forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 9:35 pm 
Аватар

Ако Гонзо и Гонзалес бъдат оставени да работят на спокойствие от най-големия разбирач,ебач и полски свирач тодАр Батков, тогава струва ми се ще стане работата. Простичко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 3:05 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Insomnia написа:
Ситуацията е без значение, ти и още една група анализатори от този форум винаги ще мрънкате и иронизирате защо сме взели този, а не онзи. ;)

Като мрънкам, нека след това ме опровергаят с резултати, но не би :smt006 Аз пък да ти кажа, че има една група "Млад дихател", дето само се надъхвате на гол тумбак, което е още по-смешно.

Или КЕШ, или нищо :!:

П.П. От няколко месеца насам, над половината от свободните ми пари отиват по един или друг начин за инициативи свързани с Левски... и не смятам да спирам. Дай боже да се намерят още поне 10 хил. такива мрънкалници като мене. Клубът ще връзва бюджета без проблем!

Къде съм се надъхвал? Аз лично съм приел нещата такива каквито са. Ясно е, че клуба няма един лев, съсипан е на всякакви нива и Гонзо прави възможно най-адекватните ходове към този момент. Досега не съм чул едно интервю, в което да казва "гоним титла, купа, пробив в Европа". Главата по-ниско, без излишни приказки първо да си оправим кочината, да положим някаква работеща основа и тогава да търсим резултати. Вие тук обаче го обръщате на ташак и се плескате по челата на всяка една новина свързана с нас.

ПП - А това за парите не знам как да го коментирам. И аз давам каквото мога, но това не променя абсолютно нищо тъй като го правя безкористно и не искам да го натрапвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:24 am 
Аватар

http://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=491838

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:26 am 
Нали всичко беше точно тук!? :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:27 am 
Аватар

Звучи като булшит. Иво Ивков няма да направи такава глупост :smt006 Спомняте си колко му се бави договора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:30 am 
Аватар

Забавянето не се ли получи точно от Спортинг, тъй като трябваше да изпратят жълтата му карта в БФС, нещо което в крайна сметка направиха? И на мен ми се струва партенка. Как ли реагира ТКБ :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:33 am 
Аватар

Айде бе те се чудеха как да се отърват от него, сега щели да ни съдят. Ебати глупостите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:44 am 
Аватар

И то шест месеца по-късно. Тия да не са разбрали чак сега, че е играл при нас? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:56 am 
Аватар

Форонът започва ли да събира 60-те милиона? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 10:55 am 
Тия май искат да им пращаме хора :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 10:57 am 

Доста неграмотна партенка, написана от пълен ретард, с цел някой да я коментира и да му отварят сайта/купуват вестника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 10:59 am 

За съжаление не е партенка, о това е направо притеснително:

Georgi Gradev Не, в момента има страх от непознатото. Правилата на ФИФА са написани така, че искът за 25 млн. е недопустим така или иначе, без значение дали Левски ще изпрати защита, или не, а дали Левски ще бъде осъден солидарно с Валери за 5,4 млн. зависи единствено и само от защитата на Валери, която аз съм писал. Т.е. Левски нищо не може да направи в това дело, освен да чака решението на ФИФА! Няма как някой да се бие в гърдите, защото нищо не зависи от него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 11:01 am 
Аватар

Както знаем Градев е пръв защитник на синия идеал и би ни представил достойно ако се стигне до съд. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 11:40 am 
Аватар

georgilsfc написа:
Човек, ти в какъв свят живееш? Като няма кинти и всичко е отишло по дяволите какво очакваш!? Постоянно мрънкаш за всичко свързано с отбора. Защо това, а не онова. Спри се вече, или си мислил, че като няма кинти ще отидем на лагер в Япония и ще си направим едно турнирче с Реал, Юве и Ман Юи ще вземем Дрогба могба и тем ба ба. Приемете реалностите и стига мрънкане, по този начин нищо няма да постигнем.

Този разговор се води на всеки шест месеца :smt006
Много добре знам каква е ситуацията, но ако ти можеш да се примириш с това, че Левски вече Е едно средняшко аматьорско отборче - аз не мога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 11:53 am 
Аватар

Да ни осъдят на 60 милиарда, ако могат. Форума ги събира след 2 до 3 дни и ги пращаме кеш. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 12:56 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
И то шест месеца по-късно. Тия да не са разбрали чак сега, че е играл при нас? :loser2

"Папката е над 70 страници и детайлите са събирани и оформяни в разстояние на няколко месеца."

И друго...

"Според хора от екипа на Иво Ивков шансовете на Левски, грубо казано, са 50 на 50, но в световната централа имат предвид, че българският клуб не е коректен платец към клубове, играчи, треньори и други партньори, а и наскоро е бил глобен с 200 хиляди евро заради неспазване на финансов феърплей."

"Спорът със Спортинг може да се проточи с няколко месеца, но не е изключена и светкавична развръзка. Затова юристите на сините ще започнат работа веднага.
Още преди Валери Божинов да подпише с Левски, синият клуб е бил предупреждаван от специалисти по спортно право, че е много вероятно занапред да се появят огромни финансови проблеми заради погазване на правилата на ФИФА. "

"Според запознати с материята голяма част от претенциите на португалците за казуса с Божинов са напълно основателни и Левски ще трябва да плаща изключително скъпо за своеволието си да картотекира нападателя, заобикаляйки някои точки от правилника за трансферите и статута на футболистите. По случая е запознат и личният агент на играча."

Някой знае ли какви правила по-точно са се погазили? Абсурдно е според мен да се платят 31 милиона евро, но според мен има голяма вероятност да се наложи да се плащат поне тези 6 милиона евро. Ако е вярно, че тези 70 страници са ги подготвяли месеци наред, едва ли не било заради нещо, от което не разбират съвсем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 1:07 pm 
Аватар

Много интересно кой юрист събира някакви кирливи 70 страници няколко месеца при положение, че казусът е бил ясен още при подписването на Божи с нас :roll: Не че по принцип не е възможно, но за всеки уважаващ себе си юрист 70 страници са папчица, но в никакъв случай папка :bigok

Честно казано няма никаква идея какви са разпоредбите на ФИФА в случая, въобще спортното право в цялата му шарения от вътрешни разпоредби, право на ЕС, международно право и разпоредби на ФИФА, УЕФА и другите спортни организации си е една яко тъмна Индия.

Веднъж си говорихме с един приятел, че това е много голям проблем - понеже е възможно клубовете да трябва да се подчиняват на два режима, които имат разлики помежду си - от една страна като член на БФС и оттам подчиняващи се на правилата на ФИФА и УЕФА и от друга страна трябва да се подчиняват на вътрешноправните ни правила в България. Възможно е да има противоречия или пък някакви други особености, при които прилагането на едните може да се окаже невъзможно или абсурдно. И понеже по никакъв начин нашите наредби и правилници (примерно на министъра на спорта или нещо такова) не са обвързани от тези на международните спортни организации поне в чисто формален юридически план, то лудницата става пълна.

Казано с две думи - работата на БФС е да унифицира тия правила (държавните с тия на организациите) или пряко, или като дава препоръки на този, който издава актовете, но като знаем каква вършат работа там...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 1:16 pm 
Аватар

Аз търся по някой сайтове на запад, ама не мога да намеря инфо за таз "новина", няма логика много в нея, но не бих се изненадал да сме оплескали нещо имайки в предвид нивото на професионализъм в клуба... то дори 1 милион да трябва да се плати някъде пак ще я закъсаме яко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 1:21 pm 
Аватар

Boyo написа:
georgilsfc написа:
Човек, ти в какъв свят живееш? Като няма кинти и всичко е отишло по дяволите какво очакваш!? Постоянно мрънкаш за всичко свързано с отбора. Защо това, а не онова. Спри се вече, или си мислил, че като няма кинти ще отидем на лагер в Япония и ще си направим едно турнирче с Реал, Юве и Ман Юи ще вземем Дрогба могба и тем ба ба. Приемете реалностите и стига мрънкане, по този начин нищо няма да постигнем.

Този разговор се води на всеки шест месеца :smt006
Много добре знам каква е ситуацията, но ако ти можеш да се примириш с това, че Левски вече Е едно средняшко аматьорско отборче - аз не мога.

Дела трябват, а не думи! Аз не съм се примирил и никога няма да се примиря, защото на това са ме учили и това трябва да изповядва всеки един левскар! Смятам, че постоянното мрънкане в интернет форум, няма да променят нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 2:17 pm 
Аватар

Ин Градев уи тръст! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 2:20 pm 

Ето го и другия капацитет, бившия на свинчовците.
Цитат:
Радостин Василев Жоро е абсолютно прав и изчерпателен както винаги.Става въпрос за отчаян ход на Спортинг.От друга страна нищо не зависи от Ивков или Левски и аз на тяхно място не бих се притеснявал толкова.Друг е въпросът,че по-скоро става въпрос за полагане на основите на PR акция за един позагубил блясъка си колега.

Нещо почвам да се притеснявам, че те не биха се притеснявали. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 3:19 pm 
Аватар

Ако не беше тоя Радо Василев, свинете щяхме вече да сме ги забравили. Спечели им десетки дела, а накрая изчука и Лупи с пари, което не знам някой друг да е успявал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 3:26 pm 

Така е, но ме притеснява факта, че е дупе и гащи с Жоро. :smt042
Иначе има една положителна страна този човек. Умре да сипва на Тройчо с големия черпак. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 4:45 pm 
Аватар

Мда, наистина турците дължат оцеляването си само на Василев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:15 pm 
Аватар

Насо в БТВ. Може да се задават и въпроси. Някой да пита за Серж. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:17 pm 
Аватар

Турците дължат оцеляването си на червените" бизнесмени" с червени куфарчета които за съжеление все още определят голяма част от ежедневието и културата на българина! Образовайте си децата в къщи това ще им е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:19 pm 
Аватар

psiho написа:
Насо в БТВ. Може да се задават и въпроси. Някой да пита за Серж. :strkstrk

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:25 pm 
Аватар

Цитат:
Радуканов: Бижев и Везалов подписват в понеделник със Славия

Отиде си на мястото най-накрая, боклук! :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:26 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Цитат:
Радуканов: Бижев и Везалов подписват в понеделник със Славия

Отиде си на мястото най-накрая, боклук! :sm_horse

Тоя Бижев, където го бяха купили Ливърпул ли е :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 6:31 pm 
Аватар

Да, но явно се е разсъхнала работата.

Цитат:
Младежкият национал Вилиян Бижев беше освободен от състава на английския гранд Ливърпул, след като договорът му с клуба изтече. 21-годишният играч, който е роден в САЩ, беше привлечен на "Анфийлд" след успешни проби в юношеския състав преди три сезона. Впоследствие той беше преотстъпван последователно на германския Фортуна Дюселдорф и на норвежкия ИК Старт, за да трупа игрови опит при мъжете, информира "Меридиан мач".

В последните 15 месеца Бижев беше част от втория отбор на Ливърпул, но така и не успя да пробие в представителния тим на мърсисайдци.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]