forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:34 pm 

archi написа:
стига с тия юноши . . .

да не би 84-та да сме нямали стари кучета в отбора, та изведнъж заиграха 10 юноши титуляри?

то сега са супер безкадърни другите, ама си представям юношите . . .

Ееех брато. Де го сега Бобата Жечев. Той единствен наложи две цели поколения левскари. При втория случай платихме много скъпа цена - 0:5 с Ислямска Държава и Антверпен, но много от тези момчета след време станаха национали (Попов, Здравков, Йотов, Груев, Вангелов).

Негови открития са и Георги Славчев и Росен Крумов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:38 pm 
Аватар

Цитат:
"Пих кафе с група разгорещени фенове от една от фракциите ни. Убеждаваха ме, че ако сме умни, непременно трябва да пратим Левски във втората шестица. Моето мнение е, че лит(*кс-етрополе трябва да си игра своята игра", започна Томов.

Вие си правете сметките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз викам в дербитата с Хасково, Марек и Локо Пд да ги пробваме. Каквото и да стане няма да изпаднем.

Ако това не е достатъчно, има сума ти отбори в Б група на които бихме могли да ги преотстъпим.

Няма смисъл да търкат пейката за да щадим психиката им.

На мача Луговорец - Базел, швейцарците бяха останали само с едно 18-19-годишно момче за централен нападател, което не беше играло дори и редовно. Момчето получи изява в мач от ШЛ, а дори не му се наложи да бъде преквалифициран от централен нападател на десен бек.

По-добър начин от това да тестваш и обиграваш млади таланти, здраве му кажи.

Е ти пък ебати примера извади.
ВЪпросния Емболо е един от най-големите таланти в школата и това, че не е играл редовно не е вярно. Още предния сезон го пускаха от време на време, а този сезон си играе повече от редовно. Дори точно преди мача с Лайногорец им беше донесъл някаква победа за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:02 pm 

Не беше Емболо. Едно бяло момче беше, но не се сещам за името му. Както и да е. Аз не говоря за ШЛ, а за мачове с/у Хасково. Мисля, че толкова можем да си позволим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:11 pm 
Аватар

3нам, че дълги мнения не четете, но..

Приемаме, че искаме да налагаме юноши в мачове с по-слабите отбори. Но първо трябва да погледнем цялата картина.

Сезонът в България не е натоварен. Ако играеш в групите на ЛЕ + Купа ще се натовариш, да. Но без ЛЕ програмата е разредена. Какво се опитва да постигне един старши треньор? По ред на важност - отборът да печели, отборът да играе добре, отборът да се развива. 3а да печелиш мачове (мн.ч.) трябва да играеш добре и да надграждаш. В разреден сезон имаш малко мачове -> треньорът използа всеки шанс да пусне различни играчи, да направи това и онова, да опита този и онзи ъглов и т.н., тъй като в истинска игрова обстановка най-лесно си личи кое е станало и кое не. Кои са най-добрите мачове за това? Мачовете със слабаците. Т.е. или опитваме "4-1-4-1 с Велев" да сме готови за предстоящият примерно тежък мач с Лудогорец. Или пък пускаме юноши, които после няма да играят в следващия мач с Лудогорец и реално не постигаме нищо откъм окомплектоване на състава. Също така се нарушава формата на играчите и т.н. Следователно първият приоритет на всеки треньор е нарушен - а именно шансът за победа намаля.

Надявам се разбираш, че нито един треньор няма да тръгне да върти 16-17 футболисти, като има един мач на седмица. И затова нашите юношки цъкат по 2-3 мача на сезон - със Спартак (Варна) и реваншът с Хасково.

Разбира се, щеше да е хубаво да сме спазвали концепция 10-15 години в ДЮШ, да са играли с една схема, с еднакви треньори и т.н. и т.н. да са готови да се включват директно, но сме далеч от там си мисля.

3атова и не приемам бъдещото ни участие в долната половина :bigok като нещо лошо, защото всъщност ще играем със почти само слаби отбори и наистина може да направим това, което ти предлагаш.

П.П. Бъдещо второ поредно неучастие в ЕКТ за мен ще бъде огромен провал и гигантска червена точка.

Последна промяна Оптимистичен стратег на Сря Мар 11, 2015 9:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:20 pm 
Аватар

Сигурен съм, че ако точно свинете не ни решаваха мястото в шестицата, тука щяха да са едни мантри "Гледаме към следващия сезон", "Обиграваме отбора", "Стойчо и Гонзо да почват да набелязват играчи отсега и следващия сезон мачкаме" и т.н :wink: Миналия сезон пак завършихме с "бебетата на Топузаков", щото нещата бяха без напрежение...разцъквахме си.

Да, ама се случи така да зависим от мача на гуцитата, което боли и действа изтрезвително. Но на някои хора им действа добре гледам и започват да мислят с главите си :D

И ми е чудно защо всички така подценявате шансовете ни за Купата - в тоя изтощителен плейоф Лайногорец ше окапят, ако ние си свършим работата шанса ни е 60-70 процента, с оглед на това, че резаците всеки мач им е на кръв за първото място, а целта им е само и единствено квалификации за ШЛ и е съвсем възможно баш-бай Резака да отпише Купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:22 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Сигурен съм, че ако точно свинете не ни решаваха мястото в шестицата, тука щяха да са едни мантри "Гледаме към следващия сезон", "Обиграваме отбора", "Стойчо и Гонзо да почват да набелязват играчи отсега и следващия сезон мачкаме" и т.н :wink:

Да, ама се случи така да зависим от мача на гуцитата, което боли и действа изтрезвително. Но на някои хора им действа добре гледам и започват да мислят с главите си :D

И ми е чудно защо всички така подценявате шансовете ни за Купата - в тоя изтощителен плейоф Лайногорец ше окапят, ако ние си свършим работата шанса ни е 60-70 процента, с оглед на това, че резаците всеки мач им е на кръв за първото място, а целта им е само и единствено квалификации за ШЛ и е съвсем възможно баш-бай Резака да отпише Купата.

Резаците ще са си осигурили титлата рано-рано. Свинете спукаха гуми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:41 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Дейвид Чукачи написа:
Сигурен съм, че ако точно свинете не ни решаваха мястото в шестицата, тука щяха да са едни мантри "Гледаме към следващия сезон", "Обиграваме отбора", "Стойчо и Гонзо да почват да набелязват играчи отсега и следващия сезон мачкаме" и т.н :wink:

Резаците ще са си осигурили титлата рано-рано. Свинете спукаха гуми

То едното няма нищо общо с другото. Лайногорец нищо не играят и ще се дънят и те доста, ако някой си мисли че ше наредят 6-7 победи и ше станат шампиони април да забрави.
Аз даже съм за това, да се паднем с резаците на полуфинал с 2 мача. Там ще ги ударим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:23 pm 
Аватар

И аз съм на мнението на русенеца, живеещ наврян зет в шейх сити, че прасетата няма да паднат от папагалес, но класирането ни в golden 6 с нищо не променя положението на партер в което сме. Гонзо дори и да си подаде оставката ще е само за парлама и няма да му я приемат. Тоя филм вече го гледахме с друг изпънител, а именно спящият хубосник Тонев. Всичко е толкова навързано, че направо не ми се вярва докато не падне мустакатия тур, да паднат и офицерите му.
Тука гледам Адепта с пяна на уста се обяснява за Херо как сме му се кланяли, бля, бля. Ами ние споменаваме Херо, защото ни беше под ръка и е може би най удачният вариант за момента. Но аз лично въобще няма да се разочаровам ако докарат някой доказан чужденец, напротив. Честно казано стига ЛЕВСКИ да излезе от септичната яма и тръгне напред под ръководството на някой друг, няма и да искам да чувам за Херо. И като не искате бургазлията, защото не бил доблестен да го играе курва на някой, дайте Вие някакъв вариант. Иначе е малко като кучето и кервана. Безмислено облайване без никаква идея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:27 pm 

Аз мисля, че СС е точния човек, само му трябва малко време и още 2-3 приличини играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз мисля, че СС е точния човек, само му трябва малко време и още 2-3 приличини играчи.

:smt023

Време и търпение са необходими. Единствените неща които в Левски никой не дава. Получи ги Мъри и с малка доза късмет ни доведе до четвърфинал в лига Европа и групите на ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:37 pm 
Аватар

Аз чак сега си давам сметка какъв епохален успех беше тоя 1/4 финал, чак не е за вярване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:37 pm 

Живея в София от 10 години бре. Няма наврени зетьове :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:55 pm 
Аватар

Ще ви напомня едно интервю на Гонзо по време на подготовката .Беше може би предното интервю преди тоя цирк по ТВ7 с взаимните грозни думи . Питаха го за енти път има ли списък на Херо, той каза цитирам почти дословно "Аз ви казвам , че Херо няма и не ми е давал списък.А и вие как си представяте, да доведем в Левски 7-8 холандци?"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 10:59 pm 
Аватар

Набелязани играчи е имало, ръководството ги каза кои са.
sin_1914 написа:
...Тука гледам Адепта с пяна на уста се обяснява за Херо как сме му се кланяли, бля, бля. Ами ние споменаваме Херо, защото ни беше под ръка и е може би най удачният вариант за момента.....

Аз съм си казал защо не го искам Херо бре и кой е фаворита за мен - Борето :loser2
Не ни приляга точно на нас "който и да е само и само да ни измъкне" - не сме нито папагали нито чорбари. Иначе удачни варианти бол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 11:01 pm 

SZ_FEN написа:
Точно за това казах, че силните му изяви в група, която предстои да бъде закрита не ми дават реална представа за възможностите му.

Искам да го видя в няколко поредни, професионални мача на ниво А група, за да добием представа дали става за нещо.

Когато имаш безсмислени (от типа колкото да не изпаднеш) мачове с Хасково, Марек и Локо Пловдив, мисля, че на хора като Илия Димитров и Ташев (а защо не и Кръстев) може да се даде шанс за по 20-30 минути в 3-4 от тях, а такива като Мисяк, Орачев и близнаците да се обиграват за нещо по-сериозно (Краев не го броя защото той играе редовно).

Този сезон така се случи, че изгледах доста мачове от дублиращата група.

Мнението ми е, че нивото е потресаващо слабо, мотивацията на играчите -нулева (излизат да отбият номер), а и доста често няма феърплей.

Дано да греша, но смятам, че споменатите от теб И. Димитров, Ташев и Мисяк просто нямат качества, за да вдигнат класата на отбора. Наистина, може да не стоят много по-лошо от някои дървета, които разцъкват в момента ( Домо, Педро и т.н.), но за сериозен футбол им липсва много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 11:02 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Живея в София от 10 години бре. Няма наврени зетьове :strkstrk

Сори м8, грешно съм те разчел. Спомням си че с някой от бургазлиите си гугукахте за морски градини, гаджета и т.н. Че от там съм направил кривата свръзка. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 11:20 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Бих се съгласил с теб при положение че Гащеф не беше титуляр. Дори в един момент, когато с ирония коментира играта в защита на Ел Капутане, си викам бре този ме изненада приятно. Но с Вагинал титуляр в отбора си мисля, че е поредният послушко, нямащ думата. А и на нас ни трябва, човек с мениджърски връзки и нюх, за да може да привличаме без пари и евентуално продаваме, че да закърпваме бюджета на първо време. СС колкото и симпатично с усмивка на уста да ни омайва, едва ли си има израдена комукационна мрежа с футболни мениджъри, а като го гледам не ми се вярва до сега да му се е налагало да води преговори, камо ли да избира футболисти. Разбира се ще съм повече от щастлив да ме облее най жестоко. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:11 am 
Аватар

Цитат:
Томов: Сигурен съм, че ще дадем всичко от себе си срещу Ботев

Лупи щом е казал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:49 am 
Аватар

Ако има нещо което да ме притеснява, то е точно, че Лупи го е казал.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:58 am 
Аватар

Именно - значи ще стане наобратно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:03 am 

Аз не понзавам чорбар, за който титлата да не е по-важна от това да ни преебат. Тия приказки, че това им осмисля живота ми се струват безумни. За тях винаги най-важно е било да са шампиони, и са готови да налапат пишката на всеки чичко тип Домуса или Дришата, дето може да им осигури това! И за фенове и ръководство говоря! 1000% съм сигурен, че прасетата няма да лягат. Аз предполагам, че ще загубят най-вероятно, но не защото ще лягат, а просто защото за жълтурите ще се хвърлят на макс, това да се класират в 6-цата и то за наша сметка не им се случва всеки ден. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:04 am 
Аватар

Лупи по тия интервюта какъв честен и добър човек изглежда - жив да го ожалиш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:06 am 
Аватар

Не забравяй - това е човек, който лев не е откраднал през живота си :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:19 am 

Eric Cartman написа:
Аз не понзавам чорбар, за който титлата да не е по-важна от това да ни преебат. Тия приказки, че това им осмисля живота ми се струват безумни. За тях винаги най-важно е било да са шампиони, и са готови да налапат пишката на всеки чичко тип Домуса или Дришата, дето може да им осигури това! И за фенове и ръководство говоря! 1000% съм сигурен, че прасетата няма да лягат. Аз предполагам, че ще загубят най-вероятно, но не защото ще лягат, а просто защото за жълтурите ще се хвърлят на макс, това да се класират в 6-цата и то за наша сметка не им се случва всеки ден. :wink:

Нали се сещаш, че говорим за хора, на които кзл им е основна песен :smt006 Как го беше казал ония орк - за нас е победа, когато за Левски нема победа или кво беше... отсега си представям гледката в комачьеву как ако жълтите мастии водят 90% от песните ще са за Левски... ама сами си се докарахме до тук де, никой не ни е виновен.

За свинктерите не знам, но чичо Лупи отдавна си е направил сметките и със сигурност е прибрал някой друг лев от агата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:29 am 
Аватар

Като им излязоха едни от новите песни винаги ще помня във ФБ поста на страницата на сектор гей как беше озаглавен - кзл не ни е химна, трябва да спрем да го пеем по 20-25 минути за това почваме нови песни :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 2:10 am 
Аватар

Wildkid написа:
Mr. Smith написа:
Що ? Постепенно, иначе все същия хуй.

Е нали офертата беше "УС да уволнява всички в тоя клуб"....

Човек да не изсере нещо и да си легне! Разкостихте ме! :bigok
Просто концепция е. Добре, няма да е уволнение ще е преразглеждане на договорите. Така става ли? :blass

Последна промяна АвстралиецО на Чет Мар 12, 2015 7:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 6:57 am 
Аватар

От Левски съм, Бащата стар Левскар от София, говори ми само за Соколето, Гунди,Сашо Костов и т.н. Трепери като говори на тема Левски!
Брата и той! Луд Левскар, вика, бие се за Левски...
В квартала(Люлин от там започва всичко), Приятелите, само Левскари...
Вие как ги мислите нещата тука незнам?
За мен назад няма...

:pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 11:05 am 
Аватар

Adepta написа:
Цитат:
Томов: Сигурен съм, че ще дадем всичко от себе си срещу Ботев

Лупи щом е казал :smt006

Каза го с уникално мазна усмивка. :bigok Прасетата падат, не мисля, че трябва да има съмнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 11:23 am 

И кой ще му плаща заплати после :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]