forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 8:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:37 pm 
Аватар

Нали пролетта имаше скандирания - 300 човека. А иначе в интернет и 10 000 се събирате да псувате по НКП и да викате оставка на Баткоф. Ще ви изненадам, ама той едва ли се вълнува от интернет противниците му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:37 pm 

:batkoff

Последна промяна IN HOC SIGNO VINCES на Нед Авг 10, 2014 10:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:38 pm 

Stahlgewitter написа:
За мен главната вина е на Стефано путката и никой не може да ми го оспори.Плюйте който искате,все ми е тая,отбора игра добре,просто тези грешки натежаха.Писна ми да слушам кой да се маха и кой да идва.Все футболни капацитети във всеки форум.Да се спрете малко а?

Я ми дай конкретен пример за добра игра?

Върнете се в началото
 Профил  

Абе змей, я се скрий някъде с тия глупости на търкалета :lol:

Богара, за НКП е ясно, докато те не тръгнат на война, трудно ще има масово обединение, но визирам повечето самосиндикални хора, които много знаят, но пак две момичета лепиха плакати в Лозенец навремето, други две на друго място и като цяло нямаше стотици хора, които да се включиха, защото всеки тогава се сети, че има нещо по-важно. А когато не му се занимава на някой, казва: "Еми те стюардите ще ме пребият, ако вдигна плакат срещу батков" и така до безкрай. Оправдания да искаш и чакане на друг да ти свърши работата да искаш.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Гонзо при назначаването на Мурсия каза, че чичо пешо ще води поне 1 година при всякакви обстоятелства отбора, а той го маха след 1 месец. Еми извинявам се, клиширано е вече да хваля какъв мъжкар е Гонзо, но в опита си помага спортно-технически на отбора към момента той е най-големият грешник. Един отбор се изгражда с треньор, който си седи на поста ПОНЕ, АМА ПОНЕ година, а не през два месеца да сменяме тактики, подготовки, тренировки, путки майни. Всичко е объркано вече, пролетта най-вероятно се борим за оцеляване, като грам ташак не си правя. А за цялата тая ситуация е виновен бай ни ганя, защото с неговите действия и финансови "възможности" затъваме всяка година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:40 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:
Инче, спри се :wink:

Защо да се спра? Аз не исках Гонзо да се връща в Левски, докато Тара е там, но като чета понякога за какви неща се хващат всички и полудявам. Начи псували сме и сме кълняли играчи години наред, ама сега изведнъж за вратаря стана: "Ама псувайте тоя, дето го е довел". Гонзо е подпалил джапанките жестоко и вероятно наистина би пребил репортера, голямо чудо, на една пресконференция не се явил и край! Светът се срина :shock: Марадона пердаши журналисти. Еми случило се е веднъж, ще си вземе бележка за избухливостта и съм сигурна, че втори път няма да се случи.

Писна ми с тоя двоен и троен аршин и най-много ми писна с: "Почваме ли война срещу батков или чакаме да мине юбилея?"
Ми извади чаршаф, принтирай плакати, събирай приятели и съмишленици и почвай, кого чакаш? Обаче не, Гонзо, та Гонзо. Що Кунчев, а не баба ми. Що Титаник, а не Аврора.
Да, и аз искам Гонзо да не е там с Батков.

Гонзо има огромна подкрепа на трибуните, а и не само там, щото този път ние го повикахме да се върне. Обаче започна да си плюе сам на авторитета, това много ме ядосва :wink:
А за юношите ще се сетят след 6-7 загуба :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
1914Левски1914 написа:
incheto_1914 написа:
Щото Гонзо е откачил от бяс и ще пребие репортера, що, кво се правите на дебили, братче, толкова ли е трудно да се сети човек.

Някои хора явно не искат да прогледнат

По-готин ли си като го написа? Уж индиректно, "някои хора". Страшен пич си, голям си, възхищавам ти се за това мнение :smt007 Ти явно си прогледнал и можеш да оправиш Левски от раз, чакаме те :smt007

А Гонзо кога е бягал от отговорност, кога не е излизал САМ да отговаря и САМ да си слага главата в торбата, че му се нахвърлихте? Да, ок, реагирал е първосигнално, побеснял е, вероятно не е най-правилната постъпка, ама нищо толкова не е станало, и?! Какво толкова?! Мъчно ви е за ТВ7 ли, какво? Мислите ли, че той няма да даде пресконференция като се успокои всичко и да каже какво-що? Трябва да застане пред камерите и да започне да псува тия дебили на терена, а после да пишете: "Еееее, тоя Гонзо как се изложи, по-добре да не беше идвал да дава интервю!"

А като си говорим за отговорност и топки, вие, големите мъже, които чакате "да започнем война срещу батков", какво направихте като цяло, започнахте ли войната или чакаме главатар?

Хората се ядосват и в момента всичко ескалира, заради провала в този мач и тъпите решения като цяло. Това, което някой си е премълчал в предните дни и седмици, се излива тук и сега, защото ние сме едно посмешище. Отборът ни се превърна в посмешище и това е видно. Ние не само, че не играем като средняк, ами играем като отбор под средняка. Всичкото това, което гледаме се изгради от Ганьо, с любезното съдействие на всякакви фен клубове(затова НИКОГА няма да членувам), както и на Гонзо. Гонзо бива най-обвиняван(в този момент), защото каза, че има пълната спортно-техническа власт и той командва парада и защото излъга левскарите. Всичко, което изброи като концепция до тук, той не го спази. Това ли е мъжка дума, мъжество и какви ли не глупости и клишета, които се изредиха да се говорят? Да почнел да псува дебилите на терена? Той ги докара. Неадекватните му ходове(и лъжи), гонят и малкото хора от стадиона. И последно, левскарите не ги интересува Гонзо ли е, жабока кърмит ли е или който и да е. Левскарите искат Левски да побеждава, ако не, то да играе като Левски, а не като посмешище. Към Гонзо има необходимото уважение, никой не му е теглил майната, нито във форума, нито никъде. Само че с тези си решения, ще останете само ти и още 200 човека, които като зомбита да му правите евала. Аз лично искам резултати, не мъжество. Мъжеството за жените да си го запази! Да връща Херо и само да преговаря с играчите за условия! Благодаря за вниманието! :smt012

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

19XIV написа:
incheto_1914 написа:
Защо да се спра? Аз не исках Гонзо да се връща в Левски, докато Тара е там, но като чета понякога за какви неща се хващат всички и полудявам. Начи псували сме и сме кълняли играчи години наред, ама сега изведнъж за вратаря стана: "Ама псувайте тоя, дето го е довел". Гонзо е подпалил джапанките жестоко и вероятно наистина би пребил репортера, голямо чудо, на една пресконференция не се явил и край! Светът се срина :shock: Марадона пердаши журналисти. Еми случило се е веднъж, ще си вземе бележка за избухливостта и съм сигурна, че втори път няма да се случи.

Писна ми с тоя двоен и троен аршин и най-много ми писна с: "Почваме ли война срещу батков или чакаме да мине юбилея?"
Ми извади чаршаф, принтирай плакати, събирай приятели и съмишленици и почвай. Обаче не, Гонзо, та Гонзо. Да, и аз искам Гонзо да не е там с Батков.

Ето това е и моето мнение, конвоецо.
А като Славия никога няма да станем. Разберете го. А може и да не го разберете, все пак не стъпвате на стадиона. Усилено работите за славизацията, за да има после "казах ли ви"...

Не всички сме от Соуфиятa зa дa може дa сме нa всеки мaч aмa все гледaте дa се прaвите нa интересни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:41 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Kryten написа:
Инче, не си права.

За кое?
че Гонзо се изложи с тази постъпка, а и с други неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:42 pm 
Аватар

19XIV написа:
Нали пролетта имаше скандирания - 300 човека. А иначе в интернет и 10 000 се събирате да псувате по НКП и да викате оставка на Баткоф. Ще ви изненадам, ама той едва ли се вълнува от интернет противниците му.

Аз ходя на почти всяко домакинство, оневиних се моментално! :blass

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:42 pm 
Аватар

За какво ви е Гонзо да говори?

Ще каже: "Индивидуални грешки решиха мача...Първото полувреме контролирахме нещата, атакувахме, вкарахме след заучено положение...Второто чорбое лежаха и бавеха, а ние отпаднахме физически - слаба е подготовката..."

Да се молим Херо да се върне, за да бърше задници....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:43 pm 

СтрелецО написа:
Stahlgewitter написа:
За мен главната вина е на Стефано путката и никой не може да ми го оспори.Плюйте който искате,все ми е тая,отбора игра добре,просто тези грешки натежаха.Писна ми да слушам кой да се маха и кой да идва.Все футболни капацитети във всеки форум.Да се спрете малко а?

Ти гледа ли мача?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

леле как ми се иска да видя мненията във форума ако не бяха тия 2 грешки на оня боклук(умри). Как щяхте да се кланяте пред Гонзо.

Последна промяна bogarra на Нед Авг 10, 2014 10:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
Kryten написа:
Инче, не си права.

За кое?

Бе вие не разбрахте ли, че никой не си затваря очите, 15 пъти написах, че не исках Гонзо да се връща, докато Батков е там, абсолютно всички в клуба ще са му бушон, буфер, маша и т.н.
Освен ако някой, например благоевградчанинът не ми обясни как като се смени Гонзо, нещата ще тръгнат нагоре изведнъж. Това във връзка с изказването, че Гонзо повече пречел.

Такова ми е мнението, че не става за тази работа, да не говорим, че ако беше Сираков направил тези грешки, сега щеше да лееш обиди, а говориш за двоен стандарт, аз не искам да обиждам Гонзо, но до сега с нищо не е показал, че може да се справи, нито си изпълни думите за оздравителна година, защото аз не виждам как ще стане, като другата пак ще махаме 12 футболиста и ще вземем 13, просто си тъпчем на едно място.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:44 pm 

konvoec написа:
Хората се ядосват и в момента всичко ескалира, заради провала в този мач и тъпите решения като цяло. Това, което някой си е премълчал в предните дни и седмици, се излива тук и сега, защото ние сме едно посмешище. Отборът ни се превърна в посмешище и това е видно. Ние не само, че не играем като средняк, ами играем като отбор под средняка. Всичкото това, което гледаме се изгради от Ганьо, с любезното съдействие на всякакви фен клубове(затова НИКОГА няма да членувам), както и на Гонзо. Гонзо бива най-обвиняван(в този момент), защото каза, че има пълната спортно-техническа власт и той командва парада и защото излъга левскарите. Всичко, което изброи като концепция до тук, той не го спази. Това ли е мъжка дума, мъжество и какви ли не глупости и клишета, които се изредиха да се говорят? Да почнел да псува дебилите на терена? Той ги докара. Неадекватните му ходове(и лъжи), гонят и малкото хора от стадиона. И последно, левскарите не ги интересува Гонзо ли е, жабока кърмит ли е или който и да е. Левскарите искат Левски да побеждава, ако не, то да играе като Левски, а не като посмешище. Към Гонзо има необходимото уважение, никой не му е теглил майната, нито във форума, нито никъде. Само че с тези си решения, ще останете само ти и още 200 човека, които като зомбита да му правите евала. Аз лично искам резултати, не мъжество. Мъжеството за жените да си го запази! Да връща Херо и само да преговаря с играчите за условия! Благодаря за вниманието! :smt012

Никой не му е теглил майна друг път, НАВСЯКЪДЕ в интернет се псува до девето коляно и се кълне както и тройчо не се кълне.
Ти може да искаш резултати, ама с Тара начело няма да стане. И точно щото и ти, и още сума ти хора искате резултати, купи, титли и медали, затова сме на тоя хал. Щото и на срещата с Илиан Илиев най-важният въпрос беше: "Мен ме интересува кой ще играе отляво", а не се интересуваха всички живо как да разкараме ТУМОРА. Всеки се интересува що на Иво Иванов му е крива главата, що оня ритнал наляво, а не надясно и т.н., а проблемът от години е ясно къде е.

Херо като се върне и батков и с него като се подиграе коя плоча ще обърнеш? После като дойде Карло Анчелоти и с него не се получи? След него ще дойде Моуриньо, той също ще се сгромоляса. Тогава кой чакаме, Майка Тереза може би?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нещо много курвенски мнения се навъдиха. Колко човека излизате като Левски падне?

Върнете се в началото
 Профил  

Тоя с мустаците ни стана нещо много удобно извинение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:45 pm 
Аватар

1914Левски1914 написа:
incheto_1914 написа:
Kryten написа:
Инче, не си права.

За кое?

Бе вие не разбрахте ли, че никой не си затваря очите, 15 пъти написах, че не исках Гонзо да се връща, докато Батков е там, абсолютно всички в клуба ще са му бушон, буфер, маша и т.н.
Освен ако някой, например благоевградчанинът не ми обясни как като се смени Гонзо, нещата ще тръгнат нагоре изведнъж. Това във връзка с изказването, че Гонзо повече пречел.

Такова ми е мнението, че не става за тази работа, да не говорим, че ако беше Сираков направил тези грешки, сега щеше да лееш обиди, а говориш за двоен стандарт, аз не искам да обиждам Гонзо, но до сега с нищо не е показал, че може да се справи, нито си изпълни думите за оздравителна година, защото аз не виждам как ще стане, като другата пак ще махаме 12 футболиста и ще вземем 13, просто си тъпчем на едно място.

Предлагаш да запазим Стефано, Сърмов, Бедоя, Балтанов?

Последна промяна bogarra на Нед Авг 10, 2014 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

bogarra написа:
леле как ми се иска да видя мненията във форума ако не бяха тия 2 грешки на оня боклук(умри). Как щяхте да се кланяте пред Гонзо.

Ето ти... Добро първо полувреме, най-добрия мач от началото, за съжаление пак не можем да ходим след 60-та минута. Това обаче не ни решава главния проблем. Иначе тоя мач си го загубихме сами, заради този идиот, така е!

Върнете се в началото
 Профил  

Няма никаква , ама никаква връзка това, че всички знаем , че Гонзо е бушон от една страна, и дузината абсурдни и недопустими грешки, които направи. И за съжаление тук вече и Тати не е виновен...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

konvoec написа:
incheto_1914 написа:
1914Левски1914 написа:
[quote="incheto_1914"]Щото Гонзо е откачил от бяс и ще пребие репортера, що, кво се правите на дебили, братче, толкова ли е трудно да се сети човек.

Някои хора явно не искат да прогледнат

По-готин ли си като го написа? Уж индиректно, "някои хора". Страшен пич си, голям си, възхищавам ти се за това мнение :smt007 Ти явно си прогледнал и можеш да оправиш Левски от раз, чакаме те :smt007

А Гонзо кога е бягал от отговорност, кога не е излизал САМ да отговаря и САМ да си слага главата в торбата, че му се нахвърлихте? Да, ок, реагирал е първосигнално, побеснял е, вероятно не е най-правилната постъпка, ама нищо толкова не е станало, и?! Какво толкова?! Мъчно ви е за ТВ7 ли, какво? Мислите ли, че той няма да даде пресконференция като се успокои всичко и да каже какво-що? Трябва да застане пред камерите и да започне да псува тия дебили на терена, а после да пишете: "Еееее, тоя Гонзо как се изложи, по-добре да не беше идвал да дава интервю!"

А като си говорим за отговорност и топки, вие, големите мъже, които чакате "да започнем война срещу батков", какво направихте като цяло, започнахте ли войната или чакаме главатар?

Хората се ядосват и в момента всичко ескалира, заради провала в този мач и тъпите решения като цяло. Това, което някой си е премълчал в предните дни и седмици, се излива тук и сега, защото ние сме едно посмешище. Отборът ни се превърна в посмешище и това е видно. Ние не само, че не играем като средняк, ами играем като отбор под средняка. Всичкото това, което гледаме се изгради от Ганьо, с любезното съдействие на всякакви фен клубове(затова НИКОГА няма да членувам), както и на Гонзо. Гонзо бива най-обвиняван(в този момент), защото каза, че има пълната спортно-техническа власт и той командва парада и защото излъга левскарите. Всичко, което изброи като концепция до тук, той не го спази. Това ли е мъжка дума, мъжество и какви ли не глупости и клишета, които се изредиха да се говорят? Да почнел да псува дебилите на терена? Той ги докара. Неадекватните му ходове(и лъжи), гонят и малкото хора от стадиона. И последно, левскарите не ги интересува Гонзо ли е, жабока кърмит ли е или който и да е. Левскарите искат Левски да побеждава, ако не, то да играе като Левски, а не като посмешище. Към Гонзо има необходимото уважение, никой не му е теглил майната, нито във форума, нито никъде. Само че с тези си решения, ще останете само ти и още 200 човека, които като зомбита да му правите евала. Аз лично искам резултати, не мъжество. Мъжеството за жените да си го запази! Да връща Херо и само да преговаря с играчите за условия! Благодаря за вниманието! :smt012[/quote]
+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:46 pm 
Аватар

"искам резултати"... Що без резултати отказваш ли се от отбора? :loser2 Всичко става с време. От днес за утре няма как.
И аз искам да се махне тоя, нямам проблем и пак да се почне с протестите, но като имаме интелигентно решение в лицето на тръста защо да не го използваме, а да почваме с бомбите и забраните? На бас, че нито един от вас няма да хвърли бомби, прекратява мачове и т.н. в израз на истински протест, а не на просто викане от 1000 човека, което въобще не вълнува Батков, както видяхме през пролетта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:47 pm 

Stahlgewitter написа:
СтрелецО написа:
Stahlgewitter написа:

Ти гледа ли мача?

Да, и то доста внимателно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:48 pm 

Колкото и страно да ви звучи Левски го няма,останаха само верните му фенове ,това което се случва в момента е агония . Левски с Батков никога няма да се оправи поради няколко факта : 1 Левски е единствения футболен клуб в момента на които футболистите му общо ако ги продадеш няма кой да ти даде един лев . Ние нямаме футболист който да струва пари това ако не беше жалко щеше да е смешно .2 Лъжат ни нагло и безотговорно,показват 5 годишен план как се гради отбор питам аз на който 6 от играчите му титуляри са с контракт за 1 година , като прибавим Минев 34 и това че нямаме вратар каквото и да се случи които както и да го мисли другата година пак на ново трябва да градим.3 Юношите дори и да наложим Цонев зимата Батков ще го продаде за 200 000 . Всичко в този клуб на управленско ниво е безмислено и безотговорно .Какво тряба да се случи за да се променят нещата не знам но така е ......

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Защо ни бяха тия всичките да ги връщаме? Левски изглеждаше далеч по-добре с юношите през пролетта. Ха сега Гонзо да мисли какви компенсации да им дава,че да се махат. И дано се усети какво обещава, и почне да налага младите, че след 4 мача Сърмов и Гаджев тотално ми втръснаха. Майка им деба мръсна крива. Станахме абонати на Берое!

Последна промяна demise на Нед Авг 10, 2014 10:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

:bigok
форумЪТ забавлява, при това сериозно.
Коментира се Гонзо, Топчо, Мурсия, Наско, Славиша и не знам си кой, а храната срещу Батков е прекалено малко :bigok Другото интересно е, че при загуба има много повече анти-батковисти, отколкото при победа или равен, когато сме едни и същи, така че загуба на терена значи победа в борбата срещу Батков :loser2

Или батков си отива, или пфк-то отива при черните души :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
konvoec написа:

Никой не му е теглил майна друг път, НАВСЯКЪДЕ в интернет се псува до девето коляно и се кълне както и тройчо не се кълне.
Ти може да искаш резултати, ама с Тара начело няма да стане. И точно щото и ти, и още сума ти хора искате резултати, купи, титли и медали, затова сме на тоя хал. Щото и на срещата с Илиан Илиев най-важният въпрос беше: "Мен ме интересува кой ще играе отляво", а не се интересуваха всички живо как да разкараме ТУМОРА. Всеки се интересува що на Иво Иванов му е крива главата, що оня ритнал наляво, а не надясно и т.н., а проблемът от години е ясно къде е.

Херо като се върне и батков и с него като се подиграе коя плоча ще обърнеш? После като дойде Карло Анчелоти и с него не се получи? След него ще дойде Моуриньо, той също ще се сгромоляса. Тогава кой чакаме, Майка Тереза може би?

Винаги, ама винаги ще се гонят резултати. Това е Левски, ако не ти харесва(няма да ти кажа стани от Славия), обаче се съобрази, че болшинството искат резултати. Това е, гранд ли сме или някаква средна ръка отбор? Друг е въпросът, че с Ганьо резултати няма да има. Използва всички, ама всички. И Наско, Мъри, че сега и Гонзо. Супер долно го изигра.... Относно плочата, аз не съм обръщал от казанската афера плочата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз лично не искам резултати, но желая да видя някаква концепция и дългосрочна политика. Със стартова състав на средна възраст 28 години и един от най-добрите таланти на европейското закотвен на скамейката това няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:49 pm 
Аватар

Разразилият се спор тук перфектно доказва тезата ми, че Гонзо НЕ МОЖЕ да бъде обединителна фигура на левскарската общност. Такава фигура в момента просто няма по ред причини. Но е факт, че сега пешкира го опира Гонзо, а за Батков както виждаме само тук-там някоя и друга псувня, и дотам.
И между другото, след като Гонзо се е навил да бъде спортно-технически директор с "цялата власт" в него, какво чак толкова скандално има в това да се псува от този или онзи? Вие къде живеете, в някаква паралелна вселена ли? Че то феновете на Реал и Барселона псуват Меси и Роналдо, та балканците ли няма да псуват Гонзо? Това, че Гонзо ще бъде обиждан и псуван сте го знаели вие, знаех го и аз, знаел го е Батков, а със сигурност и самият Гонзо. Сега, когато това нещо е факт, не виждам защо едва ли не се правим на изненадани и шокирани. За съжаление във футбола е така - има емоция, има страст, има нерви. Като се смеси всичко това с балканския нрав и манталитет - ами, не очаквайте, че няма да бъде псувано всичко до девето коляно, пък било то и да говорим за Георги Иванов-Гонзо. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:49 pm 
Аватар

Някой знае ли къде живее селянчето, което пази днес

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]