forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 01, 2025 9:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:07 pm 
Аватар

Да, защото знаят, че рано или късно ще се върнат при г-н Батков :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Така е редно да кажат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Истината е, че Гонзо, макар и с добри намерения и като голям Левскар, ни направи една мечешка услуга с връщането си - това ми е мнението, пък който ще :smt006

А именно - след събличането на прашката, Бататюрк беше изпаднал в пат и дори си изпусна нервите, ако си спомняте, заплашваше наляво и надясно с война. И точно когато всичко живо беше тръгнало на тая война и се виждаше края на непомака, някакси се оказа, че Гонзо се навил да съживява отбора и се намериха наивници да повярват. Ми, ето го и резултата...

Докато не стане някав супер катаклизъм в тоя отбор, няма да се оправим. Твай :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:08 pm 
Аватар

antonatan написа:
Пикайте и лягайте :wink:

Ти колко си прав!!! :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:11 pm 
Аватар

Изключително съм щастлив, че не гледах изпълненията на стефано. Но след днешния мач, ако Гонзо обича Левски повече от себе си, трябва да си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Синитее написа:
Когaто се пускaт млaдите и с 5:0 дa пaдaме нямa дa кaжa нищо ,но не игрaем с тях зaтовa ще се мрънкa.

Това е нещото, което ме вбеси най-много днеска. Защо Бедоя, а не Цонев? Защо бе :shock: Същото важи и за лапетата Краев и Мисяк. Тия приказки за психика и тем подобни са от смешни по-смешни. Ако му се разбие психиката на 18, значи за нищо не става и да идва следващия! За къде ги пазим тия момчета, в които очевидно има хляб. Най-талантливите футболисти в историята ни- Гунди, Соколето, Гибона и т.н. почват да играят преди да навършат 18г.! Убеден съм, че ако бяхме започнали мача, а и предните мачове, с лапетата на двете крила и Цонев зад тях, никой нищо нямаше да каже, при евентуални загуби. Вместо това ще търпа некадърността на некви маймуни, които не могат една атака да отиграят като хората :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

sithlord написа:
Истината е, че Гонзо, макар и с добри намерения и като голям Левскар, ни направи една мечешка услуга с връщането си - това ми е мнението, пък който ще :smt006

А именно - след събличането на прашката, Бататюрк беше изпаднал в пат и дори си изпусна нервите, ако си спомняте, заплашваше наляво и надясно с война. И точно когато всичко живо беше тръгнало на тая война и се виждаше края на непомака, някакси се оказа, че Гонзо се навил да съживява отбора и се намериха наивници да повярват. Ми, ето го и резултата...

Докато не стане някав супер катаклизъм в тоя отбор, няма да се оправим. Твай :wink:

Ами ако така продължават нещата, то няма да чакаме дълго :loser2 Даже за да ги ускорим, може още следващият мач стефчо отново да пази :smt007

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:13 pm 
Аватар

niki87 написа:
Синитее написа:
Когaто се пускaт млaдите и с 5:0 дa пaдaме нямa дa кaжa нищо ,но не игрaем с тях зaтовa ще се мрънкa.

Това е нещото, което ме вбеси най-много днеска. Защо Бедоя, а не Цонев? Защо бе :shock: Същото важи и за лапетата Краев и Мисяк. Тия приказки за психика и тем подобни са от смешни по-смешни. Ако му се разбие психиката на 18, значи за нищо не става и да идва следващия! За къде ги пазим тия момчета, в които очевидно има хляб. Най-талантливите футболисти в историята ни- Гунди, Соколето, Гибона и т.н. почват да играят преди да навършат 18г.! Убеден съм, че ако бяхме започнали мача, а и предните мачове, с лапетата на двете крила и Цонев зад тях, никой нищо нямаше да каже, при евентуални загуби. Вместо това ще търпа некадърността на некви маймуни, които не могат една атака да отиграят като хората :ohmygod

Реално погледнато не само, че ще се мрънка, ми ще се ореве ако падаме с по 5:0 и е срамно това. Друг е въпросът, че поне 2-ма, които са най-подготвени, могат да влизат. За жалост това не ни е най-големият проблем сега ..

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:15 pm 
Аватар

konvoec написа:
niki87 написа:
Синитее написа:

Реално погледнато не само, че ще се мрънка, ми ще се ореве ако падаме с по 5:0 и е срамно това. Друг е въпросът, че поне 2-ма, които са най-подготвени, могат да влизат. За жалост това не ни е най-големият проблем сега ..

Тука говорим за 3 момчета, не за цял отбор от юноши. Убеден съм, че няма да е по-зле! :smt115 Единствения ни гол тая година срещу чорбата го вкара Цонев. Момчето го избраха за откритие на европейското, ние го държим резерва на ментоя... Направо полудявам :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:17 pm 
Аватар

Синитее написа:
Докaто фрaкцийте лижaт гъзенцето нa Бaтков товa е положението.

Твърде крайно изказване. Време е наред с безрезервната подкрепа да намира място и протестът срещу Тарич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:18 pm 
Аватар

Абе вземете се успокоете бе, хора! Вие за 5 години не свикнахте ли, че Левски не е водеща сила? Време е тия загуби да започнете да ги приемате за нормални.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:20 pm 
Аватар

Росен написа:
Време е тия загуби да започнете да ги приемате за нормални.

:batkoff :batkoff :batkoff :batkoff :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:21 pm 
Аватар

Росен написа:
Абе вземете се успокоете бе, хора! Вие за 5 години не свикнахте ли, че Левски не е водеща сила? Време е тия загуби да започнете да ги приемате за нормални.

Да падаме от всяко село не е нормално. Ако ще с драган и петкат да играем, както е и в момента. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:22 pm 
Аватар

Много ми е чудно как всичките тия прозрения за Гонзо, не ги осъзнахте преди мача с берое, а ви трябваше двата гола на кунчев, за да ги изкажете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:23 pm 
Аватар

И на мене така ми се иска, ама става нормално. Както става нормално кочината да ни бият където ни хванат, така и това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:25 pm 
Аватар

Поне след тоя мач господ. О'кунчев повече няма никога да пази на този отбор, в това съм обеден!

Ако и господата Крумов, Сърмов, Бедоя и Педро седнат на пейката за мача с жалтата кочина за сметка на Меси, Велев, Ради Цонев и Прохазка може и да бием без да искаме! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз се изпиках, а вие?

Върнете се в началото
 Профил  

niki87 написа:
Тука говорим за 3 момчета, не за цял отбор от юноши. Убеден съм, че няма да е по-зле! :smt115 Единствения ни гол тая година срещу чорбата го вкара Цонев. Момчето го избраха за откритие на европейското, ние го държим резерва на ментоя... Направо полудявам :ohmygod2

Любенов е на 19 , в тази ситуация с вратарите можеше да му се даде шанс .....Пламен мисля на толкова го взехме от Видима

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:28 pm 
Аватар

Утре от колко е тренировката, да посрещнем подобаващо компаса ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:29 pm 

Бедоя ако вземат да го пуснат и на титулярната му позиция може и да видим играе ли или не иначе я пипа според мен .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:30 pm 
Аватар

Прохазка, защо не е играл :shock: Миналия мач беше най- добрия на терена и се раздаваше до последно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:32 pm 
Аватар

maxsupport написа:

Утре почиват. Вторник 18.30

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:32 pm 
Аватар

antonatan написа:
Аз се изпиках, а вие?

На 23-ти август ще те почерпя минерална вода на стадион "Гриша Ганчев " :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:33 pm 
Аватар

djoker1978 написа:
Бедоя ако вземат да го пуснат и на титулярната му позиция може и да видим играе ли или не иначе я пипа според мен .

И това няма да помогне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:35 pm 

Аз питам Гаджев защо играе ,ако Гонзо го изгони аз лично ще му простя всичко . Ще се отвори място и за Цонев , обективно погледнато Цонев е по добре да не играе така или иначе ако направи някои мач тати ще го продаде .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:35 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
maxsupport написа:

Утре почиват. Вторник 18.30

Мерси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
antonatan написа:
Аз се изпиках, а вие?

На 23-ти август ще те почерпя минерална вода на стадион "Гриша Ганчев " :bigok

Уважаеми гусине, ако идвам на 23-ти август на стадион "Гиша Ганчев" и вие също сте стам, ви съветвам да се подмиете. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:45 pm 
Аватар

Всеки може с подмиване :bigok
А ти можеш да ми донесеш от БИ една плескавица в питка, но без да си плюл, пикал, срал,онанирал в нея :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:46 pm 
Аватар

Може ли 1 конспиративна теория от мен? :bigok
Мустака е обещал 15% от собствеността при условие, че се съберат 1 000 000 лв. от карти. Да, ама отборът започва да се съсипва умишлено(смяна на треньора и т.н) с цел да се отдръпнат хората и да не се събере въпросната сума. След което излиза Тара и казва - къде сте милионите левскари... не можахте да съберете 1 милион :batkoff :batkoff :batkoff
И съответно няма 15%, няма контрол, но има лукма за паразитите в и около клуба...

Последна промяна b0b000 на Нед Авг 10, 2014 11:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 11:47 pm 
Аватар

Тогава война :wink: Същото току що написа и Васко Колев в страницата на тръста :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]