forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 7:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:06 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Бе не търсете под вола теле. Нашата публика е всякаква, но не и кротка. Има провокация и от двете страни, а Ушев е комплексар и си го изкарва на тези, които може (жени, деца и имущество). Няма някъв таен заговор...

Ушев никога няма да се вдигне и да дебне по магистралата за да бие хора и да троши бусове, ако не са му заповядали. Просто не мога да го приема това. Няма как и да се случи, ако няма заповед от горе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:06 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Бе не търсете под вола теле. Нашата публика е всякаква, но не и кротка. Има провокация и от двете страни, а Ушев е комплексар и си го изкарва на тези, които може (жени, деца и имущество). Няма някъв таен заговор...

Не знам за конкретният случай, ама имам приятел, който беше полицай. Разказвал ми е, че по мачове неговите колеги доста често бият без особена причина. И говореше за полицаи, които идват от провинцията и си мисляг, че като са полицаи могат да си правят каквото искат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:08 pm 
Аватар

Е, много ясно. Това са тъпи, комплексирани същества, за които е невъзможно да си намерят каквато и да била друга работа, защото нямат никакви качества. Вдигат си адреналина, знаят, че са безнаказани и затова действат по подобен начин. На тях и това им е забавлението и отплатата, че са ги закарали на работа в неделя следобед. Особено валидно е за жандармерията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:15 pm 

Тук е цялата истина:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1315986

Пари трябва да събират милиционерите. За мен тва са планирани от МВР неща, както беше и изнасянето на чорбарите от Герена, за да не се играят тези мачове по клубните стадиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:15 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
смърт за цдна написа:
Добре, а какъв е ефекта от това наказание? Разединяване на агитката на Левски. Полицията не взема сама решенията и не действа сама. Някой я е накарал, но кой? Нека да помислим за няколко човека, които имат изгода това да се случва. Аз ще спомена един вариант - Батков. Вие помислите и за другите. Може и да ми се смеете, но този изрод има най-голям кяр да се изпокараме по между си и да играем пред празни трибуни.

Батков няма никаква изгода, защото сега няма да може да плати разходите по мача, а разчита само на приходите от билети. Явно и това е начин да го натиснат допълнително, съсипвайки докрай отбора и разединявайки феновете. Сега разни като RIR, Седмото небе и прочие, с радост ще прегърнат новия бащица в лицето на Пеевски, който ще изгони лумпените от Сектора и ще остави само любителите на футболната игра, да ръкопляскат и да викат уууууууууу, но ще им купи негри и треньори на корем.

Позна! :strkstrk

Не че ти пука, ама на теб поне не мога да се ядосам, защото виждам колко правиш за Левски.

Да видим събота какво ще става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:19 pm 

В Стара Загора колата ни беше от страната на беройците. След като се изнесоха всички наши ние, общо трима, минаваме през кордона от куки зад стадиона. Аз казвам на един ушев по повод 5-6 момчета със зелени тениски и шалове на 10 метра от нас: "тука да не стане проблема", а куката доволно ми отвръща "еми супер, тамън и ние малко да се поразкършим". Ушев умира от кеф да бие, без значение кой, кога, защо и как. ТВ запалянковците да млъкнат веднага и да спрат да ми обесняват каква хулиганска публиак сме били, щото от ушеф по голям хулиган НЯМА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:19 pm 
Насаждането на страх абсолютно винаги е било задкулисно. Просто това е лост, които много лесно се придобива без почти никаква цена. Не сме единствената кротка агитка, но сме единствената, към която се прилагат тези мерки. Буферите се сбиха в Дупница и нито наказателна акция имаше, нито истерия. На мачове на прасетата в Ловеч никога не съм виждал такава истерия и толкова полиция/жандармерия. Там даже след гола им преди месец някакви зурли нахлуха долу и полицията доста мило ги подкани да се върнат. Прасетата миналата година също така изпочупиха стотина седалки на националния стадион - една статия и никаква истерия. Прасетата подкрепят противници на Лудогорец - никаква истерия и никаква статия.

И последно - примерно боят на Арабията след юбилейния мач според вас просто комплексарщина ли е? Мразя подобни конспиративни помисли, но просто фактите са абсолютно еднозначни.

едит: А в дарик случайно да са качили някоя от нашите позиции, че не виждам?

Последна промяна El Hacendado на Вто Авг 26, 2014 4:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:21 pm 
Аватар

Тук говорим за удареното служебно лице и за многобройните материални щети с които ни наказват .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:22 pm 
Аватар

Свинете няма случай да са ходили в ловеч и да не са запалили стадиона, да не са прекъснали мача, да не са мятали димки, бомби и факли на терена. Не помня нито ушев да ги е пипал, нито да са наказвани

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:22 pm 
Аватар

Мен ми е интересно нещо друго-кой носи отговорността,че са вкарани всички тея неща на стадиона и няма ли да поеме отговорност този някой?Щото е много лесно да кажеш,че немаш нищо общо с разбитите бусове,коли и глави,нищо че има снимки и видео...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:23 pm 
Аватар

Kryten написа:
Свинете няма случай да са ходили в ловеч и да не са запалили стадиона, да не са прекъснали мача, да не са мятали димки, бомби и факли на терена. Не помня нито ушев да ги е пипал, нито да са наказвани

прасетата редовно ги млатят в Разград..... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:23 pm 
Аватар

basma написа:
В Стара Загора колата ни беше от страната на беройците. След като се изнесоха всички наши ние, общо трима, минаваме през кордона от куки зад стадиона. Аз казвам на един ушев по повод 5-6 момчета със зелени тениски и шалове на 10 метра от нас: "тука да не стане проблема", а куката доволно ми отвръща "еми супер, тамън и ние малко да се поразкършим". Ушев умира от кеф да бие, без значение кой, кога, защо и как. ТВ запалянковците да млъкнат веднага и да спрат да ми обесняват каква хулиганска публиак сме били, щото от ушеф по голям хулиган НЯМА!

А когато ушев ни смачка от бой пред Парламента, тогава умните и красиви протестиращи, както и ранобудните студенти опищяха света и искаха подкрепа от обществото. Даже един приятел ми вика: Добре, де, що не дойдат агитките сега, нали знаете как да се пазите от ушев?
Ами няма как да искаш подкрепа от хората, след като ти години наред си им отказвал такава и си се радвал като ги бият, щото са лумпени и наркомани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:25 pm 
targovishte написа:
Kryten написа:

прасетата редовно ги млатят в Разград..... :loser2

Веднъж и от стюарди на гелосания.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:30 pm 
Аватар

"Единствените хора, които ги е страх от полицията - това са българските полицаи" - мога да си заложа главата, че тия кретени, ако не са получили заповед, не биха посмели и шамар да ударят!!!! Въпроса е какъв е мотива и от кой идва шибаната заповед - нека да се разбере кой е дал заповедта!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:30 pm 
Аватар

Прасетата ядоха веднъж бой и толкова. И оттогава се свалят обувки и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:31 pm 

Не знам какво сте доволни, че прасетата са ги били. Тая битка е обща, фронта срещу куките трябва да е единен.
А за еничарите на Домуса - все едно са на ференцварош стюардите - ужасия.

Седем:едно, тъпото е, че обществото вече е забравило за случката с автобуса и пак ние сме лумпени и наркомани. Справка - ерата мнения за некви лигловци в тоя форум.
За тях зарята на Нова година е ок, ама пиратка на стадиона е опасна и може да застраши някой. Тотално двоен аршин. А делението започва да се разраства, което е най-лошото е случая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:32 pm 
Аватар

Естествено, че без заповед и протекция няма да бият, а въпроса кой носи отговорност за внесените неща в Ловеч мисля, че не е удачно да се задава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:34 pm 

Zeleniat написа:
Тук е цялата истина:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1315986

Пари трябва да събират милиционерите. За мен тва са планирани от МВР неща, както беше и изнасянето на чорбарите от Герена, за да не се играят тези мачове по клубните стадиони.

1:3 вика тоя. Значи ако имаме 30 000 на стадиона, на него трябва да има и 10 000 куки :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:23 pm 

sokol5 написа:
И Боркиша така си ги е мислил нещата, като е създавал Левски: Бомби и дим – левскарски режим. Даа, казал си е той, сега ние тук с приятелчетата ще направим футболен отбор, ще дадем всичко от себе си да го развием и наложим, а пък след точно 100 години ще дойдат едни други истински „мъже”, истински фенове, които ще мятат бомби и ще продължат нашата кауза. Ще измислят нови химни – „умри вратарче” , „срахме ви на п….те”. Много общо имат те с „С устрем всички победихме, че е “Левски” в наш’та кръв!”. Важно е „Аржентината” да става, ако не сме ние, то няма Левски. Ние сме Левски. Какви са тези Кукуша, Патрата и Капуй, бе. Ааа, чувал съм ги, те са от другия квартал бе, брат, яки неща дават. И Гиби съм чувал. Май е играл при нас и е мачкал прасетата. Така е брат. Бомби и дим трябва, че ако не сме ние, край.

Ами ето това е мнението.Знам че много ще ме плюват ама си го заслужихме. Вече ми се повдига от тия псевдо левскарчета.Със или без бан ми е през к**а.Радвам се че присъствах на мега хореото "мачкай до последен дъх".За да сме европейски отбор трябва да го направим Ние/Вие. А специално Вие от сектор Б сте го показвали.И дееба спрете с това "ама видите ли при свинете какв беше".НИЕ НЕ СМЕ СВИНЕТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:33 pm 
Аватар

Какъв ви е проблемът на вас двамата ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:44 pm 

не бе приятел(ако позволиш да те наричам така) нямам проблем.От няколко години съм във форума но само четях.Да,знам че това е тъпо и затова сега изказвам мнение.просто съм твърдо против бомбите. Извинявай но моиту спомени с баща ми на стадиона през 80-те са от доволно много публика и коментари след това в някое кръчме.Някак си ми е гадно като чета как най-големия спомен на някого е че е с**л на някой стадион

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:45 pm 
Аватар

Цитат:
БФС прибира около 1 млн. лева на година от клубовете, къде отиват тези пари?, чуди се изпълнителният директор на Левски
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков коментира специално пред Sportonline.bg поредната санкция на клуба от БФС. „Сините“ ще домакинстват без публика в срещите с Черно море и Славия, след като феновете на тима използваха пиротехника и хвърляха предмети при гостуването в Ловеч.

„За съжаление сме първенци само по един показател до момента и той е негативен. Левски като клуб е санкциониран най-често. Кажете какво сме виновни ние, че органите на реда и охраната не си е свършила работата в Ловеч. Честно казано клубът е безсилен, когато сме гости“, обясни Баждеков пред Sportonline.bg.
„Често се срещаме с феновете на клуба- с Националния клуб на привържениците, със „Синя България“ и с други, но явно полза няма“.

„Има няколко гостувания, които са невралгични за нас. Видя се в Стара Загора и Ловеч, че полицията не си свърши работата. Аз лично съм молил писмено да не се продават на нашите привърженици минерална вода в бутилки, а в чаша. Така процедираме ние, когато сме домакини. Защо за едни правилата са такива, а за други- не? На „Герена“ не се продават безалкохолни напитки в бутилки и кутии на радиус от 500 метра. Дали така е в Ловеч?“, ядосва се шефът на столичани.

„Честно казано от това най-много страдат собствениците на абонаментни карти, които са над 1000. Те са си купили пропуски, а не могат да гледат вече 3-ти мач. От клуба ще помислим как да ги компенсираме. Може би ще им направим намаление за следващия сезон“.

„За тези две срещи мислихме да намалим билетите. Със сигурност загубите нямаше да са като тези с Ботев Пд (над 50 хил. лева), защото там включвахме и приходи от гостуващата агитка. Не искам да смятам и да си правя сметки без кръчмар колко сме загубили. Факт е, че клубът не е добре финансово и това се отразява. За организацията на един двубой в „А“ група плащаме около 3000 лева за охрана и съдийски такси“, допълни той.

„Не знам къде отиват парите от тези санкции. Имаме договорка с БФС парите да бъдат влагани в детско-юношеския футбол. Ние не сме получили 1 стотинка до момента. Може би отиват за подготовка на младежките формации. Нямам представа. Факт е, че няма ясно определени правила, защото ние имаме договори с фирми за охрана и когато те не си свършат работата, трябва да поемат отговорност, а не да го отнася клуба“, призна Баждеков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:47 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А – предложение 2- ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 2000лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"Левски"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква б/ и във връзка с чл. 16, ал. 2, ДК налага наказание на ПФК ”Левски” София - лишаване от домакинство за 2 срещи иимуществена санкция в размер на 5000 лева. За нанесени сериозни щети на градски стадион Ловеч на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство” се заменя със забрана за игра пред публика.

ДК задължава ПФК „Левски” да възстанови щетите нанесени от феновете им на стадион „Градски” гр. Ловеч съобразно чл. 38 от ДП.

Наказанието ни е заради ''нанесен удар по служебно лице'',а не заради използване на пиротехнически изделия или хвърлени предмети.Разбира се,друг е въпроса,че едва ли ще узнаем кое по точно е това ''служебно лице'',и какво точно му се е случило.И много ми е интересно какви по точно са щетите на селския стадион в микре,че наказанието се заменя от лишаване от домакинство,със забрана за игра пред публика? :smt006

СМЪРТ ЗА БФС :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 5:49 pm 
Аватар

Бахти малоумният спор. Проблемите ни не са в бомбите, аржентината или димките. Проблемът ни е двойният стандарт който се показва :smt006 За едни наказания, за други нищо. Но явно е по-важно да се водят малоумни спорове за това на кой не му харесвали бомбите, а не за това какво да правим от тук нататък и защо все ние сме от обратната страна на уя :ohmygod2

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:00 pm 

tones написа:
Бахти малоумният спор. Проблемите ни не са в бомбите, аржентината или димките. Проблемът ни е двойният стандарт който се показва :smt006 За едни наказания, за други нищо. Но явно е по-важно да се водят малоумни спорове за това на кой не му харесвали бомбите, а не за това какво да правим от тук нататък и защо все ние сме от обратната страна на уя :ohmygod2

Абсолютно е така(без бомбите).И на децата е ясно че го има тоя стандарт и че всички са срещу нас и искат да ни смачкат.Аз просто питам защо ги улесняваме.Работя с чужди фирми и те уверявам че като им покажа хореото на тапет на гсм-а и ахват.Казвам само че Вие от сектор Б сте показвали че едно такова хорео с такъв надъхващ елемент може да е по-добър от 20 глупави бомби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:18 pm 
Аватар

http://www.imdb.com/title/tt1893195/

Предпоръчвам ви го, за да видите как точно ушевите търсят адреналина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:40 pm 
Аватар

Мнението ми е сравнително крайно. На който не му харесва - ще следя с интерес коментарите под мен.

Много точно каза някой на предните страници - и ние не сме цвете за мирисане. Преди години на един мач с един автогол на един вратар, щях да ям бой от събратя левскари 2 пъти - първо за дъвчене на дъвка, и второ, защото си позволих да помогна на човек, който се осмели да надигне глас в защита на 18-годишното вратарче, и като резултат получи зверски шут в главата и летя 5-6 реда надолу. Докато се обърнах видях на 7-8 места в сектора боеве. Най-голямото меле стана заради едно хвърлено яке и някой, който бил уцелен с ципа. Това белото си ебало майката, ей... Бой между левскари! Най-отвратителното нещо!!!

Ушев? Че е измет полицията, най-често е вярно. Но пък аз веднъж дори не съм имал проблеми с тях. Не ги обичам, виждал съм какво правят, но айде да не си кривим душите - и в нашето стадо има доста мърша.

Като скочиш на полицията можеш да постигнеш точно 2 неща - да си изпросиш боя, и по-важно - да изкараш боя на някоя майка с дете. Качулки, утраси, етц, подобни индивиди, наречете ги както искате - те изкарват боя на майките с дечицата. Не аз. Защото като отидеш на мач трябва да си носиш и мозъка с теб, знаейки, че действията ти могат да доведат до нежелана верижна реакция и да пострадат и невинни. Днеска някое детенце ще е ранено след като си започнал бой с полицията, утре това детенце ще е твоето... Ама на кой му пука, с висене в районното и бой с ушевите се трупа самочувствие, че и мацките връзват по-лесно. Hools, right? Lifestyle! Но както казах и за бомбичките - това ще спре едва при смъртен случай при една от двете страни. Не по-рано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:42 pm 
Аватар

Тия боеве сме ги дъвкали вече много пъти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:52 pm 
Аватар

А и смъртен случай от бомба има вече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 6:54 pm 
Аватар

demise написа:
Качулки, утраси, етц, подобни индивиди, наречете ги както искате - те изкарват боя на майките с дечицата. Не аз. Защото като отидеш на мач трябва да си носиш и мозъка с теб, знаейки, че действията ти могат да доведат до нежелана верижна реакция и да пострадат и невинни.

Защо полицията бие невинни ? На милиционера, на който му се плаща, не много скромна надница за охрана, която очевидно не върши, не му ли е ясно, кой евентуално му е скочил ? Очевидно не е майката, не е и детето, защо трябва да бие тях ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]