forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 1:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:21 pm 
Аватар

Toru написа:
И с какво показа,че е мазен? Гади ми се от хора,които само критикуват и търсят постоянно да опонират без реални доводи.Тонев каза много неща на тази пресконференция.И хора, които са с необременено съзнание са видяли положителното мислене на Тонев.

От Локото си е доказан паразит. Щом там крадеше при положение че няма толко какво, семтай тука какво ше иска да прави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:21 pm 
Аватар

Ами аз съм с обременено съзнание. И за разлика от теб съм видял колко много помогна на Локо Сф да стигнат фалит. За мен този човек няма място в Левски. Другата хубава новина, която ти може би лекинко си пропуснал е, че Стилян Шишков Е член на УС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:25 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами аз съм с обременено съзнание. И за разлика от теб съм видял колко много помогна на Локо Сф да стигнат фалит. За мен този човек няма място в Левски. Другата хубава новина, която ти може би лекинко си пропуснал е, че Стилян Шишков Е член на УС.

Това къде го видя :smt017 Нали нямаше да тава тоя :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:28 pm 
Аватар

Тонев го каза.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:29 pm 
Аватар

Г-н немазния Иво Тонев го каза. И разбирал, че трудно ще приемем човек, тясно свързан с вечния враг, ама тва е положението. Да го духаме. Toru ще му е кеф, обаче. Сериозен човек в УС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:33 pm 
Аватар

Най обичам мазняри, който говорят празни приказки :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:35 pm 
Аватар

Значи Тоев е довел до фалит Локо-то? Говориш си глупости,ей така за да си подкрепящ тезата.Аз знам други неща за Локото и защо почти фалира....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:35 pm 
Аватар

Не го ли питаха кой го е назначил/поканил? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:38 pm 
Аватар

Батков го е поканил и назначил.Няма кой друг.Това стана ясно преди Нова година още.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:45 pm 
Аватар

Toru написа:
Батков го е поканил и назначил.Няма кой друг.Това стана ясно преди Нова година още.

Ясно като бел ден. Стиляне, ти ли си? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:45 pm 
Аватар

Ами "официалния отговор" е, че Ганьо го е поканил :smt005 по препоръка на новите "спонсори", които обаче още никой не съобщава кои са, имат ли лица, или приличат на зелени човечета, аз лично с такава представа оставам, някакви хора отишли един ден при Батков и му "препоръчали" да направ Иво Тонев всьо и вся в Левски, той завалията се съгласил и започнали преговори за договор за спонсорство за по 1.5 млн Е за три години. :))))
Според мен 100% акциите или са продадени вече, или са на финалната права да в мнозинството си да сменят притежателя. Няма как такъв тип кат Ганьо да сдаде току така властта в Левски. Мъглата кои ще са новите носбсвеници обаче скоро едва ли ще се вдигне.

А конкретно днешната пресконференция ми се стори за начесване на егото на новия шеф, друго нищо ново не се е случило, засега го караме само с обещания.
Едно нещо ме развесели обаче, че банята на съблекалнята не му харесвала и ще я ремонтират ... :smt003 Добре започва, май :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:46 pm 
Аватар

ХАХАХАХАХАХАХА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:50 pm 
Айде да коментираме като мине някакъв период от време. :smt023 Да свърши 10 процента от това, което говори, ще съм предостатъчно доволен. А кой крал от Локото, кой не... това ще го оставя без коментар. Нещо почнАхте за всичко да сте информирани. :smt017

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:51 pm 
Аватар

Ти па откъде знаеш кой колко е запознат :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 6:13 pm 
Аватар

айде да изчакаме поне малко време да мине...и тогава да коментираме :smt006 българите сме много песимистичен и преднамерен народ....ужастно гадна черта....обожаваме да прибързваме с нещата. Нека дадем шанс на новата вълна...може пък да сме приятно изненадани :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 6:27 pm 
Kryten написа:
Ти па откъде знаеш кой колко е запознат :ohmygod2

Не съм сигурен, че точно към теб беше насочен коментарът, но пък за сметка на това ми зададе ебати тъпия въпрос? :smt017 Аз със сигурност няма начин да съм информиран, но поне си мълча като нямам какво да кажа. Ще е хубаво някои хора да последват примера.

Имаме си мустак от ДС начело, а тук всички се хващат било то за Гонзо или за Иво Тонев, сякаш са врагове и работят един срещу друг. През гъза ми е дали говори много или малко, дали трябва да се подстриже или обръсне, дали има косми в ушите, стига да си върши работата, а това ще се види след няколко месеца.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 6:43 pm 
Аватар

Съгласен съм с всички,които казвате - дайте да не бързаме да видим какво ще направи човека пък тогава да коментираме !!! Обаче не съм съгласен,че тука се заражда неква толерантност към един мошеник и един чорбар,а ГОНЗО много бързо му бихте шута и го нахранихте.И не мога да проумея как така същите ВИЕ,за които говоря си вервате,че тоя ше си вършел работата :lol: Тва за да го мислити,треа да следите български футбол от вчера или не знам.Не видяхте ли как си вършеше работата в Доко Надежда този изключителен професионалист :bigok

Toru написа:
Значи Тоев е довел до фалит Локо-то? Говориш си глупости,ей така за да си подкрепящ тезата.Аз знам други неща за Локото и защо почти фалира....

Значи аре да ни обясниш на нас тогава какви неща си чул,че лично на мен ми стана любопитно :smt017 Тонев не е единствената причина Докото да фалира,но е една от основните :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 6:55 pm 
Аватар

Не знам как си ги правите изводите, че един клуб фалира не заради спиране на кранчето от собственика, който 20 години е финансирал отбора и сега след като няма повече далавера, решава да преустанови тази дейност, а зарад човека който е управлявал предоставените му пари? Както и да ги управляваш, тях ги има докато някой ги дава, след като този някой спре, фалира и отбора. Локо Сф няма как да прави пари, това смятам че и на най-големите малоумници им е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 7:20 pm 
Аватар

Единственото, което стана ясно за пореден път, е че в тоя отбор не се казва кой е кум и кой е сват! Какво го е назначил Батков по "препоръка" на новия спонсор, като то още няма нов спонсор !?!?!?!?

Значи Иво си е стоял у тях, пийвал си е биричка и си е гледал мачле и изведнъж му звъни джисимету - "Али, Ивчо, ти ли си, бе!? Ей тука едни хора са си те харесали по незнайни причини и ми рекоха, че ще е яко, ако те взема. Що не дойдеш да си ми шефче". И Ивчо нали е добър човек - не отказва.... Най ми е смешно обаче, че той не знае нищо покрай тая сделка, пък и не иска да знае ... бре, мама му стара, или е голяма будала и абсолютен тъпанар, или просто лъже.

Шишков Е част от Левски, това го заяви на пресконференцията (преди да се скапа вързката в сайта на спортал). Още един момент, в който се разбира, че за феновете им е през кyра.

То се разбра вече по сурдинка кой е шефът и как стават работите. Сега с интернет е лесно - в тая държава, дето като хвърлиш камък и пада зад граница, няма как да остане нещо скрито-покрито. Въпросът е защо пак се мълчи, защо всичко пак става в мъгла, защо пак "на никой не му е работа", все едно Левски е някаква частна фирмичка и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 7:28 pm 
Аватар

thegboy написа:
Единственото, което стана ясно за пореден път, е че в тоя отбор не се казва кой е кум и кой е сват! Какво го е назначил Батков по "препоръка" на новия спонсор, като то още няма нов спонсор !?!?!?!?

Значи Иво си е стоял у тях, пийвал си е биричка и си е гледал мачле и изведнъж му звъни джисимету - "Али, Ивчо, ти ли си, бе!? Ей тука едни хора са си те харесали по незнайни причини и ми рекоха, че ще е яко, ако те взема. Що не дойдеш да си ми шефче". И Ивчо нали е добър човек - не отказва.... Най ми е смешно обаче, че той не знае нищо покрай тая сделка, пък и не иска да знае ... бре, мама му стара, или е голяма будала и абсолютен тъпанар, или просто лъже.

Шишков Е част от Левски, това го заяви на пресконференцията (преди да се скапа вързката в сайта на спортал). Още един момент, в който се разбира, че за феновете им е през кyра.

То се разбра вече по сурдинка кой е шефът и как стават работите. Сега с интернет е лесно - в тая държава, дето като хвърлиш камък и пада зад граница, няма как да остане нещо скрито-покрито. Въпросът е защо пак се мълчи, защо всичко пак става в мъгла, защо пак "на никой не му е работа", все едно Левски е някаква частна фирмичка и толкова.

Ти какво предлагаш? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 7:57 pm 
Аватар

Стана ясно, че Гонзо вече е фигурант в Левски. Уж Тонев щял да обсъжда с него и Костов всичко по селекцията, но достатъчно ясно се разбра, че след като носи отговорността, решенията ще са негови и меродавно е мнението само на Костов. Ако Гонзо беше фактор в Левски, Тонев нямаше да си позволява да е толкова критичен към досегашните спортно-технически решения.

Накратко за тия дето не са гледали пресконференцията:
Тонев ще дърпа конците.
Бил е вчера в Бургас за Жужу, но ефектът е бил нулев.
Ще ремонтират съблекалнята и тунела.
До заминаването в Турция трябва да се вземат новите.
Спонсорът/собственикът ще подпише към края на месеца. Според мен тече одит в момента.
Калво и други са с ОГРОМНИ заплати.
Костов бил доволен от Калво.
Разкарването на Рисп е възможно още утре.
Ще сменят настилката на изкуствения терен и ще ремонтират едно от другите тренировъчни игрища през лятото.
Тонев се счита за голям мениджър, защото не бил завършил НСА или ВИФ, а УНСС(май икономика на транспорта) и управлявал 140 милиона в тотото.
Има планове да направи стадиона най-модерен в България. Съществували няколко варианта.
Не може да успее сам и му трябвала помощта и на останалите в щаба.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 8:59 pm 
Аватар

krivia написа:
Не знам как си ги правите изводите, че един клуб фалира не заради спиране на кранчето от собственика, който 20 години е финансирал отбора и сега след като няма повече далавера, решава да преустанови тази дейност, а зарад човека който е управлявал предоставените му пари? Както и да ги управляваш, тях ги има докато някой ги дава, след като този някой спре, фалира и отбора. Локо Сф няма как да прави пари, това смятам че и на най-големите малоумници им е ясно.

Кажи ми братле ти сериозно ли искаш Тонев и Шишков да работят в ЛЕВСКИ та така ми го защитаваш тоя мазен перчем :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 9:06 pm 
Аватар

И същевременно той и още няколко от сегашните любители на Тонев и Шишков серяха върху Гонзо с кеф.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 9:33 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
krivia написа:

Кажи ми братле ти сериозно ли искаш Тонев и Шишков да работят в ЛЕВСКИ та така ми го защитаваш тоя мазен перчем :?:

И кво от тва като работят в Левски :smt017 Важното е тази работа ,с която са се заели да я вършат да има файда.Какво от това ,че единия е локомотивец ,а другия чорбар,ако си вършат задълженията качествено няма да имат проблеми.Последните години ни управляват само левскари пък виж до къде я докарахме.Нека да видим те какво ще направят пък тогава ще говорим за уменията им :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 10:29 pm 
Аватар

SinioUtrasche,
Първо мен и теб както виждаш никой не ни пита какво искаме, второ не съм казал, че се радвам на присъствието му. Просто сметнах за смешно да се обвинява за фалита на Локо Сф, при обстоятествата които съм посочил в мнението.
Седем:Едно,
Не си спомням да съм плюл Гонзо с кеф, виж това, че ме дразнеше въпреки доказаната си некадърност да бъде треньор и въпреки смешната игра на отбора, в някои моменти имаше определено малоумни оправдания за поредния слаб мач(като след мъката срещу Монтана на Герена, когато се оправда с липсващи играчи, а ги нямаше централните защитници и още куп щуротии), не означава че не го уважавам като легенда на Левски. Впрочем, ако той сам се уважава достатъчно при тази ситуация би напуснал сам, защото всиките му правомощия вече са отнети, но да не се отплесвам, та нямам нищо против Гонзо, ако не е вреден на Левски, а беше точно такъв като треньор. Това ми е позицията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 10:50 pm 
Аватар

Няма вечни приятели, има вечни интереси!
Страхотно е да си идеалист, но не живеем в подходящото време!
Чета си така от известно време и се чудя защо е този шум и какво всъщност иска целокупната Левскарска общност. И си мисля,че всъщност не ми дреме кой точно работи в любимия ми клуб, стига да си върши работата както трябва. Защото ние от няколко години гнием и има нужда от промяна. Преди няколко години си спомням,че Мъри беше приет, да кажем некомфортно. Помня един мач с Литекс на Герена, след който се бях отчаял. После какво стана...
Живеем във време, в което не е важно кой какви лични пристрастия има, а как си върши работата. И хич не ми дреме кой какъв е бил ако след момента, в който е дошъл при нас, прави всичко възможно нещата да са ОК. Няма да му скандирам името на стадиона, но ако си върши работата ще кажа "браво, справя се пича".
Да, супер яко е в управата да са само Левскари, в групата за мача да са само Левскари, но тия времена минаха и колкото да не ни се иска трябва да ги забравим.
Ама този е мазен, онзи е гнусен,а третият е чорбар. Нека работят и да има видими резултати, пък ако ще като се прибере у тях да си бърка в червения гъз и да мастурбира над петолъчката. Хич не ми дреме кой какъв е в личния живот, стига да работи на 100% за любимия ми клуб.
Тъпо е, но идеализмът умря, има можещи и неможещи. Има професионалисти и мечтатели.
Е предпочитам професионалистите, въпреки,че по сърце са ми мечтателите.
Не знам докъде ще я докараме с Тонев и какво ще стане, но аз съм склонен да дам моя кредит на доверие. Тинята е до гуша и е крайно време някой да я изрине. В крайна сметка опитаха и наши, ако може чужд да свърши работата, аз лично няма да имам нищо против.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:02 pm 
Това което аз разбрах е, че в момента Тонев е най-големия човек в Левски, да не кажа единствения голям. Единствената причина да говори в момента толкова плахо и всяка трета дума да му е работя отлично с Гонзо, Гонзо е отличен, с Гонзо имаме единомислие, е за отъпка почвата, да не се репчи на хората, да се хареса в очите им, защото отлично осъзнава, че е паднал от небето в Левски и хората си задават въпроси. Когато улегнат малко нещата и Тонев бъде заобичан от взискателната :lol: синя публика, ще видите само как ше заиграе камшика и по Гонзо, и по Баждекис, и дори по Бащицата.
Повече от ясни са индикациите, че гореспоменатите трима са пътници, а новите ще дойдат до няколко месеца :smt006
Иначе аз не мога да пожелая на любимия си отбор друго освен успехи и победи, така че няма как по примера на някои други форумни големци да мечтая тайничко за провал на тоя или ония в Левски само и само да си начеша егото.
Дай Боже да имаме късмет и Левски да върви напред!!! :levski

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:04 pm 
Аватар

Амин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:47 pm 
Аватар

Председател на УС и в същото време - изпълнителен директор :ohmygod2 и носещ отговорност за "всичко", което ще се случва в ЛЕВСКИ. Изглежда човека е невероятен мениджър на оперативно, тактическо и стратегическо ниво. Интересно къде и как се е крил, за да не забележим способностите му. Управлявал 140 милиона в ТОТО-то :smt003 сам се издигнал от нищото до управленски висини, а също от самосебе си се подразбира, че най-нормалното нещо е да е силния човек в ЛЕВСКИ. Ясно е, че без него сме загубени, тоя е някъкъв виСш тарикат. Сериозни забележки по селекцията от лятото, нито дума за трансфера на Дембеле - тва не е от лятото. Преговорял лично с Жужу, все едно директора на Лукойл да отиде да врънка някой див селянин собственик на крайселска бензиностанция за каквото и да е... Не бил спал по цяла нощ :bigok тва е сериозен аргумент, колко загрижен е за бъдещето на ЛЕВСКИ. Обещава да направи и да дава "всичко", което може за големия клуб ЛЕВСКИ - спокоен съм за бъдещето, щом Иво обещава "всичко". Добре, че не обеща кръв, сълзи и сополи, неговото "всичко" и многото "работа за вършене" са музика в ушите на вечно недоволните.
Човек с амбицията да промени драстично вида на настилките на терена на малките, на тунела на сектор "В" и на банята в съблекалнята :lol: , обаче не може сам - ще разчита на калпазаните провалили лятната селекция и осрали състоянието на тунела, терените, банята...
Завършил икономика - в нормална държава този човек тавана му щеше да е максимум иконом по селата. Да ни е честит натрапения мърльо! Помнете думите му: "Аз отговарям за всичко" - поне 10 пъти го повтори... :!: Отговорник :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:50 pm 
Аватар

За мен е доста положителна новината, че Шишков не се е отказал и все пак ще прави сайта и тн.

Тонев засега в интервютата е силен, ще го видим натам. Но не мога да разбера хората, които постоянно плюят без да са видяли нищо от работата му още.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]