезен да стартира атаките и да разпределя играта с неговия поглед от задна позиция, а Бедоя е по-нисък, по-бърз и не влиза в много единоборства и видимо беше по-свеж, като можеше да е по-опасен пред противниковата врата сред високите и изморени бранители.

Страхът премина граници след гола на Бакари. Имаш 30 минути и все си с числено предимство. Второто попадение пък олицетворява всичко сред играчите. Десният бранител Курьор мина отляво на парад и вкара най-хубавия гол в турнира, като от трима играчи нито един не се сети да направи фал минута преди дузпите дори с риск да бъде изгонен.

Играчите
Черно море победи Левски за купата на България+47
Играчите? Колко повече фенове ги подкрепят, толкова повече треперят и се дънят.
Капитанът Владимир Гаджев е обречен. Националът записа името си в поредния провал в 101-годишна история на “сините”. Опита се, но отново не бе лидерът, от който Левски се нуждае. Особено в края на редовното време и продължението.

Няма как най-добрият и постоянен играч сред българите да е 34-годишният Веселин Минев. Няма как левият бранител да е този, които се раздава най-много и демонстрира най-голямо мъжество и влиза без страх в единоборства. Няма как той да мотивира съотборниците си повече от треньора в продълженията. Няма как по този начин да искаш да си голям тим.

Причината за това е също изявите на Педро, Нину, Йоргачевич, Домовчийски, Велев и други. Именно по тази причина ако на "Герена" мислят, че с посредствени футболисти, които освен всичко друго нямат сърце и душа да се борят за честа на клуба, ще се вдигнат от тази ситуация, жестоко се лъжат.

Абди бе най-добрият заедно с Минев, но и той когато трябва да подава, играе сам. Единствен от чужденците Бедоя се опитваше да мотивира съотборниците си и да им вдъхне кураж, но страхът от провал и най-вече фактът, че не вярваш в собствените си възможности направиха така, че ЛЕВСКИ да се сгромоляса отново с всичка сила. И то отново само момент преди ентусиазмът сред “сините” да стигне до небето и да изгрее слънце на “Герена”.

Феновете на Левски и Черно море по време на финала+50
Виновни са всички, резилът е голям, а Левски на дъното. Затова промените са наложителни! Най-вече защото тези 14 000 и всички останали, живеещи със "синята идея" в България и по света, които дават и последния си лев, за да бъдат до тима си, го заслужават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 11:49 pm 

Много добре си се чуваше в Г, сцепихме се да пеем вкл. и след изравнителния гол. Тва се чува отлично на разширения репортаж в утубе, дето го пуснахте. Ако ще сме обективни, дайте да сме обективни докрай. Нямам никаква идея какво требва да направим, за да сте доволни. Б, В и Г през по-голямата част от мача заедно скачаха, викаха, т.н. Особено първото полувреме не виждам какво повече може да се иска.

Тва, което направихме е легендарно. По една причина - до преди години казваха, че е лесно да си от Левски. В последните няколко години е всичко друго, но не и лесно. И се оказа, че и когато е трудно, пак сме там, където бяхме, докато беше "лесно". Затова Левски си е Левски. Тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 11:51 pm 
Аватар

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 12:02 am 
Аватар

Ся ще ме карате да го гледам тоя репортаж, нищо не съм гледал от оня ден деба. Още ми е много прясно, но няма да е зле да се пуска заедно с ювелира на Везалов и да се помни :!:

П.П. Да приветстваме Карлсруе в клуба :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 1:39 am 
Аватар

Сега гледам, че тая гад Енеф е коментирал...Прокажен коментатор и прокажена телевизия.

И все пак имахме 5-6 чисти положения, колкото и страхливи и обременени и пр. да сме били. Просто престъпни отигравания на 17 и 11 номер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 7:48 am 
Аватар

Некеа крайна форма на мазохизъм съм развил явно, но много ми се ходи на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 8:13 am 
Аватар

Заеби твоят мазохизъм, аз вече чакам с нетърпение да гледам новите играчи :smt005 Левски в последните години е цялата глава от книгата с най-брутални китайски мъчения. :lsfc3 А ние развихме стокхолмски синдром..
Да си върнем boji! :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2015 8:18 am 
Аватар

Boji вече се върна. В събота бе в шествието :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]