forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 9:45 pm 
Аватар

Македония винаги е точен и обективен, но смятам, че не е напълно прав за руснаците или е имал лошият късмет да попада само на орки и дебили. Едни от най-точните и весели хора, които съм срещал в живота си са руснаци. Да това са били срещи навсякъде другаде, но не и в Русия, но аз имам друго впечатление от тях. Комплексари са, що се касае до сравненията със САЩ и Европа, но това не им пречи и да имат самочувствие до небесата, че са най-великата държава, най-голямата, най-мощната, въобще всичко започва и свършва с Русия. Малко ми бият на македонците понякога, които са изобретил и създали всичко на този свят.

Има и крайни отрепки, за това няма спор, но средностатистическият руснак не е кофти компания, лично мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 9:46 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
Проблемът, според мен е, че българинът категорично не може, а и не иска да се еманципира. Нямаме истински национален обединителен център, нито кауза, за която да застанем всички. Затова се присламчваме към някакви чужди и "по-големи" спорове и каузи. Едните са русофили, другите, според мен, в пъти по-точно и трезво осъзнават нещата и са наясно какъв цивилизационен избор трябва да направи и следва България, но заради невъзможността да се еманципират в отделна група, се зачисляват директно и без свян към т.нар русофоби. И почва една манджа с грозде игра.
Сърби и хървати имат войната. Албанците имат Велика Албания. Гърците няма какво да ги коментираме. Те и още 4000 година ще оцелеят и все ще са си там. Ние имахме Съединението. После нямаме нищо. Или поне нищо чисто българско. Сега имаме Русия ли ни е духовен брат, или ЕС са джендъри. Тва ни е борбата. :roll:

Не съм съгласен.

Виж сърбите и албанците, и виж нас ... Успяхме, което беше усилие на целия народ, да влезем в най-богатия и най-цивилизационния (ако ми позволиш да те цитирам) клуб в историята на Европа, а и на света, защо не и на човечеството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 9:52 pm 
Аватар

Не беше усилие на целия народ. Все още има съжаляващи за влизането ни в НАТО и ЕС. Обаче Костов е виновен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 9:55 pm 
Не съм съгласен, че е каквото и да е усилие на народа, камо ли пък на целия. Аз дори не мисля, че на народа реално му се обясни/даде сметка какво е европейската кауза. Имахме късмета да сме в процеса в добрите времена на ЕС, когато не се говореше/пишеше почти нищо, камо ли пък нещо негативно и критично, защото всичко беше песен, цветя и рози. Народът знаеше, че на запад е богато и хубаво и искаше там, но нищо друго. Не мисля, че това може да се дефинира като някаква кауза народна.

@ blue master - Съгласен съм и не искам да втълпявам нищо на никого. Частни случаи, аз самият срещнах въпросната Ксеночка, с която форума се ебава :loser2 и тва е един от най-готините, интересни и свежи хора, които срещам от много време насам. От години навън и тотално "поевропейчена", освен като стане дума за могъщия Путин, което обаче там си е някаква диагноза. Говорих за цялостната атмосфера и най-вече за живота в квартала, който е истинския живот... И за сблъсъкът между руснаци и чужденци, който е като цивилизационен трап.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:02 pm 
Аватар

На руснаците не им трябва демокрация. Трябва им цар, който да ги бие, ебе и стриже. Затова си харесват Путин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:11 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен, но мисля, че и ние сме на този принцип..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:12 pm 
Аватар

Геш, ясно е, че са изстрадали и ми е жал за обикновения руснак. Обаче за пропагандата колко са зли - не съм съгласен. От десетки години на българите се втълпява как руснаците са ни братя, как на тях дължим всичко, как след 44 икономиката ни била невероятна, благодарение на тях. Руснаците едва ли не са ни подарили свободата, спасили са ни от турците, от фашистите, а сега Путин щял да ни освободи от европейските поробители. Изобщо Русия за нас е милата майчица, която от любов към България е готова на всичко. Пък руснаците от своя страна са страшни, от руските машини по-здрави нямало. Тия глупости всеки ден ги слушам. И то не само от възрастни хора. Ето това е пропаганда, при това успешна. Всяка година на поклоненията пред паметника на Васил Левски в София виждам хора с руски знамена. Защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:14 pm 
Аватар

Еми при положение, че целият свят ги мрази до корен и света се дели грубо на руснаци и неруснаци е нормално да искат да ги крепи силната ръка. В момента, в който падне Путин всичко приключва. :bigok Хората са достатъчно умни да се гледат интереса и държавата, което е и причината за политическите проблеми в ЕС, но не достатъчно умни да изберат правилното решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:20 pm 

@Роска,

Освобождението си е исторически факт, който не би трябвало да се отрича. За другото си прав. Да си благодарен за добър жест, не значи, че трябва да си на колене. :smt023

Кой твърди, че Путин ще ни освободи от европейските поробители ? :shock: Това са пълни глупости и ти препоръчвам да не следиш такива новини/анализи.

Руският народ е преживял много неща и определено не заслужава съдбата си. Впрочем, мисля същото и за българския народ. Не знам какво и на кого направихме, че да се чувстваме толкова зле и да преживеем толкова много нещастия ( като нация ).

ПС: Руски знамена трябва да има само на 3-и Март. На всяко друго българско събитие са ненужни и в тоя смисъл безсмислени.

Последна промяна Seldon на Нед Юли 08, 2018 10:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:22 pm 
Аватар

Кур за Блядия. Всеки народ си заслужава съдбата :smt006
Oachkatzlschwoaf написа:
...Супер си е Татарстан....

Това "име" на държава е на политическа основа и съветски учени са го написали, че няма никакъв исторически смисъл. Руска пропаганда да не признаят българското. Верно олио да ги попари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:31 pm 
Аватар

От всичко изписано, само не разбрах кое му е "модерното" да се подкрепя Хърватия? :smt017 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:31 pm 
Аватар

Благодарен съм на тия обикновени хорица, дето са дошли да си дадат живота за нашето Освобождение. На руската държава, доколкото съм чел й е платено за това. А да не говорим, че не ни помагат да се освободим, защото много ни обичат, а от интерес. Но у българите е насадено такова поклонничество към тях, че минава всякакви граници. Убеден съм, че няма държава с толкова много русофили от глава от населението. Включвам и Руската федерация в това число.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:34 pm 
Татарите казват на волжските българи - болгари и държавата им Болгария. Градът Болгар. На нас, днешните българи, си ни казват отново болгари и държавата ни Болгария. Пълна взаимосвързаност.
Руснаците казват на днешна България - Болгария, а на нас българите - болгари. Обаче видиш ли на волжските са им турили "булгари" вместо болгари, а градът е Булгар на руски?! Има ли логика. Няма. Винаги при тях ей такива разни тарикатлъци обаче минават за "разсеяност". Но където могат да се "разсеят" и да "объркат" няколко човека, ще го направят. Един вид най-малкото да си задаваш въпроса тия булгари като болгарите ли са или някви други? :smt031 Да напишеш музей на булгарската цивилизация на 40 езика и нито един да не е български, за мен е абсолютна провокация. Същото е на паметника на Кирил и Методий във Великий Новгород (тва пък е дъното. Нижний Новгород пред него е като Сиатъл) като ми обясняваха как били написали азбуката за Русия. И всякакви въпроси за обективната истина почват и свършват с "Кат Расия тъй велика няма втора на света". :smt006 Ти си един вид малкото послушно сателитче от Дунава и не е хубаво да знаеш много-много. Така знаят и така са свикнали от съветско време. Лошото е, че ние доброволно им пригласяме и в 2018 година. :ohmygod Говоря са русоробите у нас.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:36 pm 
Аватар

blue heart написа:
От всичко изписано, само не разбрах кое му е "модерното" да се подкрепя Хърватия? :smt017 :lol:

И аз това се чудя през цялото време. Едва ли не е е задължително да си за тях :lol: Жалко, че датчаните не ги пратиха по живо по здраво на море в Дубровник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:43 pm 

blue_master написа:
но това не им пречи и да имат самочувствие до небесата, че са най-великата държава, най-голямата, най-мощната, въобще всичко започва и свършва с Русия.

То т'ва е най-дразнещото. Тук може да се добави и не малка част българи, които като чуят Русия и получават душевен оргазъм, а плюят по лошия Запад. Ама аз не съм чул някой от тях да прати детето си да учи в Москва, някой да е отишъл да живее и работи в Русия, та дори на екскурзия да се пусне до там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:48 pm 

@Роска,

Ще си позволя да направя нещо, което рядко правя, а именно да напиша мнение като специалист ( на световно ниво :bigok ), защото съм завършил История, в СУ.

Руската империя през 5-те века представлява Геополитическата сила, която някой ден ще дойде да възстанови Българската държавност. Всичките български надежди са насочени към руския народ - близък до нас ( език, религия, култура, манталитет и пр. ). Впрочем така и става. Царска Русия преследва собствен интерес, това е вярно, но руските общественици натискат властта, особено след зверствата около Априлското въстание, да се забързат по "Българския въпрос". Разбираш ли фундаменталната разлика? Властта и руския народ имат обща цел. Освобождението на българския народ от 5 вековен гнет. За наша радост - успешно.

Българите не разглеждат Русия ( във всичките ѝ вариации ) като заплаха, защото опасностите никога не са идвали от там, а от друго място. От Югоизток. За справка - Румъния и Полша знаят, че разходи ли се "руската мечка", винаги губят територии, хора, животи ... За това там въпросът за "Русия" е недвусмислен - заплаха.

Не е срамно да кажеш благодаря. Срамно е да го забравиш и да не искаш да си го спомниш. Аз в лично качество, без да искам да ангажирам никого, дори сина си, съм благодарен за Освобождението, прекланям се пред 127 хил. руски трупа, останали завинаги в нашата земя. Вечно признание за жертвите , допринесли да я има България :!:

Но съм убеден, че българския народ е част от Европа, а не от Азия. Че нашето бъдеще е европейско, а не евразийско, путинско, руско или ляво. Който ни се сърди в Москва за това, не е прав. Свободата ни е по-важна от историята. За радост :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:54 pm 

Не знам каква история си завършил, но това за "127 хил. руски трупа, останали завинаги в нашата земя" е чутовна глупост, то цялата руска войска на Балканския театър е ок. 185 хил. Около 21 хиляди са руските жертви във войната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:56 pm 

Това са цифри на Турската историография, които са отречени от Руската такава. Имам и доклад на тази тема, но няма да влизам в най-безсмисления спор за периода 1877-1878 г. :smt023

Толкова са официалните цифри, ако искаш вярвай. Дори не е важно колко са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 10:58 pm 
Аватар

Винаги ме е дразнело как цялата слава за Освобождението се приписва на руснаците, които тогава воюват за териториално господство с Османската империя (като Руска империя него време) и как видиш ли, добрите руснаци ни освободили, защото ние сме ги били извикали :smt005 Ако бяхме само с 1000 км по на запад от Инстанбул, сега щяхме да сме с фесове :!:
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 11:12 pm 
Site Admin
Аватар

Путинска Русия определено е период, който трябва задължително да влезе в учебниците и тоя лилипут винаги ще е черна страница в историята на модерна Русия - лично мнение. Всичко друго е история и честно казано няма смисъл да го обсъждаме. За съжаление или щастие, 90% от хората в Русия са промити мозъци и смазани от живота. Аз лично поне до този момент съм имал надежди, че ще се промени в момента в който цялата комунистическа сган пукне и ще има развитие, но се очертава същата песен понеже децата им вървят по същия неандерталски и корупционен път. Политиката еба путката лелина на всичко и всички в този свят. Обикновенния човек в която и да е държава е нищо повече от марионетка, в някои повече или по-малко.

Последна промяна fontnatura на Нед Юли 08, 2018 11:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 11:18 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Винаги ме е дразнело как цялата слава за Освобождението се приписва на руснаците, които тогава воюват за териториално господство с Османската империя (като Руска империя него време) и как видиш ли, добрите руснаци ни освободили, защото ние сме ги били извикали :smt005 Ако бяхме само с 1000 км по на запад от Инстанбул, сега щяхме да сме с фесове :!:
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

Нали затова и стана скандала с Румен Радев и оня изрод, който се води техен патриарх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 11:41 pm 
Аватар

Кур за Блядистан, всички поклоници на тия подчовеци и за всички лизачи на путинския лилипутски задник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 11:59 pm 

Кур за депеш мод

Пред дилема съм за кой да викам на Хърватска - Англия, ама май повече надделяват първите. Ajmo

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Пон Юли 09, 2018 12:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:02 am 
Аватар

antonatan написа:
На руснаците не им трябва демокрация. Трябва им цар, който да ги бие, ебе и стриже. Затова си харесват Путин
На нас ни трябва същото, но да има 51% желание да направи това място по-добро. При 50% и надолу файда няма.

Когато трите власти работят за to4nite, трябва сливане и рязане от корен. Друг изход няма.

За пример може да се даде дори жалкия ни футбол, който ще изкара още 20 години така и ще дойде време да се радваме на вкаран гол срещу Малта.

Твърдението, че целия свят мрази Русия и всичко руско е толкова вярно, колкото някой в Тексас знае какво е България и къде се намира....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 12:53 am 
Аватар

Добре дошли!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:07 am 
Че и точно на днешния ден германците ги ебаха със 7 (седем) парцала насред дома им :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 7:40 am 
Аватар

Северноазиатците винаги са искали да ни владеят и дерат. Още от времето на Светослав I.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 9:53 am 

Не харесвам руснаците от малък на морето. Бяха много надути и твърдяха, че всички трябва да им знаят езика. В резултат аз като местен шовинист пуберет (после разбрах, че езиците не са толкоз лошо нещо) си навлякох години наред бъзици, щото една доста готина рускиня с която се заглеждахме ми вика малчик иди сюда. Аз си мисля, че малчик е малък и отговарям с я си еби путката майна.

Е, разбра ме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 10:36 am 
Това с езиците и мен изключително ме дразни. Не познавам руснак, който да говори и да се опитва да говори български, и който да не ти каже надменно "трудно е, различно е, не разбирам". Говоря и за руснаци, които живеят у нас от 5+ години. Краят обаче беше ей сега в Русия, когато руснаците, при които отседнах, ми обясняваха как като идвали у нас им било страшно неразбираемо, много трудно им било. Но пък всички говорили руски... А краят беше, когато ми казаха, че и с украинския супер много се затруднявали (????). Аз през живота си не съм учил руски и 1 час, обаче там разбирах 60-70% от написаното, 40-50% от казаното с пиян, разграчен говор, и с някакви руско-български смесени думи в изречение с българска граматика успях 2 седмици да се оправя абсолютно навсякъде.
Или ние сме по-интуитивни с езиците, хващаме думи и корени на думи тук и там и си създаваме контекста, или онези са абсолютни ретарди, или се правят. По-скоро последните две заедно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 10:38 am 
Аватар

Изображение

https://twitter.com/twitter/statuses/1015327634371182592

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]