forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 7:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 9:53 am 
Аватар

Gesha91 написа:
Това добре, ама защо си сложил тази емотиконка -----> :levski ???

Знам ли, като знак на задоволство може би. :smt017 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 9:55 am 
Аватар

Да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 9:56 am 
Аватар

Добре бе.Разбирам , че Англия продължи , но какъв е тоя хейт по Германия , като още другия мач може да са чао и нищо не се знае :lol: :lol: По-добре бъдете по ниски от тревата , и като спечелят им се изсерете на труповете :lol: Ако отпаднат от Швеция , толкова Орина и лайна ще има , че до другото Световно ще ви държи :lol: Не си научавате урока да еба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 9:56 am 
Аватар

to have :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 9:57 am 
Аватар

Няма да изпуснат питомното :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:03 am 
Аватар

Играе се на сигурно, няма к'во да стане... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:05 am 
Аватар

Да вадя ли постовете на маншафтаджиите как Англия щяла да отпадне още в групите и по-късно макс 1/8 финал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:06 am 
Аватар

bate sasho написа:
Добре бе.Разбирам , че Англия продължи , но какъв е тоя хейт по Германия , като още другия мач може да са чао и нищо не се знае :lol: :lol: По-добре бъдете по ниски от тревата , и като спечелят им се изсерете на труповете :lol: Ако отпаднат от Швеция , толкова Орина и лайна ще има , че до другото Световно ще ви държи :lol: Не си научавате урока да еба :lol:

Е аз съм сигурен, че Англия дори да стане световен шампион, тук ще бъде изкарано най-фалшивото нещо на тая планета. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:08 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Knoxville написа:
Изненадите на това световно не свършват кръвосмешенията биха с дузпи :shock:
Ти сменяй аватара, заедно с оня другия, дето щеле да ми го пише това в 23:15. Може направо на Хърватска да сложите, че Швеция е загуба на време :strkstrk

Поради здравословни причини дори не гледах мача снощи, та камо ли да вляза да ти пиша.

Хърватия, Белгия - все едно!
Важно да е в на англието у гъзо! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:11 am 
Аватар

Аз пък опуках към 7 бири от 19:30 до 23:45, днеска сутринта станах в 6:30 и ми нема нищо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:12 am 
Аватар

Поне не пиеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:13 am 
Аватар

Ако има най-незаслужаващ отбор, с оглед на качества и представяне, Англия са един от борещите се за приза. Не мога да им отрека обаче, че преди да им изравнят, изглеждаха посредствено, но доста сплотено. Дървари, но отборни дървари :bigok
Което, всъщност, никак не е малко, а е едно от най-важните неща. Заслужиха си, да кажем, мястото до този етап на надпреварата. Но им давам максимум полуфинал. Просто има много по-класни и смислени отбори, които да спечелят. Да кажем, че Бразилия, Франция, Белгия и Хърватска, изглеждат по-добра класа. Но както казах, Англия имат сплотен колектив, което не че много ги гледам през годините и следя, но никога не са ми изглеждали по-добре в този аспект.
Иначе, не съм за никой по принцип, но да кажем че предпочитам Хърватска. Странно ми е как се подкрепят чужди национални отбори, но българите сме царе на лизането, та така, разбирам го. :smt023

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:35 am 
Аватар

New Order написа:
SharkyTT написа:
...Ти имаш 10 мнения точно по време на мача, и сигурно още толкова преди мача в които само хейтиш Англия, за човек, на който не му пука ми се струва доста...
Аз...сигурно...Преброй колко мнения “хейтещи” мнения имам преди и по време на мача, до момента в който ти започна да ме цитираш и пишеш глупости директно към мен. Първо се включиха ирландци с екипи на Колумбия, на Макгуайър не било гмуркане, Стоунс го изритал в игрова обстановка след съдийски сигнал, после литературен анализ на всеки пост. Пак да ти го напиша: през кура ми е кога и дали ще отпаднат гордите албионци. Аз живея в България и вените ми изскачат само когато Левски играе.

Всъщност, ако погледнеш ще видиш, че ти първи ми отговаряш и то на пост, който не е насочен към никого. Това за ирландците не виждам какво толкова ти е направило впечатление и колко е странно, честно :?: Дузпа има, а Магуайр ти ми го даде като директен пример за цигания от страна на Англия, обаче смешното е че той нито искаше дузпа нито нищо, просто падна сам и стана веднага. След като ми го даваш за пример в аргумент срещу мен, естествено че ще ти отговоря, особено когато тоя аргумент е изсмукан от пръстите. Това е форум като си написал нещо трябва да си готов някой да те обори ако не е вярно, а не да се правиш на ощипана госпожица. Намери едно повторение, което показва че няма дузпа или че Магуайр е падал за дузпа, или просто си замълчи, защото за човек на който не му пука си доста дребнав.

През кура ти е, обаче имаш 10 хейт мнения по време на мача и първи се заяждаш, пишеш измислици и като ти отговорих с аргументи почваш да се заяждаш на лична основа и да се обясняваш как на теб не ти пука и как съм се палил да ти отговарям, вени и т.н.

Освен ако не покажеш повторение, не виждам смисъл да си губя времето в повече безумни спорове и двойни стандарти. Явно избиваш някакви комплекси в тая тема, не смятам да дискутирам повече с теб. Не си прави труда да ми отговаря, сред като написа 10 мнения без покритие и лъжи, разбрах че не ти пука :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:48 am 
Аватар

Прикачени файлове:
mcoo3m.mp4 [411.8 KiB]
169 пъти

Няма дузпа. :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:56 am 
Аватар

Цитат:
An estimated 15 million pints were drank last night and 5 million people are expected to call into work sick today. But it's all worth it, because IT'S COMING HOME :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:56 am 
Аватар

Санчез се бори за топката бе, не е като да е с гръб към нея, а всъщност Хари Кейн го дърпа, пада под него и го слага на гърба си. Рефера е платен, не може тая ситуация да се реши без ВАР, много е далече за да е видял добре. :bigok

Съвсем нормално бутане при пряк свободен удар :smt035
https://streamable.com/owrnv

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:11 am 
Аватар

Е какво бутане и удряне.. Мангала просто го сърби главата и решава да се почеше в толерантния англичанин. :loser2 :lol: :lol: :lol:

Последна промяна jordanofff на Сря Юли 04, 2018 11:14 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:14 am 
Аватар

И този ли се бори за топката ? :slap
https://youtu.be/CBMEFBdX0K0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:16 am 
Аватар

Този пък го е засърбяло рамото. :bigok Просто не се е къпал от как е в Русия, че нали живеят из горите да отглеждат кока и с тая влага мамитУ им се ебава и сега се радват на сухия климат. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:24 am 
Аватар

Супер селски мач. Сигурно най-селския от началото на първенството :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:29 am 
Аватар

Освен това е най-тъпото световно, щото ги няма големите, класирали са се някакви несъстоятелници и анонимници. Нито един мач не е гледан, щото нивото е ниско. По-ниско от на Бундеслигата даже.
Най-хубавото световно е когато играят само Германия, Франция, Испания, Италия, Аржентина, Бразилия, Нигерия и Холандия. Т'ва е. 8 отбора само и да почват директно от 1/4 финалите. Без да има потоци. Жребий за полуфиналите се тегли наново. Никакви групи и никакви отбори като Перу и Дания не заслужават да играят, камо ли някакви татари от източна Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:30 am 
Аватар

konvoec написа:
Ако има най-незаслужаващ отбор, с оглед на качества и представяне, Англия са един от борещите се за приза. Не мога да им отрека обаче, че преди да им изравнят, изглеждаха посредствено, но доста сплотено. Дървари, но отборни дървари :bigok
Което, всъщност, никак не е малко, а е едно от най-важните неща. Заслужиха си, да кажем, мястото до този етап на надпреварата. Но им давам максимум полуфинал. Просто има много по-класни и смислени отбори, които да спечелят. Да кажем, че Бразилия, Франция, Белгия и Хърватска, изглеждат по-добра класа. Но както казах, Англия имат сплотен колектив, което не че много ги гледам през годините и следя, но никога не са ми изглеждали по-добре в този аспект.
Иначе, не съм за никой по принцип, но да кажем че предпочитам Хърватска. Странно ми е как се подкрепят чужди национални отбори, но българите сме царе на лизането, та така, разбирам го. :smt023

Хърватия като единици може и да са страхотна класа, но в мача с Дания се видя под какво напрежение са и според мен максимума им е 4-то място. Дано отпаднат още от блядите де. :strkstrk Англия не виждам защо ги слагаш в незаслужаващите. Подновили са състава и изглежда имат колектив, с което печелят симпатиите на неутралните. Нещо, което Германия трябваше да направи. Отборът им от Купата на конфедерациите щеше да мине групата поне. Белгия, Бразилия и Франция изглеждат най-класни, но до финала ще стигне само един от тях, а там нищо не се знае (освен ако, нали, не играе Реал Мадрид :bigok). Сигурен съм, че от всички страни, които не участват на СП, само ние следим, "подкрепяме" и се вълнуваме, защото сме мръсни лизачи. :bigok Това го има само в България. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:38 am 
Аватар

Не разбирам как може в темата за Световното да се коментират чужди отбори, а не Левски. Продажници :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:40 am 
Аватар

А очакваме от футболистите да са отдадени на Левскарската идея :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:41 am 
Аватар

Сектантите на селските три котета прекаляват зверски. Бийте една злобарка преди да пишете, щото се излагате. :shock: :lol:

На късмет и магия отстраняват Колумбия с 2 (два) точни удара за 120 минути.
Играят като абсолютни дървари, голмайсторът им вкарва от 4 дузпи и 2 рикошета. :lol:

Къде я виждате тая класа, не знам. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:42 am 
Аватар

Англичаните имат младо отборче, което ако не на това първенство, то на следващо могат да направят нещо голямо. В началото на ташак казах, че Англия е шампион, а Хари Кейн голмайстор, ама накрая ще взема да позная :bigok На мен вече са ми фаворит, понеже отнасят супер много ебавка, а не заслужават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:46 am 
Аватар

SharkyTT написа:
Не разбирам как може в темата за Световното да се коментират чужди отбори, а не Левски. Продажници :smt035
Между коментиране и 2 страници пост с пукане на жили и гневно заклеймяване има известна разлика. Не е голяма, но все пак има. Може би ирландци с екипи на Колумбия може да ти обяснят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:50 am 

Англичаните много ми мязат на Португалия от Евро 2016. Имат един играч Хари Кейн и всичко друго са някакви недоразумения, но пък им се получават нещата :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:51 am 
Аватар

New Order написа:
SharkyTT написа:
Между коментиране и 2 страници пост с пукане на жили и гневно заклеймяване има известна разлика. Не е голяма, но все пак има. Може би ирландци с екипи на Колумбия може да ти обяснят.

Ти кажи на 07:22 такава жестока симулация и просене на дузпа виждал ли си през живота си :loser2 :blass

https://youtu.be/3k6TsjWuwtk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:08 pm 
Аватар

Бимо мамата, ако за Левски се хвърляше 50% от енергията да се защитават, респективно плюят инбреди, ботушари, жабари, наркомани и всякаква подобна сган, сигурно щяхме да срутваме стадиона всеки път.....

Не мога да ви разбера как можете да се впрягате толкова брутално за някакви си ЧУЖДИ наизонални отбори. Ясно, че всеки има некви предпочитания, ма чак такива избухвания, съответно сдухвания.... Това е Световно бе, хора. Гледайте мачове и си правете кефа. Смейте се, когато някой с голяма кошница се издъни, накефете се, когато някой мъник катурне някоя голяма каруца, или поне се опита, викнете, когато някой получи смешна дузпа, или пък друг не получи ЧК, или обратното, изобщо - забавлявайте се. Боли ме шпека кой ще става шампион, кой ще си тръгва вкъщи (или вече си е тръгнал). Накефих се на мача Франция-Аржентина, накефих се на борбеността на джапанките, накефих се на Уругвай, ядосах се на това, че блядите минаха напред, но същевременно няма да зарева, че смотаните испанци отпадат в типичен стил "ла фурия туристика", шокирах се, но ми е през кура, че немците го ядоха немит, изненадах се, че инбредите вчера се класираха, след като в свой стил осраха спечелен (макар и с подарена дузпа) мач, въпреки, че казах още преди дузпите, че с дузпи ще бият точно те, ще се изкефя, когато загубят, защото за мен са сбирщина смешници, която се опитва да представлява "най-силното първенство в света", но няма да загубя и секунда сън, ако вземат та станат световни шампиони, даже сигурно ще предизвикат някакво умиление. Неймар не ме кефи и няма да плача, ако Бразилия отпадне, но няма да плача и ако станат шампиони.... Изобщо, релакс малко бе, хора.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]