forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 9:58 pm 
Аватар

Няма такъв елементарник :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:08 pm 

Баси евтиния финт :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:10 pm 

Цитат:
Аз поетите ангажименти ще си ги изпълня – известен съм с това, че каквото кажа го правя

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:12 pm 
Аватар

Малко ни трябва да го изгоним тоя. Левски е на народа! Вън тия комунистически отрепки от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:17 pm 
Аватар

Такива 'избухвания' е имал доста и преди. Случва се всеки път когато е малко изнервен. Започва да заплашва като школуван манипулатор. В днешното интервю заплаши веднъж с Пеевски, втори път с невзимане на лиценз и трети със заебаването на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:25 pm 
Аватар

Започна да поти мустака :strkstrk
Тия негови милиони се увеличават като засадата на Бабангида - от 30 на 43 за няма и 2 седмица :strkstrk
Има надежда :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:37 pm 
Аватар

Аз по- нагъл и по- безочлив боклук от този не познавам. Това е подигравка с човечеството направо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 10:40 pm 
Аватар

Та и ни зашлашва :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 2:13 am 

thegboy написа:
А подобна проява на Тончи :smt003 , ако не я накажат, не знам какво се очаква да накажат - това, да се засилиш до тунела, че да блъснеш чужд играч, ако не е за наказание ...

Тотално си прав, но ако някой ми каже Петков къв го диреше на резервната скамейка при положение, че не е в групата ще ми е много интересно :bigok
Всичко е тотална пародия, а и чета, че мача почнал без съдийски наблюдател. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 2:38 am 
Аватар

Кокала срещу Атанас Узунов, мед за ушите на всички приятели на футболната игра. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 9:25 am 
Аватар

Тоше, да те еба и в бизнесмена дето си, 43 млн и отсреща едно голямо нищо :bigok аре махай се, тъпанар :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 10:51 am 
Аватар

Изказването на мустака ми звучи като изказване на Искров - ще спасим КТБ, няма да я спасим. Накрая се ядосва и..дайте 4 млрд. и ще я спасим. Пълен циркаджия.

Важно е, че с ебати лекото натискане тоя излиза извън кожата си. Представям си, ако го натиснем сериозно, ще трябва да си нареди столче до това на Баждеков в центъра на "Герена".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 11:08 am 
Аватар

Да разведрим малко :strkstrk :strkstrk

Цитат:
"Не искам да слушам изстъпленията и глупостите на този палячо Кукоч. Хърватски самозабравил се… да не казвам какъв. Още по-малко ми се слуша онзи Буратино - Иво Котев. Проблемът им бил, че Жоро Петков е на пейката. Ами той е помощник треньор, защо да не е там? А че до съблекалнята на гостите има ресторант?! Точно на съседната врата - свърталище на пияници, това нормално ли е?! Да си почистят първо кочината и тогава да ни нападат и да се обясняват. По трибуните пък 5-6-годишни деца размахват средни пръсти. Публиката отишла да псува, а не за развлечение", каза Стефанов пред "Тема Спорт".

:bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 12:43 pm 
Аватар

...и отговора на КУКУч не е за изпускане:

Цитат:
Видях изявлението на вратаря и той не каза нищо за Кукоч.
Ти не си мъж и сега доказа това. Това, което ми каза вчера е за затвора!
Президентът на Славия ме нарича клоун ? Млъкни човече, това, което аз съм преживял, ти не си преживял за твоя много по-дълъг живот.
По-добре говори на играча си, който засрами феновете и отбора ти.
Твоят играч ми каза: ти трябва да умреш и твоето семейство трябва да умре - това ми казваше 45 минути.
Ако има справедливост, няма да бъда наказан.
Аз не съжелявам, че го направих! Аз защитих моето семейство и моя отбор! Такива играчи като него, "аз ги ям за обяд".
Има късмет, че аз имам уважение към моя отбор!
Този човек е на 40 години и няма уважение. Той дели играчи в зависимост от отбора и фланелката, която носят!!
Имам съобщение за президента, който ме нарече клоун - в моя свят ти няма да издържиш и 2 минути.
Семейството ми за мен е свято и аз ще го защитавам до смърт!
Със сигурност няма да обиждам вратаря, който не може да пази в 9тия в Българското първенство.
Не съм направил нищо лошо и няма причина да бъда наказан!
САМО лит(*кс-етрополе! Благодаря на феновете за подкрепата!

:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 12:50 pm 
Аватар

Тоя ганстер ли го раздава или просто припява разни рап песни?

G.G.P. мишкиии :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 2:08 pm 
Аватар

Точно така се е изразил Урси, нема начин да не е било това :bigok :bigok :bigok :bigok

Иначе Тати се е изказал в типично свой стил, точно както прави всеки път, когато се надигне недоволство. Абсолютно идентични 3 "опорни точки":

1. Аз наливам, ма ще ми писне, давам акциите и се оправяйте, да ви видя (сега е вмъкнал и Пеевски да се прави на интересен); 40 милиона лични пари, да ви видя вие откъде ще ги намерите.
2. Едва смогвам, ще има проблеми с лиценза!
3. Не съм незаменим, винаги съм казвал някой да дойде да си поделим отговорността.....

Очаквайте да "заработи" и на тихия фронт - следващите статии по пресата ще са "Хубаво искате Борат-вън, а кой ще дойде", "Феновете трябва да целуват ръка, щото няма луд да дава пари за футбол, а тати е с 40 милиона вътре", "Хулиганите пак поставят условия" и т.н., и т.н. Очаквайте и провоказии по трибуните....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 2:16 pm 
Аватар

Е като видя неща от сорта на "възможни са провокации" и т.н. и припадам. И в декларацията от оняден пак същото: провокации, внимавайте, опасност, тревога, ше ни закрият и т.н. Свинете преди мача им с латекс писаха същите неща в декларация и тогава всеки им се смя, а сега и ние същите ги пишем. Да не забравяме и как имало директиви, заговор и т.н. да се закрие и техния отбор, сега пък за нашия имало... Добре, че някой не метна факла по ушев примерно вчера, сигурно щеше той да е провокатора :lol: Както беше и с протестите:" провокатори, платени, ето ги, видяхте ли" :lol: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 5:08 pm 
Аватар

Ами щом ти е смешно и се плескаш - много хубаво.... Дано наистина е смешно и за плескане, ама аз не бих бързал. Или мислиш, че е трудно да се спретне една постановчица, която да доведе до сериозен сакатлък, съответно - последици и най-вече поредното обявяване на Сектор Б за сбирщина хулигани, наркомани и престъпници?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 5:17 pm 

Еми затова на следващия домакински мач (в който не сме наказани) нека секторите Б и В са пълни, да се вдигат трансперанти и да се вика против батков отвсякъде, след което ако е на мача - да му нахълтат хората от В... Ама всички - целия сектор да му се изреди. Нека тогава използва думите "шепа", "сбирщина" и т.н. Едно е 400-500 човека да си викаме нещо, друго е като са 10-15к. Нещо, което трябваше още след анти-борат срещата миналата година да се случи, ама..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 7:11 pm 
Аватар

Берое имат някакъв чудовищен мангал, пред него Педро е красавец :shock:

Коментаторите чупят "хубав, директен футбол".. Латекса и Бироиците играят еднакъв директен футбол - ритане на топката напред и каквото стане. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 7:15 pm 
Аватар

A, мангала вкара :lol: Да го взимаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 7:21 pm 
Аватар

Хубаво де как може всички отбори да намират по някоя грозна маймуна и да преуспяват с нея, а ние да се мъчим с глисти като педру ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 7:24 pm 
Аватар

Изображение

Трябва да сменим критериите за външен вид и ще сме наред.. Педро има 10 камиона да го блъскат преди да стане като тоя.. :/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 7:31 pm 
Аватар

Освен всичко друго казано по- нагоре на мен ей тези 2 неща ми се набиха на очи:
1."Надявам се да включим и привържениците, да кажат и те какво могат да покрият." - Тоше, тия задължения заради привържениците ли са? Те ли набутаха Левски с 250К евро за трансфер на Бру и още не знам колко подобни трансфера? Тоше, привържениците ли подписваха договори за заплатата на Бру и другите ментета, които ти и мениджърите покрай теб домъкнахте в Левски?
2. "Не е само при падане лозунги, глоби, а също така и доста сериозно излизане от джоба – 43 милиона, аз ще им ги покажа." - от къде тия пари Тоше? Убеден съм, че е напълно нормално за дълъг период от време това да са разходите на Левски, но Тоше, Левски има и приходи. Дали всеки един лев влязъл в клуба от спонсори, ТВ права, билети, Лига Европа, ШЛ, трансфери е инвестиран обратно в клуба? Съмнявам се! Ще ни покажеш ли, Тоше, къде отидоха тези пари?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 8:08 pm 
Аватар

Лично са ми казвали за един разговор между Мъри Стоилов докато беше в Ботев и мениджъра на Педро.Разговора е следния: Мениджъра казва на Мъри,намерил съм едно много добро крило от Холандия,съответно Мъри пита...добър добър ,ама да не е като Педро,мениджъра отговаря: Имам право само на една издънка :smt003 значи ние взимаме резерви и издънки и искаме резултати,няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 12:04 am 
Аватар

В Китай Ясен Петров е в топ 3 на треньорите за сезона. На второ място е избран за треньор практикуващ най-привлекателен футбол. Макар с отбор от втора дивизия, класациите са между треньорите и от елита им. Класира отбора си за елита, като е поканен да води следващия сезон един от най-добрите отбори в Китай с огромен бюджет. Отказва. Колко е вярно, той знае. Източникът на информацията не е журналист.
Ей така се присетих за Яската. И какъв футбол играехме при него, какъв играем след него. :shock: И как беше разочарование да сме втори след едно тимче, играещо сезона с трима чернодрешковци в състава всеки мач. Яската беше награбен след една загуба от свинете. Сега сме с 6 поредни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 1:09 am 

Иииииииии... Кокала! :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 1:46 am 
Аватар

Не знам какво се дискутира въобще... Всичките ни мъки и проблеми идват от некадърността на едно лице - БАТКОВ. Докато тоя не умре или поне не се махне от клуба, ще го духаме много сериозно. Това и към хората, които отказват да викат срещу него на стадиона. :smt006 Добре, че стават все по-малко..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 2:02 am 
Аватар

DirtyDog написа:
В Китай Ясен Петров е в топ 3 на треньорите за сезона. На второ място е избран за треньор практикуващ най-привлекателен футбол. Макар с отбор от втора дивизия, класациите са между треньорите и от елита им. Класира отбора си за елита, като е поканен да води следващия сезон един от най-добрите отбори в Китай с огромен бюджет. Отказва. Колко е вярно, той знае. Източникът на информацията не е журналист.
Ей така се присетих за Яската. И какъв футбол играехме при него, какъв играем след него. :shock: И как беше разочарование да сме втори след едно тимче, играещо сезона с трима чернодрешковци в състава всеки мач. Яската беше награбен след една загуба от свинете. Сега сме с 6 поредни...

Винаги съм смятал Ясен за добър треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 2:42 am 
Аватар

Има го и момента, че тогава Гонзо полека и бавно го отмести от поста за да може от лятото на 2011 г. официално да си застане като старши треньор той самия, което за мен беше огромна грешка. А във въпросния сезон титлата я загубихме още през есента, но с цената на силните мачове в Европа, които изнесохме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]