forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Окт 25, 2025 1:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:01 pm 

Нищо ново под слънцето.И ФК лайно да ги кръстят,ще им е гот,стига да има титли и купи.Никога сред привържениците на тоя тумор няма да има нещо различно от комплексари,нагаждачи,гъзолизци и т.н.Иначе и тая патардия с Черепа и джуджето ще е всяко чудо за три дни.Два равни и една загуба и пак ще са говедото и дришата.Колко и да ги дундуркат,тя природата си знае работата с изкуствените неща.ИГоспод да им стане собственик,няма да станат нормален футболен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:09 pm 

THE BLUE BEAST написа:
заклет фен на чорбаспор48 написа:
За мен цнда не се дефинира от някакви химерни и ефимерни понятия като любов, чест, гордост, сърце, гъз и т.н. За мен цнда е отбор, създаден 1948-ма година с 31 титли и 3 полуфинала в ЕКТ. Ако някой може да ми гарантира, че новото нещо ще се води официално наследник на цнда и евентуална следваща титла ще е официално 32-ра във всички статистики, тогава няма да имам проблем.

Аз нямам какво друго да кажа ... нямат проблем, че ще потъпкат сума ти закони, проблема е, че може им вземат полуфиналите и титлите ... Боже, боже ... положението е много зле ... :ohmygod

За съжаление по този начин разсъждава и мнозинството от населението, което обитава тези 111 000 кв километра от планетата Земя. И резултатите са повече от видими във всяко едно направление. Истинска загуба на ценни биологични и неорганични ресурси като кислород, вода и т.н. са подобни "хора" с възприятия на улично псе. Дай им някой да ги нахрани и напои, повече не им трябва. Пък това, че изписали 500 страници и дори се кефят как доказани мутри колко закона щели да нарушат и кои били треперели от тяхното идване, дори не заслужава коментар...
Имаше един коментар от сорта, че щом футболна България се тресяла, значи били на прав път. Такова мислене е на хора-социопати, с такива общество и такива химерни неща като правова държава, върховенство на закона и прочее не може да се гради.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:38 pm 
Аватар

Каква позиция искате от ръководството, при положение, че няма нищо официално и не се знае със сигурност каква ще е схемата за спасяването на марката и харизмата. Вижте само в тази тема колко мнения със "сигурна информация" има. Ту Божков ги спасява, ту 100% не се замесва...
При обявяване на незаконна схема за оставането на чорбата в А група, трябва да има адекватна реакция от нашето ръководство, от привържениците като общност... Разбира се, очаквам не само нашият клуб да се обяви срещу тези машинации, а всички отбори, които в крайна сметка са засегнати от едно такова решение.
Опозиция трябва да има и не само защото става дума за вечния ни враг, а защото абсолютно показно, демонстративно и без всякакво неудобство се извършват незаконни дейности.

За мен цнда не се дефинира от някакви химерни и ефимерни понятия като любов, чест, гордост, сърце, гъз и т.н. За мен цнда е отбор, създаден 1948-ма година с 31 титли и 3 полуфинала в ЕКТ. Ако някой може да ми гарантира, че новото нещо ще се води официално наследник на цнда и евентуална следваща титла ще е официално 32-ра във всички статистики, тогава няма да имам проблем.

Радвайте се, че сме далеч от това мислене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:40 pm 
Аватар

В крайна сметка всички фенове в България трябва да изразят позиция, не само ние. Макар че от Велбъжд, Металик и Олимпик ще е лицемерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:45 pm 
Аватар

Не знам от кои други отбори ще изразят подобно мнение....Кои точно привърженици не търсят Бащица, неква схема да останат в "А"?
Правилата не се налагат според очакванията на феновете, по-скоро са пълна противоположност в 95% от случаите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:50 pm 
Аватар

Единствения шанс да стане законно това с Литекс е:
1. Черепа изкупува акциите на Дришата.
2. Седалището- адрес, телефони, секретарки си остава в ЛОВЕЧ(поне в началната година).-това е според наредбата на ГФС.
3. В името се запазва и част от старото- пример ЦСКА-Л-48, ЛИСКА 48, АС23-ЛИС... и т.н, без препратка няма да мине(БФС!).
4. Правят резервните екипи червени и само с тях играят.
5. Откупуват от НАП за 3 милки емблемата ако(като) фалира Пфк- то на Манджуков- това ще е до 1 година- НАП са ок- по-добре от нищо.
6. ЕКТ играят в Ловеч- заявено е.
7. Сключват договор със Стадиона да играят за А в Борисовата.

Схемата рулира, Тройчо няма да си вземе последните 7 заплати и те така. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:51 pm 
Аватар

Важното е, позицията, с която ще излезем като клуб и привърженици (може даже да е обща декларация, например), ясно да показва, че сме твърдо против погазването на всякакви закони и разпоредби с цел покровителстването на даден отбор.
И ясно трябва да се подчертае, че несъгласието ни не е свързано с това, че облагодетелстваният отбор е лит(*кс-етрополе.
Водещото е пренебрегването на закона, а не кой се опитва да го погази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 9:57 pm 
Аватар

Между другото, преди време Wilkid беше обяснил за Лудогорец, и там ситуацията май изглеждаше почти същата, с изключение на паричните дългове. Кур и за тех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:07 pm 
Аватар

Иначе, ако/когато врътката стане факт, кой има магическата сила да сезира който там трябва в селската УЕФА? Въобще какви са юридическите похвати за сезиране на тия разложени трупове там?

Освен това има и други похвати за разриване на лайната - привличане вниманието на голяма западна медия, която трябва просто да пусне статия или репортаж. Но и за това е нужно много тръбене и усилия от т. нар., смятащи се за обективни и нечорбарски журналя у нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:33 pm 
Аватар

Значи в крайна сметка ще има хибрид между панчарево и микре. Свинете ще бъдат закрити, селяните ще се прекръстят. Подчовеците ввече са готови да припознават и.бълнуват титли и шампионски лиги. Бахти долните същества, направо ме е срам, че сме от 1 държава с тия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:33 pm 
Аватар

Почнаха мантрите за припознаването, за това как нито един клуб не бил "оригинален", а някои надават глас за още 4 титли....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:52 pm 

rsd написа:
THE BLUE BEAST написа:

Аз нямам какво друго да кажа ... нямат проблем, че ще потъпкат сума ти закони, проблема е, че може им вземат полуфиналите и титлите ... Боже, боже ... положението е много зле ... :ohmygod

За съжаление по този начин разсъждава и мнозинството от населението, което обитава тези 111 000 кв километра от планетата Земя. И резултатите са повече от видими във всяко едно направление. Истинска загуба на ценни биологични и неорганични ресурси като кислород, вода и т.н. са подобни "хора" с възприятия на улично псе. Дай им някой да ги нахрани и напои, повече не им трябва. Пък това, че изписали 500 страници и дори се кефят как доказани мутри колко закона щели да нарушат и кои били треперели от тяхното идване, дори не заслужава коментар...
Имаше един коментар от сорта, че щом футболна България се тресяла, значи били на прав път. Такова мислене е на хора-социопати, с такива общество и такива химерни неща като правова държава, върховенство на закона и прочее не може да се гради.

Бачи, по този начин разсъждава и по-голямата част от населението на планетата земя. Не разбирам защо се фокусираш само върху тези 111 000 кв. км.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:53 pm 

Ако урода цесека микре стане факт и тия играят в Европа, прасетата как ще могат нормално да ходят по евромачове при положение, че цяла пролет имат една единствена победа и са завършили на предпоследно място в плейофите :roll: Достойнство, морал, чест? Не мислА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 10:58 pm 

Говориш за отбор, който 1 кръг преди края на шампионата е вкаран в А група чрез насилствено обединение с друг клуб и произведен за шампион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:00 pm 
Аватар

Повечето медии пропуснаха важният завършек на инфото от днешната среща: "възложено е на юристи да проверят какви са законовите възможности".
С други думи Дуче, Муче и Суче са се изсипали при Божков, разсъждавали са на глас, "измислили" са пет гениални схеми , а Божков е казал - съгласен съм и ще ви давам по 6 млн лв. годишно. Казал е, щото много добре знае, че всички тези схеми са юридически невъзможни.

И стига с този Динамо Букурещ - клубът си съществува и до днес, няма нови дружества, сливания и т.н. Просто клубът е във фалит, както са половината им първенство там. Не бъркайте фалит с ликвидация. Клубът си съществува, но се управлява от синдик на съда. Същото тук беше Черноморец. ЦФКА това трябваше да го направят също преди 2-3 години, когато все още имаха лиценз, и щяха да се изчистят. Ние също трябваше да го направим, Локо СФ и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:01 pm 

SZ_FEN написа:
Бачи, по този начин разсъждава и по-голямата част от населението на планетата земя. Не разбирам защо се фокусираш само върху тези 111 000 кв. км.

Абе не е съвсем така. Що ли не си представям примерно Хамбургер ШФ да тръгне да се "пречиства" от дълговете си и феновете им да изпадат в екстаз от перспектива да се преродят в Хофенхайм, като същевременно твърдят, че така се падало на наглите копелета, които са имали наглостта да подписват договори с клуба им. Не, че изобщо на някой ще му хрумне такова нещо там, да не говорим, че вън от съмнение въпросът дали тамошното синьо ГФС ще позволи такова нещо.
Това искам да кажа - разликата е очеизвадна и затова на едното му викаме "бяла държава", а ние сме черен бантустан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:14 pm 
Аватар

Обичам констатацията "в България всичко е възможно". Това от всички страни. С тази констатация си обричаме държавата во веки на нищо повече от далаверки на дребно и работа от днес за утре. Оня ден разбрах, че и Каубоя, този радател за справедливост, и той това бил говорел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:24 pm 
Аватар

Повръща ми се от тия уроди, няма кво да търсите правосъдие, бахти комунизацията :ohmygod :ohmygod2 :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:34 pm 
Аватар

Следва да се има предвид пропагандата, която ще бъде впрегната в припознаването. Ще почнат по 10 статии на ден за да се разпръсне и посее лъжата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:43 pm 
Аватар

Важно е да се отбележи и натрапва, ме макар и със сменено име това пак ще си остане литекс с 4-те титли и историята на литекс. За приемственост новият стар клуб да се казва Цицекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:49 pm 

dimitranov_bd написа:
Единствения шанс да стане законно това с Литекс е:
1. Черепа изкупува акциите на Дришата.
2. Седалището- адрес, телефони, секретарки си остава в ЛОВЕЧ(поне в началната година).-това е според наредбата на ГФС.
3. В името се запазва и част от старото- пример ЦСКА-Л-48, ЛИСКА 48, АС23-ЛИС... и т.н, без препратка няма да мине(БФС!).
4. Правят резервните екипи червени и само с тях играят.
5. Откупуват от НАП за 3 милки емблемата ако(като) фалира Пфк- то на Манджуков- това ще е до 1 година- НАП са ок- по-добре от нищо.
6. ЕКТ играят в Ловеч- заявено е.
7. Сключват договор със Стадиона да играят за А в Борисовата.

Схемата рулира, Тройчо няма да си вземе последните 7 заплати и те така. :bigok

Относно 2 няма период, за който да трае ограничението за промяна на седалището, защото в момента, в който се промени, клубът губи лиценза си и се счита за нов член на БФС. А за 7, няма как да стане, защото един отбор може да домакинства само на територията на административната област, в която се намира седалището му.

Изображение

Ако се спазят правилата няма вариант да се изпълни условието да почнат на чисто, като преименуват клуб от друга административна област и в същото време останат в дивизията, от която е въпросният клуб (независимо дали става дума за А или Б група). Във всеки случай се почва от най-ниското ниво. Няма опция да се смени само името без седалището, а клубът да домакинства в друга административна област. Всички тези правила бяха въведени именно с цел да се предотврати номадството на клубове с цел измама. Защото това си е наистина много нагла измама.

Дори случаят на Ботев е по правилата, защото преместването на седалището е в рамките на същата административна област. Нито един от спряганите варианти за Банско, Литекс, Верея не е със седалище област София-град, че да си смени името и седалището, запазвайки лиценза за съответната дивизия.

Последна промяна rsd на Чет Юни 11, 2015 12:01 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:56 pm 

Реда на мисли е следния. Всички отбори, които са получили лиценз, трябва да се чувстват пряко ощетени от подобна врътка, защото са похарчили много средства, време и усилия за придобиване на валиден лиценз за ЕКТ и А група => преспокойно може всеки отбор да пусне по една жалба до УЕФА за грубо погазване на правилата за лицензиране и феърплей.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 11:59 pm 
Аватар

Мен пък ми мирише на страхотен о'брат в следващите няколко дни. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:03 am 
Аватар

Всъщност, обрат е доста вероятен. Хвърлете око на Градев на профила. Твърди, че УЕФА е против това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:05 am 

Повръща ми се от тази отвратителна гадна и мизерна държава, повръща ми се от тоя безхарактерен и умрял народ. Повръща ми се от Бойко, Радан, Местан, Михов и останала свлоч, която една правилна реформа не могат да направят, но в популизмът си са богове. Що за държава ще се опита, вместо да си вземе парите, които даден клуб дължи и да ги върне на гражданите, както им се полага, ще се опита да търси вратички в закона, да се чуди, как да извърти нещата и в крайна сметка да сътворят едно абсолютно престъпление. Тук говорим за открита далавера между държава и частни лица. Не случайно, хората са казали, че в много държави има мафия, но в България, мафията си има държава.

Левски да се прехвърля да играе в Сръбското, Гръцкото или Румънското първенство и да ги заебавамае всички курви и продажници в шибаното ни първенство. Мръсната, долна курва Домусчиев и останалите бяха в истерия, когато се спрягаше Газппром за спонсор на Левски, това беше "несправедливо" към останалите отбори. А, сега справедливо ли е един отбор с 10 млн. задължения да продължи да играе в "А" група ? Справедливо ли е десетки служители ( не ми пука за футболистите, а за обикновените хора от администрацията, чистачи, пазачи и т.н. ) да не получат заслужените си възнаграждения ?

КУР ЗА БФС, КУР ЗА ДЪРЖАВАТА, КУР ЗА ВСИЧКИ "ЛЕВСКАРИ", КОИТО ПРЕТЕНДИРАХА, ЧЕ БЕЗ ЧОРБАТА НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:06 am 
Аватар

Много искам да ни закрият скапания футбол заради гнусния червен тумор и всички да видят най-после колко са вредни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:10 am 
Аватар

Аз спирам да се занимавам с БГ футбол ако тия мърши така изкуствено ги пуснат. Все си мисля, че 89-та мина и времената на добри джуров също :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:22 am 
Аватар

Чакайте малко нещо да излезне, и тогава да видим кой и какво. Топката е в ГФС. Истината е, че Боби е с наакани гащи и се чуди как да угоди на чорбарите и същевременно да не поеме сочен член от УЕФА. Приказките на сливенския наркоман не го греят, Перукан за разлика от него има какво да губи и всъщност има най-много от всички. Сондират, пробват, мислят как да стане. Тия изречени с голяма увереност приказки са само с цел да ни убедят, че в Булгаристан всичко е възможно и да си траем да няма медийна съпротива. По другата пропагандна линия се говори как без УЦеКа не можело, та да няма съпротива от другите отбори :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:31 am 

Всъщност, на този етап единственото официално становище на БФС или структура около БФС (защото ЛК не е част от БФС, а на директно подчинение и финансиране на УЕФА) е това: http://bfunion.bg/news/5499

А това становище едно към едно се движи по правилата. Да видим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2015 12:33 am 

Тук във форумът имаше някакъв пич, който работи в "Господари на ефира", нека, ако е възможно да направи нещо по въпросът. Нека цяла България види, как държава, футболен съюз и частни бизнесмени съвсем без притеснение и открито потъпкват законите на България. Нека и да се направи аналогия с изхвърлянето на Пирин Блг и Ботев Пд, които изгоряха за много по-малки дългове.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]