forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 7:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:42 am 
Аватар

Любенов направи супер квалификации, прилични изяви на Европейското, макар и загуби, от репортажа със свинете за дубъла, отлична игра без притеснения и накрая в групата двама вратари с общо 10 мача за последната година. :smt017 Мамка му, против плюенето съм, ама няма логика. :roll: Кунчев тотално приключи с футбола като се замеси в редица скандали. Вярно, беше голям талант с адски потенциал, но това отдавна е минало. Македончето няма какво да се коментира като никой тук не знае какви качества има.

П.П. Относно Мисяк- основната причина за изваждането в последния момент от Европейското. Но не бързайте да съдите момчето. Че някой разговарял с него и останалите далеч не ги прави виновни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:16 am 
Аватар

Синя Религия написа:
Виктория написа:
За да има някаква тежест думата на привържениците, то минималното условие е те да са на стадиона и там да изразят мнението си! С неходене по мачове нищо няма да се постигне, нито някой от отговорниците за състоянието на отбора ще се впечатли, нито ще се натъжи... Позицията се показва на стадиона, а не задочно.

Това, което казваш е така, но миналия сезон, когато ходехме и скандирахме срещу Батков някой впечатли ли се?

Колко ходихме и колко скандирахме!? За да се случи нещо не е достатъчно да си седим вкъщи, да цъкаме с език и да заявяваме, че няма да стъпим на стадиона при сегашното ръководство. Промяната ще дойде с активни действия от наша страна, аз по друг начин не мога да си го представя.
Синя Душа написа:
Eric Cartman написа:
Не никой не се впечатли, а ние бяхме 1000 човека на целия стадион.

Кой и как трябва да се впечатли? Аз това не го разбирам.

Нито в положителен, нито в отрицателен аспект, когато се говори за феновете на Левски не се говори за 1000 човека. Не съм прочел някъде "1300 фена на Г.Аспарухов не искат батков", навсякъде пише "феновете скандират против батков". Масовост трябва за организираните неща извън стадиона и 1000 човека на алабин щяха да са достатъчни. ;)

Факт е, че се говори за феновете на Левски като цяло, а не само тези, които са били на стадиона... Но когато по мачове ходят 1000 души и същите тези скандират против Батков, за мен е просто несериозно да се очаква някакъв резултат. За да се случи нещо, трябва да има масовост навсякъде - и на стадиона, и на организираните неща извън стадиона, както сам казваш.

Да видим днес колко ще сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:21 am 
Аватар

По време на краткото активизиране пролетта Батков беше се изнервил адски много :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:25 am 
Аватар

Е, добре, успели сме да го изнервим. Някакви други видими резултати постигнахме ли, нещо положително за отбора!? Дали ще има разлика ако не 1000, а 10 000 викат на стадиона за промяна, за ново ръководство!? Или е все тая, отзвукът ще е еднакъв!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:50 am 
Аватар

Виктория написа:
Е, добре, успели сме да го изнервим. Някакви други видими резултати постигнахме ли, нещо положително за отбора!? Дали ще има разлика ако не 1000, а 10 000 викат на стадиона за промяна, за ново ръководство!? Или е все тая, отзвукът ще е еднакъв!?

То затова трябва постоянство, и момчетата, които надъхват, да го поздравяват поне по два-три пъти на мач, всеки мач. Защото те като подемат скандиране, половината, които не знаят какво се случва, пеят по тях. Включително такива, за които gosp. Batkov не е виновен.
Относно посещаемостта съм съгласен, обаче нали се сещаш, че няма да стане, затова търсим други варианти. То да кажем какво "трябва", всички(или поне повечето) ще сме на едно мнение, че е друго да дойде много народ и да му го тури отзад на мазния мустак, обаче както виждаш не става. И като не е станало един път по някакъв начин, не значи, че трябва да се отказваме. Търпението е много хубаво качество, но в нашия случай ни убива. Какво да търпим, Батков да забогатее и да започне да дава пари за отбора, да започне да провежда правилна политика или? Това просто НЯМА да се случи и ще живуркаме, кога по-добре, кога по-зле, че и една титла можем да добутаме някой път, но цялостно ще сме ето така...
Айде, за момент я забравям тая гнида и айде да бием съкварталците ми(не знам що им казват, че са от Надежда, като са в Свобода/Илиенци), че стават много нагли и тия. Тяхната "публика" съществува само за да мрази Левски, аз познавам точно 1-2-ма нормални от тях. Затова(а и не само), им пожелавам едно мощно поебване днеска, да им жули на коленцата!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:26 pm 
Аватар

1000, 2000 толкова, това е положението! И няма как да се промени само с говорене и писане по-форумите! За съжаление манталитета на феновете в България е такъв, ходят по-масово само когато техния отбор върви добре! Това е истината и тя не виждам как ще се промени в следващите поне 10 години! Аз ходя по-мачове от края на 90те и от първите години на века и винаги е било така! С тая разлика, че тогава на дербита бяхме 20 000 а с Шумен 7000 или 8000 хиляди! А сега с прасетата сме най-много 7000 или 8000 хиляди а със слабаците 1000 и 2000 човека! А разликата идва от това, че сме супер зле като отбор, клуб и организация. Това е положението преди 2 години с Монтана на Герена бяхме 1000 човека и след месец като имахме вече шанс за титлата с резаците и Славия бяхме 15 000! :smt005 Същото беше и при последния сезон дето станахме шампиони, цел сезон 2000 човека на Герена и накрая като бихме свинете със Спартак, Славия в Овча Купел и с миньорк на Герена имаше толкова хора колкото цяла пролет дотогава нямаше! Манталитета ни в България е на ниво 0, за да почне да се пълни стадиона леко по-леко трябва да почнем да бием и да играем смислен футбол, иначе забравете! Това е истината в България колкото и да не ни харесва!

А за Батков не се заблуждавайте, че 10 000 или 15 000 на стадиона ще го изгонят! Той е един отчаян човек хванал се за Левски като удавник за сламка! Той е един фалирал бизнесмен който разчита да вземе милиони от Левски! А това, че е див комунист и доносник изпитан в комунистическите тактики още повече му помага за неговата цел!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:33 pm 

айде , айде, всички днес :lsclapp :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:11 pm 
Аватар

Доколкото помня миналата година разкараха Йоканович след мача точно с Локо Сф и нещо имам неприятното усещане че след тая вечер може пак да сменим треньора :smt012

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:13 pm 
Аватар

И Мърчо излетя след мач срещу тях. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:52 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
А за Батков не се заблуждавайте, че 10 000 или 15 000 на стадиона ще го изгонят! Той е един отчаян човек хванал се за Левски като удавник за сламка! Той е един фалирал бизнесмен който разчита да вземе милиони от Левски!

Откъде си толкова сигурен че не е милионер в момента?
Аз знам че е точно така.
Това че е намалил финансите в Левски не значи много, както и оплакванията му
за нямане на пари като изпечен комунист-манипулатор. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 2:13 pm 
Аватар

Ще мога ли от В да вляза в Б без проблеми с тъпите куки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 2:36 pm 
Аватар

gamencerista написа:

Аз те съветвам направо да си дойдеш в Б, с билет от В, ако това е идеята :mrgreen:
Реално едва ли някой ще ти погледне дали билетът ти е от В, а и да видят, едва ли някой нещо ще ти каже...
Виж, ако си влязъл вече и искаш от В в Б, не знам. При тази рекордна посещаемост, се чудя как ще забележат даже, че опитваш да минеш :lol:

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:06 pm 
Аватар

gamencerista написа:

Никакви проблеми- те хората от В си ги пускат отгоре за да могат да ходят до МОЛ-а ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:04 pm 
Аватар

Ще се излъчва ли по ТВ за бедняците, които нямаме възможност да се насладим на живо? :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:14 pm 
Аватар

да по тв 7 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:22 pm 
Аватар

То пък едно "наслаждаване" на живо.....

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:24 pm 
Аватар

Днес очаквам нашите "момичета" да изорат терена и да издънят кочината на буферите :lsfc3, а 6000 левскара да полудеят на стадиона :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:26 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=bOEQcwsdYAc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 5:29 pm 

Да се надяваме,че Домовчийдси отново ще има късмет да му се удари топката случайно в крака и да вкараме поне един гол. :levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:01 pm 
Аватар

След мача тук ще е пълно с коментари колко им е харесал Левски като игра и как добре играем. Нищо общо с предните коментари. :smt115 Защото обичаме крайностите. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:06 pm 
Аватар

ultra_ioanna написа:
https://www.youtube.com/watch?v=bOEQcwsdYAc

Теб докога да те чакаме ? Днес и утре и бан :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:07 pm 
Аватар

Другият вариант е да ревем за изгонения Мурсия, който седмица преди това искахме да се маха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:14 pm 
Аватар

Някои знае ли в някой от сайтовете дали има опция за залог Домофона да вкара(в bet365 няма), и ако да какъв е коефициента :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:28 pm 

Аз мога да ти приема до 50 лева на коеф. 2.00 да вкара по всяко време :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:31 pm 
Аватар

:smt005 :smt005

Форум.Левски.Цом предлага вече и нелегални залози :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:35 pm 

Трябва да сме в крак с модните тенденции...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:39 pm 
Аватар

gamencerista ти за к'во ме чакаш? :lol: :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:43 pm 

За плетки да си говорите :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:47 pm 
Аватар

Поведем ли до 60-тата минута и не бият ли удар в очертанията на вратата, ще бием! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:48 pm 
Аватар

danislav90 написа:
Някои знае ли в някой от сайтовете дали има опция за залог Домофона да вкара(в bet365 няма), и ако да какъв е коефициента :roll:

Стивън Петков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]