forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:49 pm 
Аватар

Добре, Мъжки, много се пя, стадионът се тресеше. Дано и на следващия мач е така. ПикаемЕ, пиемЕ си диазепама и продължаваме напред. Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:52 pm 
Аватар

Да, мъжки, поне до 90+2 беше така, дано и на другите мачове да е така. Пикаенето и диазепама са препоръчителни, но не задължителни. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:54 pm 
Аватар

Тази тема ще ни донесе малко градивни неща оттук насетне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:55 pm 
Аватар

Не бе,не се пя въобще :smt006 Стадиона също не се тресеше,всичко беше виртуална реалност или ГТА 5 Сан Бургас :loser2

Ташак работа,в БГ-мама по-малко мрънкащи има сигурно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:05 pm 
Аватар

С черногледци и хейтъри по дифолт трудно може да се разчита на градивни неща :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:10 pm 
Аватар

Brannik написа:
Не бе,не се пя въобще :smt006 Стадиона също не се тресеше,всичко беше виртуална реалност или ГТА 5 Сан Бургас :loser2

Дано ми простиш за прогнозата преди мача :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:13 pm 
Аватар

Искам да се извиня на момчето което пребих след гола и което се въргаляше по седалките с мене , знам че чете :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:13 pm 
Аватар

Чекам си видеото да видя агитката на некой пееща 90мин при тегав мач,при тва пееща не само агитката ами и всички останали фенове на отбора :smt006

На Билбао-Барселона при 100к се чуват играчите как дишат,виж ние сме най-долните че сме спрели за минута-две при толко драми за последните години :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:24 pm 
Аватар

На пръв прочит, без никакви усилия се сещам баш за нашата агитка на финала с марулите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:31 pm 
Аватар

Не може да е верно,ние сме най-големите нещастници и боклуци,никога не пеем,не сме пяли и нема да пеем,а освен тва и не бехме 15к онзи ден,а 1.5к,останалите са били на стадиона за откриването на Лайнао Бийч :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:33 pm 
Аватар

Нека всеки да си каже мнението за финала, няма лошо. На всички ни е криво. Писна ми обаче от мрънкачи. Това което направихме като публика (и сме правили) никой не може да го доближи, не да го повтори. Клубът на мрънкачите не ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:37 pm 

dogbeer написа:
Снощи пак го сънувах, днес май мога да напиша нещо, що годе, трезво. :? Едно минорно настроение ме е обзело и въпреки това се опитвам да се усмихвам. Емоцията, която изпитахме всички и там на стадиона и пред телевизорите неможе да се опише с думи. Вероятно, един поет романтик от ранга на Ботев, би изваял бледо копие на любовта ни в рими със всичките и епични моменти. Стоя втори ден и размишлявам, във всичко казано по-горе от съфорумците има и истини и не чак толкова големи истини, породени от Емоцията. Осъзнах обаче, че немога да дам определение на Емоцията като положителна или отрицателна, просто Емоцията - Левски, някакво отделно чувство, без аналог. Катарзисът започва да става прекалено дълъг, наподобява вече така наречения преход и не осъзнаваме, че за пасивността ни след време може да бъдем съдени, защото са ясни всички от управата до лелката за водата, а и зад тях вече лека полека почва да се изяснява и е добре, щом претендираме да се наричаме "Синя общност" всеки да си направи равносметката и да помисли с какво може да е полезен. Явно пълненето на стадион, зала в точно определени моменти не е достатъчно. За хората, които ще зададете веднага въпроса: "ами какво да направя, предложи някаква алтернатива" - алтернативи има. Тръст, НКП, Инициативи като "Усмивки за нашите деца", дори всеки сам може да измисли нещо, като баннатия Васил(driven by passion), който организира търг и дари събраните пари после. "В движението е решението", а ние стоим и чакаме. С чакане не става.
След жалкия опит да си излея болката искам да благодаря и на НКП за организацията по места и в частност на момчетата от BBS в Симитли, пътуването беше на ниво без никакви забележки. Жертваха си по около два часа в двете посоки, за да ни вземат от София въпреки, че знаеха за задръстванията по магистралата, а те имаха обходен маршрут - Левскар в нужда се познава. Доста хора реваха от НКП за билети и подобни простотии, но ако не бяха те, за хората от провинцията щеше да е доста трудно, а и те са хора, както се казва.
Емоцията беше двигател за мнението ми и напълно осъзнавам, че емоцията понякога не е добър съветник. Само Левски! Нито капка страх, нито крачка назад! :levski

Не бях се замислял за това.На главата ми падна стъклото с две стърготини се разминах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:38 pm 
Аватар

Не се имам за компетентен по тия въпроси, но да се говори, че "не се е пяло" е твърде пресилено. Може и да не е било хипер-мега-гига-ултра уникалното представяне, но за мен е и доста безумно да се определя като "трагедия", "срам", "нищо" и т.н. Да, вероятно сме имали и по-добри представяния. Но НИКОГА не сме имали такова огромно присъствие на гостуване! Да, не казвам, че Илия (или който е бил на микрофона, щото изобщо не го видях), е бил перфектен, че всичко е супер (пък сравнения с други изобщо не правя), но чак пък толкова трагично и ужасно не го видях, поне аз. Аз и в момента не мога да говоря - за другите не знам. Така че не е било баш да е пълна трагедия. Не казвам, че не трябва нещата да се подобряват, ама айде да не бъдем чак толкова черногледи. Да не говорим, че ако бяхме били, сега тук надали щеше да има такива крайни мнения. Да, хората, които не харесват сегашната ситуация, щяха да отбележат, че се повтаряли песни, че е имало слаби моменти, че е можело това или онова да се направи, ама никой нямаше да си реже вените как е било адската трагедия. Просто тая безумна загуба ни еба майката и сега всичко ни е черно....

А за това, което стана в 92-рата, да не говорим за 115-тата, е излишно да се коментира. Такова нещо те реже през кръста, вие говорите за пеене....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:39 pm 
Аватар

Brannik написа:
Не може да е верно,ние сме най-големите нещастници и боклуци,никога не пеем,не сме пяли и нема да пеем,а освен тва и не бехме 15к онзи ден,а 1.5к,останалите са били на стадиона за откриването на Лайнао Бийч :smt006

Няма нужда да залитаме в крайности. Тук у нас сме единствени и това няма спор. Няма какво да се мерим с който и да е тук. Можем да се мерим само със себе си. Няма нужда обаче и да си затваряме очите - първото полувреме беше добре. Обаче да отричаме това, че млъкнахме след техния гол е крайно нелогично. Именно през 2013та избухнахме, и направихме точно обратното.

Причини - бол. Аз лично не мога да виня никого за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:39 pm 

Brannik написа:
Чекам си видеото да видя агитката на некой пееща 90мин при тегав мач,при тва пееща не само агитката ами и всички останали фенове на отбора :smt006

На Билбао-Барселона при 100к се чуват играчите как дишат,виж ние сме най-долните че сме спрели за минута-две при толко драми за последните години :ohmygod2

Не ни беше върховно представянето по трибуните, повечето вече бяха изпоумрели след 4-5-6-7 и повече часа пътуване и после стабилно пиене, скачане и песни по плажовете, ама не е и като да сме си мълчали. Честно казано аз лично ако имам забележка то е към пича дето дава тон - точно 5 песни се изпяха, даже е чудно че хората имаха желание да пеят едно и също 120 минути.

Последна промяна joro123 на Пон Юни 01, 2015 4:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:41 pm 
Аватар

Честно казано, по телевизията изглеждаше, че е доста шумно на стадиона. Бях увеличил яко и се кефех на макс. Сега вече на живо как е изглеждало не знам. Но при такъв мач, с такъв развой, няма как 120 минути да не се спира и да няма "тихи" периоди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:43 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Brannik написа:

Дано ми простиш за прогнозата преди мача :?

Беха уникални 2 дена на морето,не съжалявам ни грам :smt006 Спомени за цел живот просто :levski

Съжалявам че станишев ми беше в самолета примерно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:44 pm 
Аватар

Платихти ли А35?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:46 pm 
Аватар

Имами мизоньет :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:46 pm 
Аватар

Ясно е, че след изравняването бяхме зле, но преди това си беше прилично като се има предвид положението на терена.

Аз съм длъжен да отбележа, че сигурно 1/5 от игровото време дишахме димки, как да пеем :smt005

Иначе малко след гола около мен решиха да си направят пого, та хвъркнах назад, извинявам се, ако съм отнесъл някого при летежа си. :bigok Явно на меко съм паднал, щом даже никъде не се ударих :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:50 pm 

Агитките които могат да пеят на макс и след 90 та минута, при такова развитие на мача са не повече от 5-6 в света сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:50 pm 
Аватар

Другия мач предлагам парите за хорео да се дадат за наркотици,на входовете трескаш по една линия и 120 минути Сан Лоренцо Ламас,бием падаме,боли те кура,докато ни държи белото ше пеем и сме пияни и сме дрогирани,та мое и да се харесаме на некой :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:52 pm 
Аватар

joro123 написа:

Не ни беше върховно представянето по трибуните, повечето вече бяха изпоумрели след 4-5-6-7 и повече часа пътуване и после стабилно пиене, скачане и песни по плажовете, ама не е и като да сме си мълчали. Честно казано аз лично ако имам забележка то е към пича дето дава тон - точно 5 песни се изпяха, даже е чудно че хората имаха желание да пеят едно и също 120 минути.

Братле, кой ви наби тая мантра, че сме пели 5 песни, не ми е ясно? В темата за Сектора ги изброих всички, които помня и далеч не бяха пет. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Е значи в Ловеч сме били надрусани :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Дано тази поредна горчива халба е за добро, анализи няма как да правя, а и нямам сили за подобни неща. Аз продължавам да се чувствам емоционално и психически смазан. Дано всичките тия лайна през всичките тези години вече са за добро... дано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:

В Ловеч не бяха налице факторите, описани от joro123 + една камара резили, включително мача със Славия и загубите от прасетата. Съвсем друго беше положението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:58 pm 
Аватар

В Ловеч, губехме с 1:3, а не ни вкараха в 92-рата минута ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 4:59 pm 

tprodanov написа:

Сериозно ли мислиш, че ако те ни бяха изравнили от 1-3, че щяхме да пеем така? Отделно тогава още не бяхме обременени от тоя мач със славия, нямаше го и това фиаско от мачовете с прасетата и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:00 pm 
Аватар

Сегашната ситуация няма грам допирни точки с Ловеч. Там бяхме в ролята на Морето- с човек по-малко час и половина и обърнахме мача с два гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:08 pm 
Аватар

Мисля си друго, и го мисля напълно сериозно, че и ще взема да го напиша за втори път.
Мисля си, че има една шепа хора, които си скъсват гъза, за да правят някаква организация, да изглеждаме супер. Мисля си, че това кара ОГРОМНА част от хората да "лежи на тая кълка", и да знае, че там ще има хорео, пиро, ще е лудница, едни ще викат и ще пеят, и поради това участието на всеки един остава на заден план, щото "ония са се погрижили за всичко". Колкото по-организирани ставаме, толкова по-кухи ставаме отвътре. И ако някой ден тези хора, които си скъсват гъза вземат, че се откажат, ще изглеждаме жалки до скъсване.
И ако някой е решил да си затваря очите и да не вижда този процес, няма лошо, но според мен си тече.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]