forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:43 pm 

Стегнете се вече. Загубихме просто един финал, ония другите губят всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:45 pm 
Аватар

Едва днес се освестих за да напиша няколко реда. Страхотно изкарване с изключение на мача. По магистралата купон. Пичове разцъкват футболче. Всяка втора кола със синьо шалче и не пропуска да поздрави с клаксон като види друга такава. Отиваме към плажа, а там веднага от първото заведение ни привикват наши за да купонясваме. Цял ден купон. Идва време за мача там е ясно каква простотия сътвори отбора ни. Много хора мислят, че Господ ни е отнел купата, но истината е, че господ ни пази онзи ден. От вас научих за случая със стъклото. При мен пък на влизане едва не се смазаха няколко деца. Добре, че имаше доста здрави момче които удържаха натиска за да се предпазят децата. После вътре някакъв мята пиратки по децата на пистата. Добре, че всичко се размина горе долу добре. На връщане закъсахме с колата, ама това не попречи да слезем на магистралата и да си пеем. От много коли питаха хората дали имаме нужда от помощ. Радваха ни се и се включваха с нас в песните. Живи и здрави се прибрахме. Благодаря на хората които са замесени в организацията за пребиваването ни в Бургас. Та това е братя в любовта има и болка, но няма да се отказваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:49 pm 
Аватар

Снощи пак го сънувах, днес май мога да напиша нещо, що годе, трезво. :? Едно минорно настроение ме е обзело и въпреки това се опитвам да се усмихвам. Емоцията, която изпитахме всички и там на стадиона и пред телевизорите неможе да се опише с думи. Вероятно, един поет романтик от ранга на Ботев, би изваял бледо копие на любовта ни в рими със всичките и епични моменти. Стоя втори ден и размишлявам, във всичко казано по-горе от съфорумците има и истини и не чак толкова големи истини, породени от Емоцията. Осъзнах обаче, че немога да дам определение на Емоцията като положителна или отрицателна, просто Емоцията - Левски, някакво отделно чувство, без аналог. Катарзисът започва да става прекалено дълъг, наподобява вече така наречения преход и не осъзнаваме, че за пасивността ни след време може да бъдем съдени, защото са ясни всички от управата до лелката за водата, а и зад тях вече лека полека почва да се изяснява и е добре, щом претендираме да се наричаме "Синя общност" всеки да си направи равносметката и да помисли с какво може да е полезен. Явно пълненето на стадион, зала в точно определени моменти не е достатъчно. За хората, които ще зададете веднага въпроса: "ами какво да направя, предложи някаква алтернатива" - алтернативи има. Тръст, НКП, Инициативи като "Усмивки за нашите деца", дори всеки сам може да измисли нещо, като баннатия Васил(driven by passion), който организира търг и дари събраните пари после. "В движението е решението", а ние стоим и чакаме. С чакане не става.
След жалкия опит да си излея болката искам да благодаря и на НКП за организацията по места и в частност на момчетата от BBS в Симитли, пътуването беше на ниво без никакви забележки. Жертваха си по около два часа в двете посоки, за да ни вземат от София въпреки, че знаеха за задръстванията по магистралата, а те имаха обходен маршрут - Левскар в нужда се познава. Доста хора реваха от НКП за билети и подобни простотии, но ако не бяха те, за хората от провинцията щеше да е доста трудно, а и те са хора, както се казва.
Емоцията беше двигател за мнението ми и напълно осъзнавам, че емоцията понякога не е добър съветник. Само Левски! Нито капка страх, нито крачка назад! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:54 pm 
Аватар

Ебал съм го мача :smt006 Беше лудница - по магистралата мошно коли, в морската и на плажа бомби, пеене, бира, море от наши хора, баси кефа :smt007 Аз дадох всичко от себе си, изпих колкото можах бири, снимах се с Ивс :bigok Оставих си гласа, другото е ясно. Дано се повтори скоро такова ходене, беше баси шоуто. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:56 pm 
Аватар

Все още отказвам да повярвам, че това се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:09 pm 

Дайте инфо белгиеца как си е изкарал :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:19 pm 
Аватар

Айде стига с тоя белгиец дееба :smt006 Нищо против човека немам ама при тва че имаме хора дето се върнаха от всички краища на Европа,имаме хора дето прелитаха океани,ние се занимаваме с некви белгийски пенсионери :wink: Кога ше почнем да ценим първо нашето преди да се занимаваме с чуждите неща? :smt115

Сега излитам и митничаря като му давам паспорта ми го върна без да го гледа въобще. Виде ми полото на Левски,каза "в събота трагедия ама само Левски и така" :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:23 pm 
Brannik написа:
Айде стига с тоя белгиец дееба :smt006 Нищо против човека немам ама при тва че имаме хора дето се върнаха от всички краища на Европа,имаме хора дето прелитаха океани,ние се занимаваме с некви белгийски пенсионери :wink: Кога ше почнем да ценим първо нашето преди да се занимаваме с чуждите неща? :smt115

Сега излитам и митничаря като му давам паспорта ми го върна без да го гледа въобще. Виде ми полото на Левски,каза "в събота трагедия ама само Левски и така" :levski

:!: :!: :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:24 pm 
Аватар

Перфектно гостуване с приятели. Толкова по темата. След Славия нищо не е в състояние да ми развали настроението.

P.S. 'айде вярно стига с белгиеца. Малко туу мъч идва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:26 pm 
Аватар

Майка ви да еба гадна, само Левскииииии :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:27 pm 
Аватар

Шервай клипа..."ай, стига толкова.." :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:30 pm 
Аватар

Пратил съм го на Бранника майна още вчера,да го пуска в групата мошно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:31 pm 
Аватар

A с белгиеца кво стана :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:35 pm 

Направи 1500 снимки

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:02 pm 
Аватар

Brannik написа:
Майка ви да еба гадна, само Левскииииии :smt005

Хората питаха за текста на песента за Венко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:09 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Аз пък изобщо не се накефих на този финал... Някак си емоцията и тръпката ми липсваха като го сравня с финала ни преди 2 години с Берое. Играта - зле, сектора и пеенето - трагедия. Половин час не можех да набера един шибан номер и да се чуя с някой от моите хора, че се разпокъсахме из уличките около стадиона при шествието. После 2 часа влизане, покемони се бутат и ръгат да влязат по-бързо и се изнервих на макс... На гола ни дори не се израдвах, а на всичкото отгоре на пастета едно момиче изпадна в безсъзнание, та трябваше да се вика линейка. Поне след срещата разбрах, че е в болницата и е добре. Накрая нямах сили дори да ударя или счупя нещо. Толкова емоционално изхабен не съм бил никога през живота си...
Само да добавя, че на моменти бяхме надвиквани от 300 кренвирши... при 14000 Левскари, от които 1/3 са под козирката да не можем второто полувреме да изпеем една песен, та даже и при 1:0 си е дъно. Човекът на микрофона (Илия?) - тотал щета. Не успя даже шайката пияни покемони да надъха... Аз лично си изкарах отвратително. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:10 pm 
Аватар

Антонатане, ти си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:23 pm 
Аватар

Ами според мен се е регнал за да изсере подобно мнение и после ни вопъл ни стон, до момента, в който ще изсере подобно мнение без да го забележат, отново... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:36 pm 

30 май 2015 - един от най-щастливите ми и в същото време най-нещастни дни. В Бургас бях още от предния ден и сутринта рано отидох на плажа,който започна да се пълни с левскари. Къпахме се в морето,пяхме, викахме и се смяхме,невероятна еуфория. След това в заведението откачихме, имаше евтина бира и цаца, песните продължиха и там (вероятно много от момчетата след толкова много бира и викане през целия ден не си оставиха сила за мача). Относно мача - това беше възможно най-неприятния завършек на ден като този. Въпреки всичко спомените от такива дни остават за цял живот. За мен лично поредния провал направи любовта ми към Левски още по-силна, а това е начина да се справяме с всяка трудност. ЛЕВСКИ или смърт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:48 pm 
Аватар

За 3 години 2 пъти губим финал срещу провинциален отбор. Никога преди това не бяхме губили финал от такива.
Втори пореден финал щяхме да заиграем с 10 човека от почти самото начало, абсолютно същото което се случи предишния финал, просто съдията се уплаши да изгони Стойчев.
Не си спомням преди 5-10 години отбор с човек по-малко да ни е бил. Последните сезони редовно ни се случва такива да ни взимат точки.
В мача на сезона не показахме манталитет, психология на победители, което е най-притеснителното. Отбора с малки изключения играеше без концентрация, със страх.
По същия начин загубихме точките от Славия в онзи мач през 2013-та.
Лично аз мисля, че не е проблема толкова във футболните качества, колкото в психологията на "играчите". С малки изключения.
Явно имаме огромен проблем, и ще чакам да видя как ще бъде разрешен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:48 pm 

Цитат:
Вратарят на Левски Боян Йоргачевич заяви категорично, че остава на "Герена" и през следващия сезон.

"Оставам в Левски. Никой друг не ме е накарал да го направя, аз искам така. Играл съм на стадиони пред 50 000 човека, но никога не съм виждал такава подкрепа като на последния ни мач. Оставам и заради това. Сега проведохме много хубав разговор и мисля, че хората с които говорих за точните. Не съм такъв човек, който да напусне кораба, след като в него е влязло малко вода. Догодина почваме от нулата и ще се борим за титлата, надявам се да направим добър отбор", заяви сърбинът след срещата с шефовете Иво Тонев и Георги Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:51 pm 
Аватар

След всимко преживяно, след всимко изстрадано, след всичко чуто и всимко прочетено искам и аз да напиша какво видях, какво изпитах след края на мача.
След последния сигнал, смазан, невярващ, надявайки се това да не се случва отново, обръщайки се назад виждам един приятел плаче, опитвайки се да скрие лицето си със синята фанелка.. Зад мен мъж на около 45 години, приклекнал с насълзени очи...Кой чупи седалки..кой прескача оградата...Седнах на земята и в него момент ми се искаше никога баща ми да не ме беше водил на мач на Левски, да не беше запалвал тая любов, която се убедих, че ще е до гроб. И точно в този момент, когато целия свят се сгромоляса отгоре ни, дойде едно Левскарче на не повече от 7-8 години...Едно Левскарче, което цял мач не спря да пее всяка една песен...Едно Левскарче, което след гола на Аниете беше на оградата...И когато се молих да умра, че да не се мъча повече, дойде това дете, приклекна до мен, сложи си ръката на рамото ми и каза "Не се отчайвай, другия път ще я вземем..". Никога няма да забравя този момент..

За секунди спира дъхът ... и после
СЕКТОР Б ИЗРИГВА!!!

Последна промяна LudniCaaaA на Пон Юни 01, 2015 3:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:55 pm 
Аватар

Ясно е, че никога няма да се откажем, предадем и т.н, че отново ще сме на върха, някой ден?! Но това по никакъв начин не ме успокоява и не променя факта, че понесохме поредния удар, от който излизането е трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:00 pm 
Аватар

Когато най-накрая пристигнах в Бургас, нямаше по-щастлив човек от мен, да видиш толкова много Левскари в друг град си е :smt007 песни, бомби и дим :lsfc3 , но когато 100 човека не могат да разберат защо не трябва да блъскат като ненормални половин час преди мача, въпреки че им се обясни 100 пъти, че има жени и деца между нас, та даже и да ти се репчат, ти става много неприятно. Първото полувреме си беше :lsfc3 :lsfc3 , чак когато се разбра, че купата няма да ни бъде връчена на колене почнаха лошите погледи и псувните. Второто полувреме до гола, може би се е пяло под козирката, но в частта към сектора на хюмнето- гробница. След гола ни естествено имаше подем, но всичко това до гола на черния. Всичко, което се случи след това си беше абсолютно... вместо човека на микрофона да надъха хората, да обясни, че сега само ние можем да спечелим мача, се почна ние сме Левски за 730624324253 път в мача. Нито на терена, нито на трибуните имаше манталитет на победител. Ако казването на тъжната истина е сране - хубаво, ама точно ти най-добре не ми мери мненията, защото вероятно никога не си презаверявал билети по хиляда пъти и не си пътувал повече от 3000км за един мач. В крайна сметка ние сме фенове и представянето ни не се мери в тонове изпита бира и изядена цаца. :smt006

Последна промяна BlaueZoneDüsseldorf на Пон Юни 01, 2015 3:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:03 pm 
Аватар

Финалът беше супер гостуване. Разбира се, не става дума за резултата на мача, а нещата около него. Пиеш на корем 2 дни, пееш 2 дни, пейки, градинки, плаж, капанчета и кръчми... Готини приятели с теб, виждаш хиляди левскари около теб, заредени с положителни емоции. Местните голям процент с топло посрещане, гледат усмихнати цирка от балконите. Е имаше и такива дето да те замерят от балконите със стъклени бутилки по тъмните часове, но това пак си е част от изживяването и няма лошо.
Такива гостувания си остават като спомен.

Последна промяна LS_LM на Пон Юни 01, 2015 4:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:29 pm 

Хора, аз ще напиша малко различно мнение...
Първо да уточна - както много хора се сетиха за Левски покрай тоя мач, така някои хора точно в тоя мач не успяхме да сме до отбора - от тази гледна точка не мога да коментирам публика и представяне.
Но ще споделя нещо, което си мислех още преди финала.
Няма как да не искам да я спечелим тая купа - естествено, че всеки фен на каквото и да било иска неговия фаворит да печели всичко възможно. Е - не стана. Какво си мислех обаче преди мача - ако човек мисли трезво, то трябва да му е ясно, че тодор ЖИВЕЕШЕ с идеята да играем за ЛЕ, осигурявайки си място там чрез спечелване на този финал. Целта? Ами много просто - пари, за да закърпи положението за още 2,3,5,7 месеца - т.е. да удължи нашата агония с поне още толкова. Ми... не му се получи. Пари няма да има. Да се надяваме, че благодарение на това и тодор няма да го има.

А Левски ще го има винаги. И твърдо вярвам, че без тошето нещата ще изглеждат по коренно различен начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:31 pm 
Аватар

BlaueZoneDüsseldorf написа:
Когато най-накрая пристигнах в Бургас, нямаше по-щастлив човек от мен, да видиш толкова много Левскари в друг град си е :smt007 песни, бомби и дим :lsfc3 , но когато 100 човека не могат да разберат защо не трябва да блъскат като ненормални половин час преди мача, въпреки че им се обясни 100 пъти, че има жени и деца между нас, та даже и да ти се репчат, ти става много неприятно. Първото полувреме си беше :lsfc3 :lsfc3 , чак когато се разбра, че купата няма да ни бъде връчена на колене почнаха лошите погледи и псувните. Второто полувреме до гола, може би се е пяло под козирката, но в частта към сектора на хюмнето- гробница. След гола ни естествено имаше подем, но всичко това до гола на черния. Всичко, което се случи след това си беше абсолютно... вместо човека на микрофона да надъха хората, да обясни, че сега само ние можем да спечелим мача, се почна ние сме Левски за 730624324253 път в мача. Нито на терена, нито на трибуните имаше манталитет на победител. Ако казването на тъжната истина е сране - хубаво, ама точно ти най-добре не ми мери мненията, защото вероятно никога не си презаверявал билети по хиляда пъти и не си пътувал повече от 3000км за един мач. В крайна сметка ние сме фенове и представянето ни не се мери в тонове изпита бира и изядена цаца. :smt006

А бе бех се засилил да ти отговарям, за меренето на мнения песни от към сектора на ЧМ и срането и истината ама май съм прекалено афектиран от загубата все още и тона не беше мн приятен. Само искам да кажа че бях във В от към ЧМ и ти гарантирам че не се спираше с песните до 90+2 после се спря по обективни причини независещи от хората. А това с презаверяването на билети и 3000 км - определено не си единствен и не те прави по-голЕм левскар от бургазлията, който е минал 300 метра и не е презаверил нищо. А мача го спираха на 2 пъти защото се пи бира и се яде цаца по трибуните, не от димки и факли. Лек път ти пожелавам на обратно по 3000 км от където и да си пътувал и Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:38 pm 
Аватар

Абе стига малоумия бе :smt006 Така не се пя че съм прегракнал още и всички приятели разправят че сме се чували мошно по тв обаче естествено по неква олигофренска логика треа си серем едни други и да се унижаваме,ебати менталитета робски дееба :slap Коя агитка пее повече в такъв напечен финал бе кретени,Лацио ли пеха повече,Ювентус ли или некой друг :ohmygod2 Айде покажете некво видео да видим от кой точно треа се учим че ми е интересно :smt006

Лесно се пее при решен или безсмислен мач,при 0-0 е смърт ама нали треа серем и да се вайкаме :slap Писна ми на кура от мъжки путки честно,ше ви съберем по 3 лева за диазепам,айде натровете се и си ебете в гъза :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:41 pm 
Аватар

Brannik написа:
Абе стига малоумия бе :smt006 Така не се пя че съм прегракнал още и всички приятели разправят че сме се чували мошно по тв обаче естествено по неква олигофренска логика треа си серем едни други и да се унижаваме,ебати менталитета робски дееба :slap Коя агитка пее повече в такъв напечен финал бе кретени,Лацио ли пеха повече,Ювентус ли или некой друг :ohmygod2 Айде покажете некво видео да видим от кой точно треа се учим че ми е интересно :smt006

Лесно се пее при решен или безсмислен мач,при 0-0 е смърт ама нали треа серем и да се вайкаме :slap Писна ми на кура от мъжки путки честно,ше ви съберем по 3 лева за диазепам,айде натровете се и си ебете в гъза :smt031

Дай сметка да ти преведа и аз пари за диазепам, искам да се включа в благородната кауза. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 3:42 pm 
Аватар

Въобще не ми се чете назад. Ще напиша само, че дори и да знам как ще свърши финалът, пак бих отишла и пак бих изживяла всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]