forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 15, 2025 7:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 5:35 pm 
Аватар

Ако някой знае колко ще свърши мача на Ирландия, да ми пише смс, благодаря предварително :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 5:42 pm 
Аватар

След като е тайна, как така има хора извън клуба, които знаят...ебати тайната :lol: Освен тва ако от отбора Х са решили да вдигнат цената на искан от нас играч, мое сами да го рпедложат на чорбата, не е нужно вестниците да пишат :) Верно е като у домашния белот целата работа - пълен ташак :lol: Въпреки, че никога не е късно да се раздуе, че "ония от форума провалиха селекцията на Левски", май само за тва не сме обвинявани :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:09 pm 
Аватар

Между другото, един колега в работата е от Павликени, откъдето е и Димо Атанасов (познават се, ритали са заедно и т.н.), като до последно отказва да повярва, че оня ще дойде при нас :smt003

Причината - Димо бил яко чорбар от дете, чак от тея дето се палели яко от типа на Тошко Янчев, Тъча и Светльо Петров :smt007

Ако го вземеме в пакет с Тъча ми намирисва на масова чорбаризация в съблекалнята, пък те нека са "професионалисти" момчетата :bigok

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:26 pm 
Аватар

Аз не се натискам да знам кой ще купуваме и продаваме. Имаме точно 2-3ма в настоящият отбор, които ще е по-лошо ако се махнат. Ясно е че на този етап нито треньора, нито футболистите са ни проблема, така че не бързам да се вълнувам, че еди кой си щял да идва. Ако ще и петимата най-добри от Челси да вземем в пакет с Маймуньо пак няма да върви клуба :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:34 pm 

Левски договори първо ново попълнение

Левски договори първо ново попълнение за предстоящия сезон.

Калин Щърков подписа контракт за два сезона с родния си клуб, който ще влезе официално в сила на 1 юли. 26-годишният ляв бранител преминава на "Герена" като свободен агент от втородивизионния Чавдар (Етрополе), с който достигна до полуфиналите за купата на България.

Щърков започва да тренира в Левски още като 12-годишен и преминава през всички възрастови формации в школата. През 2002 година той подписва първи професионален договор със "сините", но е преотстъпен на сателита Левски (Долна Баня).

Два сезона по-късно защитникът преминава в Родопа (Смолян), след което защитава цветовете и на Рилски спортист (Самоков) и за последно на Чавдар (Етрополе).

Щърков има 137 мача и 6 гола в "А" и "Б" група и за купата на България, информира БТА.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:35 pm 
Аватар

Цитат:
Левски договори първо ново попълнение
Левски договори първо ново попълнение за предстоящия сезон, съобщава БТА. Калин Щърков подписа контракт за два сезона с родния си клуб, който ще влезе официално в сила на 1 юли.

26-годишният ляв бранител преминава на "Герена" като свободен агент от втородивизионния Чавдар (Етрополе), с който достигна до полуфиналите за купата на България.

Щърков започва да тренира в Левски още като 12-годишен и преминава през всички възрастови формации в школата. През 2002 година той подписва първи професионален договор със "сините", но е преотстъпен на сателита Левски (Долна Баня). Два сезона по-късно защитникът преминава в Родопа (Смолян), след което защитава цветовете и на Рилски спортист (Самоков) и за последно на Чавдар (Етрополе).

Щърков има 137 мача и 6 гола в "А" и "Б" група и за купата на България.
Изображение

Да ни е честит 1я трансфер! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:38 pm 
Аватар

Съкварталец ми е :smt003

Дружба 2 завинаги в нашите сърца :smt007

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:42 pm 
Аватар

Със сигурност е по-добре от Треско Минев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 6:56 pm 
Аватар

Цитат:
Емил Аргиров напуска Спартак Пловдив!
Един от най-полезните играчи на Спартак Пловдив Емил Аргиров не успя да се разбере с ръководството на тима за нов договор и със сигурност напуска тима, научи Plovdiv24.bg. Днес той е уведомил клуба, че няма да продължи да носи фланелката на "гладиаторите" и най-вероятно ще продължи кариерата си в някой отбор от "А" група. В момента той има две оферти от елитни тимове и до няколко дни ще стане ясно коя от тях ще приеме. Въпреки, че играе като десен бек, Аргиров бе един от най-полезните играчи на тима в офанзивен план с доста отбелязани голове и куп асистенции.

От мн време се говори, че ще идва в Левски. Почти сиг 2я трансфер това лято :smt005
Селекцията е свободни агенти от Б група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:21 pm 
Аватар

Тоа Щърков поне на височина го докарва - 182 см

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:29 pm 
Аватар

STALKER написа:

Ти сериозно ли? Веско ни е един от най-добрите защитници, крила или както се нарича на съвременен език....!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:31 pm 
Аватар

Е, добре - сега това сериозно ли е ? :? Някакъв защитник от Б група, дето най-сериозният отбор, в който е играл, е Родопа Смолян и даже не се е задържал в А група :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:32 pm 
Аватар

Кво му е верно на Минев, бе :? Аз лично много му се радвам на момчето, играе си, стабиляга е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:34 pm 
Site Admin
Аватар

е като за резерва на Минев е добре :roll: все пак по добре отколкото само с 1 ляв бек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:39 pm 

Новина от преди няколко месеца http://www.novsport.com/news46358_1.html
:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:42 pm 

Минев
RIOT написа:
STALKER написа:

Ти сериозно ли? Веско ни е един от най-добрите защитници, крила или както се нарича на съвременен език....!
Не се излагай.Голяма част от играчите в този отбор нямат качествата да играят в Левски, включително и Минев.Освен да се върти като муха без глава друго не прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:47 pm 

Постоянен в раздаването си на терена и до там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:51 pm 
Аватар

Тия дето смятат, че тоа щъркел е по-добър от Минев, да слагат край на мизерното си съществуваниЕ :bigok :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:52 pm 
Аватар

Със звезди на Б група като щъркела и тренер като Ясен Петров, новия сезон Гонзо ще защитава 3-то място в нааай-добрия случай. Вече взе да ми писва от глупостите му, какви са тия нещастницикоито взима , като се почне от Миро Антонов. Може да е белезал 15 гола на свинете, но нито за тренер, нито за шеф става, да си взима другите майни под ръчичка и да ходи в някой пловдивски гранд, в ЛЕВСКИ вече няма работа!

Последна промяна Richard Long на Вто Май 25, 2010 7:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:54 pm 

Явно Гонзо под 5-6 класни футболисти е имал в предвид Кирил Щърков, Емил Тренков, Росен Пътников, Емил Тодоров и Животното, а ние си мислехме че става въпрос за Мартин Камбуров, Дембеле, Дерек Асамоа, Димо Атанасов, та дори и Данчо Тъча :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:58 pm 

Insomnia написа:
Пак е достатъчно на този етап. Кажи ми освен него и още 2-3ма кои други се раздават така?

Не ме разбирай погрешно.Харесвам сърцати играчи като него и винаги съм се радвал като се е хвърлял здраво в играта.За съжаление, обаче нивото в Левски е толкова занижено, че само заради борбения дух прави някакво впечатление.Но това не е достатъчно за да си в Левски, поне за мен.При други обстоятелства играчи като него нямаше въобще да стъпят на Герена, но това е друга тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 8:20 pm 
Аватар

Ей Богу ми - вече и футболист от Б група не можем да купим, а чакаме да е свободен агент. Значи критериите, по-които се търси футболист явно са следните:
1. Да е свободен агент
2. Да е играл някога в клуба (може и юношески формации)
3. Да е над 30 години

На колкото повече от тези критерии отговаря, толкова е по-голям шанса да дойде. В тоя ред на мисли Пажин и Джаейоба треа да са сигурни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 8:42 pm 
Аватар

Ако не друго, този Щърков поне е 4 г. по-млад и ще има повече въздух да се раздава... :lol: По принцип малко са бековете, които играят добре над 30 г. да не говорим пък за България :smt002

П.П. Дано не се окаже истина слухът, че Кокала взима Цачев в СлаГия...поне да му беха дали шансове, колкото на шоколада и Певеца :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 8:52 pm 
Аватар

Са някъде четох, за тоя дето вкара 2-та гола за Академик - бил се върнал във футбола на 25 години, след като бил прекъснал преди казармата. СмЕтам, че е редно Гонзо да сбъдне детската ми мечта да играя в Левски. Пари не искам, свободен агент съм, знам какво е топка и мога да я спирам. Екипа сам ще си го купя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:05 pm 
Аватар

Аз съм сигурен,че в публиката на Левски има по-добри играчи от някои,които играят на терена. Също така и в отбора по футзал има момчета,които ще са в пъти по-добри от нашите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:22 pm 
Аватар

:ohmygod Чудя им се на акъла, взимат играч който ще топли скамейката и ще подсилва дубъла, за какъв чеп ни трябва такъв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:26 pm 
Аватар

Нема как да е по-безкадърен от Живко Миланов и Зе Мангалеш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:32 pm 
Аватар

точно па тръгването на зе мангалеш е една от причините да сме толкова зле този полусезон :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:33 pm 
Аватар

G.B. написа:
Нема как да е по-безкадърен от Живко Миланов и Зе Мангалеш :lol:

ти луд ли си :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 9:41 pm 
Аватар

Живко и Зле са най-големите футболни инвалиди :bigok Дори и аз си мисля че имам някакви качества като ги гледам :lol: Само Банан Карлош може да се мери с тях :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]