forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 12:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:57 pm 
Аватар

demise написа:
Мнението ми е сравнително крайно. На който не му харесва - ще следя с интерес коментарите под мен.

Много точно каза някой на предните страници - и ние не сме цвете за мирисане. Преди години на един мач с един автогол на един вратар, щях да ям бой от събратя левскари 2 пъти - първо за дъвчене на дъвка, и второ, защото си позволих да помогна на човек, който се осмели да надигне глас в защита на 18-годишното вратарче, и като резултат получи зверски шут в главата и летя 5-6 реда надолу. Докато се обърнах видях на 7-8 места в сектора боеве. Най-голямото меле стана заради едно хвърлено яке и някой, който бил уцелен с ципа. Това белото си ебало майката, ей... Бой между левскари! Най-отвратителното нещо!!!

Ушев? Че е измет полицията, най-често е вярно. Но пък аз веднъж дори не съм имал проблеми с тях. Не ги обичам, виждал съм какво правят, но айде да не си кривим душите - и в нашето стадо има доста мърша.

Като скочиш на полицията можеш да постигнеш точно 2 неща - да си изпросиш боя, и по-важно - да изкараш боя на някоя майка с дете. Качулки, утраси, етц, подобни индивиди, наречете ги както искате - те изкарват боя на майките с дечицата. Не аз. Защото като отидеш на мач трябва да си носиш и мозъка с теб, знаейки, че действията ти могат да доведат до нежелана верижна реакция и да пострадат и невинни. Днеска някое детенце ще е ранено след като си започнал бой с полицията, утре това детенце ще е твоето... Ама на кой му пука, с висене в районното и бой с ушевите се трупа самочувствие, че и мацките връзват по-лесно. Hools, right? Lifestyle! Но както казах и за бомбичките - това ще спре едва при смъртен случай при една от двете страни. Не по-рано.

Имаше смъртен случай с бомбите - едно момче си отиде нелепо преди няколко години. Много хора ги смятат за много яко нещо, че няма страшно, ако се внимава и подобни щуротии, но това са глупости. Страхотно много харесвам хореографии, факли, димки и всякакви подобни, но специално бомбите са глупост жестока и доста хора пострадаха покрай нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:59 pm 
Аватар

Защото и те са същите олигофрени, най-общо казано. Как ще се реши проблема? Като се спрат провокациите, най-вече от страна на феновете. Защото, да си го кажем направо, в 80% от случаите феновете започват. Видях някво видео как полицаите посягали първи. Някой ще каже ли за псувните, които куките са чули преди да стане мелето?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:00 pm 
Аватар

demise написа:
Мнението ми е сравнително крайно. На който не му харесва - ще следя с интерес коментарите под мен.

Много точно каза някой на предните страници - и ние не сме цвете за мирисане. Преди години на един мач с един автогол на един вратар, щях да ям бой от събратя левскари 2 пъти - първо за дъвчене на дъвка, и второ, защото си позволих да помогна на човек, който се осмели да надигне глас в защита на 18-годишното вратарче, и като резултат получи зверски шут в главата и летя 5-6 реда надолу. Докато се обърнах видях на 7-8 места в сектора боеве. Най-голямото меле стана заради едно хвърлено яке и някой, който бил уцелен с ципа. Това белото си ебало майката, ей... Бой между левскари! Най-отвратителното нещо!!!

Ушев? Че е измет полицията, най-често е вярно. Но пък аз веднъж дори не съм имал проблеми с тях. Не ги обичам, виждал съм какво правят, но айде да не си кривим душите - и в нашето стадо има доста мърша.

Като скочиш на полицията можеш да постигнеш точно 2 неща - да си изпросиш боя, и по-важно - да изкараш боя на някоя майка с дете. Качулки, утраси, етц, подобни индивиди, наречете ги както искате - те изкарват боя на майките с дечицата. Не аз. Защото като отидеш на мач трябва да си носиш и мозъка с теб, знаейки, че действията ти могат да доведат до нежелана верижна реакция и да пострадат и невинни. Днеска някое детенце ще е ранено след като си започнал бой с полицията, утре това детенце ще е твоето... Ама на кой му пука, с висене в районното и бой с ушевите се трупа самочувствие, че и мацките връзват по-лесно. Hools, right? Lifestyle! Но както казах и за бомбичките - това ще спре едва при смъртен случай при една от двете страни. Не по-рано.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:03 pm 
Аватар

Ебаси и нещастниците има. Срам ме е от вас, честно. То и затова държавата ни е такава гнусна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:07 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
demise написа:
Качулки, утраси, етц, подобни индивиди, наречете ги както искате - те изкарват боя на майките с дечицата. Не аз. Защото като отидеш на мач трябва да си носиш и мозъка с теб, знаейки, че действията ти могат да доведат до нежелана верижна реакция и да пострадат и невинни.

Защо полицията бие невинни ? На милиционера, на който му се плаща, не много скромна надница за охрана, която очевидно не върши, не му ли е ясно, кой евентуално му е скочил ? Очевидно не е майката, не е и детето, защо трябва да бие тях ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:08 pm 
Аватар

demise написа:
Защото и те са същите олигофрени, най-общо казано. Как ще се реши проблема? Като се спрат провокациите, най-вече от страна на феновете. Защото, да си го кажем направо, в 80% от случаите феновете започват. Видях някво видео как полицаите посягали първи. Някой ще каже ли за псувните, които куките са чули преди да стане мелето?

И какво като са чули псувни бе ? Да псуват и те мама им деба. В кой закон пише, че за псуване на полицаи , наказанието е пребиване ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:10 pm 
Аватар

Псували ги и за това биели... :smt005 :smt005 АХАХАХАХАХ МАЙКООООООООООО :shock: Зеби! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:11 pm 

Доста качествени предложения има в групата на тръста от Васко Колев - да се затвори сектор Б на домакинствата, да се иска забраняване на гостуващите агитки както е в Гърция, Аржентина и т.н. Наистина чудесни идеи, може по-натам пък и пеенето, скачането и псуването да се забранят :smt023 Няма оправия и това си е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:14 pm 
Аватар

Абсолютно необяснимо влизане на ушев, без причина. Нещо горяло, ами влиза пожарникар и го гаси, нищо щеше да бие хората, нито него да го псуват. Вие ако мислите, че ченгетата не ни псуват и кълнат жестоко се лъжете :smt006 Провокациите и нагнетяването започнаха още преди началото на мача. Изведнъж необяснимо спряха да продават бира с обяснението, че е свършила, после униформени обикаляха най-вече момичета и ги караха да си хвърлят бирите. Та както и да е, убеден съм, че те бяха подготвени, че " говедата ще правят золуми " и че трябва да действат твърдо, а и според мен не очакваха да сме толкова много. За хвърлените бутилки по терена, хората си изпуснаха нервите, заради насраните мишоци в сини фланелки и заради провокациите на маймуните от Микре. За хвърлените пиратки, не беше добре да се мятат по децата, които връщат топките, но категорично пиратките не са бомби с болтове и гайки вътре ( който е ходил на мачове преди 15-20 години знае за какви неща говоря ). Вече след края на мача напрежението беше нагнетено и нямаше как да не се случат сблъсъци, но да се трошат колите и автобусите,и да се свалят хора от там си е произвол .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:17 pm 
Абе защо, защо, какво защо? Все едно не знаете в каква държава живеем, че няма никаква безпристрасност и че всеки се влияе от някакви негови си фактори. Спомнете си случката с автобуса от миналото лято и как Ушев млатеше който хване пред редица журналисти и евронаблюдатели, пък в Ловеч ли някой ще го ебава! Факт е, че и от двете страни има провокации, факт е, че и за пръв път виждам ушев освен да бие хора, да чупи и стъкла на автобоси и да замеря с предмети. Каквато държавата, такива и феновете, такава и полицията.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:22 pm 
Аватар

Е, нали от години стават мелета в Ловеч. Няма ли кой да си вземе поука? Естествено, че Гришата ще иска седалките да са му непокътнати след края на мача. И дайте да си го кажем направо - има очевадна причина бирата преди мач по нашите географски ширини да не е добра идея. Всичко се свежда до едно - колкото и да са малоумни полицаите, ако не направиш някоя глупост, малко вероятно е да започнат да налагат без причина. Сега, че бият наред невинни, е съвсем друг въпрос. Но бият, защото могат. Защото ще им се размине. Т.нар. футболни хулигани защо се бият? Поради същата причина - и те знаят, че ще им се размине. И едните и другите са еднакви. Само дето едните имат каски, шлемове и закона на своя страна, докато другите предпочитат алкохол и бело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:23 pm 
Аватар

Това в Ловеч, което са направили полицаите, е недопустимо и много жалко, че повечето от хората не го осъзнават. Няма никакво значение, дали са се мятали бомби, дали се е ударил полицай или каквото и да било. Как по-точно това, че ще счупиш колата на човека Х е оправдано от това, че човекът Y е хвърлил половин час по-рано бомба на стадиона?

Лошото е, че с повечето хора, с които съм говорил на тая тема са на мнението за "твърдата ръка", че така трябва, че така било и в другите държави, че феновете са виновни и прочее и прочее. Разбира се същите тия пропищяват целия град, когато някой ченгиз ги спре за проверка и ги пусне след пет минути. Заслужаваме си полицейския произвол (не говоря само за мачовете).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:25 pm 
Ако клубът ни не беше на това дередже, можеше да се спретне един хубав протест пред Вътрешно министерство примерно. Но това едва ли е на дневен ред в момента.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:30 pm 

Цитат:
Всичко се свежда до едно - колкото и да са малоумни полицаите, ако не направиш някоя глупост, малко вероятно е да започнат да налагат без причина

Недостатъчен житейски опит имаш явно. Дано поне някоя палка изядеш веднъж да видим дали ще защитаваш куки :ohmygod
Ама ме съмнява да стане, то за тая работа трябва да си покажеш навън носа, през компа не бият, да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:33 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 На компа може да има други опасности,токови удари,вируси,нека да кажат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:35 pm 
Аватар

demise написа:
Е, нали от години стават мелета в Ловеч. Няма ли кой да си вземе поука? Естествено, че Гришата ще иска седалките да са му непокътнати след края на мача. И дайте да си го кажем направо - има очевадна причина бирата преди мач по нашите географски ширини да не е добра идея. Всичко се свежда до едно - колкото и да са малоумни полицаите, ако не направиш някоя глупост, малко вероятно е да започнат да налагат без причина. Сега, че бият наред невинни, е съвсем друг въпрос. Но бият, защото могат. Защото ще им се размине. Т.нар. футболни хулигани защо се бият? Поради същата причина - и те знаят, че ще им се размине. И едните и другите са еднакви. Само дето едните имат каски, шлемове и закона на своя страна, докато другите предпочитат алкохол и бело.

Ако поне веднъж в живота си беше отишъл в Ловеч да си подкрепиш отбора, на който ужким си фен, щеше да знаеш, че в сектора за гости няма нито една седалка, тъй че Дришата си ги е запазил всичките. А ако почнеш и да излизаш от дома си, има шанс да научиш, че белото гони 200 лв за грам и надали пуберите с пиратките могат да си го позволят. Много е лесно да громиш зад клавиатурата, вместо да си рамо до рамо със съмишленици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:35 pm 
Аватар

Blue Bulgaria написа:
Недостатъчен житейски опит имаш явно. Дано поне някоя палка изядеш веднъж да видим дали ще защитаваш куки :ohmygod
Ама ме съмнява да стане, то за тая работа трябва да си покажеш навън носа, през компа не бият, да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 7:50 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ако поне веднъж в живота си беше отишъл в Ловеч да си подкрепиш отбора, на който ужким си фен, щеше да знаеш, че в сектора за гости няма нито една седалка, тъй че Дришата си ги е запазил всичките. А ако почнеш и да излизаш от дома си, има шанс да научиш, че белото гони 200 лв за грам и надали пуберите с пиратките могат да си го позволят. Много е лесно да громиш зад клавиатурата, вместо да си рамо до рамо със съмишленици.

На мен Левски ми носи радост и тъга, не ми носи злоба и агресия. Аз не ходя по мачове за да крада червени шалчета и да се снимам с тях във фб с черна лента на очите. И когато ходя и дера гърло, или помагам за нещо, или дарявам за кауза, не искам някой да ме тупа по рамото и да ми е признателен. Но когато злобата и агресията са водещи сред съмишлениците ми, решавам, че в моят Левски нещо не е наред. Какво точно, може би сам знаеш. И никой не се опитвам да громя, просто изказвам мнение. И когато(не дай си Благо Георгиев) стане някой фатален инцидент, може би ще ти стане ясно какво съм искал да кажа. Ако все още не си разбрал, както изглежда. Дотогава се чувствай засегнат от един пост във футболен форум :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:03 pm 
Аватар

Blue Bulgaria написа:

Да, явно на теб палките от висене навън са ти дошли в повече. В противен случай щеше да стигнеш до недотам непосилното умозаключение, че никого не защитавам. Просто споделям мнението, че разума е водещ, а тъй като той няма да дойде от един средностатистически тъп полицай, е по-вероятно да дойде от един футболен фен, който, за разлика от робокопа с палка, не би следвало да отиде на мач със съзнание, преситено от агресия и омраза, чакаща удобен момент да избие нейде. Чудя се каква част от палките, които си изял, са били заслужени... Може би ще имам честта да споделиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:08 pm 
Аватар

Би ли ми показал закон, който предвижда наказание бой с палка, щит или каквото и да било? Тогава може да говориш за справедливи палки. А и присъдите се произнасят от съда, а не от идиотите от МВР, колкото и да ви е тъжно на някои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:10 pm 
Аватар

Дечко, а да вземеш да се кротнеш и да спреш да се правиш на интересен, че ми писна на кура от теб и глупостите дето ръсиш. Преди години сестра ми идваше с мен на няколко мача и се чудеше за какво толкова мразим Ушев докато на едно дерби за малко не беше премазана от разбеснял се на кон Ушев. Повече не ме е питала защо ги мразим, но от тогава не е стъпила на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:14 pm 
Аватар

Всички тия смешници дето са много възмутени от "лошите хулигани" - ами стойте си у вас наистина! Достатъчно мрънкалници в Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:16 pm 
Аватар

Между другото точно това е и част от огромния проблем с ушев. Кажете ми как фен-клубовете ще могат да убедят 16-18 годишните келеши, които в неделя бяха смазани от бой от жандармерията, че полицията е орган на реда и е призвана да пази здравето на гражданите? Ами след като потрошиха колите, как хората ще ги приемат, че са призвани да им пазят имуществото? На колко от вас ушев е помогнал като са му разбили жилището, намерил е престъпника, наказал го е и ви е върнал ограбеното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:26 pm 
Аватар

А как да обясниш на 16-8 годишните келеши, които от дъжд на вятър ядат бой от други левскари, че не всички сини фенове са такива? Казвам пак, не защитавам ушевите, проблема е двустранен. От ченгета нито съм видял добро, нито лошо. Ама идеята е, че разума трябва да е при нас, защото знаем, че при тях го няма, както и няма причини за уважение към полицейската институция в България като цяло.

Пс. Злостър, ако използвам твоя език, сигурно би следвало да ти отговоря, че ми дреме на кура, задето ти е писнало на кура. Просто не чети. Разликата между нас е, че аз сестра ми отказвам да я взимам с мен на мачове колкото заради ченгета, толкова и заради фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:27 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Между другото точно това е и част от огромния проблем с ушев. Кажете ми как фен-клубовете ще могат да убедят 16-18 годишните келеши, които в неделя бяха смазани от бой от жандармерията, че полицията е орган на реда и е призвана да пази здравето на гражданите? Ами след като потрошиха колите, как хората ще ги приемат, че са призвани да им пазят имуществото? На колко от вас ушев е помогнал като са му разбили жилището, намерил е престъпника, наказал го е и ви е върнал ограбеното?

Единствената помощ която може да получи човек от ушев е само след като си платиш 20,30 или 50 лв за някоя услуга,и това не се отнася само за ушев в България за жалост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:28 pm 

Как не ти писна да пишеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:32 pm 
Аватар

Редовият Ушев в голям процент е сериозен смотаняк. Винаги съм казвал,че хората от моя и околните набори, които не ставаха за нищо, станаха Ушеви. Има и свестни, сигурен съм, познавам от по-високите нива добри момчета, които искаха, но не успяха да се противопоставят на системата, но в общия случай като сложи униформата и вече не е човек, все едно получава ерекция и се чувства пълноценен, а преди това не е можел да го вдигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:33 pm 

Ще попаднете някой ден вие под тия палки, без да сте виновни, ще видите отблизо уродливите им лица и промитите им мозъци и тогава друга песен ще пеете.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:34 pm 

incheto_1914 написа:
:smt005 :smt005 :smt005 Това ли ще си мерим, дотам ли ти стигна мозъчният капацитет, сам ли го измисли? Аз съм с абонаметни карти и билети ОТПРЕДИ да съм пълнолетна и кво от тва?! Кво значение има?!
Аз те питам на какво основание ушев влезе в сектора, на какво основание ушев бие наред, разбива глави и автобуси? На какво основание ушев пердаши хората на юбилея, което беше потулено? Нали уж камери, а-у, да извадят само виновните от сектора, защо трябва да се пердаши всичко живо наред? Нали има проверки пред стадиона, ушев в коя дупка си бърка, че се оказва, че всеки път е пропуснал нещо?
Начи много кофти, че са ни наказали за 2 мача, ама защо не скачате така, когато има хора с разбити глави? :shock: Как пък веднъж не видях едно мнение: "Абе хулиганите са си хулигани, ама кой дава право на тия еничари така да се държат с тези, които хранят тях и семействата им?!"

Моят мозъчен капацитет се оценява на пазара на труда, а не от форумни жени - бомбаджийки. Пробвай да използваш твоя и да предположиш каква е сумата на глобите, които клубът е платил от въвеждането на стюардите или по друг начин казано - откакто в сектора колят и бесят НКП, качулки, жилетки, пиротехници, бригади по събличане и други.

basma написа:
Омбре, пиратките се продават в магазините. Както и газовите котлони, тенджерите под налягане и бойлерите, които понякога гърмят и убиват хора. Алкохолът също убива.

Не знам дали ми схвана мисълта.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ НА КАЧУЛКИ, НА ПУТКИ И НА ЕДИ КВИ СИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА. ВСИЧКИ СМЕ ЛЕВСКАРИ.

Ти например може да обичаш да пиеш ракия със салатата, аз ненавиждам ракия. Ма не съм тръгнал да ти обеснявам къв си нали. Дееба тва разделение, дееба.

Но в момента, в който ти кажа, че ще пиеш ракия или нищо няма да пиеш, вече ще стане проблем. Има едни малоумници, които според посещаемостта варират от няколко десетки до може би стотина, а в отделни случаи сигурно и повече. Къде под въздействието на разни субстанции, където поради вродена дебилност, тези въпросните отиват на мач не да подкрепят Левски, а да вандалстват, което на техния език е "*** за резултата, смърт за тоя, смърт за оня, пребиваме ушев, чупим и взривяваме все що можем и си правим купона на макс". Масата левскари ходи заради Левски, а не заради бомби и мелета. Цивилизованото поведение на нормалните хора не вреди на лумпените, но лумпените със селянията си гонят останалите хора от стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:46 pm 

Пак се споменава "Масата Левскари".Масата Левскари са на маса и никой не може да ми докаже обратното.Сега ви падна на "Масата Левскари" да си намерите оправдание защо не ходите.
И все пак ако някой ден Левски заиграе,всички вие ще се появите и ще обяснявате,че не сте пропускали мач от 1914 насам.
Нямам нищо против никой,просто преди да кажете каквото и да било негативно пребройте до 10.Тези,които плюете и окачествявате са също хора като вас.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]