forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:20 pm 
Аватар

ало, ало, ало, ко стана, уа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:22 pm 
Аватар

Слабичък сектор откъм пеене...
Дългия липсва много! Илия повече си лафеше отколкото да ни разпява, пяха се 4 песни за 90 минути, отново се усра "Само сините, шаляляля" с някаква античорбарска простотия :ohmygod
Не съм мрънкал до сега за състоянието на Сектора, но това днес беше жалко, предвид претъпкания стадион! Трябваше да срутим квартала!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:22 pm 

Adepta написа:
jessy1914 написа:
Чак ебани...Мачът беше на периоди. Лудогорец в края на първото полувреме можеха спокойно да си водят 0-2, удариха и 2 греди. Те също могат да имат претенции за отмененият гол на Марселиньо. Като цяло не мисля, че съдийството повлия, имаше пропуски и за двата отбора, особено със засадите.

То и ние можеше да водим преди те да могат да водят :wink:
Какви претенции за отменен гол, какви пет лева - първо имаше чисто, 100% нарушение преди да я поеме, второ съдията свири преди Мангалиньо да я бие. не може да се говори за отменен гол.
После, пишеш за положения, които ние направихме с детински грешки, при онова на арабелата даже беше подбутнат, а не бяха плод на някаква особена игра от страна на Лудогорец. Има малка разлика мисля.

Не искам да се концентрираме върху съдийството, защото не смятам, че то днес беше фактор, но смятам, че и двата отбора имаха положения за гол и мачът общо взето беше на кантар. Ние съумяхме да вкараме нашето и отиваме на Финал.
Направих просто забележка, че Лудогорец се държат повече от адекватно, особено след толкова важен мач, нищо повече. Ако бяха прасетата с онзи идиот Стойчо, щеше да си ебе мамата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:24 pm 
Аватар

В ловеч е много лош теренът, едва ли ще е там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:24 pm 
И какво, доволни ли сте, подсмихвате ли се, хубаво ли ви е, а, говеда? :strkstrk :smt003 :smt003
Антонио Лима чечеререче чечеререче чечеререче че че че чееее, Антонио Лима и восееееее :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:25 pm 
Аватар

Стига писал бе,курвите чекат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:26 pm 
Аватар

не :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:27 pm 

Прогнозата на Македонията дотук се сбъдва. Сега остава да паднем с автогол от тъч и Тодор пак да спи пред стадиона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:29 pm 
Аватар

Мармалада при гола беше нещо забравено като усещане.. екстра е! :bigok :strkstrk

Питричив сладката мангала не е ли казал нещо по въпроса.. :strkstrk

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:31 pm 
Аватар

Колко ми е гот,дори студено не ми беше :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:31 pm 
Прогнозата ако се сбъдна няма да е щото е моя, а щото това е Левски :lol: :smt007 Левски така играе, така печели и, за съжаление, така губи :smt007 Затова го обичаме толкова... Дано все пак на финала не загубим по левскарски, с автогол от центъра със задна ножица. :bigok

Вземем ли купата със Ситизена сме обещали най-накрая да изгледаме автогола на Везалов :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:32 pm 
Аватар

jessy1914 написа:
...
Не искам да се концентрираме върху съдийството, защото не смятам, че то днес беше фактор, но смятам, че и двата отбора имаха положения за гол и мачът общо взето беше на кантар. Ние съумяхме да вкараме нашето и отиваме на Финал.
Направих просто забележка, че Лудогорец се държат повече от адекватно, особено след толкова важен мач, нищо повече. Ако бяха прасетата с онзи идиот Стойчо, щеше да си ебе мамата...

Значи могат ли да имат претенции, защото според теб могат, според мен - не?
Относно дали съдийството е било фактор - този 100% червен картон може да няма тежестта на дузпа, но си влияе на мача отвсякъде.
За дузпата на Аниете или черньото не ми се говори, просто съдията е пъзльо и го е страх от Домуса.
А че имаха положения - имаха. Но както казах, първите поне бяха плод на Борко и арабелата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:34 pm 
Аватар

Сакам мошно в майнатаун, въпреки че шансовете за там са отрицателни, белким се повтори финала от 2000та :lsfc3 :boisw :smt027 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:35 pm 
Аватар

Междудругото Веско Минев днес искаше да попадне в легедарния списък където са ИИ5 и ДВ13,обаче не му върза :smt005 :smt005 :smt005 Аз съм с очила и оттук видех :loser2

При гредата на Марселиньо ебати тишината за 10 секунди,все едно времето спре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:37 pm 
Аватар

Прасетата пикаят ли газ, че ми е важно? Очаквам пак конспирации и директиви за уреден мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:41 pm 
Аватар

Brannik написа:
Междудругото Веско Минев днес искаше да попадне в легедарния списък където са ИИ5 и ДВ13,обаче не му върза :smt005 :smt005 :smt005 Аз съм с очила и оттук видех :loser2

При гредата на Марселиньо ебати тишината за 10 секунди,все едно времето спре :smt006

Ако говориш за корнера, май Белаид искаше да попадне в тоя списък, не Веско.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:42 pm 
Аватар

Ц, Веско си беше :ohmygod Дейба кухата пазарджишка кратуна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:43 pm 
Аватар

Феско нещо не е в цветуща форма, с черния ли не се понасят на терена - бали го. Но щеше да е красив автогол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:43 pm 
Аватар

Чиба, бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:44 pm 
Аватар

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:45 pm 

Една дума: ВЕЛИКО! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:47 pm 

Бях забравил колко е приятно да се прегръщаш с непознати след гол на Левски и то в 90 + минути.Второто полувреме бяхме по-добре,първото добре че беше Йоргачевич.
На финал сме и ще трябва да борим с каръка,а съперника е крайно неудобен.Морето за 10 години загубиха два финала,дано загубят и трети,но аз нещо не съм оптимист.
Най-добре е финала да е в Стара Загора,защото там спечелихме последната си купа и защото няма нищо по хубаво феновете на бироЙ да гледат как взимаме купата. :strkstrk :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:48 pm 
Аватар

antonatan написа:
Чиба, бе!

Чи ко, цялата ни отбрана направи само поне по една груба индивидуални грешка, в сравнение с преди направо сме като Интер от 1962-ра :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:49 pm 
Аватар

Цитат:
След като ви дадох добър материал за мокри сънища "ако вземем купата Хидън ще бъде облян" ви пожелавам лека и много дълга нощ, защото утре сутрин пак ви чака сивата реалност от вица с двата глиста ;)

И хидън газ пикае. Дано никога повече не те видим във форума имайки предвид кога се появяваш ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:51 pm 
Аватар

Изображение

хахахахахахахахааха :strkstrk :strkstrk :smt005 :strkstrk :strkstrk :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:53 pm 
Аватар

Brannik написа:
Дайте да не ставаме като ония шизофреници от Кочината бе-съдията си свири перфектно :smt006 Немаше дузпи,както и немаше червен картон за Барт :wink: Плюс тва е факт че Лудогорец се държаха мъжки след мача :smt006

Сега не казвам че требва да ги обичаме,на мен също не ми е симпатичен Домусчиев но днес беха на ниво :wink: Така и требва,стига циркове и селяниЙ дееба :smt006 Аз съм те да станат шампиони,Локо София не мога да ги дишам,ебати чорбарските мекерета,да го духат :boisw

Само СИНИТЕ написа:
Слабичък сектор откъм пеене...
Дългия липсва много! Илия повече си лафеше отколкото да ни разпява, пяха се 4 песни за 90 минути, отново се усра "Само сините, шаляляля" с някаква античорбарска простотия :ohmygod
Не съм мрънкал до сега за състоянието на Сектора, но това днес беше жалко, предвид претъпкания стадион! Трябваше да срутим квартала!

Честита победа на всички!

Горните 2 поста напълно се припокриват с моето мнение за мача.

Лудогорец се държаха много достойно и по нищо не ни отстъпваха. Даже имаха малко повече и по-чисти положения, а на няколко пъти направо се изгавриха със защитата ни. Както и да е, важното е, че сме на финал, а още по-важно е да го спечелим.

А по въпроса с пеенето, наистина не са добре нещата и то не от днес. Няма смисъл да се залъгваме колко сме велики. Една камара народ от В влезе в Б и беше толкова препълнен, че не можех да си вдигна ръцете при пляскане без да изръчкам някой :D Искам да попитам какво стана с един от хората, който разпяваше преди няколко години. Не му знам името, но той беше срещу чорбата през 2009 г., когато спечелихме титлата и срещу Гент 3:2. Имаше и доста други мачове, но тези двамата може би бяха най-силните както за него, така и за сектора. Оттогава не сме имали толкова мощни представяния.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:56 pm 

Първо да кажа, че не мога да се зарадвам като хората дейба. Още помня последния път след като ги бихме 1-0 с гол в 90-та минута, какво стана след това. :lol: И второ да кажа, че ако някой от ръководството настоява за различен финал от Бургас, то го обявявам за пълен глупак, малоумник и бавноразвиващ! Стара Загора е най-гомняно конструирания стадион, а Ловеч е 3 пъти по-малък от Лазур. И в Бургас ще сме 3 пъти повече от тях боли ме фара, че е 100км по близко до Варна. Ако верно Гонзо иска стадиона да не е там да си подава оставката. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:57 pm 
Аватар

Изображение

:disco

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:59 pm 

Ако знаеше, че ще му налети пиян Лабрадор нямаше да вкарва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 11:00 pm 
Аватар

Кур за анализите изкефете си се както си трябва, напийте се, напушете се, изчукайте си мощно жените и ше им серем на животите на тия смешници!!! Ние сме ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]