forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 12:58 am 
Аватар

Ако гелата си купи артикули за 998 000 може :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 1:07 am 
Аватар

Тия вярват ли си ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 1:24 am 
Аватар

Вие се бъзикате, обаче нещата тихомълком се случват.
В училищата почнаха да се появяват 7-10 годишни деца с анцузи на селскогорец. По квартални градинки , молове - също.
Лично съм говорил с родители на такива...те не могат да обяснят за кво са ги купили...никога не са гледали футбол и не знаят кво е тва,
обаче видиш ли ПО ТИЛИВИЗОРА давали ШАМПИОНСКАТА ЛИГА БАЦЕЕЕ и там бил лудокурец.
И другия аргумент - нали никой да не им направи нещо, щото нали не е ЛЕВСКИ или цС*ка...се едно бил националния отбор :ohmygod2

Така че вие се ебавайте а оня ден аз видях в един детски магазин 3 модела анцузи - наш (с лопата), свински и лудокурски.
Кво прави този третия в нашия син град не ми е удобно да се запитам...
Затова ни трябва СИЛЕН ЛЕВСКИ и силна позитивна подкрепа от всеки ЛЕВСКАР,
която да ни отличи от бездушните надуваеми кукли ПУБЛИКАТА в акано зелено...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 3:40 am 
Аватар

Не е за ташак, лайногорец могат да дръпнат и с артикулите, защото си имат и маркетинг и знаят как да се сложат на средния тъпак, чието дете ходи с 2лв на училище и вечер гледа майка си и баща си как се бият с посуда. А това все пак си е едни хубави 85% от населението, което може да си позволи анцузи на футболни отбори. Ще ми се всичко да свършва с тия, понякога се чудя дали ще се зарадвам, ако чурбътъ ги преебе, ама много се двоумя, иска ми се да прелети някой с една малка "Чесна" над кочината докато играят двата отбора и да напръска хубаво със зарин и играчите и феновете и ръководствата и просто да ги няма. После нека ми обясняват без сеска няма Левски и обратното...

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 10:30 am 
Аватар

Със 100 кинта за фланелка, средният тъпак само ще гледа през витрината :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 10:30 am 
Аватар

Покрай празниците говорих с 10 годишно дете на едни познати. Малкото каза, че било от Лудогорец. Стана ми интересно защо и го разпитах и то какво да ми каже - ами играят срещу силни отбори, правят яки мачове, първи са, всички им се кефят, защо Левски не играе на националния с Ливърпул и Реал, бла-бла...

И мисля, че на всички ни е ясно, че ние може да не сме в Левски заради победи и титли и т.н., но малките се палят или от историята, разказана от някой роднина или близък, или от някой як мач - за друго не им пука. А резняците направиха добри мачове напоследък и това си е факт.

И колкото и да си говорим, че такива фенчета не ни трябват, всички знаем, че масата е от такива фенове и после по пирамидата човек стига дотам, че и 2-3 седмици без мач, който на всичкото отгоре е крайно слаб и тъп и ти скъсва нервите, го карат да се чувства леко празен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 10:36 am 
Аватар

Убеден съм че много от 9-10 годишните през 2005-2006 също се запалиха по нас покрай мачовете ни в Европа. Неприятно, но до някъде може да се каже че е резонно че тва се случва и с тех

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 10:46 am 
Аватар

G.B. написа:
Убеден съм че много от 9-10 годишните през 2005-2006 също се запалиха по нас покрай мачовете ни в Европа. Неприятно, но до някъде може да се каже че е резонно че тва се случва и с тех

Абсолютно.

Тук интересното е като им построи държавата стадиона на село какво ще се случи? Защото като спрат да играят в София истерията ще понамалее.

А може и агата мъдро да реши големите мачове да се играят тук за да може всички да се докоснат до националната кауза, а и да стимулираме месопреработвателния сектор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 11:11 am 

Както и че най-силното поколение на свинете е родени през 70-те и началото на 80-те. Точно те изпълзяха в края на 90-те когато въведоха квотите и Румен Ухото (Бог да го прости все пак) взе да пълни Кочината с арменци от цялата страна (срещу съответните екскурзии, разбира се)

Станали прасета по времето на кюрд и другите. Това с представянето на отбора е неизбежно. Дори за синя и уж по-интелигентна София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 11:36 am 
Аватар

Тези, които се запалват, заради временните успехи точно след 2-3 години няма да помнят кой е техният любим отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 12:12 pm 
Аватар

Не е сигурно. Този, който се е запалил по временни успехи може да се запали и повече, да тръгне на мачове, да се запали по агитки, по нещо там.
Има и друго - този, който се е запалил по гората днес, в бъдеще най-вероятно ще е неутрален, но няма да е левскар. Т.е., всяко 10 годишно лудогорче означава едно левскарче по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 2:50 pm 

Еми и моето поколение сме имали за какво да се хванем. Гонзо, Топчо, Иванков, Кривия и компания (и то в началото на кариерите им), да не изброявам всички. Макар и по-трудни времена през втората половина на 90-те, имаше мъже, кръв, газене на прасета и нещо много важно - батковци, които не бяха абдикирали от отговорностите си към Левски и по-малките, батковци, които даваха пример. Но говорим за удачен пример. После вече и титли, купи, успехи, още газене на свине и т.н. Ми едно дете всички тези неща накуп гледа, няма как...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 4:32 pm 
Аватар

Мен точно Кривия и Гонзо ме запалиха по Левски като дете. Помня, че ми подариха за рождения ден фланелка с номер 9 и беше ебати емоцията. Сега дете по кой футболист да се запали? За фланелка на кого да мечтае. На Капитано Гиниже ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 5:13 pm 
Аватар

Гара-та беше футболист с такава харизма и такива успехи, но естествено го продадохме след 1 сезон игра за смешни пари, а той се осра, защото състоянието "трезвен" не му влизаше във футболната програма :bigok

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 5:21 pm 
Аватар

Забравяте нещо много важно- средата.Щот не ми се вярва детето на някой от тук да стане от Лудогорец, ако ще да вземат пет пъти ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 5:37 pm 
Аватар

Батковците ме зарибиха мен и доста покрай мен.Проблема е, че в момента времената са други и на 15 си тегав лад с лош поглед.Успехите и победите са половината от цаката.Сигурен съм, че сумати деца са почнали да се кефят на свинете покрай поредните им победи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 6:01 pm 
Лудогорец, друг път. Тоя анцуг, дето сега му взимат на резаците, е докато му умалее на детето. Следващия ще е на Реал, Барса, Чесли и "аз бг футбол не гледам, брат". Татко му и той така. Дошъл от някъде. Набили го като студент с червена/синя тениска и станал от юнайтед.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 8:49 pm 
Аватар

Цитат:
Президентът на БФС Борислав Михайлов и съпругата му Мария са посрещнали Нова година на Малдивските острови в компанията на Кирил Домусчиев и неговата половинка - Кремена Проданова, информира агенция БЛИЦ.

Четиримата са потеглили за най-ниската страна в света малко след Коледа - на 27 декември, и са останали там до 3 януари.

Компанията е била настанена в един от най-скъпите и тузарски хотели, намиращ се на малък екзотичен остров.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 9:05 pm 
Аватар

Днес сутринта четох таз тема за лайногорец и децата и преди 2 часа, като бях в Кауфланд видях едно момиченце с майка си (максимум да беше на 5) с шал на рязанград :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 2:38 am 
Аватар

GYRBI LI GO >!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 1:12 pm 
Аватар

Цитат:
Безяк отказва да подпише отново, съобщава във водещия си материал вестник „7 дни спорт“
Една от звездите на "Лудогорец" - Роман Безяк, предизвиква сериозно напрежение в отбора. Словенският нападател отказва да подпише нов договор въпреки продължителните преговори. Настоящият контракт на Безяк изтича в края на сезона и поради това той може да пре-говаря свободно с други отбори.
От Разград обаче вземат мерки срещу нападателя. Ако Безяк отказва да подпише нов договор, той няма да играе през пролетния полусезон. Преди 2 години същото се случи и с Емил Гъргоров, който тогава носеше зеления екип. Точно заради проблемите с Роман Безяк треньорът на разградчани Георги Дерменджиев иска още един нападател да бъде привлечен.

Щом в-к Лайногорче го пише требе да има нещо. Що тъй прай тоз Безяк, нали в Рязанград всичко е перфектно? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 1:14 pm 
Аватар

Щото е дървар и не играе, много ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 3:41 pm 
Аватар

:smt023

Прикачени файлове:
00526594.jpg
00526594.jpg [ 136.64 KiB | Прегледано 6522 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 6:32 pm 
Аватар

Това е само част от младите надежди :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 1:02 am 
Аватар

Каквото и да си говорим, мачовете на ЛЕВСКИ в последните 2-3 години са подходящи за МЪЖЕ, не за деца...колкото и да ме боли да го кажа.
Но има светлина в тунела - 100-годишнината. Там имаше хиляди деца със светнали очи :)
ТЕ РАЗБРАХА какво е ЛЕВСКИ!
Много добре знаем че и след 30 години, други в България не могат да организират и направят това, което направихме ние
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 1:09 am 

Едно от лапетата на тая снимка го познавам, и на всеки мач на лудосолец в ШЛ изригваше. Преди ми казваше, че е и от Левски и от резаните. :slap Като цяло в нашето село има още 5-6 лапета, от които и едно момиче, дето са и за Левски и за лайноселец, естествено винаги когато имам възможност им казвам да не правят така. :strkstrk Иначе най-ми е кеф некое от тях като ме пита дали е яко на мачовете. :smt026

А и забравих да кажа, че ако не друго то поне малки чорбарчета нема, нема и даже и такива от сесека и лудосолец. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 14, 2015 2:33 pm 
Аватар

Хасково са на път да продадат Олег Шалаев в елитния руски УФА :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 14, 2015 6:28 pm 

Kocito_Kalki написа:
В неделя разбрах,че Добруджа са успели да продадат Костадин Гаджалов в Дънди,като нищо Хасково ще продадат Шалаев,само ние не можем да шитнем Гаджев. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 14, 2015 6:35 pm 
Аватар

strave написа:
Kocito_Kalki написа:
В неделя разбрах,че Добруджа са успели да продадат Костадин Гаджалов в Дънди,като нищо Хасково ще продадат Шалаев,само ние не можем да шитнем Гаджев. :?

Продали не е точния израз. Подписал е като свободен агент. След като изкара проби в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2015 2:13 pm 

Браво :!:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.842840009093283.1073741857.797790680264883&type=1

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]