forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 9:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:06 pm 
Аватар

Т.е. и този е разкрит?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:10 pm 
Аватар

Ясен Петров стартира с 6:0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:12 pm 
Аватар

Не е разкрит, но просто е адски важно при промяна в отбора(треньор, много нови играчи и т.н) отбора да стартира убедително.Това е от значение както за психиката на треньора и играчите така и за феновете.Знам че е оздравителна година, нямаме пари и т.н, но един сезон подобен на миналият ще се възприеме за пълен провал от голяма част от феновете. :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:14 pm 
Аватар

Яската е може би един от най-подценените треньори. Начело с него и Царя пробихме в Лига Европа, а в последствие се върна на пожар за един мач и погреба прасетата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:18 pm 
Аватар

Каква промяна, то ние нямаме играчи за един състав даже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:36 pm 
Аватар

Еми точно ако почнем, като миналият сезон веднага ще изкочат "критиците" и ще ебат майката на желанието за игра на половината отбор.Още миналият сезон Блажевич, каза че е адски трудно да се играе, като всеки ден четеш в интернет и ти се обяснява как си некадърен и трябва да си ходиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:49 pm 
Аватар

Boyo написа:
danislav90 написа:
Работата е там че тренера напипва още стила пробва ги тоя-оня да ги види към кой ще паснат най-добре,затва не трябва да се правят някви заключения от рода на "много сме зле щот не бихме монтана и локо сф " това всичко все още са само експеримиенти до сериозните контроли в които трябва да се "избистря" състава има още доста време

За тея 20 и неколко години дето гледам Левски са минали над 20 треньора пред очите ми и мога да направя едно заключение – големият треньор си личи от първия ден и постига резултати от първия ден. Има един тънък момент, че тези контроли са и за самочувствие, щото тактиката може да се пробва и на тренировка. А нашите дечица имат огромна нужда от няколко победи за самочувствие. Само ще дам няколко примера
- Грозни дойде три разочароващи сезона, но още в първия официален мач вкарахме 8 гола.
- 2003та Гочето дойде след серия провали в първенството и след като бяхме трагични срещу втородивизионен израелски отбор, почна с 4:0 и три седмици след това надиграхме тотално Славия Прага като гости.
- Люпко Петрович също стартира ударно с много убедителни победи

Да де, ама тези тримата никога не са били в ситуация подобна на сегашната, където се гради отбор от юноши и бивши резерви. Най-опитните ни играчи Гаджев и Белаид дори не са тренирали още, титуляр в центъра на защитата е Пламен Димов, а голове чакаме от почти свършилия с футбола Домовчийски. На всичкото отгоре, най-добрите ни юноши няма да бъдат на разположение в началото на сезона, заради националния отбор.Честно казано ми е трудно да си представя в какъв състав точно ще излезем в първите кръгове, а не се и опитвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 5:55 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че на тези момчета, с които разполаваме им трябва малко подкрепа, за да изядат всичко живо на терена. Първите три кръга играем в София, удобен момент да им покажем, че напълно ги подкрепяме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 8:25 pm 

Определено подкрепа и много работа, леко е стрескаща слабата им физика,в двете контроли се игра лежерно но със същите Монатана и Локо за първенството ще е бутане,ритане,блъскане...все пак има и достатъчни опитни и евентуално ако случим с 2-3 попълнения отбора е приличен за нашите стандарти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 8:34 pm 
Аватар

Много ми е интересно какво си представяте под "оздравителен период" и каква политика ще имаме догодина, ако няма извънредни обстоятелства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 8:50 pm 
Аватар

По- добре да си играем умряла лисица, отколкото да се правим на големи и да ни напълнят кофите. Ние сме Левски и ще се борим за титлата, ако ще и конуси да излязат по екипи! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 8:59 pm 
Аватар

antonatan написа:
Аз пък си мисля, че на тези момчета, с които разполаваме им трябва малко подкрепа, за да изядат всичко живо на терена. Първите три кръга играем в София, удобен момент да им покажем, че напълно ги подкрепяме

Аз пък си мисля, че не се пренапрегат много. Пак са си статични и всяко поемане на топката го обръщат назад и/или връщат топката също назад, за да не се осерат. :smt012

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 9:19 pm 
Аватар

За мен играта ни е по- лоша от очакваното.. Ма квото- такова. Подкрепа докрай и твай.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 10:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:
За мен играта ни е по- лоша от очакваното.. Ма квото- такова. Подкрепа докрай и твай.. :smt006

Бих използвал думата- трагична... Но аз лично, очаквания и претенции, за този сезон, нямам. Пълна подкрепа, пък каквото стане. Но е хубаво да се поставят основи за бъдещо израстване и развиване на отбора, щото номера с оздравителния период може и да мине тая година, но ще дойде момент, в който хората, с пълно право, говорим за Левски! ще започнат да имат изисквания за адекватен футбол и резултати, отговарящи на името ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 10:58 pm 
Аватар

Обичам сезоните, които започват с минорно настроение :lsfc3 Очаквам избухване и шампионска титла :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2014 11:03 pm 
Аватар

За който не е гледал контролите.....стилът ни е..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 12:13 am 
Аватар

а ето, как се фиксира в официалните мачове :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:24 am 
Аватар

acrimonious написа:

За мен е очаквана. Няма как да очаквам сериозен футбол от Балтанов, Стойчев, Домовчийски, Велев, Огнянов и т.н. Просто няма как да стане с подобни изпълнители. Затова и не се ядосвам. Напълно съм се абстрахирал от титли, купи, европи и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 8:56 am 
Аватар

На първо време трябва да привлечем още някакви играчи, че не можем да попълним групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 10:20 am 

Две контроли и правите заключения. :ohmygod2 Тоя форум понякога е много як, ама понякога е дразнещо смотан :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 10:23 am 
Аватар

Ми човек ние нямаме футболисти за една група, нормално е да си правим такива заключения. Ама както каза Ники подкрепа до последно и каквото стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:12 pm 
Аватар

Пламен Илиев се контузил тежко и имало съмнения за счупен глезен. Направо ми се гади, дано се размине, че иначе СтефанО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:19 pm 
Аватар

А Губи ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:29 pm 
Аватар

Губи не съвпада с политиката ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:29 pm 
Аватар

Ти верно май не четеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 1:30 pm 
Аватар

Мощно Губи !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 2:04 pm 
Аватар

Даже няма значение дали публиката ще ги почне от първия мач. Щото втория кръг е с чорбата, ако пак загубим тези играчи ще бъдат сринати и ще почне една много приятна серия дето ще се борим пак за почетно място в първата шестица.

Змей, нападението ни при Грозни беше от ветерана Мутанта, Гонзо, Електричката и Шопов. Идващи съответно от Локо Сф, Локо Пд, Славия и ДЮШ - за играчи минали през калчото и бундеслигата не сме и мечтали. Плеймейкър беше Асан Николов , пред който Гаджев е уникален играч. Люпко направи халфова линия от Легендата от В група, Чавдар Атанасов и некви подобни незнайни, юношата Станислав Генчев, а отзад играеха Дионисиев и Захари Сираков баси. Най-звездният му трансфер беше изгонен от Партизан за сбиване и голмайстора на Добруджа. Стига сте търсили извинения за всеки провал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 2:09 pm 
Аватар

Асан Николов в сравнение със сегашните ни халфове е все едно гледам Кака в Милан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 2:10 pm 
Аватар

:smt042 Бойо ни еба мамата- вече сме се провалили :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2014 2:13 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Асан Николов в сравнение със сегашните ни халфове е все едно гледам Кака в Милан

И кой от сегашните ни халфове заслужава Море от Любов? ХАсен беше много класен :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]