forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:52 pm 
Аватар

Когато се обърне колата, пътища много

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:56 pm 
Аватар

Цитат:
Добър вечер червени ми приятелю! Виждам, живо се интересуваш, какво става, как съм след снощния загубен финал. Добре, ще драсна няколко реда да ти направя кефа. Ако обаче очакваш оправдания и сълзи, по-добре не чети, няма да има такива. Да ти разкажа за вчерашния ден а? Добре. Станах сутринта изпълнен с трепет, гледах часовника и чаках тръгването към Бургас. Стана време, по магистралата - малък ад. Ремонти, задръствания, а пътят - дълъг. Но с приятна компания, песни и шеги, водени единствено от любовта си към Левски, пътуването мина неусетно! На влизане в Бургас, изненада! Организаторите бяха отделили цял булевард за паркиране на колите на феновете. Полицаи през няколко метра, учудващо учтиви, помагаха за паркирането, а коли много. Регистрации от Видин до Кърджали и от Силистра до Благоевград. Десетки хиляди, бяха пропътували стотици километри за да подкрепят Левски. Половин Бургас беше залят от синята лавина. Накъдето и да се обърнеш - сини фанелки, шалове, песни. Може би се питаш червени ми приятелю, защо всички тези хора бяха там?! Трудно ми е да ти обясня. Ако някога червени ми приятелю разбереш, какво значи да обичаш, умножи го по безкрайност и може би ще добиеш бегла представа защо тези хора бяха там!!!
Паркирахме и тръгнахме, към Морската градина. Времето - разкошно, слънце, море, плаж, красиви момичета, студена бира и топла скара. Идилия! Хапнахме и към стадиона. Тук трябва да заявя, че стадион Лазур не е подходящ за такъв финал. Или поне не финал в който участва Левски. Хубав е стадиона, но е малък за многобройните сини привърженици.
Мача започна. Борба, единоборства и двата отбора не отстъпват и са готови на всичко за да вземат купата. Няколко седмици в нета заблудени тролове се опитваха да ни обяснят, как всичко е решено и едва ли не цялата държава ще помага на Левски да вземе купата. Ти повярва ли, червени ми приятелю? Аз не. Минутите минават, Левски изпуска, резултатът е равен и тогава идва той. Испанския Магьосник (умишлено го пиша с главна буква), за кой ли път този сезон, с ювелирно изпълнение праща топката във вратата! ГОООЛ! Левски повежда минути преди края и вече се виждаше с купата. Публиката ликуваше! А каква публика само! Не мога да я опиша, тази атмосфера трябва да се изживее! Пожелавам ти червени ми приятелю някой ден да изпиташ подобно нещо! Невероятно беше и аз бях там, част от всичко това! И тогава дойде продължението. Левски беше на секунди от победата, беше. всички знаем какво стана после. Знам червени ми приятелю, че си се зарадвал искрено на неуспеха на Левски. Не те виня, пожелавам ти някой ден да изпиташ и други чувства, по-възвишени. Мача свърши, купата е във Варна. Честито на моряците, напълно заслужена победа. Цял мач с човек по-малко и не отстъпиха изобщо. Това беше, което ни липсваше в този мач - дух и воля за победа. И сега какво? Дали слънцето ще изгрее и утре? Ще изгрее червени ми приятелю, ще изгрее и утре и другиден. Вчера и друг велик отбор загуби финал. Борусия Дортмунд в последния мач на Юрген Клоп, но живота продължава. Дали съжалявам, че бих 800 километра и похарчих 100 лева за един загубен финал? Ти как мислиш, червени ми приятелю? Съжалявам, грешиш! Беше незабравимо преживяване и пак бих го направил. Не го разбираш ли? Трудно ми е да ти го обясня. Ти си станал от лит(*кс-етрополе, аз съм се родил от Левски. Хайде със здраве, червени ми приятелю и ако си разбрал поне частица от това, което написах, значи си станал малко по-добър!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:09 pm 

G0nzi написа:
Цитат:
Добър вечер червени ми приятелю! Виждам, живо се интересуваш, какво става, как съм след снощния загубен финал. Добре, ще драсна няколко реда да ти направя кефа. Ако обаче очакваш оправдания и сълзи, по-добре не чети, няма да има такива. Да ти разкажа за вчерашния ден а? Добре. Станах сутринта изпълнен с трепет, гледах часовника и чаках тръгването към Бургас. Стана време, по магистралата - малък ад. Ремонти, задръствания, а пътят - дълъг. Но с приятна компания, песни и шеги, водени единствено от любовта си към Левски, пътуването мина неусетно! На влизане в Бургас, изненада! Организаторите бяха отделили цял булевард за паркиране на колите на феновете. Полицаи през няколко метра, учудващо учтиви, помагаха за паркирането, а коли много. Регистрации от Видин до Кърджали и от Силистра до Благоевград. Десетки хиляди, бяха пропътували стотици километри за да подкрепят Левски. Половин Бургас беше залят от синята лавина. Накъдето и да се обърнеш - сини фанелки, шалове, песни. Може би се питаш червени ми приятелю, защо всички тези хора бяха там?! Трудно ми е да ти обясня. Ако някога червени ми приятелю разбереш, какво значи да обичаш, умножи го по безкрайност и може би ще добиеш бегла представа защо тези хора бяха там!!!
Паркирахме и тръгнахме, към Морската градина. Времето - разкошно, слънце, море, плаж, красиви момичета, студена бира и топла скара. Идилия! Хапнахме и към стадиона. Тук трябва да заявя, че стадион Лазур не е подходящ за такъв финал. Или поне не финал в който участва Левски. Хубав е стадиона, но е малък за многобройните сини привърженици.
Мача започна. Борба, единоборства и двата отбора не отстъпват и са готови на всичко за да вземат купата. Няколко седмици в нета заблудени тролове се опитваха да ни обяснят, как всичко е решено и едва ли не цялата държава ще помага на Левски да вземе купата. Ти повярва ли, червени ми приятелю? Аз не. Минутите минават, Левски изпуска, резултатът е равен и тогава идва той. Испанския Магьосник (умишлено го пиша с главна буква), за кой ли път този сезон, с ювелирно изпълнение праща топката във вратата! ГОООЛ! Левски повежда минути преди края и вече се виждаше с купата. Публиката ликуваше! А каква публика само! Не мога да я опиша, тази атмосфера трябва да се изживее! Пожелавам ти червени ми приятелю някой ден да изпиташ подобно нещо! Невероятно беше и аз бях там, част от всичко това! И тогава дойде продължението. Левски беше на секунди от победата, беше. всички знаем какво стана после. Знам червени ми приятелю, че си се зарадвал искрено на неуспеха на Левски. Не те виня, пожелавам ти някой ден да изпиташ и други чувства, по-възвишени. Мача свърши, купата е във Варна. Честито на моряците, напълно заслужена победа. Цял мач с човек по-малко и не отстъпиха изобщо. Това беше, което ни липсваше в този мач - дух и воля за победа. И сега какво? Дали слънцето ще изгрее и утре? Ще изгрее червени ми приятелю, ще изгрее и утре и другиден. Вчера и друг велик отбор загуби финал. Борусия Дортмунд в последния мач на Юрген Клоп, но живота продължава. Дали съжалявам, че бих 800 километра и похарчих 100 лева за един загубен финал? Ти как мислиш, червени ми приятелю? Съжалявам, грешиш! Беше незабравимо преживяване и пак бих го направил. Не го разбираш ли? Трудно ми е да ти го обясня. Ти си станал от цнда, аз съм се родил от Левски. Хайде със здраве, червени ми приятелю и ако си разбрал поне частица от това, което написах, значи си станал малко по-добър!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

респект...10x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:12 pm 
Аватар

Не знам дали е мазохизъм, но след такава загуба се чувствам повече Левскар, отколкото след много победи. :shock:

А дори не бях на стадиона, нямаше как... и беше съвсем тежко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:13 pm 
Аватар

Не може преди 2 седмици да газиш еклерите насред засадената с арпаджик и картофи "Птича", а вчера да се насереш по този начин. Безхарактерни боклуци. Някакви параолимпийци да ти набутат смешен гол в 93 минута. Няма втори отбор в света, по такъв начин да губи титли и купи. Не можеш да повтаряш една и съща грешка до откат и да очакваш различен резултат. Повеждаш с 3-4 гола първото, второто цъкаш за кеф на хората, които са дошли да те гледат и приключваш. Фесогорец така щеше да изиграе този мач, да не мислите, че щяха да бавят тия смешници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:13 pm 
Аватар

Както винаги се драматизира повече отколкото реално требва :smt006 Да,ние сме Левски-най-големият отбор в България,обаче сегашния ни състав е горе-долу на нивото на ЧМ и това се вижда идеално от класирането,а класирането никога не лъже както казват в Англия :wink: Тва че сме ги били през сезона също нема никво значение,тъй като Реал М миналата година паднаха 2-3 пъти от Атлетико,а накрая ги биха калитарски в 93тата минута :smt115

Футбол е,всичко може да стане особено при еднакво некадърни състави като тия вчера :wink: Друго е важното-а именно че бехме 15 хиляди,тва остава в историята :smt006 Както и ше остане в историята факта че ЧМ върнаха 600 билета от 3000 :smt031 Иначе да им е честита купата,скоро нова нема да земат,както и Левски все некога ще бъде пак Левски и ше си вземем сичко обратно с рестото :levski

едит: Брага изпуснаха купата от 2:0 и човек повече до 84тата мин :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:21 pm 
Аватар

Тежко ми е най-вече от това, че си контролирахме играта и не се виждаше как еклерите ще стигнат до гол.
От нищото успяха да ни изравнят в последните секунди, изгубихме на практика спечелена купа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:24 pm 

Коце Маца написа:
Тежко ми е най-вече от това, че си контролирахме играта и не се виждаше как еклерите ще стигнат до гол.
От нищото успяха да ни изравнят в последните секунди, изгубихме на практика спечелена купа.

Не мисля, че беше така. Непрекъснато си правеха контри и изглеждаха по-бързи и свежи от нас, може би благодарение на Екимов. Тоя дето вкара втория гол лежа поне 6 пъти схванат до терена през продълженията, а мина през 4ма човека ебаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:29 pm 

Братя, толкова тежко не ми е било след мач от години. Може би наистина свикнахме с провалите, безпаричието, безхаберието на играчите, и тн., но вчера наистина ме заболя... И днес ми беше тежко. НО :!: Както и други писаха, след такива мачове сякаш любовта към ЛЕВСКИ става по-силна. Само 24 часа след ужасното поражение, отново очаквам следващия мач на Герена, отново вярвам, че ни очакват велики мигове още следващия сезон. И знам, че и хиляди други се чувстват като мен, защото ЛЕВСКИ е много повече от резултатите на терена и тъпите купи. ЛЕВСКИ е идеята и символа, който носим в сърцата от деня на раждането си до последният си дъх и аз съм горд, че съм ЛЕВСКАР. Вчера не можах да присъствам, но пускайки телевизора настръхнах при вида на огромното синьо море в Бургас. И въпреки болката знам, че ЛЕВСКИ ще го има винаги :!: Напук на всичко и всички :!: Нашата съдба е да печелим и губим инфарктно :!: ГОРЕ ГЛАВИТЕ! СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:46 pm 
Аватар

Цитат:
Събуждаш се след тежка вечер. Събуждаш се и ти едно такова уморено и отвратително. Нямаш настроение за нищо. Смазан си. Физически от път и психически от поредната доза СВРЪХЕМОЦИИ. Отново заради него - нашия любим Левски.
Снощи отново, за пореден път, всички извървяхме пътя от рая до ада, едни пред телевизори, други на стадиона. Отново целта се изплъзна. Но, ние отново бяхме там и направихме всичко възможно да я постигнем. Така, както бяхме и на Рождения си ден, както и в Арена Армеец, както винаги сме били. Защото, ние не пеем за шибаните титли и купи, не пеем за шибани победи, НИЕ ПЕЕМ ЗА ЛЕВСКИ! За онзи Левски в миналото, и за този в мечтите...
Няма как да се отречеш от нещо, което не ти дава да заспиш!
Няма как да обичаш и да не те боли!
Няма как да зачеркнеш всичко и да се откажеш!
И това ще мине!
И само Левски, обичаме те...

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:24 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
New Order написа:
Няма как всичко да е по мед и масло, ако новият прави същите простотии като бататюрк

Проданов смята, че само Батя мое да прави като Батя и като се махне, автоматично всичко се оправя. Поне с такова впечатление съм останал от форумните му филипики

Нали Батков :sm_horse ги назначава директорите ?! Гонзо не е капацитет , защо е назначен ? Някой го е назначил, КОЙ Е ? Не е виновен тоя каде яде баницата... Всички вън от Левски ! Съсипаха ми целия ден вчера , съсипаха Левски , нищо не ни остави тая мръсна комсомолкса свиня и ми обеснява какъв Левскар бил... нещасник смазан ! Днес на работа цял ден търпя подигравки от разни чорбарчета... :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:30 am 
Аватар

Приятели, нека споделя и моето изживяване след мача.
Днес (всъщност вече вчера-31.05) празнувам 23ия си рожден ден - най-тъжният ми рожден ден на пръв поглед. След мача през целия път докато карах бях в шок - не помня как съм изминал всичките километри. Абсолютен шок, не вярвам какво се е случило. Почти не съм спал, неадекватно състояние, някаква смесица между плач и бяс. Изтрих си фейсбука за да не гледам какво правят хората, а и не исках престорени пожелания - който ме знае ще звънне да ми честити рождения ден. Днес празник не съм усетил, но заради семейството и приятелката ми събрах сили да излезем на заведение. Основната тема на разговор беше една - необятната любов към Левски. Днес обичам Левски повече от вчера, щастлив съм, че живея и чувствам.
В момента гледаме филма "Ние сме Левски". За пореден път усещам колко много сила има в слогана "Левски - ти си всичко за нас". Левски е част от мен, от семейството ми, от приятелката ми, от нейното семейство, от приятелите ми, от техните семейства. В момента отново съм щастлив. Щастлив съм, че обичам нещо безумно, чисто, от моето детинство. Щастлив съм, че традицията е жива, че ще продължи да живее благодарение на нас - тя е част от нас.
Преди няколко месеца бях на постановката Летище. Имаше сцена на Койна Русева със Стефан Мавродиев, където героинята на Койна Русева се оплаква, че е имала лоша седмица, а човекът на 70 и кусур отговаря, че е имал лошо десетилетие - явно и в нашия 101 годишен отбор преживяваме такова. Днес един приятел ми каза в пожеланията си, че любовта и надеждата ни е запазила 5 века. Любовта и надеждата ще запази и Левски. Моля ви, бъдете силни, смели и дръзки. Нито капка страх, нито крачка назад!

Последна промяна skyline на Пон Юни 01, 2015 9:58 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:34 am 
Аватар

Левски не е статистиката, приятели. Не е купата или калъфката. Левски е бащата с малкия си син, който плаче след загубата, но заради тези силни емоции винаги ще запомни защо е Левскарче от малък. Левски е възрастният човек, седящ пред теб, дошъл с внучката си на мач да гледа любимия си отбор на живо. Левски е 12 000 (че и отгоре) сини фенове от цяла България, дошли да си направят купона, независимо от крайния резултат. Левски е чичо Ивс от Аалст, който дойде от Белгия, за да се види със своите български приятели и да покрепя един велик тим от една малка страна. Левски е да изгубиш по този нелеп начин купата и въпреки това на другия ден да се чудиш синята, бялата или сивата фланелка да си купиш (или и трите) и как ще си подновиш абонамента за следващия сезон и пак ще си на Герена.

Всички ни боли, но нима ще спрете да сте Левскари след вчера? Съмнявам се.

Горе главите и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:40 am 

:) :levski

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:43 am 
Аватар

skyline написа:
Приятели, нека споделя и моето изживяване след мача.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:50 am 
Аватар

Аз пък изобщо не се накефих на този финал... Някак си емоцията и тръпката ми липсваха като го сравня с финала ни преди 2 години с Берое. Играта - зле, сектора и пеенето - трагедия. Половин час не можех да набера един шибан номер и да се чуя с някой от моите хора, че се разпокъсахме из уличките около стадиона при шествието. После 2 часа влизане, покемони се бутат и ръгат да влязат по-бързо и се изнервих на макс... На гола ни дори не се израдвах, а на всичкото отгоре на пастета едно момиче изпадна в безсъзнание, та трябваше да се вика линейка. Поне след срещата разбрах, че е в болницата и е добре. Накрая нямах сили дори да ударя или счупя нещо. Толкова емоционално изхабен не съм бил никога през живота си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:02 am 
Аватар

Insomnia написа:
Аз пък изобщо не се накефих на този финал... Някак си емоцията и тръпката ми липсваха като го сравня с финала ни преди 2 години с Берое. Играта - зле, сектора и пеенето - трагедия. Половин час не можех да набера един шибан номер и да се чуя с някой от моите хора, че се разпокъсахме из уличките около стадиона при шествието. После 2 часа влизане, покемони се бутат и ръгат да влязат по-бързо и се изнервих на макс... На гола ни дори не се израдвах, а на всичкото отгоре на пастета едно момиче изпадна в безсъзнание, та трябваше да се вика линейка. Поне след срещата разбрах, че е в болницата и е добре. Накрая нямах сили дори да ударя или счупя нещо. Толкова емоционално изхабен не съм бил никога през живота си...

За всичко можеш да "благодариш" на г-н Тодор Батков , който никога не е виновен само той ! Тодоре до къде ни докара ?! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:04 am 
Аватар

Левски вече е типичен средняшки отбор. Много жалко. Следващия сезон пак ще сме във втората половина на класирането. Трябва поне да не падаме с много, на повече не можем да се надяваме. :ohmygod2
Футболът е комерсиален спорт. Без пари - не става! напоследък в Левски пари няма. Така че... работата е ясна, за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:11 am 
Аватар

Почвате да изкуфявате....как няма пари, като ние и може би прасетата имат реални приходи от публика....колкото и да не е много....
С какво Берое, Литекс, Локо Сф, Черно море, Лудогорец ги изключвам на този етап ни превъзхождат?Бюджет...заплати....приходи? Навярно в специалисти и хора ритащи правилно топката.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 1:40 am 
Аватар

Най-отровните 8 часа на отиване, най-силния ден с Левскарите, един от най-силните мачове от трибуните и Домо, Педро, Стефан Велев, Стойчев и оня сръбски клоун. Това е равносметката и напук на гореспоменатите, ние още сме тук и винаги ще бъдем. Левски над всичко! :levski

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 2:20 am 
Аватар

Като чух да се пее купата е синя няколко минути преди края и коментатора да ми казва " С този гол на Аниете Левски печели купата" нещо ми се преобърна и очаквах нещо подобно.... Все пак браво на всички които отидоха и си оставиха гласовете..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 5:49 am 

Това, което дразни най-много е, че тази загуба предизвика анална ерекция на тези дето отбора им 10 мача не можа да вкара гол, а сега дори и нямат отбор.
Днес имах разговор с един такъв. Държеше се едва ли не като че ли те ще играят в ШЛ тази есен. Тези по наглост нямат равни на себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 9:12 am 

Поредната копка надолу вътре в дъното беше направена. След най - слабото класиране в историята на Левски, се стигна и до там за втора поредна година да сме извън евротурнирите(друг е въпроса какво щяхме да правим там де), без да проверявам съм почти убеден, че това надали се е случвало някога в историята ни. Благодаря ви Ганьо и Гонзо за срама който ни донесохте последната година и поклон за хората които отидоха, напълниха Лазур и показаха за пореден път, че те са Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 9:43 am 
Аватар

Онова "изпълнение" на Везалов не го гледах наживо (че и изобщо - пряко), понеже не бях в България, но вече съм 100% сигурен как са се чувствали хората, които са го видели на Герена. Вече трети ден пред очите ми е сто и четвъртата малоумност на Домофона в тоя мач, а именно да загуби по най-идиотски начин топката от оня тъч....бутни я в тъч бе, Домофоне прост, в тъч, напред я продължи....все тая! Само не я спирай към терена, където са 3 еклера :ohmygod2 Че и точно пред мен стана.....А после успя и простотия номер сто и пет да направи.... :ohmygod2 :ohmygod

Иначе чистосърдечно си признавам, че от момента, в който тия вкараха втори гол, ми се губят доста неща до момента, в който си търсех колата на паркинга. Като влезе втория, слязох до оградата (бях на втория ред) с празен поглед. Постоях там, около мен почнаха да падат разни неща - парчетии и бомбички. Явно съм решил, че не е добра идея да стоя там, щото само помня, че съм "изгледал" (в кавички, щото е твърде пресилено да се каже, че съм гледал) края на мача някъде от високо. Дори не разбрах, че са изгонили Минев.... После някак излязох (не помня дори откъде), но толкова хора с напълно празен поглед и така смазани психически на едно място не бях виждал..... Чак Ушеф стоеше и гледаше невярващо и леко уплашено как около него вървят някакви сомнамбули. Обаче чак днес се сетих нещо, на което тогава в ступора просто не обърнах никакво внимание. Плета аз крака между блоковете, а пред мен вървят няколко души, от които единия води за ръка детенце на 5-6 години. Естествено, почти гробна тишина. В един момент детенцето пита "Татко, ми сега като загубихме - повече няма да играем никога, така ли? И няма да ходим пак да викаме?". Баща му се поколеба за секунда какво да отговори, явно съвсем смазан, на малкия очите едва тогава аха да почнат да се пълнят със сълзи, и тогава човека, който вървеше от другата му страна (вероятно познат или също роднина) му каза "Глупости! Пак ще играем, пак ще викаме, и тогава ще сме още повече и ще бием". А малкия се ухили и почна да подскача.....

Това е, пичове! Умряхме онази вечер, обаче ние сме Левски и трябва да станем! Просто ТРЯБВА! Въпреки всичките лайна (защото загубената тенекия, и дори Европа, е най-малкото, което загубихме), въпреки това, че ще сменим Тодар с нещо далеч по-страшно, въпреки че шансовете да изплуваме намаляха драстично, въпреки, че тая загуба ни обрича на посредственост и за следващия сезон, а след него не се знае какво ще стане и дали няма да сме в свинската ситуация! ТРЯБВА да се изправим! Ние, ония 14 000, които заляха Бургас, и ония, които не можаха, но искаха да дойдат. Няма друг! Само ние останахме.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:12 am 
Аватар

Мислех да чета по-назад и да пиша някакво мнение, но нещо нямам сили. Радвам се, че прочетох мнението на Ситизъна и съветвам, който иска, да го прочете също. Не че ще намали разочарованието, но някак си може би ще стане малко по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:21 am 
Аватар

Много може да се изпише, все тая. Лично за себе си бих предпочел да гледам стадион пълен с левскари, бих го заменил за всяка купа и титла, ако може тези хора да идват постоянно на стадиона, да обичат отбора и да сме заедно всички. За железо ги бих върнал, ебем ти и купите.....

Относно мача, виновни са само футболистите и треньорчето. Нито Гонзо, нито Батков, нито никой друг. Ако имахме правилна тактика и точните изпълнители за тоя мач, нямаше да свърши така. На един приятел му казах "тоя мач го отпиши", след като видях, че второто полувреме играем така, както и първото, пресира ни и ни бие за всяка 1-ва топка отбор с 10 човека и нямаме средна линия. Можеше късметът да ни се усмихне, но понеже ние късмет НЯМАМЕ, можеше да натиснем за 2-ри гол. Можеше, можеше... Абсолютно насрани няколко човека от отбора, абсолютно насрана тактика = насрахме се!

А на тия гнусни чорбари, дето вчера пяха, купа-титла, може да им еба майката. Курви, като ви закрият, а ние вземем купа и титла, сам ще давам тон за е тая песен: "ИМА КУПА, ИМА ТИТЛА, НЯМА ВЕЧЕ СЕСЕКААА" и ше го вземате анално докато гледате :pastor

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:53 am 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели радостта на Черно море над Левски. Лудогорец бяха един от отборите, които изпратиха сериозна делегация на финала за Купата на България.

Заедно с Петричев на трибуните бяха още хора от ръководството на шампионите, начело с Георги Караманджуков. През почти целия двубой те бяха сдържани и не се разбираше кого подкрепят.

При победния гол на Матиа Курьор в продълженията на срещата Петричев запрегръща хора в ложата. Не е ясно дали реакцията на шефа бе поради личните му пристрастия към лит(*кс-етрополе или поради факта, че неговият тим отпадна именно от Левски на полуфиналите в надпреварата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 11:07 am 
Аватар

Wildkid написа:
Онова "изпълнение" на Везалов не го гледах наживо (че и изобщо - пряко), понеже не бях в България, но вече съм 100% сигурен как са се чувствали хората, които са го видели на Герена. Вече трети ден пред очите ми е сто и четвъртата малоумност на Домофона в тоя мач, а именно да загуби по най-идиотски начин топката от оня тъч....бутни я в тъч бе, Домофоне прост, в тъч, напред я продължи....все тая! Само не я спирай към терена, където са 3 еклера :ohmygod2 Че и точно пред мен стана.....А после успя и простотия номер сто и пет да направи.... :ohmygod2 :ohmygod

Иначе чистосърдечно си признавам, че от момента, в който тия вкараха втори гол, ми се губят доста неща до момента, в който си търсех колата на паркинга. Като влезе втория, слязох до оградата (бях на втория ред) с празен поглед. Постоях там, около мен почнаха да падат разни неща - парчетии и бомбички. Явно съм решил, че не е добра идея да стоя там, щото само помня, че съм "изгледал" (в кавички, щото е твърде пресилено да се каже, че съм гледал) края на мача някъде от високо. Дори не разбрах, че са изгонили Минев.... После някак излязох (не помня дори откъде), но толкова хора с напълно празен поглед и така смазани психически на едно място не бях виждал..... Чак Ушеф стоеше и гледаше невярващо и леко уплашено как около него вървят някакви сомнамбули. Обаче чак днес се сетих нещо, на което тогава в ступора просто не обърнах никакво внимание. Плета аз крака между блоковете, а пред мен вървят няколко души, от които единия води за ръка детенце на 5-6 години. Естествено, почти гробна тишина. В един момент детенцето пита "Татко, ми сега като загубихме - повече няма да играем никога, така ли? И няма да ходим пак да викаме?". Баща му се поколеба за секунда какво да отговори, явно съвсем смазан, на малкия очите едва тогава аха да почнат да се пълнят със сълзи, и тогава човека, който вървеше от другата му страна (вероятно познат или също роднина) му каза "Глупости! Пак ще играем, пак ще викаме, и тогава ще сме още повече и ще бием". А малкия се ухили и почна да подскача.....

Това е, пичове! Умряхме онази вечер, обаче ние сме Левски и трябва да станем! Просто ТРЯБВА! Въпреки всичките лайна (защото загубената тенекия, и дори Европа, е най-малкото, което загубихме), въпреки това, че ще сменим Тодар с нещо далеч по-страшно, въпреки че шансовете да изплуваме намаляха драстично, въпреки, че тая загуба ни обрича на посредственост и за следващия сезон, а след него не се знае какво ще стане и дали няма да сме в свинската ситуация! ТРЯБВА да се изправим! Ние, ония 14 000, които заляха Бургас, и ония, които не можаха, но искаха да дойдат. Няма друг! Само ние останахме.....

Исках да напиша нещо, но "Wildkid" го е написал толкова добре, че ще замълча. Искам да благодаря на всички които работиха по организирането на това събитие и на всички които подкрепиха безрезервно отбора. Бъдете здрави, защото Левски има нужда повече от всякога от нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:16 pm 
Аватар

Дуото Мисяк- Краев вкарват 3-4 гола преди 3 дни,
а на финала гледаме: Педро- Домо. Защо, бре?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:38 pm 
Аватар

Ебаси финала... По - гадно ми е от онзи мач със Славия... Цял мач бях със свито сърце, защото истината е че не играхме добре. Педро беше пълна нула. Прохазка го минаваха като малка гара и всяка атака по крилото беше сериозна опастност поради тази причина.

Стана ми и малко тъпо като започна чупенето на седалките. В смисъл - бяхме супер добре посрещнати в града - с предвиден охраняем паркинг за всички, с обособена част от морската градина. Ушатите даже бяха доста учтиви. Само стълкновението при влизането беше доста тъпо. Бях отпред и си личеше че организацията по влизането не беше премислена от чиста липса на опит. Все пак всички успяха да влезнат навреме, нали така? А тия седалки сега пак ние ще ги платим - язък за събраните средства oт "Левски е твой".

За да си излея негативното ще завърша с липсата на подкрепа от трибуните в най - тежкия момент - заключителните минути на редовното време и след изравняването в продължението. Точно когато момчетата имаха най - голяма нужда от нас беше най - тихо. Момчето с микрофона също можеше доста по - добре да се справи тук. Димките също не помогнаха особено, защото вместо всички във "В" да пеем ни беше трудно да дишаме в дима под козирката, който се разсея супер бавно. ОК - запалихме факлите и димките в началото на мача и преди началото на второто полувреме, но точно когато наш'те трябваше да натискат беше трудно да се подкрепят от трибуните, а и да се играе на терена на моменти като че ли. Тъпо.

Обаче, въпреки всичко, това не променя факта, че толкова хиляди левскари бяхме на другия край на България, за да подкрепим любимия отбор в един от най - тежките сезони изобщо. "Окупирания" северен плаж, шествието към стадиона, пълния стадион... Честно, гледката на препълнения "Лазур" ще я запомня по - ясно и от препълнения "Васил Левски" за юбилея миналата година. Поклон наистина.

В крайна сметка и тази чаша с горчилка на терена ще я изпием, но това няма да промени обичта ни към Левски!

А времето до следващият сезон наближава. Лошото е, че много трудно ще задържим Аниете, Гаджев или Краев. Но се надявам Стойчо Стоев да остане, да направи смислена селекция, която да не е от африкански маймуни с неизвестна дата на раждане и да видим един по - силен и по - стабилен Левски още през лятото. А да - и да открием новия сектор "А" подобаващо.

Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]