Еми, накратко, може да си ебат майката
Мога да си ги псувам, понеже то не се разбира!
П.С. Снимката с геймарата най-отгоре, в агония, гърчещ се, театрален мангасар, е ТОП!!!
Росен написа:
Благодарен съм на тия обикновени хорица, дето са дошли да си дадат живота за нашето Освобождение. На руската държава, доколкото съм чел й е платено за това. А да не говорим, че не ни помагат да се освободим, защото много ни обичат, а от интерес. Но у българите е насадено такова поклонничество към тях, че минава всякакви граници. Убеден съм, че няма държава с толкова много русофили от глава от населението. Включвам и Руската федерация в това число.
Само си представи, че за момент не Русия, а Германия е имала същата роля в историята ни. Същото лизане ще има, а на Мути в момента ще и ближат спаруженото пути. Не е проблемът в Русия, не е проблемът в Германия, проблемът е в хората. Те нямат капка достойнство. Дали са отявлени русофили или обратното, русофоби и такива, подкрепящи националния отбор на Англия

, няма никакво значение.
Русофилите обикновено са с няколко идеи по-тъпи. Обикновени полицаи(нищо лично към професията), провинциалисти, хора, които се информират от новини "ШОК, РУСИЯ ИЗОБРЕТИ НОВО ОРЪЖИЕ, КОЕТО ЩЕ УНИЩОЖИ СВЕТА С ЕДИН КЛИК". Или някакви от партията майка, които имат апартаменти, земи, положение, заради роднините си, които са били от партията и блажат, които аз наричам обикновени курви. И прости крепостници, искащи великия Путя(ако не е Путя, ще е някой друг, Мути, както казах по-горе) да ги оправи. Харесват как ги държи в здравите си ръце и управлява с размах. Като Бойче...
Другите, отявлените русофоби-сноби, обикновено казват, че всичко лошо започва и свършва с Русия и руснаците. Пускаме мигранти и всичко си ебава путката майна - Русия е виновна. Нелсън Мандела попада в пандела? Русия е виновна. Станал съм на криво, кой ли е виновен? Хм, да, Русия

! Обикновени тези хора са доста добре образовани, четящи, разбиращи, умни и красиви, за което изобщо не се ебавам, но са същите промити мозъци и ненормалници. Гледаш го нормален, образован, работещ и като започне да ти ги говори тия неща, ти идва да му се изповръщаш в устата и да се дави, дави, дави... Поне на мен така ми идва.
Има и малко нормални хора, които четат и история, и събития, не с "еди кой си е виновен", а мислещи. Аз лично нямам капацитет, но се стремя да се поучавам от такива хора.
П.С. Разказвайте в темата за крокодила или тук още впечатления.
Oachkatzlschwoaf е разказал доста интересни неща, ще се радвам да прочета още. Винаги ми се е искало да пътувам из Света, точно по този начин, да се смеся с местните, както се казва, да видя как живеят и т.н, без да ме боли кура за няква катедрала там или някоя къща, които просто бих отметнал като посетени(евентуално). За съжаление не съм имал този кураж или късмет или нз и аз, да пътувам и такива обективни(доколкото би могло) впечатления са ми от голяма полза. Мерси!