forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 3:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Следваща

Да се приеме ли оставката на Илиан Илиев
Да 48%  48%  [ 163 ]
Не 29%  29%  [ 99 ]
Все тая 24%  24%  [ 81 ]
Общо гласове : 343
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:00 pm 
Аватар

Аз наистина не мога да ви разбера всичките, които спорите тук. Един път треньора е виновен. Да де, само че треньорите се извъртяха всичките възможни. Футболистите и те се извъртяха 200 човека за 5 години. Собственика се смени и той. От всичкото това следва, че просто на всичките тея путки им е добре по тоя начин и за това няма промяна. Целият клуб е погълнат от посредствеността, която вирее в България. Не може да даваш по 1 000 000 лв. за играч, който играе по 8 минути в мач. Тея пари що не се вкарат в ДЮШ примерно? Защото никой няма интерес и не му се занимава да оправя ДЮШ. Вие виждали ли сте ги нашите малки таланти, дето толкова напъвате да играят в първия отбор. Кола и чипс на обяд добре ли е :smt017 Нови коли, дискотеки, пиченца. Просто няма как да стане. Кичарата няма визия за нещата, както впрочем и всеки един друг ръководител в българския футбол. За него е важно да си нашие приятелите на всякакви ненужни звена в клуба и да кяри имидж от името ЛЕВСКИ, защото нали човека си има и други бизнеси все пак, разберете го. Треньорите за мен са последната нишка в тая порочна действителност. Истината е, че ще сме същата трагедия години наред и че единственото, което може да се направи е хора обичащи футбола и имащи визия за нещата, да влезнат в по-голямата част от българските отбори. Всичко друго идва след това. До тогава ще се върти сценария всяка година и дори ще става и по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:03 pm 
Аватар

subata написа:
Собственика се смени и той.

Това последното, особено напоследък не изглежда толкова сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:07 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:10 pm 
Аватар

пише се с едно О

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:14 pm 
Аватар

tprodanov написа:
subata написа:

Само няколко човека тук се съмнявате в това :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:14 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
пише се с едно О

Ходи го кажи на автора, на снимката не на мен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:32 pm 
Аватар

Цитат:
Приеха оставката на Илиан Илиев. Тодор Батков ще води отбора до края на сезона, след това се очаква чужденец, много известно име в Европа

Разгеле :bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:50 pm 
Аватар

Пийте, братя! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:55 pm 
Аватар

Да,нека се приеме оставката му,и отсега да се гради един нов отбор,няма кво да чакаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 2:57 pm 
Аватар

In Batkov we trust!!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:02 pm 
Аватар

Да бе и новия отбор ще се гради около ядрото : Йовов, Пелето и Влажев :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:11 pm 
Аватар

Nichy написа:
Много е забавно да се избира треньор. Аз предлагам да вземем този Стоев ли е къв е дето 2 поредни години ни дъни на Герена. Може да не е толкова добър, но положителното е, че няма да може да ни дъни на Герена трета поредна година. :smt042

Със сигурност няма да ни "дъни" един мач в годинатта, но за сметка на това получава въможност да го прави през седмица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:13 pm 
Аватар

Бате Наско, не е постнал все още нищо в Facebook след резила вчера.Това не ви ли се струва малко странно :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:14 pm 
Аватар

Може да не си е платил нетЯ :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:21 pm 
Аватар

Ако се върне Наско от сега ги виждам как прасетата ше на серат още от сега! Същото се отнася и за отбора на кюрда и джуджето, както и онзи отбор от резанград дето играе мега великият футбол! Още от сега си ги представям как им се спича лайното на тия от тази мисъл! И как нема да спят от страх поне няколко месеца!

А да не говорим за нашите мега ултра хипер футболери, дето и господ тогава нема да им помогне, ше им се ебе мамата от всекъде! Наско може да е всякакъв ама такова чудо като сега и последните 4 години, е пълен абсурд да стане при него! Кръв ше пикаят футболистите, ама нема да го позволи това нещо дето е сега!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:25 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Ако се върне Наско от сега ги виждам как прасетата ше на серат още от сега! Същото се отнася и за отбора на кюрда и джуджето, както и онзи отбор от резанград дето играе мега великият футбол! Още от сега си ги представям как им се спича лайното на тия от тази мисъл! И как нема да спят от страх поне няколко месеца!

А да не говорим за нашите мега ултра хипер футболери, дето и господ тогава нема да им помогне, ше им се ебе мамата от всекъде! Наско може да е всякакъв ама такова чудо като сега и последните 4 години, е пълен абсурд да стане при него! Кръв ше пикаят футболистите, ама нема да го позволи това нещо дето е сега!

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:26 pm 

Добре де - аз не разбирам нищо, ама хайде някой от разбиращите да ми обясни какво е виновен треньора като играчите му не могат да вържат 3 точни паса, не могат дори 1 да подадат. Даже снощи показаха, че дори не знаят къде евентуално да я подадат тая топка.
Не защитавам Илиан - през кура ми е кой ще е треньор - искам 11те педала в синьо на терена да нямат въздух да стигнат до съблекалните като свърши мача и това да не се дължи на слаба подготовка, а на оставен далак, дроб, сърце и палец на десния крак на терена.
Не искам в края на мача единственото ми желание да е да ги набарам госпожиците и да им налепя шамарите, щото меко казано ми се ревеше като гледах нещото, което "играха" вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:28 pm 
Аватар

subata написа:
tprodanov написа:
subata написа:

Само няколко човека тук се съмнявате в това :smt017

Всъщност е само един- Проданов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm 
Аватар

Борат бил навит да смени Илиян, новина дами и господа! Той, който докара Виуи Вуцов, но за сметка на това го уволни след първия мач в ЕКТ! Или който уволни Кокала след няколко кръга. Нормално с толкова "професионални" методи на работа да сме на това дередже! И поради тази причина няма да има треньор, с който да играем поне задоволително. Освен ако не продължим малко напред в ЕКТ, но това ще е временно явление и няма да се дължи на професионализма на г-н Батков....

Последна промяна Adepta на Пон Мар 18, 2013 3:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:45 pm 
Аватар

Makavelli написа:
Добре де - аз не разбирам нищо, ама хайде някой от разбиращите да ми обясни какво е виновен треньора като играчите му не могат да вържат 3 точни паса, не могат дори 1 да подадат. Даже снощи показаха, че дори не знаят къде евентуално да я подадат тая топка.
Не защитавам Илиан - през кура ми е кой ще е треньор - искам 11те педала в синьо на терена да нямат въздух да стигнат до съблекалните като свърши мача и това да не се дължи на слаба подготовка, а на оставен далак, дроб, сърце и палец на десния крак на терена.
Не искам в края на мача единственото ми желание да е да ги набарам госпожиците и да им налепя шамарите, щото меко казано ми се ревеше като гледах нещото, което "играха" вчера.

За тая работа именно треньорът е виновен, то ако ставаше без треньор тая работа един отбор да играе добре! Ама за съжаление не става, работата на треньора не е само да ги тренира или да ги подготви физически а и много други както физически, така и психически и спортно-технически детайли! Той нарежда отбора, избира постройката, нарежда тактиката, поставя задачите на футболистите спрямо разузнаването на противника, мотивира отбора, води отбора през мача и прави смените! Изгражда цялата визия за водене и развитие на даден мач, това не е като да кажеш играйте и тва е! Не става ама изобщо така тая работа, няма колективен професионален отбор в света в който и да е спорт в който най-важната роля да не е на треньора, просто няма! А Илиан колкото и да ми е симпатичен и да го уважавам като наша легенда, просто не е за тази работа! Просто вижданията му за играта са прекалено дефанзивни и страхливи за клуб като Левски! Тук се иска да мачкаш противника и да водиш ти играта, без значение с кой играеш и къде! А не да дебнеш противника на контри и да те е страх да направиш и една атака през целият мач като хората, от съображение да не те хванат пък теб на контра!

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Мар 18, 2013 3:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:45 pm 
Аватар

Миналата година немах никакви съмнения, но тази имам все повече. Щото не помня Тонев да води преговорите с Газпром, Тонев се появи единствено покрай ВТБ и беше представен като техен човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:53 pm 
Аватар

Makavelli написа:
Добре де - аз не разбирам нищо, ама хайде някой от разбиращите да ми обясни какво е виновен треньора като играчите му не могат да вържат 3 точни паса, не могат дори 1 да подадат.

Все едно да те питам с какво е виновен готвача в кръчмата, че мусаката ми има вкус на говно. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:57 pm 
Аватар

Ми картофите като са му калпави :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 3:59 pm 
Аватар

и на печката му ако напрежението не й е наред :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:02 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Ми картофите като са му калпави :loser2

Проблема е там, че от него се иска да направи софле а не варени картофи! А той понеже не мое да направи софле ни дава да ядеме неколко варени картофа и ни вика на яжте! :loser2 :strkstrk :strkstrk :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:03 pm 
Аватар

Hustler написа:
С оставката на Илиан нищо няма да се промени,друг мъти водата в отбора.И как никой не обърна внимание на изказването на Мазния,че имало и други начини да станем шампиони.

Достойно поведение на Илиан-доказа,че не е наемник и не трепери за неустойчицата си.Жалко,че малко хора го забелязаха...

Не е казвал такова нещо, каза:
Цитат:
Ще станем шампиони тази година. Това го казвам точно днес. Убеден съм, че хората, които са тук ще имат необходимия характер и амбиция да го постигнат. Този път ще има наказания за футболистите. С тази игра няма как да стане. Вчера Лудогорец ни прави подарък, ние днес връщаме жеста. Има начини, които трябва да бъдат използвани максимално. От никого не съм доволен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Миналата година немах никакви съмнения, но тази имам все повече. Щото не помня Тонев да води преговорите с Газпром, Тонев се появи единствено покрай ВТБ и беше представен като техен човек.

Тонев не е човек на ВТБ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:05 pm 
Аватар

Тонев си е на Боко, но понеже на втория му намалява силата и Мазния очаквам скоро да "абдикира" от Левски, защото според мен не му се заниамва с нас. Магарешки абдикира от Лаута и те така. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:06 pm 
Аватар

Е на кого е? И какъв е в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2013 4:07 pm 
Аватар

А е човек на ББ

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 484 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]