forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 5:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:41 am 
Аватар

Как се прави селекция в България - отива Иво Тонев в Берое,, "Колко струва Иво Иванов" ,ония-"100000 лева", "На ви 100000 лева" и Иво Иванов отива в Локото :smt006 Как се прави селекция в Левски
Вариант 1 - от местни играчи - звъни Гонзо на Илиян Илиев "Илияне, здравей, разбрах ,че сте в криза, нямате пари, имате едно момченце Иво Иванов, колко струва?", отговор "сто бона ", Гонзо "ама Илияне, аз само питах , щото Батков обеща пари, ама още не ми е дал никакви, ако може на разрочено по 1000 лева на седмица " и естествено бива отрязан :smt006
Вариант 2 - с чужденци -звъни Заберски на Батков "Ко стаа, мойто момче :smt006 Разбрах,че имаш кинти ,дай да врътнем една далаверка , тука с едни бразилчета, ще ти пратя , факсче с линковете с головете им в Ютюб, обаче ще го направим да минем тънка лайсна, пък той оня Гонзо да се чупи главата после, ебал съм го " :smt006
Отдавна съм спрял да вярвам, че точно щом Левски поиска някого и цената му се вдига 5 пъти, а за дрегите прИмоцията важи :wink: За тоя Миро Антонов , не знам селянин ли е, абориген ли е, но съм Убеден ( с главно У), че ще разнася като куцо пиле, домат, гражданчетата ни от школата, дето се мислят за голяма работа и за вечните таланти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:57 am 

http://sportal.bg/news.php?id=212872

................................

Да обобщим.

Чорбаспор: :

Илиев
Акалски
Дани Кики
Петре
Панку (?)
Митрески (?)
Атанасов (?)

ЛЕВСКИ :

КУРА МИ ЯНКО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 4:17 am 
Аватар

Тая пародия вече е безинтересна даже ...

Гонзо, дето ще взимаше той решенията на Герена, не само, че чака Батьо да каже кой ще е треньора, ми даже не знае, дали няма той самият да се окаже :shock:

Нови футболисти ми е повече от ясно, че няма да има. Кривия и някакви тарани-дъгучи от Своге - бройте си го вие за селекция, ако искате. Това е семшно - с тях ли ще вдигаме класата ? А че се чудят как да натирят малкото футболисти, дето знаят от коя страна се рита топката като Дарко, Жиката и бразилейростие - кво да го коментираме ?

Мустакатия, ако продължава в същия дух, не на Славия съдбата, ми на Ботев ще последваме. Ма там поне феновете се дерат, докато селския ги ебе, а ние си и траем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:11 am 
Аватар

Боже божеее....Нямам думи просто. Само името ни остана.

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:35 am 

http://sportal.bg/news.php?id=212898

Покъртително интервю! :shock: Някои хора от форума го сравниха много успешно с митьо селския....вече 4 години говори едно и също и цапа наред сините легенди, като се крие зад гърба им. Тодоре, умри, желая ти го от сърце!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:09 am 
Аватар

Абе, вие не сте добре. Кво се дразните от поредния групов трансфер на чорбата?! Тая схема се разиграва на всеки 4-5 месеца от 4-5 години насам - 3-4-ма най-добри според обществените настроения футболисти от даден провинциален отбор (обикновено Локо Пловдив) поемат към отбора на Партията. И всеки път е едно и също - "говедата" ги унижават (ако някой не е разбрал, и този полусезон УЖАСНО ИМ ЕБАХМЕ МАЙКИТЕ точно накрая), почват се катаклизми, предишнопристигналите групички биват обляни и изхвърлени към други провинциални отбори, а за новопристигналите почват да се мислят титли и чинове от НА на НБА след първия им и единствен по-добър мач... докато и те не бъдат изхвърлени.

Да, дразнещо е, че ние не взимаме никой, но, първо, че трябва да се свикнали, и, второ, че е абсурдно да се стресирате от чорбарските малоумия, които за пореден път ни се представят по чорбаро-комуноидната схема.

Не забравяйте най-важното - ежесекундно обливане на отборчето на Партията. Смейте им се, ебавайте ги - това е само за подигравка и за нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:35 am 

Според мен Гонзо трябваше да остене спортно-технически директор.
Треньор според мен, ако не нов, то поне да бъде Здравков.
Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:43 am 

Изображение
Моето предложение да има кой да води тоя цирк на Герена. И на 80% думите на Батков и Гонзо се препокриват кой ли е извора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:51 am 
Аватар

Дам, 100% зад мнението на М.Г. Същия цирк го гледаме за пореден път и единствения ефект е, че научаваме добре кои са чорбарските сателити. Поредното кръвопреливане от Пловдив просто заявява бъдещи намерения. Да се чуди човек с какъв акъл К. Динев им дава някога повече играч, имайки предвид че още си чака парите за Удоджи, ама явно има защо. Замислете се какво става сега при свинете ако не продадат някой от сегашните - става отбор с 40 футболисти. А съм сигурен, че до края на трансферния период ще се вземат още поне петима. Другия вариянт е да махнат десетима, което автоматично пак означава, че няма да имат отбор още дълго.
Отдавна се каня да направя статистика на взетите и махнатите играчи от цуца през всеки трансферен период, нищо чудно бройката да е доста шокираща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:59 am 

Kryten написа:
Дам, 100% зад мнението на М.Г. Същия цирк го гледаме за пореден път и единствения ефект е, че научаваме добре кои са чорбарските сателити. Поредното кръвопреливане от Пловдив просто заявява бъдещи намерения. Да се чуди човек с какъв акъл К. Динев им дава някога повече играч, имайки предвид че още си чака парите за Удоджи, ама явно има защо. Замислете се какво става сега при свинете ако не продадат някой от сегашните - става отбор с 40 футболисти. А съм сигурен, че до края на трансферния период ще се вземат още поне петима. Другия вариянт е да махнат десетима, което автоматично пак означава, че няма да имат отбор още дълго.
Отдавна се каня да направя статистика на взетите и махнатите играчи от цуца през всеки трансферен период, нищо чудно бройката да е доста шокираща.

Това малко е майненска работа 15те се подиграват на 16те в таблицата... Замислям се единствено какво става сега при нас, пролетта вместо на мач съвсем спокойно бих си взел екстрим бдсм курва :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 12:25 pm 
Аватар

След като няма пари за истински нападател и този ни се струва машина за голове :smt007 .Все пак е 1.90 висок :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 12:42 pm 

me4o21 написа:
Боже божеее....Нямам думи просто. Само името ни остана.

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 12:57 pm 
Аватар

Цитат:
София. "7 дни спорт" се свърза с адв. Тодор Батков около час, след като беше приключила срещата му с Георги Иванов-Гонзо. Собственикът на Левски се съгласи лично да обяви решенията от срещата и да даде повече подробности за бъдещето на Левски.

- Г-н Батков, какви са новините от Левски след срещата ви с Георги Иванов?
- Говорихме дълго, обсъдихме всичко, свързано с бъдещето на Левски. Георги Иванов остава начело на отбора като мениджър на клуб от типа на тези в английската Висша лига. Гонзо ще има пълните правомощия и отговорности за цялата спортно-техническа работа в Левски. Ще отговаря и за организацията на работата в треньорския екип на Левски, както беше и досега.

- Тоест - Гонзо ще води Левски през пролетния сезон в "А" група?
- Точно така, имам му доверие. Разбрахме се, че основната цел е да атакуваме шампионската титла. Остават ни още 15 мача, шансовете пред Левски са налице. Имаме най-силните футболисти, не виждам защо да не успеем.

- Предвижда ли се да привличате нов треньор в екипа?
- Не, щабът си остава този от есента. Ще ползваме консултанти от чужбина. В школата също ще има промени, но там вече Георги Иванов ще прецени какви трябва да бъдат.

- Разбрахте ли се за селекцията през зимата?
- Разбира се, това беше един от обсъжданите въпроси. Това, което мога да съобщя, е, че има интерес от чужбина към седем футболисти на Левскил Имена не искам да споменавам. От тях разчитаме да бъдат продадени трима или най-много четирима. Ще привлечем поне трима нови играчи на постовете, където Георги Иванов счита, че има нужда.

- В последния месец Константин Баждеков натърти няколко пъти, че Левски ще съкрати бюджета си. Според счетоводния баланс на клуба в последните години сте харчили по около 14 млн. лв. В какви рамки ще бъде ограничението?
- За следващата година сме заложили бюджет между 11 и 11,5 млн. лв.
Криза е, застигна ни и нас, не можем да си позволим да харчим колкото досега. Аз мисля, че би трябвало да успеем да се справим и с този бюджет.

- Досега вие лично давахте по 4 млн. лв. годишно?
- Някой път и повече.

- Сега откъде ще дойдат приходите за Левски?
- От традиционните източници - постъпления от участие в европейските турнири, трансфери, продажба на билети, търговска дейност и реклама.

- Доста критики ви се струпаха на главата през есента. Каква е равносметката ви за представянето на Левски?
- Вижте, за по-малко от пет месеца ние изиграхме 30 мача. На практика нямаше подготовка. Играхме на много сгъстен цикъл, което се оказа проблем. Но сега през пролетта ни предстоят само 15 мача, от които аз вярвам, че ще спечелим 15 победи. Разполагаме с най-добрите футболисти в България и мисля, че можем да се справим с предизвикателството.

- Не е ли малко смела тази прогноза? През есента няколко пъти се оплаквахте от удари под кръста.
- По този повод ще дадем специална пресконференция преди началото на пролетния дял. Не вярвам на съдиите! Поне за пет мача ще искаме рефери от чужбина, иначе просто няма да излезем на терена. Подигравки като тези от мачовете с Литекс и Черно море за купата няма да търпим. В чужбина като стане въпрос за български футбол, всички казват "Левски". Така че самият футбол в България не печели от това Левски да бъде ощетяван от съдиите. Ние не искаме да ни се помага, а да се свири по правилник. Реално да се отсъжда всичко, както е в Европа.

- Изиграхте цели 12 мача в евротурнирите тази есен. Какво мислите за представянето на Левски?
- От тези 12 двубоя не съм доволен само от срещите с Дебрецен и Виляреал в София. Срещу Ред Бул и в двата двубоя заслужавахме да завършим поне наравно. Все пак сезонът приключи успешно, победихме Лацио в Рим. Това беше историческа победа, никой български отбор досега не беше побеждавал италианци на техен терен.

- Така е, но пък се чуха и коментари, че Лацио са играли с четвъртия си отбор?
- Вижте, това са несериозни неща. Ако някой твърди, че в Лацио са събрани случайни футболисти, нека го каже публично. Погледнете и статистиката - Левски не е губил в Италия през последните 20 години.
Постигнахме равенства с Ювентус, Киево, Удинезе, сега победихме Лацио. Това да не са случайни отбори?

- Нека пак се върнем на въпроса с Гонзо. Как оценявате работата му през есента?
- Оценката ми е по-скоро положителна. Пое отговорността в тежък момент в осмия кръг, когато положението на Левски не беше за завиждане. Реално ние трябваше да завършим есенния сезон с 31 точки, но загубихме четири. За мача в Сливен сами сме си виновни, а срещу Ловеч повлияха и други хора. Надявам се, че през пролетта ще играем по-силно и ще печелим.

- Какво друго не ви хареса през есента?
- Шампиони сме по червени картони и контузии и това трябва да бъде прекратено.

- Не е ли странно Левски да бъде пръв по контузии в "А" група, при положение че имате най-големия медицински щаб?
- Аз това го отдавам на три неща. Както споменах по-горе, нямахме достатъчно време за подготовка. Ще кажа обаче и друго - професионализмът на някои футболисти е недостатъчен! Третата причина са лошите терени. Вземете например травмата на Живко Миланов в Перник - тя се получи именно от проблем с терена. Разбира се, ние работим в тази насока, за да може през пролетта да разполагаме с всичките си футболисти.

Олеле, майко.... :shock: :shock: :shock: . Мислех да болдвам глупостите на Батьо, ама то това означава всичко да болдна! Чака ни много, ама много тежка пролет......ако сме в тройката накрая - ще трябва да черпим :(

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 1:05 pm 
Аватар

Тъкмо го видях и аз това ново, и смея да кажа много адекватно интервю на другаря. :bigok Пролетта ще имаме честа да се борим с величия във футбола като Миньор и Славия за място в 6цата, а вие пак сте недоволни от бащицата... :smt035 Поклонете му се и очаквайте нови пратки от 20 литрови дамаджани с Орина, която е специално приготвена около новогодишните празници.

Светлина в тунела няма, няма и да има още дълго време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 1:23 pm 
Аватар

То нали знаеш - ако си в тъмен тунел и видиш светлина - има голяма вероятност това да е влакът, който идва срещу теб :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 1:27 pm 
Аватар

Прочетох за трите нови попълнения и спрях дотам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 1:39 pm 
Аватар

Обаче два пъти е отбелязал, че иамаме най-добрите футболисти в България :lol:
Даже не се усеща, че тва ужасно се изтърка, а и "най-добрите футболисти" са 5-ти в А група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 1:49 pm 
Аватар

Относно подмятането за транфсерите на ония и защо сме им се дразнели, аз лично не им се дразня на тях за нищо, те си карат старата доказана система всеки прозорец нов отбор, всеки сезон нов провал и не им пречи като гледам.

НО НЕЩОТО, КОЕТО МНОГО МЕ ДРАЗНИ СА ПЕДЕРАСТКИТЕ РАБОТИ, КОИТО СТАВАТ В ЛЕВСКИ ОТ МНОГО ГОДИНИ НАСАМ И БЕЗУЧАСТНОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА КЛУБНИТЕ ЛЕГЕНДИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА НА СЛУЧВАНЕТО ИМ СА НА ЗАПЛАТА В КЛУБА И СА МНОГО ВЕРНИ НА СВИНЯТА ДЕБЕЛА НЕЩАСТНА, и които след като ги изритат позорно за да може същия тоя помияр да си измие ръцете с тях, започват да говорят това, което всеки нормален фен на Левски вижда и говори в момента.

ГОНЗО, МОЛЯ ТЕ, НЕ БЪДИ ПОРЕДНИЯ! Благодаря ти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 2:50 pm 
Аватар

Аз ли съм единственият, които твърдо не вярва, че може бюджета на Левски да е 11-11,5 милиона на година? Че преди година-две дори да е бил повече? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 2:52 pm 
Аватар

Не си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:01 pm 
Аватар

Бюджета НЕ Е повече от 6-7 милина на година, даже и това е с надписване!!!
А това, че Борат давал 4 млн годишно от него направо монитора ме нацепи в главата!!! :lol:

Бюджета по времето на Чорни действително е било МНОГО голям, може би 20 млн марки. Откак тоя катил с мустаци взе акцийте, отбора е на тотална самоиздръжка, а в годината на ШЛ беше на солидна печалба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:33 pm 
Аватар

Левски се разбра с Иво Иванов

Защитникът на Берое Иво Иванов е все по-близо до Левски, след като е договорил личните си условия на среща с Георги Иванов, твърди БТА. За да стане трансферът факт обаче, трябва да се разберат и двата клуба, които продължават да преговарят.

Междувременно Левски замрази преговорите за нападателя на Черно море Мирослав Манолов. От ръководството на шампионите са провели няколко разговора с управата на варненци през декември, но на този етап не могат да постигнат договорка за трансфер на голаджията.

Това е и причината "сините" да насочат интереса си към нападателя на новака Спортист (Своге) Мирослав Антонов. Очаква се на "Герена" да се завърне и бившият национал Александър Александров-Кривия. Първо обаче халфът трябва окончателно да прекрати взаимоотношенията си с Черно море.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:33 pm 
Аватар

Сега най-логичното е да не се разберат. Ха-ха-ха
Поне има сигнали, че ще се маха РабехЪТ :smt006
Добре и, че зацикля идването на 'голаджията' Миро Манолов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:38 pm 
Аватар

ДО колкото си спомням седеше от лявата ми страна, когато разбра за ММ, и тогава не беше напреки :boisw :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:39 pm 
Аватар

Очаквам няколко дни след НГ Тошар да обяви в интервю че цената е била завишена 5 пъти :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:41 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
ДО колкото си спомням седеше от лявата ми страна, когато разбра за ММ, и тогава не беше напреки :boisw :smt006

Еми нали гледаме мачове на Ч.М., не е нападател за Левски момчето. Не знам кой е по-добър измежду него и съименника му от Своге. Ако ще е някой от двамата, по-добре момче от школата.
Това го решава Гонзо, не ние.

Да, но дори на Гонзо сигурно му е 2ри, 3ти избор за нападател, убеден съм
Лошо е, че не се споменава за желания бек, щото ни е необходим такъв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:42 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 4:07 pm 
Аватар

Я Гонзо, я Батьо ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 4:14 pm 
Аватар

Когато се заговори, че "желания нападател" може да е Мирослав Манолов бяха много мноого разочарован, но пък когато дори и това дРъво се оказА скъпо за любимия ни отбор и му намериха "алтернатива" в лицетона некъв глупак от Своге направо щях да падна от стола от смях, макар че много ми се ревеше!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:01 pm 
Аватар

Първолете,не си на 15 години мама му стара,Гонзо е поредната безгласна буква,която е акустирала на Герена през последните години,батков е човека който сее интриги и взима решения,вживявайки се и явно повярвал си в ролята на собственик и успявайки твърде умело с чужда пита да прави помен,бил харчил по 4 милиона ,поне,на година от собственият си джоб за Левски,но забравя че парите които се превеждат в Левски не са за собственият му джоб,а са за Левски,а и вече явно забрави,че тоя отбор ,поне по документи,му беше харизан от рускиО еврейн.Яд ме е като ги пиша тия неща за Гонзо,но така ги чувствам нещата,а и аз съм от Левскар и зная че никой не е по-голям от името на Левски,нито мръсни пари,които винаги задължават,нито некадърни и поставени чорбаджии,нито треньори и футболисти,за тях много,много не ми дреме,освен като оцапват символа ни.И нека да не мислим кой би купил Левски,няма как да ги решаваме тези неща,но все още имаме възможността ,който и да купи отбора,този някой да има респект към публиката на Левски и да си запазим правото на реакция към нещата които петнат,това което обичаме.Нека през Новата година да разберем,всички,че на стадиона няма голям и малък Левскар,че уважението е нещо, което не се постига със страх,а и с кинти не става .Весели празници и само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]