forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 08, 2025 5:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:06 pm 
Аватар

Що бе, ако дава по 30 бона месечно на Бащицата и Мазния - може :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:08 pm 

Не е черен - не става! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:09 pm 
Аватар

Не така Иво Тонев не взима и стотинка заплата. Има сериозен бизнес зад граница човека!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:09 pm 
Аватар

Еми ако траа да се избира по-малко злето, по-добре Цицо Генков, отколкото Макриев :smt012 Поне аз така мисля, тоя поне направи няколко читави мачове с Висла, докато тоя Макриев за хуй не става, ама и двамата са :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:11 pm 
Аватар

Селекцията се развива страхотно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:17 pm 
Аватар

Генков си е класа отвсякъде за България.Ако стане ще е много добре ,ама ме съмнява доста.На тея лъжеспорт им нямам никакво доверие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:35 pm 
Аватар

Псувайте ме, казвайте каквото си искате, но за мен това е куца работа. Нямам думи, честно! Поредния алъш вериш с наши Ора. :ohmygod

Ако това е истина ще се наложи да му вземем и две добри крила, нали така....!! :smt002

Искам читав офанзивен халф, мам му стара! Кога бе, кога! Един такъв мургав, дето може да вземе топката, да гледа само напред и леко "У лево и десно", след което да напредне, да излъже поне един противников футболист ЕК-НА-ЕК, след което да подаде прецизен извеждащ пас на минимум 25 -35 метра, а!?

Ей за това си мечтая...!!! Ма само си мечтая.....!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:40 pm 
Аватар

Споко бе, засега е драсканица в медия с меко казано съмнителна репутация. Досега са ни приписали към 18 трансфера по тая схема :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:55 pm 
Аватар

честно казано ако говорим за българин - Генков е наистина класа. Бих предпочел Мицански, но шансовете не са големи, за Домовчийски също, от останалото налично трудно ще намерим по-добър. Камбуров ли или Миро Антонов? Трябва му един тъмно черен за партньор в атаката и сме готови :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:30 am 

Висла няма да играе Лига Европа , значи го взимаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:06 am 
Аватар

Честит ни Ц.Генков! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:16 am 
Аватар

Аз харесвам играта на Генков и мисля,че би било чудесно ако дойде.Обаче нещо не ми се вярва да стане :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:02 am 
Никакъв шанс да дойде тоя и по-добре да си остане там, където е :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:43 am 

Винаги, времето, след края на шампионата или между полусезоните, ми е някак скучно. Дните, до първата тренировка на ЛЕВСКИ се нижат много бавно, след това ще има две подготовки ( втората с контроли ) и чак тогава ще дойдат истинските мачове, в които да разберем, ще бъде ли по-добър нашият отбор!? През това празно, за мене време, медиите ни заливат с трансферни новини, които накрая се оказват партенки. Досега имаме договор само с Пелето, което не ме радва особенно, защото не вярвам да дават 10 000 евро заплата на играч, който ще използват, като резерва. Въпреки това аз се надъхвам здраво от някой новини и се надявам да видя ЛЕВСКИ в следния състав при схема 4-2-3-1: Илиев ( Вл. Стоянов ), Терзиев ( С. Александров ), Ал. Александров ( Ив. Иванов, В. Генев ), Р. Колев ( Бодуров ), В. Минев ( Венков ), Св. Дяков ( Ст. Ангелов, Димов, Р. Цонев ), Старокин ( Ст. Велев, Б. Цонев ), Даксон да Силва ( Цветков, Вутов, Йовов ), Г. Миланов ( Златински, М. Василев, Н. Димитров ), Шаешу ( Г. Иванов, Сержиньо, Ил. Илиев ) и Божинов ( Генков, Никасио, Чаворски ). Знам, че няма да стане и се надъхвам напразно, но направим ли този отбор, ще газим в БГ-първенството и ще се представим достойно в Европа. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 3:06 am 

Levskar67 написа:
Винаги, времето, след края на шампионата или между полусезоните, ми е някак скучно. Дните, до първата тренировка на ЛЕВСКИ се нижат много бавно, след това ще има две подготовки ( втората с контроли ) и чак тогава ще дойдат истинските мачове, в които да разберем, ще бъде ли по-добър нашият отбор!? През това празно, за мене време, медиите ни заливат с трансферни новини, които накрая се оказват партенки. Досега имаме договор само с Пелето, което не ме радва особенно, защото не вярвам да дават 10 000 евро заплата на играч, който ще използват, като резерва. Въпреки това аз се надъхвам здраво от някой новини и се надявам да видя ЛЕВСКИ в следния състав при схема 4-2-3-1: Илиев ( Вл. Стоянов ), Терзиев ( С. Александров ), Ал. Александров ( Ив. Иванов, В. Генев ), Р. Колев ( Бодуров ), В. Минев ( Венков ), Св. Дяков ( Ст. Ангелов, Димов, Р. Цонев ), Старокин ( Ст. Велев, Б. Цонев ), Даксон да Силва ( Цветков, Вутов, Йовов ), Г. Миланов ( Златински, М. Василев, Н. Димитров ), Шаешу ( Г. Иванов, Сержиньо, Ил. Илиев ) и Божинов ( Генков, Никасио, Чаворски ). Знам, че няма да стане и се надъхвам напразно, но направим ли този отбор, ще газим в БГ-първенството и ще се представим достойно в Европа. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Леле ти ставаш за треньор ! :Х Мисля, че трябваше теб да вземат вместо Илиев... вече щяха ни връчат титлата + ПОНЕ ШЛ.Със тоя чутовен състав щяхме да газимПарца,Скъм,Чукотка,бившия осминареал и т.н. със поне ШЕСССС на 0 всеки мач.

Въобще не знам какво толкова сис е привързал към нашите играчи.. 90% от тях не стават за Левски тия които стават са извън България или скоро ще бъдат..Александров,Генев,ИИ,Дяков,Велев,Василев,Пичо,ГаУин и т.н. все некадърници..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 4:01 am 
Аватар

Генков е единственият български напдател, който си струва да вземем. Мицански не го броя, защото той в България не е играл и няма да заиграе, поне докато не стигне годините на Иван Цветков :wink: Лошото е, че 'новината' е от най-недостоверния сайт. Дори балона имат повече попадения от кочната на кУрм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 7:21 am 

Левски готви трансферен удар с голмайстора на Сегунда :bigok

http://football.sportal.bg/news.php?news=367427

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 9:02 am 
Аватар

След "Сегунда" да се готви "Ла Лига" :lol:
Пичове, не знам защо се надъхвате толкова, след като всички знаем, какво ще последва...никаква селекция.И защо толкова разчитате на руските пари, като те отиват изключително за текущи разходи и заплати, все пак 1,5 М не са чак толкова много, че да изкупим света..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 9:03 am 
Аватар

NASKO 4IKAGO написа:

Хапсурт! :smt006

Иначе за Генков аз бих се радвал, но ме съмнява...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 9:20 am 
Аватар

Peleto, Yovov.... ostava IliAn da vyrne Emo i Richi i selekciqta e pIrfektna. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:57 pm 
targovishte написа:
все пак 1,5 М не са чак толкова много, че да изкупим света..... :bigok

Изкупвали сме света и с по-малка сума като бюджет :smt035 Левски просто е отбор, който е свикнал да насилва пантите на всеки прозорец, бил той и трансферен, да изкупва всичко, което е предложено, някои да ги купува и по два пъти, просто щото сме забравили, че вече сме го купили. :smt035 Да извиваме ръце, да караме хора като Дрогба да вадят пари, за да играят в Левски, а дори и да не иска да си плаща (ако имаме нужда от такъв играч, няма проблем да се извадят парите :loser2 )

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:46 pm 

NASKO 4IKAGO написа:

Последните изречения от статията са доста силни.Видиш ли заради въпросният играч е започнала кризата в Реал. :bigok Аз мисля,че само заради това трябва да го вземем.Ще вкарва и ще започва кризите в европейските грандове. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:57 pm 

Хайде моля ви, върнете Топчо, Томашич, Мечо и Бабангида :D
Искаме ново -16 :D

Искаме, искаме, искаме, даже да го подобриииииииииииим :smt007 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:58 pm 
Аватар

Като дойдат “звездите“ ще видят разораните ниви на някои отбори на които ще сме гости и зимата ще си тръгнат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:06 pm 

Ние нямаме нужда от нови попълнения, защото си имаме ЙМ, ИИ5, Ицето Йовов, а й можем да си върнем Лъчко Балтанов по всяко време. Освен това имаме пълно доверие и ще разчитаме на играчите, които са в момента в отбора. защото щом са в Левски, те са най-добрите :smt059 :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:16 pm 
Аватар

jestoko написа:
Като дойдат “звездите“ ще видят разораните ниви на някои отбори на които ще сме гости и зимата ще си тръгнат

По- добре така, отколкото някви като Лъчко дето не щат и не щат да си тръгнат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:17 pm 
Аватар

Вчера като видях Мариянчо на терена и нещо в мен тръпна. Спомних с умиление миговете му при нас и ми стана тъжно :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:20 pm 
Аватар

Коментаторчето дебело изтъкна, че това е единственият футболист отбелязал гол в ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 3:13 pm 
Аватар

Накрая ще останем с нападател Емо Ангелов :8)
Генков е казал,че няма нищо сериозно и засега няма да се връща в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 3:52 pm 
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_141587289

Според мен трябва да действаме бързо, в противен случай Любимец или Чавдар БСЛ ще ни изпреварят... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]