forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:24 am 
Аватар

Вината на Батков:
- не може да осигури подходящ бюджет за клуб като Левски
- назначава само доверени хора,без значение за професионални способности
- пълен футболен лаик ,което му пречи да взима правилни решения
Вината на Гонзо:
-Изпълнява всички прищявки на Батков и е напълно зависим от него

За някои от футболистите допринесли за сегашното положение:

-Пацо ДЪ ТАЙГЪР-не лоши вратарски умения,но не го слуша главата това момче.Не може да преценява реално опасностите и взима грешни решения.Определено има липса на самоувереност и има нужда от психолог.
-Гаджев-може би най-важната позиция във футбола е поверена на инертен тип,който дори не изпотява фланелката си при игра.
-Велев-не става, не може,не го бива,във всеки мач се вижда и продължават да го пускат.Нищо лично ама да си ходи да бере самардала около Ст.Загора.

И така сини приятели,трудни времена са сега,но и това ще мине,рано или късно реката намира своето русло и само ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:25 am 
Аватар

Adepta написа:
При участите във втората шестица трябва да се махне Гонзо. Но ако не го направи сам, надали ще стане. И после се надявам да видим Борето на поста!
Като говорим за идолопоклонничество, защо се визира Гонзо, ама за Херо това не важи? Кой е Херо и какво толкова е постигнал та ни е затрябвал и му се молим като на девица месеци/години наред? + това СС има повече успехи от него :loser2

Разликата е, че Херо ни е водил колко? И е станал шампион, независимо колко точки е изгубил, а Гонзо бая време се е задържал, без да му се търси сметка и безрезултатно за нас, като клуб. Точка! :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:25 am 
Аватар

Все повече ме е яд, че изгониха Вуйчо Ваньо и Сашо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:26 am 
Site Admin
Аватар

IVO-blue написа:
Така го изкарвате, че все едно участието ни в долната шестица ще продължи 2 години. Някакви си два месеца, минават и заминават. По-важното е как ще се представим за купата и дали ще имаме конкурентен отбор за следващото първенство.

Левски в момента е на кръстопът.Следващите 2 месеца са от изключително важно значение за бъдещето на клуба.Как,според теб,евентуалното ни участие във втората шестица,ще спомогне за закупуването на повече акции от феновете?Нали,хептен никой няма да се интересува от отбора,кой,как е играл и с колко сме били Хасково.Не казвам,че ако сме в първата шестица,феновете ще изкупят всичките 30 млн.акции.Но поне ще имаме надежда!Представете си,какъв импулс ще придобием всички ако бием чорбата,както скоро не сме го правили? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:28 am 
Аватар

Абе ква 2-ро 6-ца кви глупости, Лески задължително трябва да е в първата !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:29 am 

Левски, ако има разбиращи хора още от сега ще се готвят за другия сезон. Още от сега ще се знае кой играч напуска, кой ще идва. Как няма някой да го пита гонзо, ти като си шеф какви са ти плановете за селекция и за следващата година,защото е ясно,че тая година е бегала за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:31 am 
Аватар

Едно (евентуално) участие в долната шестица може да е и за добро. Мисля и се надявам, че такова класиране може да ни сплоти като агитка и да ни мобилизира да покажем поне веднъж по-различен от обичайният за България - селски манталитет. И все пак дано не се стига дотам, че съм се нагледал на всичко.. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:33 am 
Аватар

Гонзо си тръгва при 7мо място, може да е много слаб ръководител, но е огромен човек и вярвам, че ще поеме отговорност и ще си тръгне. А и това ще бъде най-доброто решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:34 am 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
Едно (евентуално) участие в долната шестица може да е и за добро. Мисля и се надявам, че такова класиране може да ни сплоти като агитка и да ни мобилизира да покажем поне веднъж по-различен от обичайният за България - селски манталитет. И все пак дано не се стига дотам, че съм се нагледал на всичко.. :smt012

Агитка, колко? :smt005
Аз мога ти гарантирам каква агитка ще е, хахахахах!!
И аз ще съм там, пак ти гарантирам, ще се видим на някой мач ако желае, проблеми никакви!
Обаче, агитка?!?! 200 човека?!?! 10 човека над 25.... Реалност!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:34 am 
Аватар

konvoec написа:
Adepta написа:
При участите във втората шестица трябва да се махне Гонзо. Но ако не го направи сам, надали ще стане. И после се надявам да видим Борето на поста!
Като говорим за идолопоклонничество, защо се визира Гонзо, ама за Херо това не важи? Кой е Херо и какво толкова е постигнал та ни е затрябвал и му се молим като на девица месеци/години наред? + това СС има повече успехи от него :loser2

Разликата е, че Херо ни е водил колко? И е станал шампион, независимо колко точки е изгубил, а Гонзо бая време се е задържал, без да му се търси сметка и безрезултатно за нас, като клуб. Точка! :)

Херо замалко да загуби титлата при Чорни човек, при Чорни :lol: . Чорбаспор имаха 2 лева тогава, ама гения Херо разсипа супер сплотения отбор и трябваше да целува гуменките на Барби (освен да целува и Гонзо). Не че не разбираше тогава от подготовка и занимания, напротив, ама айде Херо и Херовци/Илиевци да са по-далеч от Левски. Може да бил добър треньор някога - но за селски отбори. Но винаги е бил двуличник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:37 am 
Аватар

Diabolik написа:
Левски в момента е на кръстопът.Следващите 2 месеца са от изключително важно значение за бъдещето на клуба.Как,според теб,евентуалното ни участие във втората шестица,ще спомогне за закупуването на повече акции от феновете?

А как, според теб, задължителните 6-7 загуби в първата шестица ще спомогнат за закупуването на повече акции от феновете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:38 am 
Аватар

Adepta написа:
Херо замалко да загуби титлата при Чорни човек, при Чорни :lol: .

А Гонзи за малко да ни вкара в шестицата чуек :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:40 am 
Аватар

Adepta написа:
konvoec написа:
Adepta написа:

Херо замалко да загуби титлата при Чорни човек, при Чорни :lol: . Чорбаспор имаха 2 лева тогава, ама гения Херо разсипа супер сплотения отбор и трябваше да целува гуменките на Барби (освен да целува и Гонзо). Не че не разбираше тогава от подготовка и занимания, напротив, ама айде Херо и Херовци/Илиевци да са по-далеч от Левски. Може да бил добър треньор някога - но за селски отбори. Но винаги е бил двуличник.

Боли ме хуя дали е двуличник. Херо, 1 година = 1 титла. Гонзо колко години, каква титла, каква игра?!?!?! И не защитавам Херо, това са само ей така факти. Иначе, аз също не го ща него :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:42 am 
Site Admin
Аватар

IVO-blue написа:
Diabolik написа:
Левски в момента е на кръстопът.Следващите 2 месеца са от изключително важно значение за бъдещето на клуба.Как,според теб,евентуалното ни участие във втората шестица,ще спомогне за закупуването на повече акции от феновете?

А как, според теб, задължителните 6-7 загуби в първата шестица ще спомогнат за закупуването на повече акции от феновете?

Чак пък 6-7.Май малко надценяваш,спортно-техническите възможности на останалите отбори.От всяка една гледна точка е по-добре да играем в първата шестица.
А за феновете и това колко акции ще успеят да се изкупят,много зависи от отговорните фактори.Ако успеят да се разберат помежду си и се направи една масирана кампания,може и да се изкупи прилична бройка акции.Защото сега,вместо в фейсбук(примерно)да четем,призиви за закупуване на акции и какви са ползите от това,ние четем призиви на Гугутката за смърт и за говорене очи в очи. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:48 am 
Аватар

Kryten написа:
Adepta написа:

:lol:
То ако Херо тогава беше начело толкова време, можеше и да не влезем в шестицата :loser2
Списъка на Херо го видехме - само няколко милиона - 2-3, не повече :strkstrk
konvoec написа:
Боли ме хуя дали е двуличник. Херо, 1 година = 1 титла. Гонзо колко години, каква титла, каква игра?!?!?! И не защитавам Херо, това са само ей така факти. Иначе, аз също не го ща него :)

Ако гледаш толкова опростено на нещата - СС е постигнал повече :bigok .
А ако те боли дали е двуличник - селяндура от Плоски скоро май ще е безработен....да го вземем него? Има титли, има трансфери че и ни омлати стабилно :? Той поне не лъже, че е левскар от дете :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:48 am 
Аватар

Diabolik написа:
Чак пък 6-7.Май малко надценяваш,спортно-техническите възможности на останалите отбори.От всяка една гледна точка е по-добре да играем в първата шестица.

Дано влезем в първата шестица и после пак ще си говорим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:51 am 
Аватар

konvoec написа:
Само СИНИТЕ написа:

Агитка, колко? :smt005
Аз мога ти гарантирам каква агитка ще е, хахахахах!!
И аз ще съм там, пак ти гарантирам, ще се видим на някой мач ако желае, проблеми никакви!
Обаче, агитка?!?! 200 човека?!?! 10 човека над 25.... Реалност!

Това имам предвид де..
Надявам се на промяна в манталитета, но наистина варианта който ти описваш е по-вероятен. :)
Да се надяваме, че няма да ни се налага да проверяваме.. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:54 am 
Аватар

Като се замисля какво преживяхме срещу Славия вие правите трагедии, ако изпаднем във втората шестица. :lol: Всеки един клуб трябва да премине през най-дълбоките лайна и помия за да се вдигне нагоре. Ние не правим изключение. В крайна сами си ги надробихме нещата по този начин с всичките малоумни резултати, които записахме от юли месец насам. Сега ще си плащаме сметката. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:55 am 
Аватар

Adepta написа:
Kryten написа:
Adepta написа:

:lol:
То ако Херо тогава беше начело толкова време, можеше и да не влезем в шестицата :loser2
Списъка на Херо го видехме - само няколко милиона - 2-3, не повече :strkstrk
konvoec написа:

Ако гледаш толкова опростено на нещата - СС е постигнал повече :bigok .
А ако те боли дали е двуличник - селяндура от Плоски скоро май ще е безработен....да го вземем него? Има титли, има трансфери че и ни омлати стабилно :? Той поне не лъже, че е левскар от дете :lol:

Казвам, ON PEIPAR, ей така, на хартия, че е постигнал повече. Други се мъчат няколко години, за да постигнат това, което той е в една година и НЕ ГО постигат. Наистина е съвсем различен момент, обаче аз акцентирам не на това, което ПЛОСКИ, херцата и някакви хора са постигнати, а на това, че Гозно не е и май-май няма да постигне при нас, на фона на малоумните вратарски и всякакви подобни трансфери, които направи в последно време. Та, все тая Херо, Меро или Мечето Ръкспин, просто да има някой, който ще помогне на отбора, вместо да го закопае. Майната му на Херо, че е мизерник, все тая ми е за тоя, просто това не го оневинява Гонзо, примерно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:58 am 
Аватар

Какъв 1 сезон, 1 титла при Херо? Херо беше треньор за половин година и за една бройка не осра 9 точки преднина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:04 am 
Аватар

Обясни го на идолопоклонниците на имагимерния супер талант Херо.
Всъщност той осра точките, ама Бербо си е левскар от дете - съпиня се няколко пъти в топката сам срещу вратаря :strkstrk
konvoec написа:
....Та, все тая Херо, Меро или Мечето Ръкспин, просто да има някой, който ще помогне на отбора, вместо да го закопае. Майната му на Херо, че е мизерник, все тая ми е за тоя, просто това не го оневинява Гонзо, примерно :)

Според мен не е все тая кой ще помогне на отбора. Иначе не сме по-различни от другите, а би трябвало - ние сме Левски. Нали не искаме комуниста и ченгето ТодАр? Тогава защо да правим компромис със следващата по значимост фигура в клуба? С човек, който в мачовете срещу нас му избиваше пяна на устата?
За Гонзо никой не спори че няма качествата, но пак го казвам - само той остана да се оправя на практика със всичко и без пари. И това има значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:10 am 
Аватар

Не искам да влизам в спор!

3абравяш, или по-скоро пропускаш факта, че Гонзо на няколко пъти вече беше в клуба, когато имаше пари, не се оправяше с всичко сам и пак резултатите му бяха слаби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:24 am 
Аватар

И моето търпение към Гонзо като директор се изчерпа. Досега бяха на мнение, че трябва да му се даде още време, че ще се научи и т.н.

Само че след петото място миналия сезон, Гонзо дойде от Черно море като месия, който трябваше да вдигне отбора, а какво стана.
Домъкна футболисти като Балтанов, Кунчев и Радослав Димитров, които изгони бързо-бързо. Балтанов даже май не изигра и официален мач :ohmygod
Луис Педро, Домовчийски, Наумовски..
Изгонването на Блажевич също беше голяма черна точка.

Вместо да ни вдигне Гонзо ни докара нови нива на срам като това да зависим от други за мястото си в шестицата преди последния кръг от редовния сезон :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 7:18 am 
Аватар

Дайте да го бесим тоя Гонзо и да си решаваме всички проблеми.

Домъкнал е такива маймуни каквито е могъл да привлече с триците осигурени му от Батков. И като изреждате Балтанов, Димитров, Кунчев, Наумовски, защо пропускате Аниете, Бедоя, Прохазка, Стойчев, Минев, Сърмов?

Не е безгрешен и има допуснати грешки, но да се хвърля цялата вина само на него :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:25 am 
Аватар

Най, ама най-голямата вина на Гонзо е, че играе плътно зад Ганьо. Като няма пари казваш- няма, Тати ги свърши таз година 2-ра 6ца, налагаме юноши, съкращаваме бюджета и няма да има други резултати и цели. Не мъкнеш някакви мурсии и една тумба играчи, които да изгониш след само месец, заедно с треньора. Не правиш глупостите , аз ще съм треньор пък да чакаш на Херо да му доде кефа и да се плюете като последни селяни пред цяла България. Не казваш на цица са последните победи, а да те бият като маче в дирек. Ако Ганя няма трици, то Лупата освен хоята, кво дава на турче...щото там трици отдавна няма. Ясно е, че всички много обичаме Гонзо, но мисля, че е по-добре с дедо Боре да си сменят позициите.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:43 am 
Аватар

Аз се надявам да не разбием отбора преди евентуален финал за купата, защото това ще е най-голямата глупост. Дори да попаднем във втората шестица вземем ли купата, сезона е спасен и на свинете ще им се присере, понеже те ще са с калъфката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:17 am 
Аватар

Втренчването в това как ще завършат розовите и жълтите и всякакви теории на конспирацията са пълна глупост. След като сме осрали всичко възможно и сме затънали в собствените си лайна нямаме никакво право да съдим другите. Нивото на некадърност в нашия клуб е потресаващо и няма никакво значение дали ще сме в първата или втората шестица. Единствената разлика е, че ако сме в първата на стадиона ще има 500 човека, ако сме във втората ще са 50. Никой не може да накара хората да са на стадиона, когато това не им носи удоволствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:20 am 
Аватар

А ако не вземем купата ще е поредната пропиляна и загубена година на агония. Най-голяма простотия е че няма стратегия.

С евентуално влизане в шестицата това не се променя, но поне футболистите ще играят сериозни мачове.

А Левски, навръх юбилея, е на път да запише най-срамното си класиране и най-празни трибуни. И за това са виновни и Ганьо, и Гонзо, и Гугутки и други "отговорни фактори".

Но нищо не е изненадващо. Левски е огледало на държавата. Тя се разпада и вегетира. Защо очакваме с клуба да е различно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:51 am 
Аватар

Истината е, че ако не вземем купата(аз лично не виждам как) и N-та поредна година не влязат пари в касата на клуба от ЕТ, догодина ще сме с още по затихващи функции. СД трябва да има достатъчно добри връзки и поглед за откриване на стойностни, но безплатни футболисти(Гонзо няма такива качества - доказва ни го за пореден път), които хем да ни класират в първите места на първенството, хем да са конвертируеми и да донасят така необходимите приходи на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 9:57 am 
Аватар

Kryten написа:
Adepta написа:

Това беше много добро :smt003

Insomnia написа:
Като се замисля какво преживяхме срещу Славия вие правите трагедии, ако изпаднем във втората шестица. :lol: Всеки един клуб трябва да премине през най-дълбоките лайна и помия за да се вдигне нагоре. Ние не правим изключение. В крайна сами си ги надробихме нещата по този начин с всичките малоумни резултати, които записахме от юли месец насам. Сега ще си плащаме сметката. ;)

Само че проблемът е, че ние все си мислим, че сме нагазили в най- дълбоките лайна и помия, а се оказва, че има и по- дълбоки. Днес ще е втора шестица, утре ще е Б група..

New Order написа:
Дайте да го бесим тоя Гонзо и да си решаваме всички проблеми.

Домъкнал е такива маймуни каквито е могъл да привлече с триците осигурени му от Батков. И като изреждате Балтанов, Димитров, Кунчев, Наумовски, защо пропускате Аниете, Бедоя, Прохазка, Стойчев, Минев, Сърмов?

Не е безгрешен и има допуснати грешки, но да се хвърля цялата вина само на него :smt017

Аниете и Бедоя ги докара испанския анонимник, а Прохазка се върна от наем и никой не искаше да го купи от нас. Стойчев е добър трансфер, Минев приличен, Сърмов по- скоро трагичен. Но дори и да ги пишем всички на Гонзо, когато фактитите говорят, и боговете мълчат. А фактите говорят 7-мо място.

Вижте сега, в тоя форум има няколко групи хора:
- В първата е само хидън и неговия реалистичен песимизъм. При него няма идолопоклонничество. Той видя нещата 2-3 години години преди да са се случат, а ние му се подигравахме.
- Във втората група съм аз, Кратун и още един двама- ние ги видяхме и спряхме с идолопоклонничеството, когато вече бяхме в лайна до колене и казахме "хидън беше прав", а другите ни се подиграваха.
- В третата група са такива като Mr. Smith, antonatan, Седем:едно и т.н., които сега вече виждат реално нещата, когато лайната ни стигат до брадичката.
- В четвъртата група са такива като New Order (слава богу вече са малко), които ще подскачат на пръсти за да поемат въздух, защото лайната са ги залели до чело и ще си викат "Сигурно е шоколад, сигурно е шоколад, сигурно е шоколад..".

Е докато и последната група не разбере, че докато робуваме на имена, легенди и "доказани левскари", а не на професионалисти, все така ще сме.

ХЕРО :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]