forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:51 pm 

Всичко ще бъде изгубено, когато публиката на Левски се примири със средняшките резултати и не обръща внимание на загубите. За това не мисля, че трябва да бъдат пращани да си лягат или да не очакват нищо от отбора хора, които изказват болката си. Всички ние знаем, че нищо добро не ни чака, но въпреки това всяка загуба е болезнена и си хабим нервите. Не мога да повярвам, че доживях 5 поредни загуби от свинете и че се стигна дотам повече да губим и да правим равенства отколкото да бием.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:01 am 
Аватар

Не бе,легайте си,пикайте там и тва е. Паднали сме 5 пъти от свинете за пръв път в историята ни, селяни ни бият и ни се подиграват къде ни сварят. Ма нема,нищо не е станало,пикайте и легайте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:01 am 
Аватар

Някой, дето е бил на мача, за едно ЛС? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:03 am 

Аз съм оптимист все пак е само 4 ти кръг , почти съм убеден че няма да отпаднем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:06 am 
Аватар

След дълго смятане и броене, успях да преброя.....за последните 6 години сме сменили 17 пъти треньора....средно по 3-ма на година..... :strkstrk
Тази година до 5-я кръг ще сме вече на кота 3 най-вероятно.... :smt005
Ако на някой му се занимава, да направи една груба сметка и на футболистите.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:09 am 
Аватар

Някой ще даде ли видеЛо от мача, че не можах да го гледам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:10 am 

То само някой гении може да ги сметне тях , имахме и не лоши попадения като Бру например .Защо така постъпиха с тва момче не можах да разбера не му дадоха шанс , мисля че в този отбор щеше да се впише .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:15 am 
Аватар

От другия мач да се започва в Сектора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:46 am 

Заеби! Много неща искам да кажа, много ми се крещи, но като тръгна да пиша и помисля малко само тва остава! ЗАЕБИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:54 am 
Аватар

thegboy написа:

Не ти трябва :strkstrk Накратко O'Кунчев се насра брутално, футболист с прякор Меси ( :roll: ) докато си водеше топката, загуби равновесие и си падна на врата, а около него нямаше никой :smt005 Аниете вместо да вкара гол, замахна, но не уцели топката и замалко да си докара луксация на тазобедрената става, а за капак Божинката в опит да догони топката, явно забравил как се тича, се гмурна в тревата и показа на Меси, че наистина е много трудно да си счупиш врата...сам :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:57 am 
Аватар

Max^10 написа:
thegboy написа:

Не ти трябва :strkstrk Накратко O'Кунчев се насра брутално, футболист с прякор Меси ( :roll: ) докато си водеше топката, загуби равновесие и си падна на врата, а около него нямаше никой :smt005 Аниете вместо да вкара гол, замахна, но не уцели топката и замалко да си докара луксация на тазобедрената става, а за капак Божинката в опит да догони топката, явно забравил как се тича, се гмурна в тревата и показа на Меси, че наистина е много трудно да си счупиш врата...сам :oops:

:smt082

Сега вече много настоявам да видя видеЛо от мачО :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 12:59 am 
Аватар

Единственото позитивно за нас като публика от тоя мач беше "БАТКОВ - КУРВО". Не е сериозно по страниците да пишем, че "пак сме победили" при положение, че всеки път унижаваме втората по численост и трета по качество публика в България - тази на свинете. За феновете на Левски не остана нищо повече, освен да се преборим с адската хватка, обгърнала клуба. 61% ТКБ и 39% КТБ (Д.Пеевски) е отвратителен статус на притежание. Който каквото ще да каже друго - всичко трябва да е против Батков, защото от 5 години вече си доказваме, че можем да подкрепяме Левски и когато е долу. Сега просто трябва да го вдигнем! Благодаря на множеството, отишли да подкрепят отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:06 am 
Аватар

Цитат:
Отговорност трябва да носи и треньорът на вратарите, смята Топчо

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:07 am 
Site Admin
Аватар

Братле,не става ли да си смениш аватара.Само като видя Окунчев и ми се повдига.Мамка му,склонен съм да извърша убийство при вида на този елемент. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:09 am 
Аватар

Да живее г-н Батков. Лека нощ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:16 am 
Site Admin
Аватар

Продължавай да ни газиш с тежкия си родопски ботуш,Тоше.Явно ние вече сме се примирили тотално,и е въпрос на време всичко да приключи окончателно.И все пак ти пожелавам много лоши неща,които сега не искам да пиша.Лека нощ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:22 am 
Аватар

MaLch0 написа:
Братле,не става ли да си смениш аватара

Аватарът си беше много на място и доста показателен за това какъв човек стои на вратата на ЛЕВСКИ, но вчера се насра тотално и вече дори не е забавно да си правим смешка на гърба на този индивид, щото той вчера си направи на наш и затова ще те послушам. :smt023

Положителното е, че едва ли повече ще помирише терен.

Да не съм много извън темата ще се повторя, че играта ни си беше пълен ташак, ама с истински вратар печелехме мача. Не обичам да се изразявам клиширано, но един качествен вратар ти е половин отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:45 am 
Аватар

Щом се появяват мнения, че такова представяне и такива резлутати на Левски трябва да се приемат за нещо нормално, това значи, че нещата отиват към примирение. Не бива да го допускаме!!!

Тук не самата загуба е водеща, а всички придружаващи я събития. Няма нищо професионално и логично в решението да продадеш стабилен вратар без преди това да си подсигурил този пост със силен заместник. Грешките на вратаря са най-сериозните и ако няма стабилност и сигурност на тази позиция, то няма как да очакваш положителни резултати. Всички тези клетви към Кунчев ми дойдоха малко в повече, трябва да го призная. Преди да се стигне до днешните му фрапантни грешки, все пак неговото идване на Герена си има предистория - хора, които са го наблюдавали, които са го харесали, които са го взели да играе при нас... Така че е смешно да се хвърля цялата вина върху него.

Всеки един, който работи в клуба, е виновен за състоянието на отбора.

Вина може би имаме и ние. Защото все още се лутаме между "подкрепяй Левски докрай" и кампаниите за свалянето на Батков от власт. Явно двете неща трябва да вървят ръка за ръка. Когато сме на стадиона и сме заедно сме силни - доказателство е и днешният мач, на който Левскарите се чуваха мощно, въпреки изпадналите в див екстаз недоразумения, крещящи малоумието кзл.... Ще бъдем силни, ако сме заедно, и извън стадиона - трябва да се борим за нашия отбор и да не позволяваме повече гаври с името и историята ни.

Най ме дразни, когато пишете, че ще последваме съдбата на Славия и Локомотив. Това ще стане само ако ние го позволим. Ако струваме нещо ще върнем Левски там, където му е мястото!

:levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:50 am 
Аватар

Има една сериозна заблуда, че сме станали някаква феноменална публика. След всеки мач чета едни сърцераздирателни постове как на Левски са му останали само феновете, или как публиката е спечелила поредния мач.
А конкретно за днес Инчето е права. Гонзо няма навика да се крие, а думите "да не съм треньор" директно препращат към Тонев и Херо. Огромен кур за първия, от мен. Мразя Батков от дъното на душата си, но мисля, че проблемът е момента ни е в Тонев. И не, не в Гонзо. Всеки с мъничко памет и елементарна футболна грамотност би следвало да се светне защо вината не е в Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:54 am 
Аватар

Проданов, постъпката си беше путкенска. Ако зад всяко неадекватно решение на спортно- техническото и треньорското ни ръководство търсим някъв скрит подсмисъл, филмът "теория на конспирацията" ряпа да яде :smt006

Трябваше да отиде на нея и да отговори на простия въпрос "Кой доведе Кунчев?". След тва можеше да каже "Аз, сгреших, повече няма да пази". И щеше да е ок. Тва с изпращането на Топчо е.. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
Има една сериозна заблуда, че сме станали някаква феноменална публика. След всеки мач чета едни сърцераздирателни постове как на Левски са му останали само феновете, или как публиката е спечелила поредния мач.
А конкретно за днес Инчето е права. Гонзо няма навика да се крие, а думите "да не съм треньор" директно препращат към Тонев и Херо. Огромен кур за първия, от мен. Мразя Батков от дъното на душата си, но мисля, че проблемът е момента ни е в Тонев. И не, не в Гонзо. Всеки с мъничко памет и елементарна футболна грамотност би следвало да се светне защо вината не е в Гонзо.

Кво точно очакваш от публиката, при положение, че едни и същи хора обикаляме България, въпреки представянето на терена? Да, готина публика сме, стараем се да пеем, да подкрепяме отбора, да го мотивираме и се жертваме. Да не ти разказвам как съм стигнал днес до мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:57 am 
Аватар

acrimonious написа:
Проданов, постъпката си беше путкенска. Ако зад всяко неадекватно решение на спортно- техническото и треньорското ни ръководство търсим някъв скрит подсмисъл, филмът "теория на конспирацията" ряпа да яде :smt006

Трябваше да отиде на нея и да отговори на простия въпрос "Кой доведе Кунчев?". След тва можеше да каже "Аз, сгреших, повече няма да пази". И щеше да е ок. Тва с изпращането на Топчо е.. :oops:

Еби я постъпката. Едва ли смяташ, че в нея се корени проблемът на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:58 am 
Аватар

Така е, Вики, но не забравяй, че всички сме малко или много афектирани. А и не е нормално това, което се случва, който каквото и да си говори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 1:59 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
tprodanov написа:

Кво точно очакваш от публиката, при положение, че едни и същи хора обикаляме България, въпреки представянето на терена? Да, готина публика сме, стараем се да пеем, да подкрепяме отбора, да го мотивираме и се жертваме. Да не ти разказвам как съм стигнал днес до мача :smt006

Еми... "при положение, че едни и същи хора обикаляме"

Сам си казал част от проблема..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:03 am 
Аватар

Е, кво искаш?! От 5-6 години адския застой, по улиците се срещат хора с тениски на Лудогорец вече. Как точно да привлечем фенска маса? И като няма кво да направим срещу Батков, Тонев, ГЕРБ, Пеевски, дпс или който е там, единственото, което ни/ми остава е да ида/ем на мач. И смятам, че е похвално и далеч не е клиширано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:03 am 
Аватар

И аз не разбрах каква критика може да има за нас като публика? Нито бяхме малка бройка, нито пяхме слабо. Разстоянието не е малко, часа е неудобен, а определено не е лесно след толкова вече слаби резултати (от години) да продължаваме да сме така на високо ниво.
Нивото ни погледнато в световен мащаб не е нещо огромно, но за страната ни не мисля, че има друга такава публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:14 am 
Аватар

При положение, че оставихме мустака да срине клуба от национален колос до смешна сбирщина, докато ние коментирахме кой да играе от ляво, и с острия аргумент - е той какво е виновен... , че и накрая се оставихме да стигнем до ситуацията да не можем да го махнем, щото май е по-малкото зло, съвсем леко допуснахме лайна като Тонев, оня тъпанар от Спортал и Модева, оставихме клуба да не публикува отчети вече четвърта година, верно ли нЕкой си мисли, че е важно как сме пяли, или как сме се събрали прилична бройка (като за тренировка)???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:23 am 
Аватар

tprodanov написа:
При положение, че оставихме мустака да срине клуба от национален колос до смешна сбирщина, докато ние коментирахме кой да играе от ляво, и с острия аргумент - е той какво е виновен... , че и накрая се оставихме да стигнем до ситуацията да не можем да го махнем, щото май е по-малкото зло, съвсем леко допуснахме лайна като Тонев, оня тъпанар от Спортал и Модева, оставихме клуба да не публикува отчети вече четвърта година, верно ли нЕкой си мисли, че е важно как сме пяли, или как сме се събрали прилична бройка (като за тренировка)???

Добре, бе. Умен човек си, разбери, че не всеки мисли като теб. На 15 години самостоятелно направих 1-я си плакат с/у Батков. И знам,че Левски няма да пребъде, дори и да ходим, и да се дерем. Но кво точно да направя? Затва и Апостолът е толкова велик като личност, защото и той ако си е казал "Аз кой съм, че да правя нещо?"...

Тъпо е просто да се изказваш така за публиката, тва е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:28 am 
Аватар

Какво е? ;) факт. Има ли нещо в мнението ми, което не е факт?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 2:29 am 
Всяка ирония или сарказъм по посока феновете, които не се скатаха, е страшно смешна и жалка.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]