diabloodripper написа:
Айде да изгоним и малкото хора, които обичат отбора. Какво толкова ви е направил Гонзо?! Миналата година не ревахте като беше спортен директор и изживяхме емоции, за каквито скоро няма да можем и да мечтаем. Гонзо е виновен за всичко, не мустакатият, не мрънкалниците, които и на 1 мач не стъпват. Но както ви обля жестоко като играч, така ще ви облее и в по-ръководна длъжност.

Гонзо ми е на сърцето като футболист, като жива легенда на Левски. Гонзо има място в Левски винаги, и винаги ще има, независимо дали на някой му харесва или не. Но дайте да не изкривяваме истината и фактите. А фактите са, че Гонзо не е добър директор в Левски, поне до този момент.

Като някой спори, нека спори с факти. Аз факти за обратното не виждам. Длъжността спортен директор далеч не смятам, че се изчерпва с намирането на футболисти.
А защо смятам, че Гонзо до момента не е добър директор:
Титла-йок, купа-йок, провал в Европа- не ни е за сефте.

Това най-общо. Предвид мненията тук последните 2,5 години май всички са съгласни, че сме си провал, тотален, във всяко едно отношение. Игра-провал. С изключение мачовете в Европа миналата пролет, всичко останало ни е под всякаква критика. Гонзо не се справи до момента с намирането на треньор. На няколко пъти, като истински мъж, за което евала, се опита той да води Левски. Явно му се иска. В това отношение пак провал. Явно не може да въведе дисциплина в отбора. Мине се не мине, пияндетата ни пак се проявят. И как да въведе? Пуши и пие в съблекалнята, сори, ама не е професионално.

Бисер Хаздай? За чий хуй това недоразумение тъпо е шеф на школата ни? Като цяло школата ни последните години сериозно изостава.
И това все неща, които са задължение на спортния директор. Ейто затова смятам, че като директор не се справя до момента и не е добър директор. Това не значи, че съм от хората, които искат да си ходят, напротив. Но това са фактите.
Относно селската мутра на Иво Тонев- противен е на всички, или поне на мен.

От сега да започнем да му раздаваме курове профилактично е тъпо. И нищо не печелим. Шеф е на Левски, независимо дали ни харесва или не. И по-добре да работи в полза на Левски, отколкото сами да създаваме напрежение. Също така не мисля, че възмущението на Кратуна е на място. Правел се на шеф от първия ден. Еми такъв е, в крайна сметка. И лично според мен като такъв именно така трябва да го раздава, ако иска да прави нещо наистина. Мишки директори, айде нЕма нужда.
А и всички искаме Батков да си ходи. Е, май ще си ходи, или поне ще втора цигулка в Левски. И какво очаквахте? Батков си отива и просто имаме нов собственик и всичко по старо му? Мислете малко. Когато нов собственик дойде в неработещо предприятие, а Левски е баш такова, изрива всичко де що може шефско там. Или поне така е най-логично. Щом нещо не работи логично е най-голяма вина да имат шефовете. Или поне това е американската система за управление.
П.П. И не разбрах само какво е общото м/у него и Гонзо, та всичк иза Гонзо взеха да пишат, включително и аз.

Тонев очевидно е доста над Гонзо и не е тук, за да е на мястото на Гонзо.