forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 5:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 10:29 am 
Аватар

Да умират в кофите рязанград. Боталик и Чорбое - също.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 10:34 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 10:39 am 
Аватар

Искрено се надявам Лизокурец да го нагълтат до ташаците от Паркизан, а за капак Иван Педала да им го набие в последната минута от продълженията и да им затвори капака :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 10:52 am 
Аватар

Да мрът сите бре и делиорманските резани турски селяци, и боталик сопот, и чорбое, и пармезана, и най-вече комунистическата свинкя!

САМО ЛЕВСКИ! :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 11:12 am 
Аватар

Росен написа:
Каква мафия, по-гадна държава за България от сърбия нема. И мизериите, които прави домусчиев за футбола изобщо не могат да се равняват с това, което сме понесли от сърбите. Заради тях днес такива като СкопиеЛевскиСкопие им се казва, че "българеят", а те всъщност са си българи.

Бих се съгласил ако бяхме 1913 или 1945, но от близо 30-40 години като държава нямаме повод да се оплакваме от държавата Сърбия. Виж за сърбежите в Македония, положението е на 180 градуса.
Както и да е, курь и за двата обора :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 11:20 am 
Аватар

Пишеш глупости :smt006 Проблемът ни е, че периодично си избираме управляващи, които не водят никаква външна политика, освен тази тип стойка Г с разтворени бузки :smt006 Това се отнася както за Сърбия, така и за Турция, Русия, САЩ и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:01 pm 
Аватар

Да разбирам ли, че всички отбори в България са отрочета на мафията, а само ние сме светци? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:03 pm 
Бардон: Само Левски няма гангстер за президент

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:07 pm 
Аватар

Как да им желая успех на тея путки като се сещам в каква клетка "гледахме" мача миналия шампионат :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:10 pm 

antonatan написа:
SkopjeLEVSKISkopje написа:
По какъв начин е в БГ?
Да даваш подкрепа за чужденци,особено на сръбски цигани,срещу български отбор?
Това е идиотщина.

Брат, ще си позволя да отговоря вместо Инчето. Тук не става въпрос за българи и сърби. Ако ще да е отбор от Танганайка, Инчето както и повечето тук, пак щяхме да искаме Лудогорец да паднат. И не защото не сме родолюбци, а защото Лудогорец е поредният пример за това как мафията е навсякъде у нас и си прави каквото иска. Предполагам знаеш, че у нас всеки ден излизат хиляди хора пред Народното Събрание, търсейки промяната на това статукво, искайки в България да започне да се живее по нормален начин, да скъсаме с мафиотите, които на практика са кукловоди на нашите политици. Така че, за мен лично, подкрепяйки Лудогорец, човек не подкрепя български отбор, а подкрепя това, заради което хората над 40 дена са навън.

Абсолютно. Лудоселец имат поредния мафиот за собственик (който на всичкото отгоре е и чорбар). Уреждат мачове, купуват си съдии, смеят да плюят по Левски, изпълнителният им директор е лилав циганин, който до вчера е продавал царевица на плажа. Те са измислен мафиотски отбор, също като Литекс. Останалото антонатан го е обяснил.

И моля те, точно на мен не ми давай уроци по родолюбие. Същото важи и за другите наскачали, които се опитват да се изкарат по-българи от българите и се правят на интересни. В случая изобщо не ми дреме за Партизан, интересува ме поредното олицетворение на корумпирания футбол в България да отпадне, за да не слушаме после измислени тиради за "величието" им и тем подобни глупости.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:43 pm 
Аватар

Толкова си лоша :smt003 :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:48 pm 
Аватар

Партизан изглеждаха много жалко вчера срещу арменците ,но дано влезнат в час за мачовете срещу Разград. Нека да ги пори Иван Иванов (русия)! :loser2 :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:56 pm 
Аватар

На кой свят живеет? :smt005 Единственото, което различава Левски от другите е, че има масивен фонд от фенове, но Лудогорец имат далеч по-добри футболисти и тренировачна база!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 12:59 pm 
Аватар

Това не ги прави по-малко измислен, жалък отбор-играчка на някаква нещастна мутра и банда, плюеща срещу нас при всяка възможност. Ега си счупят краката всичките до един.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:12 pm 
Аватар

Gonewild написа:
На кой свят живеет? :smt005 Единственото, което различава Левски от другите е, че има масивен фонд от фенове, но Лудогорец имат далеч по-добри футболисти и тренировачна база!

Ми ставайте от Лудогорец, бе. Тамън ще наберат фенска маса, че са го закъсали, а вие ще може да се наслаждавате на красива игра в ЕКТ и у нас, добри футболисти и база, може и некое кебапче да ви пусне агата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:16 pm 
Аватар

Кабабче с кожичка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:24 pm 
Аватар

Лошото е, че ние нито играем футбол, нито имаме шеф мутра.. Назад сме по всички параграфи. :bigok
Но ще дойде Видовден.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:27 pm 
Аватар

Но пък имаме шеф Бащица :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:35 pm 
Аватар

Единствен, невиждан, неповторим и непомак. Амин! :batkoff :smt109 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:38 pm 
Аватар

Там не ядат нито кИбапчета, нито кЮфтета! :bigok Поради една друга прозаична причина! :smt005 :smt005 :smt005

В путкогорец набиват само кебап, фалафел, нахут, халва, баклава, хумус, имамбаялдъ и дюнер! :duner

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:38 pm 
Аватар

По тази тема (трябва ли да се подкрепят клубовете от България в Европа) нещата са ясни и всички сме слушали различните гледни точки по сто пъти. Аз не мисля, че това е причина да спорим помежду си, като не виждам някаква драма, който иска да подкрепя отбори, срещу които иначе псува цял сезон, да си ги подкрепя и обратното.

Моето мнение е, че това е клубен спорт и няма никаква причина да го отнасяме към междунационални отношения. Ако в националния отбор играят 11 играча на чорбата - тогава ще ги подкрепям срещу всеки друг отбор и искрено ще се радвам на всеки техен гол или победа. Защото срещу всяка победа ще пише България. Отделно ще се ядосвам и ще разсъждавам защо нашите не намират място в национала.

Но да се трогвам, че някакви индивиди играят от името на лудогорец, литекс, чурка - някак си не ми връзва. лудогорец представляват България ли? Или град Разград? Аз, като българин, не се чувствам представен в спортно отношение от такива... думи или имена. Ако някои хора от Разград много се кефят на това, че са представени в Европа - ОК, това изобщо не ми пречи. Но за мен футболната среща лудогорец - партизан е просто един мач, който ще го дават по телевизията. Надявам се лудогорец да паднат, защото са наш съперник и ги чувствам като такива, а с Партизан, когато Левски се срещне срещу тях - тогава ще ме трогне съдбата им.

Но пак казвам, това е моето мнение. Повечето хора около мен са на обратното. Но са предимно хора, които не се интересуват от футол и заемат някакви "принципни" позиции. А тези, които са редовно по стадионите, изправяли са се срещу един отбор като врагове (или съперници, по-точно) и след това го подкрепят и чувстват неговите успехи като свои - малко ми е трудно да ги разбера. Значи в сряда празнуваме победата на един отбор в ЕКТ, а в събота крещиме по-него "Турци сте!", "Селяни" и "Мафиоти"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 1:46 pm 
Аватар

Ако играят български отбор с турски, гръцки, сръбски или румънски, аз лично няма как да не съм за българския. Едно единствено изключение допускам - когато играе отборчето с четирибуквената абревиатура (за тях наистина не мога да бъда при никакви обстоятелства).
А и намирам за жалко да злобеем, просто защото ние сме били ужасно слаби и сме отпаднали по позорен начин.

Апропо, когато Бардон заяви това за гангстерите, формално беше прав за Батков. Но това не важи само за него, ако трябва да сме честни - Батков, Гриша Ганчев и Домусчиев наистина не са са гангстери (ако приемем, че "гангстер" е член на нелегална организация, занимаваща се с престъпни дейности като рекет, наркотрафик, поръчкови убийства и пр.). Те са просто лица, на които им беше дадено да управляват определени средства. Правилните тарикати на правилното място по правилното време. Ганстери са Маджо, братя Илиеви и подобните им. Борат, Домуса и Джуджето са нещо като престъпници с бели якички (Боже, какви физиономии имат само българските престъпници с бели якички :bigok ), гангстери - не.
И така или иначе, е смешно да обвиняваме другите отбори, че се финансират с мръсни пари, защото нашите пари са същите като на останалите. В А група има само един отбор, който се финансира (всъщност ще се финансира вече) с абсолютно прозрачни и честни пари и това е цуци на Сашката Томов (Господ здраве да му дава) - парите на видиотените бунаци-мандраджии! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 3:17 pm 
Аватар

Зa мен в моментa сaмо Черноморец игрaят феърплaй, колкото пaри имaт с толковa игрaят ... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 3:43 pm 
Аватар

Играят дръжки.В точните мачове особено. :lol: В нашия футбол феърплей е мръсна ,пошла дума.Като цяло понамаляха уговорените мачове.Вече няма безметежни рейдове от сорта на сезон 98/99 г.Това издание на първенството беше най-голямата гавра с футбола.Още тогава трябваше и 16-те отбора да ги изхвърлят от групата.Почнахме да доближаваме водещите първенства по-елегантност на уговорките. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 3:48 pm 
Аватар

Макар, че с миналият им собственик бяха бая мафиотски истории ...
Когато Балъков беше тренер бяха бая силни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 5:56 pm 
Аватар

antonatan написа:

Брат, ще си позволя да отговоря вместо Инчето. Тук не става въпрос за българи и сърби. Ако ще да е отбор от Танганайка, Инчето както и повечето тук, пак щяхме да искаме Лудогорец да паднат. И не защото не сме родолюбци, а защото Лудогорец е поредният пример за това как мафията е навсякъде у нас и си прави каквото иска. Предполагам знаеш, че у нас всеки ден излизат хиляди хора пред Народното Събрание, търсейки промяната на това статукво, искайки в България да започне да се живее по нормален начин, да скъсаме с мафиотите, които на практика са кукловоди на нашите политици. Така че, за мен лично, подкрепяйки Лудогорец, човек не подкрепя български отбор, а подкрепя това, заради което хората над 40 дена са навън.

Ако спазваме тая логика, не би трябвало да подкрепяме и Левски. Не мисля, че е необходимо да обяснявам защо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 6:07 pm 

Аз немам нищо против Лудогорец,ама нема и да седна да се правя на голям патриот,че ми пука от техните мачове в Европа - абсолютно безразлични,да правят квото искат,да влизат в групи,да ги шият 7-0,все тая :mrgreen: Тия патриотизми,как фен на един отбор ше стиска палци за друг в Европа,не сме на подходящите географски ширини :smt005 И да сме,пак не се прави никъде. А и плюс тва те са 70 процента румънци,мангали и негри,като съм разделил румънец от циганин само щото тоя Моци мяза на нещо :D Абе с две думи всеква сволоч е докарал Домуса,но че вчера играха добре си е факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 6:08 pm 
Аватар

Да разкаже Омраз как на европейското през 1988 бил за СССР и баща му като разбрал, го пребил :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 6:10 pm 
Аватар

Сега сигурно пак би го набил ако разбере, че е за съюза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 25, 2013 6:20 pm 
Аватар

Някaкъв написа:
Макар, че с миналият им собственик бяха бая мафиотски истории ...
Когато Балъков беше тренер бяха бая силни :bigok

http://bglog.net/Obrazovanie/5790
Толкова силни, че не можеха да бият Монтана и останалите слабаци ;) И миналата година имаше един такъв "силен" отбор.
А, Перуката каза днес, че нямало българин, който да не иска Ботев да се класира, а той даже щял да бъде най-щастлив, ако това се случи. :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]