forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 15, 2025 2:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 12:54 pm 
Аватар

С дб и спортлайно директно се оцапваме в лайната според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 12:57 pm 
Аватар

Пържолете, що не уредиш една среща с Гонзо? Ще го питаме, дали той не би застанал открито против мустака и с това всичко ще се промени на 180 градуса..
В смисъл, ти май го познаваше, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 12:59 pm 
Аватар

Забранено ми е да се изжиявам като водач от бай Иван, но много искам да го стесниме на сгащване и да го попитаме точно това. И какво знае той и какво му казва мустакатия педал, както и какво го лъже, и не вижда ли с очите си какво става? Много ми се иска да го попитаме някои работи. Да, познавам го, това е поредният, който ми обърна персонално внмание, и вече боготворя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:01 pm 
Аватар

:smt003
Убеден съм, че бай Иван би се видял с кеф с Гонзо. Еми и аз искам, аз си го боготворя и без да ми е обръщал персонално внимание. Хайде, ако и други са желаещи, да го измислим.
Едно заглавие от рода на - Гонзо се обяви против Батков, би променило много нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:01 pm 
Аватар

Дам, това трябва да е следващият ни ход, но без разни други индивиди като предния път :smt006 Адски много искам да го питам дали смята за ползотворна тактиката с 'превеждане на съдийските такси' и подобни неща. Друг е въпросът, че съм почти убеден, че няма да се обърне публично срещу Батков, защото комуниста ще го засипе с лайна набързо. Но пък ще стане за смях като го уволни само дни след като му е отхвърлил оставката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:09 pm 
Аватар

:wink: ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:15 pm 

Цитат:
...една среща с Гонзо? Ще го питаме, дали той не би застанал открито против мустака

нали същия Гонзо преговаря с Батков зад гърба на Боримиров и Велев ,стига с тези бивши който искали да купят и ще ли да милеят ,футболът е бизнес и то сериозен

Ужасно сме слаби но колко са отборите в групата,които разполагат с по-голям финасов ресурс,не може да играем без грам идея,тромави,непохватни,сами обезвреждаме Бардон и Кривия защото на никой не му идва на ум да се движи,да търси свободни пространства ,в момента спортно-техническото ръководство е на нивото на Батков-зле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:17 pm 
Аватар

Не е добре като си формираш мнението на базата на това, което пеят журналите. А пък да не мислиш, че Гонзо е настоял да се продадат всички читави футболисти и да не се вземат никакви? Замисли се, че реално предните спортни директори и настоящия реално нямат никаква власт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пържолете, що не уредиш една среща с Гонзо? Ще го питаме, дали той не би застанал открито против мустака и с това всичко ще се промени на 180 градуса..
В смисъл, ти май го познаваше, нали?

не само с Гонзо... трябват още много хора да помагат - Ники Илиев, Борето, Иван и Андрей (вчера нещо хранеха батков в предаването), кайзера , за тези се сещам на прима виста
като иван и андрей повторят пет поредни вечери как батков е най-голямото зло и трябва да си ходи на всяка цена и веднага имаме хиляда нови човека за каузата
ако десет неизвестни лица налепят плакати е супер, защото се жегва самия батков, но трудно се печели обществена подкрепа така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:20 pm 
Аватар

Изобщо не съм убеден, че Гонзо е бил зад гърба на Боримиров, но пък съм убеден, че Борето и Кокъла бяха зад гърба на Мъри и Наско. Все тая.
Спортно-техническата част ни е най-малкия проблем. Гонзо е икона за клуба и като такъв, неговата дума има силна тежест пред феновете и обществените нагласи. Една обществена силна нагласа, че мустака е зло ще ни реши проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:22 pm 
Аватар

Някъде във времето назад бях написал във форума, че ни трябва общественозначима фигура, която да застане отпред, а ние до нея, или зад нея, и ще се вдигне олелията. Моментът си е назрял отвсякъде, всички бивши легенди са недволни, но и те като нас дигат рамене, щото нямат ресурса, парите или нов собственик. Но кампания мисля, че е крайно наложително за спасението на синият любим отбор ДА СЕ ПОЧНЕ ЧАС ПО-СКОРО :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:32 pm 

Kryten написа:
Не е добре като си формираш мнението на базата на това, което пеят журналите. А пък да не мислиш, че Гонзо е настоял да се продадат всички читави футболисти и да не се вземат никакви? Замисли се, че реално предните спортни директори и настоящия реално нямат никаква власт

не,не мисля, говоря като поведение,манталитет ,избрал е да работи с Батков ( което си е нещо нормално,все пак той е настоящия собственик ) и си изпълнява задълженията към работодателя коректно ,не казвам че не дава всичко от себе си и то в труден момент но крайно наложително беше да настоява поне за нов треньор

Няма как Гонзо ,който в момента е служител на заплата да оглавява протести,да изказва мнения за собственика
единственото нещо което можеше но не го направи е да бъде откровен за трансферна политика,за визията за следващите 2-3 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 2:07 pm 

jdt написа:
Kryten написа:

не,не мисля, говоря като поведение,манталитет ,избрал е да работи с Батков ( което си е нещо нормално,все пак той е настоящия собственик ) и си изпълнява задълженията към работодателя коректно ,не казвам че не дава всичко от себе си и то в труден момент но крайно наложително беше да настоява поне за нов треньор

Няма как Гонзо ,който в момента е служител на заплата да оглавява протести,да изказва мнения за собственика
единственото нещо което можеше но не го направи е да бъде откровен за трансферна политика,за визията за следващите 2-3 години

На Гонзо не му пука за заплатата това е според думи на самия Батков. На Гонзо оставката му е в джоба. АЗ не съм луд фен на Гонзо, но поради някаква причина той е човекът, който може в момента да обедини голяма част от левскарите. В момента. Да, в този момент. Защото ако се задържи до лятото като слуга на Батков, при очертаващите се резили ще изгуби доста от авторитета си пред феновете. Да не говорим, че Батков ще го изгони и ще остави Здравков треньор до лятото, когато ще върне Велев, понеже така е най-евтино. Само че ако лятото Гонзо почне да говори срещу Батков на кого ще му пука? С какво ще е по-различен от всички, които почват да казват истината чак като напуснат клуба? С какво ще е по-достоен за доверието ни? Но всичко това няма смисъл, ако няма собственик със сериозни намерения. Те включват стадион, селекция, твърда решимост Левски да бъде номер едно у нас и ясна предтсава как може да се утвърди като отбор от средноевропейска класа, от ранга на Базел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 2:14 pm 
Аватар

jdt написа:
Kryten написа:

Според мен Гонзо отлично осъзнава,в какво положение е изпаднал,но не е мишка и няма да се предаде. От друга страна това "инатене" води до все по-дълбоко затъване на отбора,поради несъстоятелността му,като треньор. Лошото,е че този шопар батков го набута сам да вади кестните от огъня и Гонзо няма правилен ход в момента. Ако застане срещу ганьо,всички ще реванат защо сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 2:21 pm 
Аватар

Никой няма да ревне. Момента е най-подходящия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 3:52 pm 
Да, орпеделено той е човекът, който може да обедини всички левскари (истински)!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:19 pm 
Аватар

Когато се говори за нещо, то трябва добре да се познава. Според моите представи за Гонзо, никога няма да тръгне срещу Бай Ганьо. Просто му е благодарен или задължен по някакъв начин, и дори да го изгони и да го нарита позорно от клуба, ще се отдръпне настрани и няма да се занимава с никакви протести и глупости.

Той ги възприема по доста по-различен начин нещата, възложено му е да работи, ще го прави докато го искат, като спрат да го искат, довиждане и всеки по пътя си. Той се дразни много на бившите, които негодуват и плюят по медийте, и усещам че няма да иска да се превърне в един от тях. Има и една поговорка: "Там къде си ял хляб, не се връщай да плюеш". Гонзо няма да го направи това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:20 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Дон Балон, Спортлайн, СДП... Враговете ни може да ни помогнат в случая. Иначе платените медии бТВ, Нова, Ринг - там може да забравим да ни се даде трибуна срещу кафеняка.

СД не съм го възприемал като враг на Левски, а като прекалено голяма уста. Не се знае от кой отбор е, но на всички сипва еднакво. Просто понякога прекалява и не е приятно, но се старае да е обективен. Реално той е единственият независим от изброените. Дон Бидон пък са тотални непрофесионалисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:33 pm 

Ми, в такъв случай дайте да мислим как да осъществим връзка с всички гореизброени личности... И без това вече сме тотално осакатени откъм варианти.
А това за Лафчис, колкото и да ми се иска да е истина, както винаги са празни брътвежи с цел изместване на прожекторите от проблемите :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:36 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/sport/2010/03/16/ ... _cherveno/
Ха ха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:36 pm 
Аватар

Според мен трябва да се направят две неща спешно - да се опитаме да се срещнем с Лафчис и да излъчим двама-трима души, които да отидат в шоуто на Иван и Андрей (сигурен съм, че те лесно ще се съгласят да ни включат в някое предаване). Ако успеем да убедим Лафчис, че стоим зад него и искаме да се върне, смятам, че ще го накараме да се замисли дали да не купи Левски от Ганя. Убеден съм, че ако някой сложи на масата на Мустака 5 милиона евро, веднага ще продаде. Без да се замисли. Вижте само как продава най-добрите играчи, ей богу.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:41 pm 

Подкрепям. Давайте да търсим връзка с всички дотук споменати.
Лафчис съм го виждала на старото ми работно място на ул. "Бачо Киро" - офисът му или каквото е там беше точно над нас. Платинум бизнес център. Само не знам дали още се води така... Мисля, че във форума банкера беше пуснал координати преди време...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 4:46 pm 
Аватар

Имам единствено номера на Сашо Диков :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 6:27 pm 

за да продава Ганьо трябва много да е закъсал за пари ,ще устиска без да му дреме за състоянието на отбора докато има някаква яснота за концесиите върху базите иначе е дал парите си (или тези на Чорни ) на вятъра

клуб с почти 100 годишна история беше затрит от един селски ,така че от такъв прост ,алчен инат лесно няма да се отървем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 6:29 pm 
Аватар

Аз пък ти казвам, че ако някой му сложи 5 милиона на масата, веднага продава. Даже дава и 10% комисионна, ако му намери някой купувач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 6:32 pm 
Аватар

И аз си го мисля същото. Далаверата с перачницата некак си поспря, не за друго, ами няма кинти. Позитиви тоя клуб няма да му понесе. Да го държи, както през 85, за да го води на театър вече е почти безмислено. А пари той така или иначе не е давал за клуба, негови още по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 8:19 pm 
Аватар

Е как допреди 1 седмица нямаше изгода да продава, а сега изведнъж някой да му даде 5 милиона и веднага продавал? Изобщо не ще и да чува Батков за продажба на отбора, той ако отбора не му носеше стабилни приходи досега да се е оттървал от него още преди да даде 12 милиона лева лични пари, ей Богу! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 8:40 pm 
Аватар

Той един играч не знае кога да продаде, какво остава за целия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 10:10 pm 
Аватар

Ако се появи кандидат с реална оферта, най-малкото отпада аргумента "ама няма кой", освен тва на всички ни е ясно, че тази сума от 15 мил. е хвърлена просто така и е поне два пъти над реалния таван. Стига да излезе накой и да каже, че иска да купува, важно е в този момент да се обединим максимилано голям кръг Левскари, легенди на клуба, обществено популярни личности и да натиснем с всичка сила Снукса да преговаря и продава. Предполагам, че ако има такъв човек, то той ще се появи публично след 5-6 кръга, когато се очаква да ударим дъното.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 1:06 pm 
Аватар

bagatur72 написа:
Думата " лайнар" не съм я използвал аз, а с " аутсайдер или мишка" визирам не отделна личност, незнам защо се припознаваш в тези епитети, а множество млади хора, вечно недоволни от реалността и немръдващи пръста си за промяната й !

И конкретно за стадиона: Що не доете вкъщи да ми спретнете едно луксозно ремонтче, после ще ви поздравя по форумите. Демек, да хвърлите кинти и труд за нещо, което не е ваше...

КРАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :boisw :boisw
никога не е късно да станеш за резил :smt022

Последна промяна Killmister на Сря Мар 17, 2010 1:19 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]