forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 11:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 9:00 pm 

tprodanov написа:
Много груба стана на места дискусията, в безумни крайности. И тъй като аз съм един от мрънкачите, или не знам точната квалификация, ето защо мисля, че трябва да натискаме Батков, и как, подредено в безразборен порядък:

Ето защо:
1. Заради нашата си собствена чест:
Преди 6 месеца написахме на Батков ето това: "НКП е сериозна организация, която не може да не се съобрази с желанието на хилядите си членове г-н Батков да "лиши" Левски от присъствието си, поради което решението не подлежи на ревизия." Сложихме го под заглавие "Одит, продажба на акциите и довиждане" и го нарекохме ултиматум. И после млъкнахме. Дори и шейха на Бруней да дойде с милиардите си, за какво ще му е да се съобразява с фенове, които си мълчат?

2. Пак за горния цитат: Когато го писахме това горе, ако не бъркам бяхме значителна част от хората тук, при това, ако не бъркам - и тези, които в момента призовават да не правим нищо срещу Батков. Тогава, аджеба, що го писахме това? Всички го четохме, всички се съгласихме с текста. Що тогава казахме, че ако не направи нищо "го почваме", а днес твърдим обратното? Нищо не се е променило от тогава.

3. Батков или Пеевски: Ами не, те не са алтернатива, а едно цяло. Пеевски е в Левски заради Батков. Чрез Батков. Няма как да казваме, че няма да гоним Батков, за да не дойде Пеевски, след като той е дошъл именно заради него, заради зависимостите му, заради малоумието му. Ако си ЗА Батков, то си ЗА Пеевски. Гъзът на Батков е отворената врата за Пеевски.

4. Защото, ако натиснем Батков, и да кажем, че го принудим, тогава продажбата ще е открита и явна. Точно тогава има шанс нормален инвеститор да прояви интерес. Защото, ако продажбата е на тъмно, от Батков, без нашия натиск, то тя ще е в Пеевски. Тъпо е да мислим, че Мустака ще се обърне към различен човек, от този, към който се е обърнал веднъж.

5. Защото Батков не е алтернатива: Дали евентуален нов собственик ще промени нещо и в каква посока ние не можем и не знаем. Със сигурност обаче знаем, че посоката с Батков е само надолу.

6. Защото фактът, че днес трябва да гоним И Пеевски И Батков се дължи единствено на това, че преди 5 години спряхме там, дето не трябва. Защото ако се бяхме напънали до успех, днес Пеевски нямаше да има. Затова да не правим нищо срещу Батков няма как да е логично и да доведе до добро.

7. Защото, дори да не успеем, винаги тук сме си говорили, че изразяването на позиция е нещо, което е задължително, независимо от успеха.

Ето и как:
1. Ако натиснем Батков, левскарската общност е с нас. Цялата. Ако преди 5 години имаше хора, на които Батков не им пречи, такива вече няма. Имаме целия отзвук от всички медии - дори лайнарите от Гонг започнаха да налитат. Батков е слаб отдавна, вълната е срещу него, и освен нас, всякакви помии също ще я яхнат. Това обаче, ще работи за нас.
2. Тук преобладава мнението, че Левски е намесен политическа свинщина. Това е и моето мнение. Ако левскарското общество се размърда, то участниците в политическата свинщина ще бъдат принудени малко или много да се съобразят с това. Не заради електорални рискове, това едва ли би станало (не сме чорбата все пак :bigok ). А защото рискът при напрегната и скандална обстановка от това от някъде да започнат да изкачат факти, които никой не иска да изкачат, става голям. Е, аз съм убеден, че ние като левскарска общност имаме умни и можещи парчета навсякъде. Някой ще може да проследи сметка, друг договор, нема се учудя, ако имаме човек в кантората на Мустака. Ние не знаем какви са фактите около клуба, но с работа, търсене (чудесен пример е искането от Тръста акциите да бъдат предоставени от офшорката), можем да притискаме много.
3. А за да се реализира всичко това горе, хората непрекъснато трябва да бъдат запалвани в идеята за атака срещу Батков и привличани към нея. А това става с позиции, ясно изразени навсякъде.

Имам и две напълно неясни неща за мен:
1. Тук има едни мнения, че ако Батков просто ни заебе акциите, тогава всичко си ебава майката и това не трябва да се допуска. Това добре. И същевременно казваме - Батков, върни отбора на народа. Дейба и противоречието, честно.
2. Всички разчитаме на тия 15%, които Батков ще прехвърли на Тръста. Да не забравяме обаче, че ако собственик е Пеевски, на него (и не само на него) не му е особен проблем да вдигне капитала от 750 000лв (или колкото стане там към момента) на 7,5млн и тогава от 15% ставаме с 1.5% и кой от къде е. Ако целта е просто да имаме акционер, заради правото на достъп до общи събрания и документи - и сега имаме такива.

Хайде без нерви и всеки - кой с каквото може.

Напълно съгласен. Ето това е градивно дърдорене тук а не като някои наши колеги само да дърдорим нещо си. Евала брат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 9:51 pm 

niki87 написа:
Как така ще подценяваш мач в турнир, който е единствения шанс за трофей :ohmygod Байерн Мюнхен не си позволява такова нещо и всеки мач играе с 80% титуляри, ние цъфналите и вързали подценяваме :ohmygod Мачовете след домус, няма какво да се лъжем, Гонзо ги осра.

Не виждам как професионален треньор в БГ ще подцени отбор елиминирал чурка от купата.
Да. Ако титулярите бяха започнали от началото, а не при 0:2 резултата най-вероятно щеше да е различен.

Гледам, че тук много се цени "градивното дърдорене", та нека и аз да кажа нещо "градивно".

Състава, схемата на игра и тактиката се определят от наличните играчи, противника и в случаи като този от резултата в предишния мач.

Приемам за даденост следните неща преди реванша:
- финансовото състояние не оказва влияние върху мотивацията на играчите (макар, че май точно там е проблема)
- Педро е за постоянно извън групата (макар още следващия кръг най-вероятно ще се завърне)
- нови трансфери няма да има, поради което най-подходящата схема на игра за реванша е 4-4-2 с ромб в средата.

Ето го състава на Гонзо за реванша, приемем черпене под формата на шкембе чорба и наливна Загорка :drinkb .
Правилните хора да се задействат и да му го пращат :smt023 .

----------------- Пл. Илиев ----------------------

Пл. Крумов ----- Стойчев --- Белаид ----- В. Минев

----------------- Пл. Димов (Ст.Велев) -----------

Прохазка ---------------------- Р.Цонев (Ст. Велев)

----------------- Аниете (Гаджев) ----------------

------------ Бедоя -------- Амари ---------------

Със сигурност ще генерираме много статични положения. Трябва максимално да се възползваме от тях.
Пресираме ги здраво в средата.
Целта е играчи като Бедоя, Амари и Аниете да излязат на позиция едно на едно с Асен Георгиев или Михов.
Вместо безкрайни високи топки удари в очертанията на вратата ако ще и от 35 метра или бързи пасове.
Когато бековете атакуват, офанзивните полузащитници ги покриват.

Действайте!

Последна промяна SZ_FEN на Чет Окт 30, 2014 10:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 9:57 pm 

SZ_FEN написа:
niki87 написа:
Как така ще подценяваш мач в турнир, който е единствения шанс за трофей :ohmygod Байерн Мюнхен не си позволява такова нещо и всеки мач играе с 80% титуляри, ние цъфналите и вързали подценяваме :ohmygod Мачовете след домус, няма какво да се лъжем, Гонзо ги осра.

Не виждам как професионален треньор в БГ ще подцени отбор елиминирал чурка от купата.
Да. Ако титулярите бяха започнали от началото, а не при 0:2 резултата най-вероятно щеше да е различен.

Гледам, че тук много се цени "градивното дърдорене", та нека и аз да кажа нещо "градивно".

Състава, схемата на игра и тактиката се определят от наличните играчи, противника и в случаи като този от резултата в предишния мач.

Приемам за даденост следните неща преди реванша:
- финансовото състояние не оказва влияние върху мотивацията на играчите (макар, че май точно там е проблема)
- Педро е за постоянно извън групата (макар още следващия кръг най-вероятно ще се завърне)
- нови трансфери няма да има, поради което най-подходящата схема на игра за реванша е 4-4-2 с ромб в средата.

Ето го състава на Гонзо за реванша, приемем черпене под формата на шкенбе чорба и наливна Загорка :drinkb .
Правилните хора да се задействат и да му го пращат :smt023 .

----------------- Пл. Илиев ----------------------

Пл. Крумов ----- Стойчев --- Белаид ----- В. Минев

----------------- Пл. Димов (Ст.Велев) -----------

Прохазка ---------------------- Р.Цонев (Ст. Велев)

----------------- Аниете (Гаджев) ----------------

------------ Бедоя -------- Амари ---------------

Със сигурност ще генерираме много статични положения. Трябва максимално да се възползваме от тях.

Ама под всеки състав стои името на треньора. А ти си го пропуснал. Не го пиши като допълнение след забележката ми ако пак ще е Георги Иванов. С него няма как да стане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 10:05 pm 

Пропуснах да добавя:

- Пряк свободните да ги бие Пламен Крумов (особено тези от по-далечна дистанция).
- На корнерите да се набляга на заучени положения, а Борко Стойчев и Пачека да скачат "за глава".

Гонзо като не иска да е треньор (както сам казва) нека си стане пак директор, а да даде отбор на Георги Тодоров до края на годината. По този начин хем ще върне доверието на феновете, хем ще спре да си разваля репутацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 10:20 pm 

SZ_FEN написа:

Разберете го веднъж завинаги, че наши отбори не могат да играят с ромб, тъй като се иска много тичане, което хич не го могат, а бековете трябва да са топ класа за да сноват по целите флангове, отделно да имат добро центриране.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 10:23 pm 

Напълно си прав, ама пък насреща ни е Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 10:24 pm 
Аватар

67-ми ли те зарази с тоз ромб :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 10:30 pm 

Не. От малък обичам да коментирам мачове, схеми на игра, състави, тактики и т.н.
Едно време нямаше дискусионни форуми, за това киснех пред ресторант България в градската градина на Стара Загора и раздувах с други като мен. Може и 67-ми да е бил там. Знаеш ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 2:01 am 

Psychosocial написа:
Запис от мача има ли?

Пак да питам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 2:59 am 
Аватар

Нека за хелоуин футболистите и управата ни начело с тодАр батков се маскират като мъже, че цяла година са мишки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 11:08 am 
Аватар

antonatan написа:
67-ми ли те зарази с тоз ромб :loser2

Той даже говореше за "диамант", но тогава беше Гари като върха на ромба, а Владо и Старокин ги слагаше по-изотзад. :loser2

Psychosocial написа:
Psychosocial написа:
Запис от мача има ли?

Послушай моя съвет: Не си го причинявай и ще живееш 100 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 11:35 am 

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Предлагам днес :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 на halloween футболистите и управата ни начело с батков да се маскират като мъже , защото цяла година бяха путки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 3:13 pm 
Аватар

Peleto написа:
:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Предлагам днес :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 на halloween футболистите и управата ни начело с батков да се маскират като мъже , защото цяла година бяха путки

Какъв си ти бе, банвай се сам и напускай, неадекватен тип! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 7:52 pm 

lev1914 написа:
Послушай моя съвет: Не си го причинявай и ще живееш 100 години.

Бях на стадиона и мачът ми хареса! :bigok
Искам да преброя точно колко пъти имаха възможност да ритнат топката към вратата, но не го направиха.. те си знаят защо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 7:53 pm 

Вечната конспирация пак се обади :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 8:10 pm 

Нищо не съм казал, може да не знаят как да се израдват след гол :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 8:51 pm 
Аватар

Може ли някой модератор да смени тва мега- излагащо ни заглавие плийс?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 8:53 pm 
Аватар

Така? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 9:03 pm 
Аватар

Kryten написа:
Така? :bigok

Благодаря! :smt023

Ако ще и да беше Ханко Брат срещу Донки Хот, пак щеше да е по- добре от предишното..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:08 am 

Леле, пуснах си откъс от един мач със Славия през февруари 2005 и точно в тоя момент Петела вика: "...защитата на сините не е допускала гол в 15 мача". :shock: Мисля, че не са поредни 15, но все пак...
Боже, боже, къде бяхме, къде сме сега...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:19 am 
Аватар

Ми 2006-2007 допуснахме първи домакински гол някъде в предпоследното димакинство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:21 am 

Е ти го казваш, ама аз толкова съм отвикнала вече, че ми звучи сюрреалистично.
Кви кадри и на агитката, и от мачове, и от какво ли не намерих на един диск... От 90-те, от 2004-2007.. Даже на агитката от мача с Олимпик, чичко Уест е снимал на пистата.
Ебаси, реве ми се, честно :cry: Не беше чак толкова отдавна, мамка му :cry:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:38 am 
Аватар

Пикай и лягай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:40 am 

Я иди в антифутбола да видиш нещо :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 12:51 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Леле, пуснах си откъс от един мач със Славия през февруари 2005 и точно в тоя момент Петела вика: "...защитата на сините не е допускала гол в 15 мача". :shock: Мисля, че не са поредни 15, но все пак...
Боже, боже, къде бяхме, къде сме сега...

Ти виж кога ни е първата загуба на Герена след построяването му, и колко такива имаме до 2008 :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2014 1:19 am 

Достатъчно ми беше да хвърля едно око на статиската П Р З от 2007-2008 назад до към 2000...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 12:42 am 
Аватар

Реваншът е повече от ясен - Феро ги затваря отзад монтанци, а ние срещу затворени отбори по принцип сме тотално свършени. Общо взето наред с всичките лайна в последните 3 години, ще доживея да видя и отпадане за Купата от представител на Б група. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 12:43 am 
Аватар

В 2 мача :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 1:30 am 
Аватар

Най-лошото в случая е не че вероятно ще отпаднем от отбор от Б група, а това че започваме да го приемаме за нормално :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2014 2:30 am 
Аватар

Шанс винаги има, просто ще е бая трудно. 2 гола трябва да се наваксат, при нашето турбонападение ще е наистина мъка. Би било хубаво накрая на годината да ни се усмихне малко щастието, защото много ни се събра.

Това, което отказвам да призная, но за съжаление се оказва реалност, е, че в последните години с представянето си, резултатите и "успехите", които постига, нашият любим Левски се превръща в абсолютно посредствен отбор, който просто се бори да е в първата шестица. Тъжно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]