Ще вляза в сериозен оф топик, но смятам да коментирам треньори, тактики, футболисти...
Това което най-много се открои днес в Монтана, е че отбор от Б група беше много по-свеж, в много по-добра кондиция. Не знам вече срещу какъв отбор трябва да играем, да ни смачка физически, че да се види от когото трябва в клуба, че Ясен Екимов трябва да бъде изгонен.
Относно Гонзо противно на повечето мнения смятам, че направи само 1 грешка - силата на Ради Цонев е в офанзивен план, а не толкова назад. Относно изборът му на състав - даде шанс на юношите, които искаме да играят + предимно резерви, които трябва да доказват, че имат място в отбора. За мен именно в този мач това трябваше да бъде направено, защото:
1. Плюсове и минуси по-ясно се виждат в официален мач отколкото в контрола;
2. Мач в който не можем да загубим точки;
3. Мач в който дори и при загуба има реванш;
4. Идеален противник. Монтана не е нито безумно слаб като Спартак Вн, че да не може не може да се оцени реално представянето на даден играч, нито толкова силен, че дори и при загуба да не можем да ги отстраним.
5. Ако един играч играе слабо срещу отбор като Монтана, то какво чакаме от него срещу доста по-силен отбор.
Смените на Гонзо днес бяха точни и на време. И понеже мачът днес беше за проверка на състоянието на дадени играчи ще коментирам по постове:
Наумовски - За пореден мач неадекватен. Доказа и на най-големият критик на Пацо, че ние друг вратар освен него в момента нямаме. Съвсем нормално е да си ходи зимата.
Ташев - рано му е още за първият отбор, но има бъдеще в него.
Стойчев - Днес слабо. Със сигурност една от причините е, че днес го нямаше Белаид. Трябва ни централен защитник, но си мисля, че мароканецът не трябва да го гоним.
Йети - за да не го псувам за ЧРД ще напиша само "без коментар".
Орачев - за мен най-добрият днес. Със сигурност трябва да получава повече шансове.
Ради Цонев - най-слабият днес, както и най-слабият му мач в Левски изобщо. Не му е там позицията.
Велев - спокойно може да си играе вместо Сърмов. От ляво през него и Орачев не се сещам за някаква по-сериозна атака на Монтана
Деко - най-голямото разочарование. Мислех, че още има футбол в него, но днес показа, че няма място в отбора.
Амари - започна много добре, но бързо свърши въздуха и постепенно се изгуби.
Краев - не му вървеше днес играта, но отново игра с огромно желание и хъс.
Валери - дори срещу Монтана пак трагедия. За жалост толкова е спрял вече, че даже вече Миро Антонов изглежда БоК в сравнение с него. От зимата е чао.
Гаджев - с него като и без него.
Бедоя - откакто влезе нито го видях, нито го чух. За пореден път доказва, че не е за Левски и 3те му гола изобщо не променят константната му слаба игра от началото на сезона.
Аниете - като цяло имах доста негативно мнение за него, но за момента просто няма друг. Също като Краев се включи с много желани, но и при него не му спореше.
Като цяло много слаб мач, но съм сигурен, че ще ги отстраним.
ПС. За да не става объркване не съм Левскар67