Wildkid написа:
Естествено, просто англичаните са жалки с това it's coming home, измислено по оная тъпа песен (с тотално друга идея, впрочем), още повече, когато имат брутално посредствен отбор от надценени дървари. Но по някакви неведоми пътища, тия дървари се обявяват за велики играчи...Дори, когато уж никой нямал очаквания за тях, те пак се пишат велики и отвсякъде се налива тая мантра. А когато им лъснат голите задници се почва с оправданията

И теб като българин това те дразни, защото ... ? Аз лично не разбирам, как може да те дразни, че на турнир на който не играем, някой си пеел някаква песен, в която си възхвалява отбора, която на всичкото отгоре не е обидна за другите отбори. Хората си правят кефа в крайна сметка, плюс че е съвсем нормално да има приповдигнато настроение. Ако пееха - "Ще стигнем макс четвърт финал и ще паднем", щяхте да се смеете, защото били с победенческа психика, ако пеят за купата, що пеят като не са я спечелили... Търсите нещо да се заядете като днеска преди мача "Ебаси смешниците, само на тях им пука за трето мяст", излязоха с 5 резерви - "Лузъри, дори трето място не взеха"

. Като толкова ви дразни в крайна сметка, спрете с английските медии. За мен е нормално феновете на един отбор да са с приповдигнато настороение и да са надъхани, ние сме абсолютно същите и на клубно и на национално ниво, веднага се сещам за няколко примера, където ние сме се надъхвали на макс без покритие, обаче сме прекалено малки някой да ни обърне внимание.
Гришо като направи един добър мач, не избухват ли вестниците, че е номер 1, преподава и т.н.
Във всички медии, включително и във форума с месеци се говореше как Кобрата щеше да убие Кличко.
98 помниш ли песента дето се въртеше за националния по тв, беше нещо от рода на -
"... на света на пук, ние пак сме тук, ще ги скъсаме...", е сигурен съм, че целият свят е бил срещу нас да се класираме и ги скъсахме

Гарантирам ти, че никой в Англия не е казал, еее тея българите едно четвърто място имат и са мега дразнещи, чу ли им песента. Между другото колегите ми на работа, които са по-възрастни помнят отбора ни от 94 и то не само кюрда, ами поне още 5-6 играчи, гола на Лечков срещу Германия и все ми викат, че много се кефили, как сме стигнали толкова далеч.
2004 също беше някакво велико надъхване, поне излизане от групата и четвърт финал се очакваше.
Във Франция и в Хърватия след всяка победа в след груповата фаза имаше ебаси празненствата по улиците също, единят отбор няма да спечели купата, ще обявим ли феновете им за ебаси наглеците и лузърите, че са празнували след като в крайна сметка не са спечелили купата или само англичаните нямат право да празнуват ?
Едит -
Bellamy написа:
Колкото до вечния котешки казус с феновете на кралицата..
Давам пример - хората които симпатизират на Германия спокойно си признаха: "Германия не игра добре, състава не беше добре, заслужено отпаднаха.". Край на въпроса, няма повече коментари, животът продължава.
Фанатизираните инглиш съпортери: "ITS COMING HOME" "Велика световна сила!" "Браво, нереални!" "Огромно постижение на този млад отбор, заслужено" и тн.
Как пък един не си призна, че Англия игра посредствено и грозно.. Как пък не си давате сметка, че тоя отбор разчита изцяло на статични положения..
Ебахти и оправданията.. Чудо и приказ.
Припадам
Сигурно след всеки мач сме критикували Англия за играта им, даже в големия ми спор с NewOrder който беше заради това дали англичаните и колумбииците са играли мръсно бях написал, че ако ги беше хранил за играта им щях да се съглася, че са зле, но не за това че са били на нивото на южно американците по номерца (нека да не го почваме отново).
Мнението на беламито е типичния пример, как се влиза в тая тема след неуспех на Англия и се изсипва някакъв хейт, ей така

Дори не си е направил труда да прочете преди него какво е писано.
Zlostar_1111 написа:
Не знам колко феновете на Англия дразнят, но определено след всяко шизо мнение на Белами нац. отбор на Англия стават една идея по-симпатични