comandosa1 написа:
Напълно съгласен съм, че за снощния резултат късмет не е замесен! Дори не е и толкова некадърност(въпреки изпълнениеята на Прохазка и Крумов), а по-скоро глупост, неопитност и липса на класа. Няма такова нещо в 92-рата минута да правиш масирано изнасяне в противниковата половина, никъде го няма това, а след това да подариш топката на противника(тука вина носи Гонзо или капитана, трябваше да ги спре и да им каже да разиграят). 
Сами сме си виновни за резултатите в последните 2 мача независимо, че съдиите направиха груби грешки в наш ущърб, това нямаше да бъде фатално ако си бяхме свършили работата, както трябва.
Истината е, че в началото свинете не само не ни превъзхождаха, а бяха по-слаби от нас, но благодарение на абсолютно неадекватните решения с вратарския пост и грешки, като в предните 2 мача сега влизаме в дербито, като аутсайдери и реално сме такива. Абсолютно некадърните свине добиха самочувствие и вече са сплотен и обработен колектив карайки го яко на мускули и надъхване, но си вярват! Пъбликата им също им вярва (може би им помага това, че са адски плиткоумни и много лесно се надъхват и изпадат в шампионски делириум), а това се усеща от играчите. Ние си изпуснахме шанса сами за жалост, отделно постоянно кълнем играчите и сме разединени, което също се усеща. Най ме е яд точно затова, защото почнахме по едно и също време с тях да градим отбори без пари и сами си оплескахме работата, а те въпреки абсолютно жалките си евро мачове успяха да се самонадъхат въз основа на 1-2 победи, да сглобят отбор и да си повярват, имаха и адския късмет, но мисля и ние имахме такъв на доста места, но глупостта ни лиши от първото място- Кунчев, Наумовски и последните 2 мача.
+1  

И все пак да се надъхаме за дербито!