forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 1:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 10:42 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Това с езиците и мен изключително ме дразни. Не познавам руснак, който да говори и да се опитва да говори български, и който да не ти каже надменно "трудно е, различно е, не разбирам". Говоря и за руснаци, които живеят у нас от 5+ години. Краят обаче беше ей сега в Русия, когато руснаците, при които отседнах, ми обясняваха как като идвали у нас им било страшно неразбираемо, много трудно им било. Но пък всички говорили руски... А краят беше, когато ми казаха, че и с украинския супер много се затруднявали (????). Аз през живота си не съм учил руски и 1 час, обаче там разбирах 60-70% от написаното, 40-50% от казаното с пиян, разграчен говор, и с някакви руско-български смесени думи в изречение с българска граматика успях 2 седмици да се оправя абсолютно навсякъде.
Или ние сме по-интуитивни с езиците, хващаме думи и корени на думи тук и там и си създаваме контекста, или онези са абсолютни ретарди, или се правят. По-скоро последните две заедно.

Е човек, те и хърватите и сърбите се правят, че нищо не разбират. :bigok Викат, че българския е много различен и малко разбирали :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 10:45 am 
Аватар

Еми, накратко, може да си ебат майката :smt006
Мога да си ги псувам, понеже то не се разбира! :bigok
П.С. Снимката с геймарата най-отгоре, в агония, гърчещ се, театрален мангасар, е ТОП!!!

Росен написа:
Благодарен съм на тия обикновени хорица, дето са дошли да си дадат живота за нашето Освобождение. На руската държава, доколкото съм чел й е платено за това. А да не говорим, че не ни помагат да се освободим, защото много ни обичат, а от интерес. Но у българите е насадено такова поклонничество към тях, че минава всякакви граници. Убеден съм, че няма държава с толкова много русофили от глава от населението. Включвам и Руската федерация в това число.

Само си представи, че за момент не Русия, а Германия е имала същата роля в историята ни. Същото лизане ще има, а на Мути в момента ще и ближат спаруженото пути. Не е проблемът в Русия, не е проблемът в Германия, проблемът е в хората. Те нямат капка достойнство. Дали са отявлени русофили или обратното, русофоби и такива, подкрепящи националния отбор на Англия :bigok , няма никакво значение.
Русофилите обикновено са с няколко идеи по-тъпи. Обикновени полицаи(нищо лично към професията), провинциалисти, хора, които се информират от новини "ШОК, РУСИЯ ИЗОБРЕТИ НОВО ОРЪЖИЕ, КОЕТО ЩЕ УНИЩОЖИ СВЕТА С ЕДИН КЛИК". Или някакви от партията майка, които имат апартаменти, земи, положение, заради роднините си, които са били от партията и блажат, които аз наричам обикновени курви. И прости крепостници, искащи великия Путя(ако не е Путя, ще е някой друг, Мути, както казах по-горе) да ги оправи. Харесват как ги държи в здравите си ръце и управлява с размах. Като Бойче...

Другите, отявлените русофоби-сноби, обикновено казват, че всичко лошо започва и свършва с Русия и руснаците. Пускаме мигранти и всичко си ебава путката майна - Русия е виновна. Нелсън Мандела попада в пандела? Русия е виновна. Станал съм на криво, кой ли е виновен? Хм, да, Русия :smt017 ! Обикновени тези хора са доста добре образовани, четящи, разбиращи, умни и красиви, за което изобщо не се ебавам, но са същите промити мозъци и ненормалници. Гледаш го нормален, образован, работещ и като започне да ти ги говори тия неща, ти идва да му се изповръщаш в устата и да се дави, дави, дави... Поне на мен така ми идва.

Има и малко нормални хора, които четат и история, и събития, не с "еди кой си е виновен", а мислещи. Аз лично нямам капацитет, но се стремя да се поучавам от такива хора.

П.С. Разказвайте в темата за крокодила или тук още впечатления. Oachkatzlschwoaf е разказал доста интересни неща, ще се радвам да прочета още. Винаги ми се е искало да пътувам из Света, точно по този начин, да се смеся с местните, както се казва, да видя как живеят и т.н, без да ме боли кура за няква катедрала там или някоя къща, които просто бих отметнал като посетени(евентуално). За съжаление не съм имал този кураж или късмет или нз и аз, да пътувам и такива обективни(доколкото би могло) впечатления са ми от голяма полза. Мерси!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Пон Юли 09, 2018 10:58 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 10:56 am 
Истината е, че българите сме балканските полиглоти и естествено имаме най-големите курове. :bigok Като за първото не се ебавам. То и за второто, предполагам, ако съдя по себе си. :bigok Прави ми впечатление, че ние поне правим опити да разбираме езиците около нас, да понаучаваме някви думи и другото от общия корен, и от контекста, да се оправяме навсякъде. Може би сме по-интуитивни или просто не сме такива гнусни шовинисти като съседите и далечните братчеди.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:03 am 
Аватар

Никога няма да забравя как една колежка от Македония с учудване ме погледна и ми каза: "Ама ти ме разбираш като говоря македонски?" :shock: :ohmygod :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:04 am 
Site Admin
Аватар

Руснаците откъм езикови способности са доста зле, милиони в сметката ама не могат да вържат две думи на английски - често се среща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:09 am 
RIR написа:
Никога няма да забравя как една колежка от Македония с учудване ме погледна и ми каза: "Ама ти ме разбираш като говоря македонски?" :shock: :ohmygod :bigok

Македонци, които учат в България са ми разказвали със същото учудване, че често им се е случвало да спрат някой българин на улицата или в магазина и оня да не ги разбира или да си мисли, че говорят на сръбски :shock: Просто средностатистическият балканец е ретард и тъп на гъз.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:12 am 
Аватар

Нормално е да разбираме Руски по- добре, отколкото руснаците разбират български. Първо, че огромната част от хората по принцип не са особено интелигентни, космополитни или запознати с чуждите езици, особено на малките и незначителни за тях народи. Второ, тук в България винаги сме били доста по- силно изложени на Руската култура, език, медии, присъствие и т.н, отколкото Те на българските такива. Там майките и бащите им не са ги карали 45 години зорлем да учат български в училищата, курортите им не са заляти от български туристи и купувачи на имоти, нямат български подлоги в политиката и медиите, от които редовно да ги заливат с българска музика, филми и т.н.

Нещо подобно е и със Сърбо-Хърватите по отношение на България. Там го няма това захласване по българската музика и Бългаското, както го има в някои части на Западна България към “Сръбското” (във всякаквите му въплъщения и отенъци- било то Миле Китич, Черна котка- Бял котарак, Партизан vs Звезда или евтините и вкусни плескавици и сливовица, които са цел и морален връх в жалкото съществуване на доста от местните орки). Там си имат самочувствие на нещо повече от Нас по принцип още от времето на Югославия, та ще е доста невъзможно да чуеш някои да използват Български думи и изрази или да знаят песните ти, още по- малко пък да си на купон със Сърби и половината да се мъчат да те заговарят на Български, с цел да се подмажат или да направят по- приятно преживяването ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:21 am 
Аватар

Току що в инстаграмата ми писа некво македонче да ме пита как е живота в София и Пловдив, че искал фармация да учи и въпреки, че поразбирвал какво му пиша искаше на английски и смята, че тук щяло да му е много трудно с езика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:27 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Истината е, че българите сме балканските полиглоти и естествено имаме най-големите курове. :bigok Като за първото не се ебавам. То и за второто, предполагам, ако съдя по себе си. :bigok Прави ми впечатление, че ние поне правим опити да разбираме езиците около нас, да понаучаваме някви думи и другото от общия корен, и от контекста, да се оправяме навсякъде. Може би сме по-интуитивни или просто не сме такива гнусни шовинисти като съседите и далечните братчеди.
Като добавя себе си и старши лейтенант Данаджиков, май и второто си е чиста истина. :bigok

Последна промяна New Order на Пон Юли 09, 2018 11:42 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:35 am 
Аватар

И сме най-добрите ебачи. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:37 am 

Тия от Благоевград също не ги разбирахме по морето. Ово е диалект :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:43 am 
Rocco_Siffredi написа:
..

Аз нито се кефя на сръбските отрепки, нито съм закърмен с Цеца или нещо от сорта, а пък ги разбирам кво говорят :roll: Сигурно, защото съм играл много еРепублик :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 11:53 am 
Аватар

Синя Любов написа:
И сме най-добрите ебачи. :smt115
Е щом мечки мед ни носят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:31 pm 
Аватар

Май ще има местене и сливане на теми. :strkstrk

Иначе, с този "It's Coming Home" тренд, субкултура или просто досадна краткорайна мода, почва да ми става забавно и да искам Англия да спечели. :bigok

А тия момчета, които изпълняват песента, ако са още живи, вероятно правят хиляди паунди на стари лаври. Сигурно стискат де що имат за титла - тогава може да ги поканят да пеят на посрещането. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:35 pm 
Всъщност няма по-английска песен от тази пръдня Итс коминг хоум. :lol: Чутовно лузърски текст, точно както прилага на една "свръх" футболна сила, която от 52 години има успехите на световно първенство на България, за европейско да не коментираме, но пък изпята и пееща се с такова самочувствие, надменност и надутост, че все едно утре възстановяват империята и им присъждат всички световни титли от 1930-а година до днес.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:35 pm 

По темата с езиците и разбираемостта на уж близко звучащи може много да се говори. Това, което аз мога да кажа от лични контакти и впечатления с хора, които не са обременени от политика и местен шовинизъм е следното:

- сърбите разбират се разбират перфектно с хървати, черногорци и босненци. Т.нар. македонски го имат като някакъв диалект. Български и руски им е доста трудно да разбират, като им звучат доста подобно един на друг, което за мен е напълно непонятно. Редовно като им говориш на български те питат дали е руски. Словенски вече им е пълна енигма. Изключително дразнещи са заедно с макетата, че искат да общуват с нас на английски, защото им било много трудно да чуват българския.
- руснаците са тотално спрели. Едно, че подобно на американците се имат за върха на сладоледа и си мислят, че всеки е длъжен да им говори езика, но и грам не си дават зор да учат. Украинският, както и българският им били напълно неразбираеми :shock: Наскоро говорих с украинец и той ми каза, че за тях не било проблем да разбират руския, но наистина били супер различни и обратното не важало. Жена ми например е с перфектен руски, но също ми каза, че украински хваща не повече от 30%.
- българите сме си пичове :strkstrk Винаги готови да се интегрираме, да ползваме чужди думи и лафове. Нямаме проблеми като цяло да разбираме и да се пробваме говорим всякакви езици. И както се написа по-горе сме и най-добрите ебачи.

Апропо и голяма част от европейците не разбират или направо не желаят да говорят чужди езици. Това си важи като цяло за всички т.нар. големи нации - Франция, Италия, Англия и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:42 pm 

Е, кво нема да се разбират с босненци и хървати като те са едно. Просто едните са православни, другите католици, третите мюсюлмани.

А черногорците са като наще добруджанци - някъде в ъгъла, ама никва разлика с другите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:36 pm 
Бравос, харесва ми, че се редуват мнения по темата с такива, които са зверския оффтопик и затруднявяме сливането на теми :bigok Предлагам в следващите мнения да редуваме анализ на играта на Панама с това колко е дълбок Панамския канал, спазили ли са тактическите указания на треньора, колко е дълбочината на путката на панамките и т.н :smt026

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:39 pm 

Четохте ли, че Вучич гледал мача без звук, щото коментаторът го изнервил, симпатизирал на усташите :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:42 pm 
Аватар

Очаквам победителят от Конго да пръсне трите котета или братята хървати на финала. По вероятно е да е френско Конго, една идея им е по-балансиран състава, но и белгийско Конго има своите аргументи.
Иначе панамските путки сигурно са много горещи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:48 pm 
Аватар

Double-D написа:
Наскоро говорих с украинец и той ми каза, че за тях не било проблем да разбират руския, но наистина били супер различни и обратното не важало.

Не само го разбират, дори в Западна Украйна все още се говори и работи много повече на руски, отколкото на украински. Иначе украинският първоначално изглежда много различен, но ако се заслушаш внимателно започваш да разбираш не малка част от него. Не е толкова сложен, дори е някак приятен за мен и все си мисля, че на място за 2-3 месеца спокойно мога да говоря за по-битовите теми, но това с условието, че знам и руски, което ще помогне.

Не знам защо, на руснаците наистина им е по-сложно да разбират и български, и украински, отколкото обратното.

Иначе от описанието на Македонията за руснаците и личните ми впечатления от Западна Украйна, както и каквото съм имал като контакти с руснаци, откривам доста голяма разлика, макар че има и прилики естествено. Затова и със сигурност една от причините за конфликта в Украйна е не само интересите на путкин, но и разликата в манталитета и разбирането на хората.
Не мисля, че има как да си върнат източните територии, колкото и да ги боли украинците, но им пожелавам искрено на останалите по-бързата адаптация към Европа. :smt023

Иначе съм запланувал пак едно трипче до там, но този път на изток, че искам да видя паметника на Кубрат до едно селце край Полтава, тази есен или идната пролет. С разни музеи и старобългарски съкровища, би било перфектно. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:50 pm 
Аватар

Сигурно вече две седмици не съм писал в тая тема. По една или друга причина изпуснах изключително много мачове.

Ама по-добре късно отколкото никога - ужасна излагация на актуалния и четирикратен СВЕТОВЕН ШАМПИОН. Ненадминат резил, който ще си понесе заслужените години ебаване. Безобразно поведение и игра. Абсолютното спортно дъно на такъв форум. Да, беше ми много криво, ама обективно си бяха пълни шушумиги и сега да си носят последиците.

Добрата новина от СП - Бразилия са чао.

Очертават се интересни полифинали. Твърдо за чичо Иво срещу алжирците. И макар да са ми симпатични Англия по принцип, сега съм за готиното поколение на хърватите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:02 pm 
Аватар

Объркал си темата - тази е за лингвистичните и културни особености на различните славяноезични народи. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:08 pm 
Аватар

Във фирмата ми има много клонове в ИЕС. Ние българите определено разбираме най-много от другите езици (балкански, славянски,...), а нас ни разбират най-малко. Установил съм го преди много години и е факт, който понякога е много полезен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:08 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлия
FCT написа:
Double-D написа:
Наскоро говорих с украинец и той ми каза, че за тях не било проблем да разбират руския, но наистина били супер различни и обратното не важало.

Не само го разбират, дори в Западна Украйна все още се говори и работи много повече на руски, отколкото на украински. Иначе украинският първоначално изглежда много различен, но ако се заслушаш внимателно започваш да разбираш не малка част от него. Не е толкова сложен, дори е някак приятен за мен и все си мисля, че на място за 2-3 месеца спокойно мога да говоря за по-битовите теми, но това с условието, че знам и руски, което ще помогне.

Не знам защо, на руснаците наистина им е по-сложно да разбират и български, и украински, отколкото обратното.

Иначе от описанието на Македонията за руснаците и личните ми впечатления от Западна Украйна, както и каквото съм имал като контакти с руснаци, откривам доста голяма разлика, макар че има и прилики естествено. Затова и със сигурност една от причините за конфликта в Украйна е не само интересите на путкин, но и разликата в манталитета и разбирането на хората.
Не мисля, че има как да си върнат източните територии, колкото и да ги боли украинците, но им пожелавам искрено на останалите по-бързата адаптация към Европа. :smt023

Иначе съм запланувал пак едно трипче до там, но този път на изток, че искам да видя паметника на Кубрат до едно селце край Полтава, тази есен или идната пролет. С разни музеи и старобългарски съкровища, би било перфектно. :smt023

Споменавал съм го, едно 95% от украинците владеят руски по същата причина, поради която 95% от ирландците говорят на английски, дори да владеят собствения си език, който няма нищо общо с английския. Само в най-крайния запад се намират хора, които не говорят руски, и то задължително млади хора около 20-те. За бизнеса е по-лесно да използваш "колониалния" си език вместо своя, особено ако се говори и в съседните ти държави като Беларус, Молдова и пр. Аз с отличния си руски много малко им вдявам от хохолския, дори полският ми е една идея по-разбираем. Така че основната теза на блядовете и рубладжийските им слуги у нас, че "Покрайнината" е просто "Руската Македония" с диалект, издиша като ауспуха на ботушарите след корейска инвазия. Друга нация, друг език, малко обща история, много различно бъдеще :!:

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:11 pm 
Аватар

Това с руснаците се дължи изключително на факта, че доста дълго им е насаждано колко велика държава са и как където и да отидат, всички се съобразяват с тях (което, впрочем, не е далеч от истината). Средностатистическия руснак, и особено по-бедничкия такъв (който всъщност изобщо идва у нас), живее именно с тази нагласа. Руснакът очаква навсякъде, където отиде, да му е осигурено това, което той иска - неговата си " храна", неговото си пиене, да се говори на неговия език и прочее. Можете да го видите навсякъде, където руския турист е преобладаващ. Така е, например, в Анталия, в Турция - всичко е на руски, масово. Така е и в Унгария, в Хевис - близо до Балатон, където има термален извори по някаква причина всичко е изкупено от рашки - всичко е на руски, има руски магазини, кръчмите предлагат руска храна.... Същото беше и в шибания Пукет, човек, което е на майната си, ама прилича на Приморско в това отношение.... Та бляда така е свикнал.

Аз, лично, изключително много им се дразня на тоя подход, и лично ги отритвам като мръсни котета, когато го опитат да ми го приложат и на мен. Нашите имат от 10 години апартамент на Приморско, естествено наоколо има и немалко руснаци (слава богу не толкова, колкото се опасявах, че ще има, но има). Редовен номер е като те срещнат по стълбите, да ти заплямпат на руски. Естествено, че разбирам всичко, логично е, че е така, но абсолютно категорично, на чист български (макар да мога и на руски) или на английски, според настроението ми, им отговарям, че не разбирам и ги подминавам. Никога няма да отговоря на руснак, който от 10 години идва за по 2-3 месеца в България, и не е научил елементарни думи като "Здравейте", "Благодаря", "Моля", "може ли" и т.н и/или отказва да ги използва. Това е елементарно уважение към държавата, в която се намираш, при това - за доста сериозен период от време. Аз, лично, където и да отида, се научавам за 2 дни да казвам "здравейта", " довиждане" и "благодаря" на местния език, отново от чисто уважение към хората. А през останалото време, когато не говоря техния език, им говоря на английски. Ако не разбират английски, вече се оправяме както може, но ако не знаеш местния език, говориш английски, защото това е, така да се каже, "официалния" международен език. Затова и гад-бляд следва да е така добър, когато се намира извън собствената си държава, и по-конкретно в нашата, да ми говори или на български (според възможностите си, но на българаски, не на руски), или на английски. Ако го видя, че се опитва на български, няма проблем - ще го разбера. Но искам да се опитва. Като не се опитва - да си ебе майката.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:13 pm 

Чакаме от дивото дите подигравка за Нисшата лига, нищо че квалифицирано мнозинство от полуфиналистите на СП ритат на мъгливия Албион :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:14 pm 
Аватар

blue heart написа:
От всичко изписано, само не разбрах кое му е "модерното" да се подкрепя Хърватия? :smt017 :lol:

Аз лично ги подкрепям защото генетично сме най-близки с тях от всички участници :wink:
Oachkatzlschwoaf написа:
Татарите казват на волжските българи - болгари и държавата им Болгария. Градът Болгар. На нас, днешните българи, си ни казват отново болгари и държавата ни Болгария. Пълна взаимосвързаност...

Те (блядовете) твърдят, че имало такава област/държава/население/народност татари. Само че няма. Просто не искат да признават българите. И това не датира просто от съвеЦки години. Дори цар освободител искал да освобождава славяни, а не българи и българската държава. Чудно защо, нали :wink:
Gesha91 написа:
Това са цифри на Турската историография, които са отречени от Руската такава. Имам и доклад на тази тема, но няма да влизам в най-безсмисления спор за периода 1877-1878 г. :smt023

Толкова са официалните цифри, ако искаш вярвай. Дори не е важно колко са.

Пълни глупости си написал. Има справка на военното министерство колко жертви са дали- нищо общо със 127 хиляди. Въпреки безумната военна тактика на генералите, спасявани от други войски като румънските. Егати и полит-историята учите :ohmygod2

Oachkatzlschwoaf написа:
Това с езиците и мен изключително ме дразни. Не познавам руснак, който да говори и да се опитва да говори български, и който да не ти каже надменно "трудно е, различно е, не разбирам". Говоря и за руснаци, които живеят у нас от 5+ години. Краят обаче беше ей сега в Русия, когато руснаците, при които отседнах, ми обясняваха как като идвали у нас им било страшно неразбираемо, много трудно им било. Но пък всички говорили руски...

Имаше статия във връзка с това колко им е трудно на блядовете да говорят чужди езици - оказва се, че имат проблеми със всички езици на различните съседни народности. Произлизало от факта, че са угро-финци т.е. нищо общо със съседните "братски" народи (+ по-късната монголоидна примес) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:18 pm 

Бах та в генетика :lol: Дай доклад защо подкрепящите ДБ са с по-европеиден произход в сравнение с татарско-оркската останала част от населението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:52 pm 
Аватар

Цитат:
"Има мафия, която отнема футболисти от Африка и ги натурализира в Европа. Съставите на полуфиналистите на световното първенство са пълни най-вече с мигранти. Спомням си един разговор с Жозе Моуриньо, който ми каза, че мигрантите пристигат в друг свят, където имат шанса да получат неща и възможности, които не са имали до този момент. Те осъзнават това и дават най-доброто от себе си. Затова в европейските тимове е пълно с такива играчи", заяви Марадона пред южноамериканския телевизионен канал "Телесур".

В Южна Америка отчитат, че 18 от 23-мата френски национали в Русия са от семейства, дошли във Франция от другаде. При Белгия и Англия нещата били на около 50% или по 11 национали и в двата отбора с произход извън националните граници.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]