forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 4:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 11:53 am 
Аватар

Хубаво е да направим компромис с различията си точно преди мача със зурлите,защото медиите очарователно подеха напълно съзнателно война с нас,повечето от тях знаем под чие папагалско крило са,а днес има достатъчно примери!Дори журналисти,да ги наречем със заявена Левскарска принадлежност,подкрепят чорбарите-писарушки!Кой и защо,как и с какво подкрепя или не Батков,Тонев или Райко,няма значение,поне за мен,до 19-и!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:14 pm 

ами няма как да дойда ,защото живея в чужбина ,но имам само един единствен въпрос ,нито ме интересуват къде са тези 15 бона ,нито какво става с тях ,но има ли вариант да минем без тях ,тоест да сме напълно независими !
Само Левски

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:16 pm 
Аз няма да взимам страна, просто ще кажа да се разглежда въпросът и от друга гледна точка. Просто да се помисли. Не за това като за 15 хиляди лева, а като за това вместо 20 стюарда да има 50 ушеви и гарантирано проблеми на всеки голям мач, а на малките където сме по-малко доста хора да горят за нищо.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:21 pm 

Македония написа:
Аз няма да взимам страна, просто ще кажа да се разглежда въпросът и от друга гледна точка. Просто да се помисли. Не за това като за 15 хиляди лева, а като за това вместо 20 стюарда да има 50 ушеви и гарантирано проблеми на всеки голям мач, а на малките където сме по-малко доста хора да горят за нищо.

Локо Пловдив.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:29 pm 
Брат, Локо Пловдив са 200 човека агитка :roll:
Както и да е, просто казвам да се разглежда въпроса и от такава позиция, не просто 15 000 лева. Това е от 3 години, но някои хора в момента им идва като удар от гръмотевица, направо не са на себе си. :shock: :roll:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:36 pm 
Аватар

Македония написа:
georgilsfc написа:
Е според вас как се прави хореография за 10 000 лева със събрани пари от фонда 7 000! С какви пари се купиха стотици факли и димки за мачовете с лайноспермец и слагия, като сигурно от мача с прасетата са влезли има няма 100 лева във фонда. Защо се правите на ударени и какво толкова ви бъркат пари,които се плащат за извършена работа, или е по-добре да дава клуба по 20 бона на ушев, вместо по 15 на фирмата за стюарди!

Ето затова сме на тоя хал. Всеки пише за всичко, което не разбира, но го пише уверено, пише го навсякъде, във форуми, в коментари в чорбал, на познати го казва и то става "истина" :smt006
Факлите ги плаща лично Батков чрез Баждеков, затова Баждеков всеки мач циври, че тези факли му струват 5000 лева глоба. Благодарим ти, георги. :smt031 Ако поне веднъж беше отишъл в прословутото кафе, да поговориш с някой, да го попиташ, щеше да ти е по-ясно как агитката на Левски се оправя с парите. Но на теб ти стига така да ти е ясно.

ДА, прав си, не съм наясно с нещата! Това, което споделих са си лично мои мисли, не искам да ги натрапвам на никой, но и исках да кажа, че не са толкова важни тия пусти пари, които получава фирмата за стюарди, и е 100 пъти по-добре с тях, отколкото да се плаща повече пари на ушев и той пак да се намърда в сектора и на всеки по-голям мач да стават проблеми с полицията.Всички помнин какво беше преди години и с колко усилия се извади ушев от агитката!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:44 pm 
Аватар

И аз така те разбрах, както ти сам се разбираш. НО:
Направете малко усилия, преди да пишете като "първа и крайна" инстанция, че сте ИТК във всяко едно нещо, да си направите трудът да формулирате ясно изказа си, а ако си направите труд да проверите това, което се каните да напишете - тогава светът ще е много по-добър :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:53 pm 
Аватар

Не мога да присъствам на тази среща, за огромно съжаление, както не мога да присъствам и на доста мачове на Левски, за още по-огромно съжаление. Просто се надявам нещата да се изяснят и от срещата да има ефект. А позицията ни е повече от ясна :arrow:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:54 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
И аз така те разбрах, както ти сам се разбираш. НО:
Направете малко усилия, преди да пишете като "първа и крайна" инстанция, че сте ИТК във всяко едно нещо, да си направите трудът да формулирате ясно изказа си, а ако си направите труд да проверите това, което се каните да напишете - тогава светът ще е много по-добър :levski

Така е, неправилно съм се изразил, моля да бъда извинен, за което! Тези дни, съм толкова изнервен и същевременно обезверен, че реагирам първосигнално и не мисля много, много!
Дано срещата ни послужи, за общо обединение на феновете и да сме все по-силни!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:58 pm 

Македония написа:
Брат, Локо Пловдив са 200 човека агитка :roll:
Както и да е, просто казвам да се разглежда въпроса и от такава позиция, не просто 15 000 лева. Това е от 3 години, но някои хора в момента им идва като удар от гръмотевица, направо не са на себе си. :shock: :roll:

никой досега не каза ,че са 15 бона ;) ,говореше се за заплащане за извършване на дейност и ала бала ,ама 15 бона са 7 хиляди евро бе ,Македонец ,каква независимост ще имаш в решенията ,щом ти зависи работното място от началника ,хайде моля ти се .... ще заприличаме на Звезда ,ама друг път :D

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:00 pm 

Аз не мога да разбера друго нещо. Даряваме от дерби на дерби, ама искаме независимост. Как точно ще стане?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:01 pm 
Аватар

15 000 лева са смешна сума за каквато и да е дейност на юридическо лице. Заплати, осигуровки, данъци, съпътстващи разходи, наем, ток, вода и т.н. Сумата е нищожна и надали остават толкова пари, че да се продаде който и да било за нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:03 pm 
Аватар

Българите сме царе да правим сметки с парите на другите, с чуждите пари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:09 pm 

Renaissance написа:
Аз не мога да разбера друго нещо. Даряваме от дерби на дерби, ама искаме независимост. Как точно ще стане?

лично мое мнение ,аз мога и без хореография и факли ,но да имаме общество като юмрук ,колкото и да е смешна сумата,тя си е вид зависимост и остава съмнението за решенията ,които се взимат.И да се каже ,стюардите дариха 1000 лева в урната на фонда ,хахах стана много сериозно ,Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:19 pm 
Аватар

Направете обобщение след срещата :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:23 pm 
Аватар

вратарче написа:
Renaissance написа:

лично мое мнение ,аз мога и без хореография и факли ,но да имаме общество като юмрук ,колкото и да е смешна сумата,тя си е вид зависимост и остава съмнението за решенията ,които се взимат.И да се каже ,стюардите дариха 1000 лева в урната на фонда ,хахах стана много сериозно ,Само Левски

Ти ще станеш ли стюард без пари? Да не можеш да изгледаш нормално нито един мач, никога? Или предпочиташ ушев да е в Сектора и да те обарва на входовете? Всеки труд трябва да се заплаща. Ако можеш да плащаш ти тези 15 бона вместо да го прави клубът - давай. Не защитавам НКП, но това е най-смешното, за което може да им се търси сметка. А хореографията и факлите не се плащат от Батков, а от Фонда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:32 pm 
Аватар

Ето, пак стана това, което не исках- да се обсъждат тук нещата, които не знаем, вместо да ги разберем на срещата.

Моля за присъствие!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:40 pm 

Седем:Едно написа:
вратарче написа:
Renaissance написа:

Ти ще станеш ли стюард без пари? Да не можеш да изгледаш нормално нито един мач, никога? Или предпочиташ ушев да е в Сектора и да те обарва на входовете? Всеки труд трябва да се заплаща. Ако можеш да плащаш ти тези 15 бона вместо да го прави клубът - давай. Не защитавам НКП, но това е най-смешното, за което може да им се търси сметка. А хореографията и факлите не се плащат от Батков, а от Фонда.

Много хора предпочитат ушев пред финансовата зависимост от свинята.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:41 pm 
Аватар

Аз смятам да заключа тая тема точно по тази причина. Не го направих досега, защото мисля, че е добре хора, които няма да могат да дойдат (като мен) да постнат тук въпроси, които биха искали да се обсъдят, за да може те да се обобщят и наистина да се обсъдят. И пак повтарям - стига с тия пари, въпросът с парите до вчера никой не го постави и не е стоял - парите, които сектора получава за стюардска дейност (тотално различно нещо) изобщо не са никакъв проблем!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:43 pm 
Аватар

Отивайте на срещата, никой няма да ви изяде, тъкмо ще научите някои неща, за които сега се развиват само някакви фантасмагории.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:45 pm 
Mr.Enrich написа:
Много хора предпочитат ушев пред финансовата зависимост от свинята.

А много не предпочитат ушев обратно в сектора ни. И какво правим? Кой е прав и кой е крив? Само че си спомняме времената, когато хората, които сега са най-плюти бяха винаги на първа линия в битката с ушев, а другите просто "предпочитаха" отдалече. Това не е нищо лично към теб. :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:49 pm 
Аватар

Казах ви сутринта да заключите целия форум до неделя :smt006 И преди някой да почне да врещи за комунизъм и цензура, да помисли в кой комунистически режим се провеждат такива дискусии като тая в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:51 pm 
Аватар

И аз не мисля, че тези пари са от някакво значение, все пак стюардите вършат отговорна работа и трябва да могат да си покрият разходи и прочее. Варианта с ченгета едва ли на някого ще му е приятен :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:51 pm 
Аватар

Няма смисъл да се заключва темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 2:04 pm 
Аватар

Категорично със стюарди,но не плащани от тара.Сега ще ми скочите с ''кой ще ги плаща''?Ако независимостта ни от тара зависи от 15 000 на месец, доста хора биха ги плащали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 2:07 pm 
Аватар

Значи това е услуга, която се извършва за клуба и би следвало да се заплаща от клуба, както си плаща за ток, вода, СОТ и т.н. А и много се съмнявам да събираме по 15К на месец, като знам колко са щедри милионите левскари. Ако можеше да се плащат заплатите с лайкове и статуси, цена нямаше да имаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 2:11 pm 
Аватар

....да не говорим, че за клуба има ЗАДЪЛЖЕНИЕ да осигурява охрана.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 2:29 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Значи това е услуга, която се извършва за клуба и би следвало да се заплаща от клуба, както си плаща за ток, вода, СОТ и т.н. А и много се съмнявам да събираме по 15К на месец, като знам колко са щедри милионите левскари. Ако можеше да се плащат заплатите с лайкове и статуси, цена нямаше да имаме.

Дано след това мнение се спре с въпросните 15 хиляди лева. Еби му майката, направихте го по-голям въпрос и проблем от фалита на Америка. Пак казвам, отидете на срещата, задайте си въпросите и получете отговорите им! Всичко друго е просто тракане по клавиатурите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 2:53 pm 

Ако ги нямаше тия пари, нямаше да има и подкрепа за Мустака.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:54 pm 

Заповядай и го задай този въпрос на срещата! Стига се е повтаряло едно и също нещо с разменени думи и изречения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]