incheto_1914 написа:

Това ли ще си мерим, дотам ли ти стигна мозъчният капацитет, сам ли го измисли? Аз съм с абонаметни карти и билети ОТПРЕДИ да съм пълнолетна и кво от тва?! Кво значение има?!
Аз те питам на какво основание ушев влезе в сектора, на какво основание ушев бие наред, разбива глави и автобуси? На какво основание ушев пердаши хората на юбилея, което беше потулено? Нали уж камери, а-у, да извадят само виновните от сектора, защо трябва да се пердаши всичко живо наред? Нали има проверки пред стадиона, ушев в коя дупка си бърка, че се оказва, че всеки път е пропуснал нещо?
Начи много кофти, че са ни наказали за 2 мача, ама защо не скачате така, когато има хора с разбити глави?

Как пък веднъж не видях едно мнение: "Абе хулиганите са си хулигани, ама кой дава право на тия еничари така да се държат с тези, които хранят тях и семействата им?!"
Моят мозъчен капацитет се оценява на пазара на труда, а не от форумни жени - бомбаджийки. Пробвай да използваш твоя и да предположиш каква е сумата на глобите, които клубът е платил от въвеждането на стюардите или по друг начин казано - откакто в сектора колят и бесят НКП, качулки, жилетки, пиротехници, бригади по събличане и други.
basma написа:
Омбре, пиратките се продават в магазините. Както и газовите котлони, тенджерите под налягане и бойлерите, които понякога гърмят и убиват хора. Алкохолът също убива.
Не знам дали ми схвана мисълта.
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ НА КАЧУЛКИ, НА ПУТКИ И НА ЕДИ КВИ СИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА. ВСИЧКИ СМЕ ЛЕВСКАРИ.
Ти например може да обичаш да пиеш ракия със салатата, аз ненавиждам ракия. Ма не съм тръгнал да ти обеснявам къв си нали. Дееба тва разделение, дееба.
Но в момента, в който ти кажа, че ще пиеш ракия или нищо няма да пиеш, вече ще стане проблем. Има едни малоумници, които според посещаемостта варират от няколко десетки до може би стотина, а в отделни случаи сигурно и повече. Къде под въздействието на разни субстанции, където поради вродена дебилност, тези въпросните отиват на мач не да подкрепят Левски, а да вандалстват, което на техния език е "*** за резултата, смърт за тоя, смърт за оня, пребиваме ушев, чупим и взривяваме все що можем и си правим купона на макс". Масата левскари ходи заради Левски, а не заради бомби и мелета. Цивилизованото поведение на нормалните хора не вреди на лумпените, но лумпените със селянията си гонят останалите хора от стадиона.