forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 6:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 4:41 pm 
Аватар

Тия засега показват, че феновете ще влияят върху управлението( имам предвид казуса шишков ), защото ги е страх, поради това че са "външни" за клуба хора. Това със сигурност е нож с две остриета.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 6:25 pm 
Аватар

С това интервю на Иво Тонев поне за мен съм на 100% сигурен, че в Левски се сменя собтвеността. Имаше и директен въпрос, където той изобщо не отрече, а каза, че това са си отношения на ВТБ и Батков. Също интересно е, че изобщо не отрече, че банката го назначава. За Батков говореше като страничен фактор. И доказа, че Батков изобщо не е наясно двамата с Шишков какви функции ще заемат и, че очевидно не той ги е назначил.

П.П. Добро впечатление ми направи поне на мен, но това не променя селската му мутра и антипатията, която предизвиква в мен. :loser2 А като гледам може и да направи една свирка на Боко. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 6:59 pm 
Аватар

Знам къде живе Иво Тонев. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:07 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
П.П. Добро впечатление ми направи поне на мен, но това не променя селската му мутра и антипатията, която предизвиква в мен. :loser2 А като гледам може и да направи една свирка на Боко. :smt005

Мен па точно на нагъл селянин ми направи впечатление. Още не назначен и ще коли и беси :ohmygod2 Щял да оглежда финансите, стадиона, школата. Критикува и селекцията. Алоуууу, селяк прост, къде тръгнА да си вреш тъпата мутра. Този с Гонзо няма да се разбере, гаранция. Нали щеше да е председател на УС? Къде е тръгнал да се меша тогава в спортната част, а?
Очаквайте скоро да е председател на УС + спортен директор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:10 pm 
Аватар

Абе тоя Батков измества, ти за Гонзо говориш. Май малко хора все още осъзнават, че тоя ще е "новия бос" ала Батков, т.е. представител на истинския бос. Това се крещи от междуредието на всички събития от миналата сряда насам. А кой ще е истинския бос за мен също вече не е много неизвестно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:12 pm 
Аватар

krivia написа:
А кой ще е истинския бос за мен също вече не е много неизвестно.

И кой ще е?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:16 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Знам къде живе Иво Тонев. :bigok

Давай адреЗа да ходим да го подстрижем до кръста :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:24 pm 
Аватар

Hazard, това си е мое предположение, не искам да казвам какво е, защото веднага ще наскочат някои форумци. Всеки сам може да си направи изводите, фактите не са никак малко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 7:40 pm 
Аватар

Според мене Батков и Гонзо ще изпълнават само декоративни функции през пролетта, което е добре

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 8:44 pm 
Аватар

Kryten написа:
DirtyDog написа:

Мен па точно на нагъл селянин ми направи впечатление. Още не назначен и ще коли и беси :ohmygod2 Щял да оглежда финансите, стадиона, школата. Критикува и селекцията. Алоуууу, селяк прост, къде тръгнА да си вреш тъпата мутра. Този с Гонзо няма да се разбере, гаранция. Нали щеше да е председател на УС? Къде е тръгнал да се меша тогава в спортната част, а?
Очаквайте скоро да е председател на УС + спортен директор.

Функцията спортен директор е малко изкривена при нас. Гонзо го раздава вся и всьо. С изказването си Тонев показа, че ще е доста повече от това. Явно ще го раздава баш шеф. :smt017
А ако трябва да съм честен, Гонзо си е наша легенда, огромен футболист, но е доста зелен за каквито и да било ръководни функции, за треньорски е тотално друга тема. Гонзо не се справя с тази си функция изобщо. Наско в това отношение си остава ненадминат играч, адаптирал се най-добре, както в чисто футболен аспект, така и като цяло в мътната обстановка в България.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 8:50 pm 
Аватар

Аз лично нямам забележки към Гонзо като директор. Особено сега, във втората или третата му година.
Кур за Тонев казах ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:31 pm 
Аватар

Kryten, това е несериозно. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:34 pm 
Момчета, решихте ли нещо окончателно за съдбата на клуба :lol: Айде, че сън не спим от теории, искаме нещо окончателно и категорично да излезе...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:42 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз лично нямам забележки към Гонзо като директор. Особено сега, във втората или третата му година.
к.р за Тонев казах ли?

Я кажи сега, на каква база си изгради това мнение :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:43 pm 
Аватар

Фло съм забелязал,че за Гонзо може да напише повече и от чорбар даже

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:50 pm 
Аватар

Alek написа:

Кое точно е несериозно? Директорът Гонзо направи добри трансфери в престоя си в Левски. Ясно е, че клубът, в сегашното си състояние се крепи на него. Стиснатия мустакат гъз не дава пари. Стана ясно, че примерно Арш ни е четвърти избор някъде, нормално да се издъни. Единствената забележка е, че не се намери треньор за този сезон. Това, че с Херо не станаха нещата беше лошо развитие на нещата. Ясно е, че Гонзо се зае с хиляда бакии да оправя и няма как всичко да се оправи без пари.

А хора без едно адекватно мнение като торе андре смятам изобщо да не коментирам. Слагам си мнението ти на кура и тактично те отебавам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:51 pm 
Аватар

То наистина голямо плюене по Гонзо.Да не стане така скоро да запеете друга песен.Чакам с нетърпение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:53 pm 
Аватар

Тонев по-добре от Гонзо :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod Пея ..... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:54 pm 

по-добре или не, нема джаро, нема маро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:02 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Кажи нещо бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:08 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

А некой знае ли Захари наш ли е или е прасе :smt017 Преди 20 години този въпрос нямаше да е на дневен ред ама сега :smt085

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:13 pm 

ше питам жена му, ама толко ли е важно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:15 pm 
Аватар

Кефи ме и ще е жалко ако е прасе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
Alek написа:

Кое точно е несериозно? Директорът Гонзо направи добри трансфери в престоя си в Левски. Ясно е, че клубът, в сегашното си състояние се крепи на него. Стиснатия мустакат гъз не дава пари. Стана ясно, че примерно Арш ни е четвърти избор някъде, нормално да се издъни. Единствената забележка е, че не се намери треньор за този сезон. Това, че с Херо не станаха нещата беше лошо развитие на нещата. Ясно е, че Гонзо се зае с хиляда бакии да оправя и няма как всичко да се оправи без пари.

А хора без едно адекватно мнение като торе андре смятам изобщо да не коментирам. Слагам си мнението ти на кура и тактично те отебавам.

Айде сега. Гонзо само като скаут се е доказал, за другото да не казваме. Той това си и прави в момента - търси играчи. За другите неща си е зелен, а и няма изгледи да стане по-добър за мен. Не че тоя Тонев може да е по-добър, но явно тепърва предстои да разберем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:45 pm 

Не, че нещо, ма некои "отговорни" от тия с по хиляди мнения сте се вкарали в доста кривия филм и покрай това го раздавате малко повече от необходимото компетентни по абсолютно всички шибани теми. Имам предположение кой пръв са ше скочи. Да видим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 11:03 pm 

Mr. Smith написа:

Брат му е прасе, сигурно и той е.
http://www.prosport.bg/news/16447-Yavor ... Monzo.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 11:11 pm 
Аватар

Няма гаранция :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 11:20 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Kryten написа:
Alek написа:

А хора без едно адекватно мнение като торе андре смятам изобщо да не коментирам. Слагам си мнението ти на к.р и тактично те отебавам.

Айде сега. Гонзо само като скаут се е доказал, за другото да не казваме. Той това си и прави в момента - търси играчи. За другите неща си е зелен, а и няма изгледи да стане по-добър за мен. Не че тоя Тонев може да е по-добър, но явно тепърва предстои да разберем.

Абе мен ако ме питаш и като скаут не се е доказал.Всички чужденци които дойдоха в Левски (в ерата Гонзо) бяха по оста Заберски-Жейнов.Това си беше чист хазард дали ще паснат на отбора или не.Някои паснаха други не.Гарра беше резервният вариант на Камбуров.Такъв като него е 1:1000.
Какви качества има Гонзо като скаут може да съдим само по българските играчи ,които дойдоха в Левски, а там положението не е много добро.От ИИ5,ДД7, старокин ,младенов ,башлиев,христов ,Илиев ,Райков само последните двама влязоха в час.

Последна промяна flo на Пон Дек 19, 2011 11:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 11:25 pm 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:

Брат му е прасе, сигурно и той е.
http://www.prosport.bg/news/16447-Yavor ... Monzo.html

Брат му е много дразнещо същество и наистина е свиня. Дай Боже, всички гейове да станат от ЧоХрбасъ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 11:28 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Брат му е страшен чорбар, учихме заедно в 151-во и не един път е имало шамари помежду ни на тази тема. Но за "Нема Джаро, нема Маро, от днеска работите за Иво" нямам никаква идея какъв е, ама подозирам отговора.
И да не съм извън темата - рано е според мен да се каже каквото и да е. Притеснителното е, че идват комунисти от Русия да управляват великият ЛЕВСКИ. Боко иска да се хареса на феновете на ЛЕВСКИ, което е част може би от идеята му да гласуват за него за втори мандат. Намерих Ви спонсор - гласувайте за мен. Интересна пролет се очертава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]