forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 6:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:19 am 
Аватар

Само преди 4 години по тва време на годината разцепихме двора на Оксер, Динамо Букурещ, и Олимпик Марсилия... Без селекция, повтарям, БЕЗ селекция! Некои хора може да им е къса паметта, а други хич я нямат да се сетят кой беше тренер по тва време... Херцата май беше :lol: Той би чорбата, вярно, благодарение на Барби и кървавия гол в последната секунда след който рева като дете и не знаеше как се казва, ама кой да се сети че до него играхме като идиоти, и прасетата с един от най-слабите си отбори в историята изтърваха не да ни бият а да ни разбият! Херо е нервен, неуравновесен, сега само психопат ни трябва за тренер и ще има пререзани вени в отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 1:01 am 

С тоя олигофрен Херо от 7. точки преднина на полусезона бяхме стигнали до ситуацията мача със свинете да е решаващ за първото място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 1:31 am 
Аватар

angeloff написа:
С тоя олигофрен Херо от 7. точки преднина на полусезона бяхме стигнали до ситуацията мача със свинете да е решаващ за първото място.

:lol: Ангеларий, що говориш глупости, та пак се излагаш? На полусезонО изоставахме с 2 точки от свинете, когато Люпко отиде в Китай и треньор стана Херцата... после чорбата изпаднаха в неква криза, паднаха и от Нефтохимик с 1-4 като домакини и ги бяхме дръпнали с много. По едно време и ние почнахме да губим точки, като точно преди мача с кхмерите паднахме от Миньоро и разликата стана само 2. Нататък вече всеки се сеща какво се случи. :) Иначе и мен не ме кефи идеята Херо пак да ни е треньор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 1:41 am 
Аватар

Стига олигофренясали кривундели за треньори бе... От Мъри насам не сме имали един треньор, който да има идея за играта. Херо не само, че няма идея за кво става дума, ми даже не е и некъв представителен... Тоя, дет ни е сега поне е фотогеничен :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 3:24 am 

Ministry of Sound написа:
Ангеларий, що говориш глупости, та пак се излагаш?

Е не помня, може да не е било на полусезона, но пак имаше такава ситуация със 7 точки дето ни ги стопиха за отрицателно време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 8:31 am 
Аватар

Херо :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

ето и новото попълнение

[url]http://www.sportline.bg/news/45678/Мечо-се-връща-в-Левски-през-зимата[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 9:00 am 
Аватар

С Херо ще си дойде и Банан Карлош :smt003 А ако много си помечтаем - Захари Сираков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 9:26 am 
Аватар

Всъщност точките с които водехме на свинете бяха 9 и Херо, херо, хероин Оспя да ги свали до 1 , добре че бехя Барби и Царя да станем шампиони :smt006 Изображение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 9:54 am 
Аватар

Аз мисля че ни трябват футболисти,а не треньор.С тея некадърници и Сър Алекс ще удари дъното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 9:56 am 
Аватар

Херо е рядко истерясал, но той живее 24 часа с футбола. Ако той е ню тренер да се надяваме, че е помъдрял през тези години. При Мъри първата година беше мъка, втората година играхме фантастично, третата по инерция, а на четвъртата розовите имаха 16 точки преднина. Не искам да го оплювам, аз лично много го харесвах и като играч и като треньор, но той в един момент зацикли. Да се надяваме, че и той е помъдрял и когато се върне (а аз съм сигурен, че един ден ще се върне) да ни направи още по-силни от предния си престой.
Доколкото знам двамата си имат уважението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 10:51 am 
Аватар

Да се разпуска отбора, да се закрива първенството и това е. Прави се един сборен отбор, който да участва в квалификациите на ШЛ и каквото стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:05 am 
Аватар

Тези футболисти и този президент ще затрият всеки треньор, който дойде в Левски :idea:
Съжалявам за Ратко, защото това което гледах на тренировките ми направи много добро впечатление, но повече от очевидно е, че разполагаме с НАЙ-БЕЗКАДЪРНИЯ ОТБОР В истрията си, предвождани от НАЙ-НАЙ-НАЙ-ПРОСТИЯ И НЕДАЛНОВИДЕН ПРЕЗИДЕНТ НА ЗЕМЯТА.

Това е от мен. Другото е подробност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:14 am 

krivia написа:
Тези футболисти и този президент ще затрият всеки треньор, който дойде в Левски :idea:
Съжалявам за Ратко, защото това което гледах на тренировките ми направи много добро впечатление, но повече от очевидно е, че разполагаме с НАЙ-БЕЗКАДЪРНИЯ ОТБОР В истрията си, предвождани от НАЙ-НАЙ-НАЙ-ПРОСТИЯ И НЕДАЛНОВИДЕН ПРЕЗИДЕНТ НА ЗЕМЯТА.

Това е от мен. Другото е подробност.

Аз пък не съм съвсем съгласен! Че не са особено добра селекция, това е факт, но същите тези некадърници станаха шампиони миналата година.Вярно-не с особено добра игра,но станаха. Сега се борят за 10-то място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:15 am 

И аз като някой други мисля, че някой от футболистите правят постановки, заради тренировъчния процес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:18 am 
Аватар

не е нужно да правят постановки - ако наистина прекалява с натоварванията играчите няма как да са свежи в мачовете , а като не си свеж нито си концентриран, нито нищо

на запад се натоварват само предсезонно играчите - почне ли първенството е само възстановяване и тактика по тренировките - мачовете сряда събота са достатъчно натоварване, за да си в оптимална физика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:37 am 
Аватар

На tewerts ще кажа това, което голяма част от феновете, с които си говоря споделят - тове НЕ Е същия отбор от миналата година, заради ГОНЗО и Влади Гаджев. Ако се върнеш миналата година и провериш КОЛКО МАЧА спечели ГОНЗО сам с головете си, като добавиш няколкото такива, в които Гаджев ни вадеше я с някой пас, я с гол отдалеч, ще си отговориш. Това е за мен. Плюс това сега имаме една камара контузени футболсти, барабар с двамата вратари.

Иначе за подготовката и тренировките, които им прави Ратко, може да греши, но няколко пъти каза, че НЕ ПРАВИ нищо по-различно от това, което се прави в западните клубове. Наште примадони са свикнали още от кокълъ да се разтъпчват по 60 минути на ден и ден да мине, друг да дойде ... Гонзо ги вадеше във всички напечени моменти и същите тия безкадърници си живуркаха на гърба му. Когато товара падне върху тях, лъсва им голия футболен гъз.

А защо тези футболисти са вече по три години в Левски и никой не прави нищо, да се привлекат качествени заместници, защо се сменят треньори когато Борат изпадне в мензис, са отговорности и вини на съвременния Бай Ганьо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:39 am 
Аватар

Аре нема нужда точно Гробаря от Перм да ни става треньор - закъсали сме достатъчно и без него! И престанете най-после с тва колко ни били перспективни и потенциални играчите и как били станали шампиони миналата година! Тия играчи са пълен ташак, спрете да се заблуждавате! Играят нещо само бразилчетата, и то ако случайно им върже! Другите нормални играчи в тоя отбор са Гаджев (ако не е контузен, а и той има титанични проблясъци) и Жоро Вратарчето (въпреки че напоследък и той е лабавичък, ама поне не пуска голове от халите). Фалафела вече тотално не става, Дарко играе силно 2 мача на година, а другите е излишно дори да се коментират! Тва, че миналата година са станали шампиони нищо не значи - първо тогава другите отбори нищо не играеха, второ тогава станахме шампиони ВЪПРЕКИ безкадърността на играчите ни и на треньора! Тва е! Трябва тотална промяна, иначе си дълбаем надолу и толкова! Промяна от Баткони до чистачките (може да остане само Баждека, който си разбира от работата, колкото и да не го харесвате тук)!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:59 am 
Аватар

ГОНГ:

Спортният директор Георги Иванов е на среща със собственика на тима Тодор Батков. Двамата обсъждат ситуацията в клуба и евентуалната треньорска рокада. На срещата, по информация на Гонг, присъства и мениджъра Петър Заберски.

Още след края на злополучния мач с Локо Пд Георги Иванов заяви, че ще преспи и ще реши какви промени да направи с оглед катастрофалното представяне на тима в първенството на България.

Според информация на близки до спортния директор той ще предложи на собственика на клуба за нов треньор да бъде привлечен Станимир Стоилов, сегашен наставник на националния тим на България.

Появата на Димитър Димитров на мача в Пловдив пък даде основание да се спряга и неговото име за наставник на шампионите. Самият треньор след като бе освободен от Амкар заяви, че ще почива до Нова година и би предпочел след това отново да работи в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:02 pm 

ясно е, че Мъри все някога ще се върне, но не мисля, че това е подходящия момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:05 pm 
Аватар

А най- зле би било :

Цитат:
Гочето са облизва за поста на Ратко Достанич
Пон, 2009-10-05 11:39
Бившият треньор на Левски Георги Василев сподели, че с най-голямо удоволствие би се върнал на "Герена", където в момента бушува невиждана от десетилетия криза. Сините са на осмо място в класирането на "А" група, на цели 12 точки зад лидера лит(*кс-етрополе. 26-кратните шампиони нямат победа от месец август насам. Това поставя под сериозно съмнение бъдещето на Ратко Достанич начело на отбора, а фаворити за поста изглеждат бившите наставници на сините Димитър Димитров - Херо и Георги Василев.

"Не мисля, че аз съм основният фаворит за треньор на Левски. Все пак ще Ви кажа, че на драго сърце бих се върнал начело на сините. Да, те сега се намират в криза, но си мисля, че отборът има доста добър потенциал. Аз съм водил Левски както в златни години за клуба, така и в трудни времена. Когато Локомотив (Пловдив) стана шампион преди пет години и аз поех сините, те бяха горе-долу в същата ситуация. Разбира се, че бих станал отново треньор на Левски, но има една условност и тя е, че никой от клуба все още не ме е търсил. Не е хубаво да се говори, без да има обаждане от другата страна. В момента съм в Несебър и ако ме потърсят, ще откликна с най-голямо удоволствие", каза пред още Гочето, който запоследно работи в Кипър.

Василев бе треньор на Левски в златния период на сините от първата половина на 90-те години, когато Синята лавина помиташе конкурентите си с лекота - лит(*кс-етрополе (7:1), Локо Сф (8:0), Ботев Пд (6:1). След това шампионът с Етър от 1991 година изведе до дубъл и лит(*кс-етрополе през 1997 г., за да се върне начело на Левски през 2004 г., когато обаче на връх 90-годишнината си сините не успяха да спечелят нито титлата, нито купата на страната.

Спортал

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:14 pm 
Аватар

paulao написа:
И аз като някой други мисля, че някой от футболистите правят постановки, заради тренировъчния процес.

Това също е проблем на треньора. Безсилието му да се справи с 1-2-3ма играчи. Че се стига до абсурда 1 французин да му го казва през медиите.
На играчите като не им се търчи, да са станали шофьори в градски транспорт. Там седиш по цял ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:24 pm 
Аватар

Да ни е честит правилния футбол :smt006
Ако без Насо, Мъри успее да направи нещо ще дам на Крайтъна да ме облее обилно с орина :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:28 pm 
Аватар

Не е сега времето освен ако не му направят адекватна селекция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:28 pm 
Аватар

Ратко Достанич остава треньор на Левски

Сърбинът Ратко Достанич остава треньор на Левски поне на този етап. Специалистът няма да бъде уволнен, като това е решено след среща на Тодор Батков със спортния директор Георги Иванов.

Според ръководство на тима основна вина за лошите резултати носят играчите на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:29 pm 
Аватар

Самооблейте се...гонгО - Ратко Достанич остава треньор на Левски

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:29 pm 
Аватар

Още по-лошо, сега никой на никого няма доверие, абсолютен пожар в съблекалнята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:32 pm 

Апфф треаше да го махнат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:33 pm 

даеба :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:36 pm 
Аватар

Защо да го маха. Нов треньор - нов договор - нова заплата. Ясно е, че на Батков не му дреме вече за отбора. Всичко оттук нататък ще върви на автопилот докато някой не купи отбора. Ако не се намери кой да го купи ви става ясно какво се случва рано или късно със самолет на автопилот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:37 pm 
Аватар

Не е лошо. Така поне няма да има нов кредит на довери, ново загубено време, нови разногласия. Аз лично вярвам, че тоя ход ще спаси сектора като му върне единството. Това ни стига като за начало.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]