forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:22 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Щото Гонзо е откачил от бяс и ще пребие репортера, що, кво се правите на дебили, братче, толкова ли е трудно да се сети човек.

Ама репортерите не са виновни, нито са довели кунчев. И Гонзо не говори на репортера, а на нас. Знаем го какъв е, но в такива моменти трябва да запазва хладнокръвие и да анализира трезво ситуацията. Това не е в махалата.
Много жалко, че продължава да прави грешки и да взима грешни решения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:23 pm 
Браво на всички, които продължават да пълнят секторите и да подкрепят умиращата идея Левски. Велики и огромни! Сигурен съм, че след време, като се върнем отново на върха, ще се върнем по-силни и калени отвсякога. Велика публика е синята!
Гонзо, ходи си, моля те. Обичам те, но си ходи. Ти си последния бушон на Ганьо. После идва апокалипсис и нека дойде още утре. Нека този клуб преживее апокалипсис, нека почнем от дъното, на чисто.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:23 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Щото Гонзо е откачил от бяс и ще пребие репортера, що, кво се правите на дебили, братче, толкова ли е трудно да се сети човек.

Някои хора явно не искат да прогледнат

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:24 pm 
Аватар

Леко оправдание може да бъде, че програмата ни досега беше доста тежка, но от 4 мача, два от които домакински да имаме 4 точици...
За съжаление, с хода си да върне Гонзо в клуба, Батков пак дискретно ни го набута до корен... Очевидно дори Гонзо НЕ може да е обединителна фигура, и очевидно негативните настроения отиват в битки между феновете дали да се псува или не Гонзо, а за Тошо Батков - нито дума, разбира се... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

За това неявяване пред камерите май имаше некакви глоби :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Браво на всички, които продължават да пълнят секторите и да подкрепят умиращата идея Левски. Велики и огромни! Сигурен съм, че след време, като се върнем отново на върха, ще се върнем по-силни и калени отвсякога. Велика публика е синята!
Гонзо, ходи си, моля те. Обичам те, но си ходи. Ти си последния бушон на Ганьо. После идва апокалипсис и нека дойде още утре. Нека този клуб преживее апокалипсис, нека почнем от дъното, на чисто.

Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

След като миналата седмица е уволнил треньора и прави грешка след грешка, кой му е виновен?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:25 pm 

Играхме си на стандартното ниво - безмислено кюскане на топката напред и до там. Чорбое също си бяха слаби и ако бяхме нормален отбор дори и с тези грешки на това лайно дето не искам да му споменавам името щяхме да бием. За съжаление при сегашното ни ниво тези 2 простотии ни резнаха главата. Винаги сме се славили като отбор със свестни вратари е този е катран в кацата с мед... да му ******* мамичката :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:25 pm 
Аватар

Тоя форум е много хубав, ама след загубата става :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:26 pm 
Аватар

Mark forums read :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

19XIV написа:

Твоето мнение какво е ?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

19XIV написа:

Споко, и тва ще престане. Във форума на Славия не им дреме като загубят.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Идеята Левски не е умираща, умиращо е ПФК-то, нещо много малко и незначително от славната ни вековна история. Идеята Левски няма да умре, само, че ние сме длъжни да оставим такъв Левски на нашите деца, какъвто ни оставиха нашите бащи, а преди това и техните бащи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:27 pm 

1914Левски1914 написа:
incheto_1914 написа:

По-готин ли си като го написа? Уж индиректно, "някои хора". Страшен пич си, голям си, възхищавам ти се за това мнение :smt007 Ти явно си прогледнал и можеш да оправиш Левски от раз, чакаме те :smt007

А Гонзо кога е бягал от отговорност, кога не е излизал САМ да отговаря и САМ да си слага главата в торбата, че му се нахвърлихте? Да, ок, реагирал е първосигнално, побеснял е, вероятно не е най-правилната постъпка, ама нищо толкова не е станало, и?! Какво толкова?! Мъчно ви е за ТВ7 ли, какво? Мислите ли, че той няма да даде пресконференция като се успокои всичко и да каже какво-що? Трябва да застане пред камерите и да започне да псува тия дебили на терена, а после да пишете: "Еееее, тоя Гонзо как се изложи, по-добре да не беше идвал да дава интервю!"

А като си говорим за отговорност и топки, вие, големите мъже, които чакате "да започнем война срещу батков", какво направихте като цяло, започнахте ли войната или чакаме главатар?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Чакаме новото лице на отбора ноември месец, ако не януари...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Инче, спри се :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:28 pm 
Аватар

Гонзо много добре знаеше какво ще го питат и много добре знаеше, че няма какво да отговори. Така че не го оправдавайте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:29 pm 

Това си беше спечелен мач, но не успяхме да върнем вересиите на Стефано. Имахме 2 статични положения на границата на наказателното поле, но за разлика от много други отбори (прасетата например) ние нямаме играчи чрез които да можем да се възползваме от тях.

Продължаваме с впечатляващата тенденция от 5 удара във вратата да имаме 5 гола.

Ще карам по ред:

Още на мачовете с/у прасетата и Локо Сф си пролича, че Стефано има проблеми при играта с крака. Може би г-н Руслан Михайлов трябваше да поработи с него за това, а и няма нужната психика за важни мачове.

Пламен Крумов не може да се справя с бързи крила, а не може и да подава добре. Радо Димитров се справя по-добре от него на десния бек.

Белаид е доста посредствен като централен защитник и Борко Стойчев се справя по-добре от него.

Веско Минев и той издиша с/у бързи крила, иначе подава в пъти по-добре от Пламен Крумов.

На Гаджев му е крайно време да направи трансфер.

Сърмов се справи добре.

Педро не показа нищо, но малкото ни опасни нападения минаваха през него. Някой трябва да му обърне сериозно внимание на дисциплината.

Бедоя го гледам вече в 4 мача и продължава да си остава загадка за мен. Не може да подава добре. не стреля във вратата, не може да играе дефанзивно, но за това пък има някаква техника и контролира добре топката (т.е. добре пада за фалове).

Аниете има потенциал, но си личи, че все още не е във форма. За наш късмет договора му е само за 1 година, така че когато наистина влезе във форма ще дойде време да си ходи.

Домовчийски не знае какво да прави когато Божинов е до него. Божи изпитва болезнена нужда от изходящ трансфер. Не може да стои прав на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:30 pm 

Mr. Smith написа:

Защо да се спра? Аз не исках Гонзо да се връща в Левски, докато Тара е там, но като чета понякога за какви неща се хващат всички и полудявам. Начи псували сме и сме кълняли играчи години наред, ама сега изведнъж за вратаря стана: "Ама псувайте тоя, дето го е довел". Гонзо е подпалил джапанките жестоко и вероятно наистина би пребил репортера, голямо чудо, на една пресконференция не се явил и край! Светът се срина :shock: Марадона пердаши журналисти. Еми случило се е веднъж, ще си вземе бележка за избухливостта и съм сигурна, че втори път няма да се случи.

Писна ми с тоя двоен и троен аршин и най-много ми писна с: "Почваме ли война срещу батков или чакаме да мине юбилея?"
Ми извади чаршаф, принтирай плакати, събирай приятели и съмишленици и почвай, кого чакаш? Обаче не, Гонзо, та Гонзо. Що Кунчев, а не баба ми. Що Титаник, а не Аврора.
Да, и аз искам Гонзо да не е там с Батков.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:31 pm 
Аватар

Инче, не си права.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:31 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
1914Левски1914 написа:
incheto_1914 написа:

По-готин ли си като го написа? Уж индиректно, "някои хора". Страшен пич си, голям си, възхищавам ти се за това мнение :smt007 Ти явно си прогледнал и можеш да оправиш Левски от раз, чакаме те :smt007

А Гонзо кога е бягал от отговорност, кога не е излизал САМ да отговаря и САМ да си слага главата в торбата, че му се нахвърлихте? Да, ок, реагирал е първосигнално, побеснял е, вероятно не е най-правилната постъпка, ама нищо толкова не е станало, и?! Какво толкова?! Мъчно ви е за ТВ7 ли, какво? Мислите ли, че той няма да даде пресконференция като се успокои всичко и да каже какво-що? Трябва да застане пред камерите и да започне да псува тия дебили на терена, а после да пишете: "Еееее, тоя Гонзо как се изложи, по-добре да не беше идвал да дава интервю!"

А като си говорим за отговорност и топки, вие, големите мъже, които чакате "да започнем война срещу батков", какво направихте като цяло, започнахте ли войната или чакаме главатар?

Не мисля да се заяждам, но да си затваряш очите, че Гонзо в момента повече пречи от колкото помага, ми се струва доста кофти. Явно е че иска да направи нещо, но никак не му се получава и не виждам изглед нещо да се промени след 1,2 години.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:32 pm 
Аватар

air_J написа:
Леко оправдание може да бъде, че програмата ни досега беше доста тежка, но от 4 мача, два от които домакински да имаме 4 точици...
За съжаление, с хода си да върне Гонзо в клуба, Батков пак дискретно ни го набута до корен... Очевидно дори Гонзо НЕ може да е обединителна фигура, и очевидно негативните настроения отиват в битки между феновете дали да се псува или не Гонзо, а за Тошо Батков - нито дума, разбира се... :smt006

Ами мненията тук, като се разбра че Гонзо ще идва не бяха обнадеждаващи, повечето не искахме това да се случва. Лошото е че дали заради това, дали заради юбилея спряхме протеста против мустака. Тъпото е че той каза ето давам ви Гонзо и цялата власт ще в него. Сега познай кой ще изгърми :smt006 И лошото е че Гонзо сам си навлече това на главата, с грешките които допусна. Ако е имало вмешателство от страна на Тара да каже. Щото тоя сезон по нищо не е по-различен от останалите.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:33 pm 
Аватар

Че сме зле като отбор, зле сме, че сме аматьорски клуб, такъв сме, че Гонзо не е Капело, не е, че тати ни го завира четвъртит, завира ни го!

Ама от тоя мач да се прави анализ е смешно! Всеки отбор който му вкарат два такива гола в 5 и 20 минута ще рухне!

Сега кой е довел тоя клоун на вратата, защо нямаме резервен централен защитник и още един нападател е друг въпрос? Както и това, че хора като Мисяк, Карев и особено Ради Цонев са готови за такива мачове и няма кво да се чака вече! Нито са по-слаби от тези които на играят на техните места, нито шампиони ще ставаме! Ей за тва може да се кори Гонзо, никой не е пророк та да знае, че тоя олигофрен ще си вкара на практика 2 гола до 20 минута! :ohmygod :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:34 pm 
Аватар

Това за юбилея го казваха и призоваваха хората, които организираха юбилея с обещание да се продължи после. Точно затова и без това велия протест срещу патков съвсем спря. Ами сега? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Kryten написа:
Инче, не си права.

За кое?

Бе вие не разбрахте ли, че никой не си затваря очите, 15 пъти написах, че не исках Гонзо да се връща, докато Батков е там, абсолютно всички в клуба ще са му бушон, буфер, маша и т.н.
Освен ако някой, например благоевградчанинът не ми обясни как като се смени Гонзо, нещата ще тръгнат нагоре изведнъж. Това във връзка с изказването, че Гонзо повече пречел.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
Защо да се спра? Аз не исках Гонзо да се връща в Левски, докато Тара е там, но като чета понякога за какви неща се хващат всички и полудявам. Начи псували сме и сме кълняли играчи години наред, ама сега изведнъж за вратаря стана: "Ама псувайте тоя, дето го е довел". Гонзо е подпалил джапанките жестоко и вероятно наистина би пребил репортера, голямо чудо, на една пресконференция не се явил и край! Светът се срина :shock: Марадона пердаши журналисти. Еми случило се е веднъж, ще си вземе бележка за избухливостта и съм сигурна, че втори път няма да се случи.

Писна ми с тоя двоен и троен аршин и най-много ми писна с: "Почваме ли война срещу батков или чакаме да мине юбилея?"
Ми извади чаршаф, принтирай плакати, събирай приятели и съмишленици и почвай. Обаче не, Гонзо, та Гонзо. Да, и аз искам Гонзо да не е там с Батков.

Ето това е и моето мнение, конвоецо.
А като Славия никога няма да станем. Разберете го. А може и да не го разберете, все пак не стъпвате на стадиона. Усилено работите за славизацията, за да има после "казах ли ви"...

Последна промяна 19XIV на Нед Авг 10, 2014 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:35 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Ми извади чаршаф, принтирай плакати, събирай приятели и съмишленици и почвай, кого чакаш? Обаче не, Гонзо, та Гонзо. Що Кунчев, а не баба ми. Що Титаник, а не Аврора.
Да, и аз искам Гонзо да не е там с Батков.

С всичко съм съгласен само не и това за "кого чакаш". За да стане нещо трябва да се тръгне от НКП и те да организират. Много добре знаеш, че ако ги няма организациите няма да има нито хореографии, нито факли и димки, нито нищо. Ама за да се тръгне на протест някой хора трябва да спрат да вземат едни пари от бащицата.

A иначе славизацията е факт грам не ми пукаше последния път като паднахме от ония чорбари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:35 pm 
Аватар

Основните грешки на Гонзо са, че не остави Блажевич и не пуска Велев, Цонев, Мисяк, Краев, които за такива мачове са Ок. Нито ще им се разбие психиката, нито ще са по-зле от сърмата, бедоя, педро, медро и другите инвалиди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:36 pm 

За мен главната вина е на Стефано путката и никой не може да ми го оспори.Плюйте който искате,все ми е тая,отбора игра добре,просто тези грешки натежаха.Писна ми да слушам кой да се маха и кой да идва.Все футболни капацитети във всеки форум.Да се спрете малко а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2014 10:37 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Kryten написа:
Инче, не си права.

За кое?

Бе вие не разбрахте ли, че никой не си затваря очите, 15 пъти написах, че не исках Гонзо да се връща, докато Батков е там, абсолютно всички в клуба ще са му бушон, буфер, маша и т.н.
Освен ако някой, например благоевградчанинът не ми обясни как като се смени Гонзо, нещата ще тръгнат нагоре изведнъж. Това във връзка с изказването, че Гонзо повече пречел.

Какъв е проблемът Гонзо да се яви пред медиите ядосан!?! Аз ще ти кажа какво! Старх го е да не изтропа нещо, което ще го скара с Батков!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]